A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
oké hogy néha használja ezt a szar effektet de ezt elvétve néha kéne csinálnia nem 100%ig a gamez alatt!!!!!
ez igy nagyon fos látvány..elmosott szar vagy élesség távolság okosság ,tökmindegy..eszméletlen ratyi..de mindjár tmeglesek errõl egy videot
CSOCSO
nah ezt a hatalmas értelmû beszolást nem értem vagy te mondasz hülyeséget? én ezeket a képeket nem azért tettem be mert szép hanem mert fos!
CSOCSO
nah ezért most veszek egy xboxot bármibe is kerûl és felveszem videora ahogy mario ruhában széttaposom lehugyozom,leszarom majd ráhányok és felteszem a nintendo.com-ra
CSOCSO
szép emeberek járnak ide bazz és rólam nyitogatnak topicocat ehhez képest te hatszor sutább vagy vazzeg..
egyfolytában mélység élesség effekt van?? he?😊) te ökör!!!amugy meg ki magyarázta ezt neke dhoyg nem tudja ezt az effektet pl a GC?? igenis tudja pl a Starfox ban..
duc
Nem is igaz, mer még a voodoo3 is tudott ilyent bibibi... 😄DD
Laalee
ilyen szep es eles texturakat voodoo1 en lattam utoljara 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pedig igaza van...

Csocso, ne legyél lúzer, ezeknél a képeknél még a WRC1 is jobban nézett ki!
CHEAPBOY
GAMECUBE:

Es az a szoveg hogy felig kesz, ne jatszon mar be, mert a SCEE media dvdn is igy nez ki.... szal szar! HAHAHA

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
GAMECUBE:

"KAMERA MÉLYSÉG ÉLESSÉG van rajta amit MÁS GÉP NEM TUD!"

Es mindezt Te a szep es nagyon baba szinvonaladdal fogod megmondani...?😄DD

HAHAHAHA

Fasz vagy!

CHEAPBOY
a naggyon tartalmas beszolas..😄

...

\"Life is around you and in you.\"

CHEAPBOY
aha.😊

buta a felfogasodd.

CHEAPBOY
.... nem akarok veszmadar lenni, de az a peugeotos kep amit a csocso berkottm nagyon remelem hogy nem ismet a ps2esek atvagasa, mert az uj sony demon van egy hosszu bemutato video a jatekrol (gondolom hivatalos dolgokon mutatjak a legjavat) es biza nem volt meggyozo a latvany..., ahhoz a skodas elso kephez lehetett hasonlitani..
persze azert jobb annal.

majd meglatjuk a veglegest.

aabyssx
Te forrasztgatni/gányolni szeretsz a konzollal, más meg játszani szeret... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Haver, én még papíron is szerepjátékoztam, és nagyon szeretem a FF-t. Úgy látszik itt Te nem vagy tisztában azzal, hogy mi az RPG. 😞

www.youtube.com/aabyssx

Hustler_hu
jottem flamelni aszontak itt tok jo lehet 😊
erre nem akarok semmit mondani:
http://www.xbox.com/community/sunny-world.htm

So cry me a fuckin river, bitch!

na joccakát all, ma nincs suli😊))))))

CSOCSO
😊)))))))))))) te hülye raszta!😊
mindegy, engem nem érint a Rally (utálom)
most lehet mondani hogy hülye raszta

Rincewind
>>>aaaaa-nak, aki tegnap kérdezte, miért nem csekkolom amail-em:
Mert már nem az van és sajnos nem tudom megváltoztatni az adataim, hogy a jó legyen kint. Ide írhatsz: [email protected]
CSOCSO
tudom mozgás közben kõ látni de ez akkor sem olyan mint amire itt verté egyesek hogy húúúú milyen király..szvsz egy colin3 szebb ennél
fasza😊
csak kár hogy ezek ilyen szar minõségû képek, tudom lejárt szöveg, de élõben és mozgásban kéne klátni

CSOCSO
mondtam én hogy ebben a gamezban rohadt szar lesz ez az effekt és a háttér olyan gusztustalan hogy jujj:

hja és ezek a legújjabb képek
CSOCSO
most ebbõl nehoyg azt szûrd mán le hogy az n64 azé bukott mert õ töltött a leggyorsabban😊 amugy meg igaz hogy a gc tölt a leggyorsabban.. ez király dolog és tényleg szar hogy a többi gép többet tölt de ez van erre azé nem lehet alapozni😊
Inkább azt mondanám, hogy nekik lehetõségük volt választani a két platform között... nem a pc-t választották!

