A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Mivel nincs GC net tervbe véve, elég hülyeség lenne "network" játékot arra fejleszteni...

vazze, utálom, hogy eltolták a colin3-at. úgy volt, hogy ma jelenik meg... 😞((

duc
Mire eljut hozzám a cucc, addigra egy széthajtott, szétcsippezett ps lesz a zsír ps2-bõl ?? 😊 marketing, bazze....😊))
duc
6 tól dolgozom mindennap. 5-kor kelek. Az van korán.
Mike
ja. kezdjél el félni, erõsen 😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CHEAPBOY
ugyanannyi jatek van a kockara is....
ez nem erv..😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
na es kit erdekel, a hazai online helyzetet figyelembe veve Te is ki fogsz maradni belole ... meg szerintem meg irottan sem fog menni.... 😊)) HEHEHEHAHAHA, Te is kimaradsz bázze😊))

aabyssx
Jajjj, számomra már régen leáldozott. Akkor most nekem is ~le van áldozva~?!? 😄DDDDD

www.youtube.com/aabyssx

Mike
Aki szerint a PC-s játékoknak leldozott, jobb ha tõlem tudja, hogy neki is leáldozott.

Mike from BSA (Gestapo)

Tudjuk a neved és a címed. Hehe, a Gestapo mindent tud!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mohus
én sem temetem a boxot...
ha csak GC és X lenne a piacon akkor X-et vennék.

Van warez..és játék rá. És ez az MP3 Divx okosság is tetszik nekem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
egyebkent hogy lehet ilyen g*ci koran kellni?😊

CHEAPBOY
neked kell eldontened.😊

mohus
na végre pyrex😊
mikor veszel boxot?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jó reggelt, ma nem megyek suliba, inkább alszom tovább

So cry me a fuckin river, bitch!

duc
jó reggelt all.
Cheap: De ha nagyon odafigyelsz, azért meg tudod õket különböztetni, ugye?
CSOCSO
Lapzárta után érkezett: Ismeretlen elkövetõ agyonütötte Bill Gatest a Windows 4.31a-2/12Beta (error free version) 3400 oldalas hibalistájával. A nyomozást nehezíti, hogy eddig több mint negyvenmillió felhasználó vállalta magára a tett elkövetését...
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))

CSOCSO
www.bereszoo.hu
😊)))))))) anettka marina kész😊)))))))))))))
Ami videó volt a WRCII-rõl az 70%-os készültséget írt ki, tehát fejlõdhet.
Persze hozzá kell tenni, hogy valószínüleg nem a GFXon fognak fejleszteni, inkább a fizikán - ezzel mi is jobban járunk... 😊

CSOCSO
én is tom nyugisan: annyit akartam az egészbõl kihozni hogy tökmindegy hogy minek hívod mi a célja akkor is randa... szvsz sokkal szebb az egész ha tûáles minden mintha a háttér elmosott szar..remélem érted..lehet hogy kurva szép effekt mozgásban de azé nekem ez nem tetszik...amugy meg nem láttam még mozgásban de ami a starfox ban van iylen effekt sokkal szebb mint ez..de kitudja..majd mozgásban meglátom..amugy az a két d-s fa ami áll 5 poligonbol azért durva de gondolom mivel még video sincs róla még készül a gamez gõzerõsel és ezért néz ki úgy
Akkor csak zeeeneeeeee

Mindent csak mértékkel! 😊

Gyerekek!
Hagyjáétok a konzolokat, a játékokat, mennyetek zenélni zenét halgatni inni nõkre hajtani
KONZOL SÁKSZ ZENE FOREVER EZT MA ÉRTETTEM MEG
DDDEEEEEPPPPPPPPPRRRRRRRREEEEEEEESSSSSSSSZZZIIIIIIIIOOOOOOOO

(már megint egy unregnek írok, de hát...)

Nem attól jó, mert sokan megvették, hanem azért vették meg sokan, mert jó. Nagyon magas?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EZ NAGYXON ISTEN *.*

NAGYON JÓ AZ ÚJ DEPRESSZIÓ ALBUM

Unknow
Más szóval PS1 -et akarsz ránk sózni feketére festve?😊
CHEAPBOY
hat az.

Nagyon karcsú!

CHEAPBOY
Na a naghy boxos jatekok debutaltak...😊))

Tekki Capcom XB SLG 15,092
Sega GT 2002 Sega XB RAC 11,337

Elso heto eladasok... LOOL!!😊))

CHEAPBOY
mellesleg portekazas...

kinek kell egy ps2 olcsoert? ami nem tud mast csak annyit mint 1 ps1es???

