A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
jaja.
Ugy am😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JackSlater
grafikailag természetesen!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Én is megnéztem,szerintem félelmetesen rossz.Nem értem hogy lehet ilyne grafikával vmit is kiadni....kb Voodo01 semmi több.Az ilyen stílusban nálam még mindig a DC-s Code:Veronica az ász.

Hehe most próbáltam ki az Xboxos Shadow Of Memoriest, hát a Ps2-s verzió javára legyen az hogy nem túl PC-sek a textúrák, de semmi több, nagyon jó játék

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
GC és X re teljesen más csinálta és talán más az engine is.. ezér szar
CSOCSO
hm😊 csípboy ! konkurens van😊
Oldern the 1st
király. 😊

D0C
Tízezer környékén.

Oldern the 1st
Ne is félj... amúgy addig ne higgy el semmit amíg nem láttad(nfs for GC)!!

Oldern the 1st
na ez QRVAJOQRVAJOQRVAJO :-))

JackSlater
Megnéztem a Need For Speed -et Xbox-on,és PS2-ön.Hát sajnos azt kell hogy mondjam a PS2 verzió jobb lett.Nincs mit tenni,látszódik,hogy több idejük volt fejleszgetni,csak azt nem értem,minek adták ki most a Xbox,és a GC(azt mondják az is kaki) verziót,ha csak egy félkész vmi.....EA teljesen leégeti magát....Kiváncs leszek a Burnout 2 re,ami ismét igencsak jó lett PS2 õn...Mondjuk attól nem félek,mert az 1 is Box-on,és GC-n volt a legjobb.

D0C
Humano, Evil és Proféta sem volt kismiska. 😊)

CSOCSO
GC TOP 10
1. Metroid Prime
2. Legend of Zelda GameCube
3. Super Mario Sunshine
4. Star Fox Adventures
5. Animal Crossing
6. Resident Evil 0
7. TimeSplitters 2
8. Final Fantasy Crystal Chronicle
9. Phantasy Star Online Episode I & II
10. Mario Kart for GameCube
Oldern the 1st
az hol van?

Oldern the 1st
ugye? 😊) bakker írják hogy a mai pc-vel szemben esélye sem lesz a dc-nek, erre ez a leggyengébb 128 bites gép, mégis szebb a Shenmue2 mint a gta3 vagy a mafia.... na mindegy az régen volt, amúgy is " a konzolok élettartama 1-2 év" hát lehet ezeken mást is csinálni, mint röhögni??? 😊)))))))))))

A PyreX vs versionök voltak a legnagyobbak😊

D0C
A mostani topik babazsúr a kezdetekhez képest, amikor minden pc-s itt anyázott. 😊))

Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball
Panzer Dragoon Orta
Shenmue II (már lenyomtam DC-n)

Hát nem akkora az a lista, pl engem ez a 3 érdekel igazán.

CSOCSO
😊)))))))
Izé Project Ego

Huhh, elkezdtem én is olvasgatni a topiuc elejét😊
Keményebb anyázások voltak mint most😊
Nosztalgia RULZ😊

Oldern the 1st
mi az a fable???

mohus
azé kicsit más....
nálam az fps az pl egy turok vagy metroid UT doom HL Red Faction

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldern the 1st
ebbõl 2 sega, 1 meg Rare, 1 net 2 fps.... jellemzõ😊

mohus
én is pont ott...az a kiszabadítós

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
Hogyne követné, ott van: Ps2, Xbox.

CSOCSO
hm Uj GBA a láthatáron?😊
More news on the new GBA, and it may be bigger than you think...

Yesterday we told you about a rumour of a new GBA, with a backlight and possibly a change to it's shape. Well, the rumours are back, and bigger than ever.

Rumours have now surfaced that the hardware itself will recieve a major upgrade. It is said to have four face buttons, two shoulder buttons and a flip-top lid.

Add to this a slimline battery, backlight and an improved chipset, and you've got yourself one hell of a handheld.

Nintendo are expected to make an announcement this month, to tie in with the company's 70th anniversary.

It all sounds too good to be true. But improving the hardware this much could mean "Only for GBA2" games, do you want to be forced to buy another handheld, when the GBA is still quite young? Nintendo know what they are doing though, I don't think they will alienate GBA owners.
CSOCSO
😊
CSOCSO
C-E: The game is a port of the PS2 version, right? Will there be any differences between the Cube and Sony version?

SB: This was a straight port of the PS2 version. The only real difference is that the image quality on the GameCube is much better than the PS2.
Oldern the 1st
KIRÁLY!! 😊))

Lteebee
Isonews nem követi a konzoljátékokat?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
gyakorlaton voltam ( nem katonai😊 amugy este is volt 10 uj topic
Oldern the 1st
vicces, hogy még mindig jobban fogy a gc, mint az x fõleg euban és japánban, ezért hiába adtak el 2-3 -al több xet USA--ban ...

Oldern the 1st
hehe.... azért ezek a kezdeti üzenetek nagyon poénosak, sok hülíe pc-s, király!! Most pont két év telt el, Shenmue 2!!!! 😊))

D0C
Box mellé inkább Ps2-t kellett volna venni, jobban járnak. 😊))

D0C
Valahol a Socom is fps, mégis lebilincselõ a tv elött. Ennek, hogy egy játékon belül szabadon választhass fps és külsõ nézet között, általánosnak kellene lennie!

D0C
Hogy állsz a Socommal? 😊)) Én a hatodik pályán szívok, mindenhol orvlövészek, köd, mocsár, dzsungel.

JackSlater
Szori:Két jó haverom is vett a Box mellé GC-t.Kérdem én minek,erre õk:ólcsó volt,és úgyse buknak rajta nagyot.....Szerintem sokan gondolkodnak így,és ezért fogy annyira(mondjuk azért annyira nem fogy mint a N-szeretné!)

mohus
az tök jó

mohus
mondom...szeretem ott..vagyis az FPS-eknél amihez ugye odaülsz bill + egérrel..jó közel...szóval FPS+magas felbontás cool...konzoloknál meg ugye ott az a jó kis televizió😊ami kissé korlátozott képességû felbontás terén

JackSlater
És akor most már írnak rá sok-sok jó játékot???

mohus
mi a helyzet?😊

ÉS?

CHEAPBOY
a hivatalos boltokban az eladasok.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Europaban az elso hetvege alatt eladtak 175000 SMSt.😊)

A boltokban a GC eladasok 50%al, mig egesz europat nezve 40%al novekedtek..😊

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDD

Silent Scope, Police11. 😊
duc
Te is a postára... 😄
Red Faction 2 is usb supportos!
A Quake azért nem használja az USB dolgokat, mert a fiúk szerint a konzolosok sosem játszottak egérrel + keyboardal, így nem is igénylik...