(õk már régen konzoloztak, amikor eu-ban még inkább a home-computerek mentek, pedig hidd el, ott minden megvan a pc-vásárláshoz.)

ondolkodsz? Az milyen? 😄

gondolkodom

Az nagyon kevésben van meg, pl Haloban nem volt min szórakozni;]
De mondom izlések és pofonok, csak felesleges szidni a más gépét, ami nagyon dúrva gép szidás szempontjából az az ha pl 1 gamma pl a Hitman 2 kijött ugye ps2 és xbox, és ugybeszélnek a ps2s verzióról a "nagy" boxosok mintha az már nem is lenne játék..én csak ezen ondolkodom el

Bocs, félre értettem...😊

Ez olyan hülye duma... szerinted egy konzolos csak azért szereti a FF sorozatot, mert nincs lehetõsége pc-s rpgkel játszani... mintha azok valami felsõbb rendû játék kategóriába tartoznának. Megint csak azt tudom mondani, hogy szánalmas...😞

(nézz be az Index FF fórumába, számold meg, hogy hány pc-s és hány konzolos írogat. Meg fogsz lepõdni!)

Azt ki mondta, hogy NHL03 nem lesz PS2-re? Nem az a jellemzõ az EA-ra, hogy otthagyna egy soktízmilliós piacot (lásd FIFA, még mindig megy PSOne-on!).

jah szal neked egy játék csak a feszültség levezetésére van, na ez se egyrosz érv😊))

jah, mondjuk honnan tudod hogy mi nem játszottunk Baldurssal vagy Icewinddel?

JackSlater
Csak azok szeretik a FF-eket,akiknek nincs rálátásuk más rpg-re(tehát nincs PC-jük).Hány PC-s játszott PC-n a FF8 al?Akkora bukás volt,hogy ki sem adták rá a többit.Hány PC-s is van a világban aki vesz játékokat? 50-100millió?Na ezeknek a nagyrészének sem jön be a japán rpg.Én is ezek közé tartozom,és még kb 100 ismerõsöm is.tehát van egy pár ember akinek nem tetszik a FF.Perzse a másik fele meg megõrül érte.Ez van izlések és pofonok....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

A Beholdereknek sokkal kidolgozottabb története volt... 😉

Tényleg sokkal királyabb halomra lõni egymást...
Te sem játszottál MarioPartyt még, nem is tudod mi a jó! 😊

Mért talán annak van hangulata hogy jobbra balra öldökölsz egy olyan történetben ami sablon? ilyen megmenteni a földet, igaz sok jap rpgben is ez van de annak egy kicsit jobban van megkomponálva a története

Egyszerûen csak érdekelt, hogy miért. Nem fikázásnak szántam, tehát nem kell mindjárt nekem esni legyekkel meg kakival... 😞
Játsz azzal, amivel jól esik - ez a Te dolgod.

Nem arról van szó, de jogos Cue és Cheap mondata, te is megkérdezted hogy milyen boyos vagyok, hát olyan aki nem szereti a Halot

JackSlater
Igazad van,adom el a Box-ot,mert nem sikeres gép,éljen a GC!És megyek hozzád játékot venni!!!!Majd kaján vigyorral élvezem hogy másodpercek alatt betölti a mariót,és gyüjthetem a sunshine -okat napról napra....de várjunk csak....a GC-is távol áll attól,hogy sikeresnek lehessen mondani....a francba.Nem baj veszek PS2-õt és nyomom a FFX-et,persze csak is eredetit,és ha lehet japánt,mert csak akkor számítok hardcore gamernek,és menõnek.Éljen a PS2,azt mindehol veszik,tehát biztos az a legjobb,a te érvelésed szerint.....

narumon
Maximálisan egyetértek, bár ezt a legtöbb itt lévõ embernek nagyon nehéz megemésztenie! Szerintem az év játéka a Total Club Manager de ezzel más ugyse ért egyet.. attol még az! 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
ilyen ember nincs is...😄DDDDD 😛 aki azokat nm szerezti..😄

Mi az, amit nem szeretsz a japán style rpg-kben?

CHEAPBOY
azert a Halo nem olyan szep.... nem is kapott 100ast a grafikaja...

JackSlater
Na jó,már ennyit,szép lassan lejár a munkaidõm...és meg kell még kukkantani a GC-s Resit,és nyomni reggelig!!!😊

CHEAPBOY
hirtelen semmit sem..?😊)

de ez van amerikaban, japanban, europaban, ausztraliaban... hol sikeres a box, kerlek?

CHEAPBOY
a mind a harom gepre megjelent jatekok kozul a GCs viszi a primet.

JackSlater
Én pl még egy nyers DVD-t sem adnék a FFX -ért,DE NEM AZÉRT MERT NEM JÓ JÁTÉK(biztos nagyon jó annak aki szereti ezt a stílust!)csak hát én nem szeretem a japánRpg-ket.Nekem az rpg a :Baldur's Gate,Fallout,Beholder sorozat stb...stb...Te meg nem szereted az FPS-t,és klasszikus rpg-t,ez van,azért nem kell lefikázni vmit,mert nem jön be a stílusa.A DOA tényleg jó,de azért venni egy gépet.....akkor már SoulCalibur2