CHEAPBOY
ez erdekes egy n64es vandal ismerosom a 6odikrol vagta ki a 64et, es kis ideig nem de utana ujra mukodott...

ha mar utes.. en a legmesszivabbnak oklozesre a PS1, Snes N64 triot tartom, ha ma mar minden hur szakad...😊))))))))

a ps2 Xbox GC triobol, elobb rugnek bele a GCbe mint a ps2be.... nem tudom a kocka masszovabbnak tunik..😊

a 2 meteres eses nincs rairva... csak regen hireszteltek..😊

Aki latott japani n64es biztonsagi lapot (azaz mit ne tegyunk szeretett konzolunkkal) az betegre rohogte magat... (a sok hulye birosagi per kiatt biztosan....😊

olyan mintha hulyeknek irtak volna, es kepekkel stb komolyan ilusztralva... nagyon baba...😊

"Mindig megfogadom,hogy csak értelmes embereknek válaszolok(Cheapboy,Cue,Martin,Csocso stb...stb...) de valahogy nem bírom ki,hogy ne írjak az ilyen faszoknak vissza,mint a "hehehaha"félék......"

Köszönöm. 😊

Ezzel jó magam is így vagyok. Hülyék vagyunk, na... ;D

CHEAPBOY
"Martin,meg én aki jókat mond róla,még Kou sem áll a gépe mellé"

KOUn nagy a nyomas azert nem beszel itten butasagokat...😛PP neeem... csak egyszeruen o japani megszallot... Sony es NIntendo fan... amugy meg mindenevo.

es azert en tobb Xboxost szamlalok itten.
Ps2esek is vannak dogivel... mind mind csupa jo fej elit bándá... kiralysag hogy a javukat ismerhetem, van akit persze csak telefonon, de abbol eleg annyi is.... (remelem tudja kirol van szo....😛PPPPP) (es a jofejezes nem azert ment mert megtalaltak a penzttarcajukkal, hanem mint szemelyekre mondom)

JackSlater
Tényleg rá van írva a "2 méteres" esés ráta?Ez kurva jóEgyszer láttam egy N64-et élére,kõpadlóra esni....biztos láttatok már nokiát leesni,és darabjaira hullni,de az utánna még müködik kafán;az N64 szinte szétrobbant,szilánkosra tört a müanyag kivûl belül,és persze többet nem is müködött

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
frankon buszke vagyok am read..😊))

CHEAPBOY
Akik a kockat veszik azok, meg a tradiciot es a minoseget kovetik vagy mi..?😊)

Vagy adott egy ujabb eselyt a kémpeninek..?😊))

Az Xbox reklam es nyomatas a nagyvilagban szereny velemenyem es meglatasom szerint kemensebb mint a Sony fele... az mar mas hogy a nep kozott a ps ige szall a legkomenyebben...😊

JackSlater
frankón filozófikus a dumám....

CHEAPBOY
a vedve van komoly razkodasok ellent is alairom.... vedve van biza.... volt itt anno minden tesztre kirakott, bemutato senki gepe... azon ha mar ott volt megneztem mit tud a kicsike... full meghalt szmettelepre juto ps2oket is teszteltem mar(valaki eladta olcson fillerekert, mert mar fejcseres volt.... aztan amig ki nem vegzodott... el"jatsztgattam" vele..😊) ..., birjak hogy a fene essen belejuk...

de a gyarilag megszabott 2 meteres esest, higyjetek el... nem birja ki😊))

megjegyzes: termeszetesen az altalam eladott es terjesztett gepek semmilyen fentebb elhintett kihatasoknak soha nem volt es nem is lesz kiteve.. probalom. orzizni azert hogy minoseget jo szep kifogastalan arut ahogy a szalagrol lejott... allapotban adjam tova a masinakat... szal nem elrohanni, hogy cheaptol nem vezsek gepet, mert az ateshetett egy hent proban... nem... kizarolag arra itt levo gepeken neztem meg mi is van... meg fedeztem fel egy csavarzuhoval milyen is belulrol.. (az emberi kivancsisag ugye)

JackSlater
Box-os uralom??? Martin,meg én aki jókat mond róla,még Kou sem áll a gépe mellé Xbox uralom nem lesz itt soha,az biztos,max én koptatom le a kezeimet.... A "megvezetettnek" szó pont nem jó,mert mindenhol a PS2 -õt nyomják,még Mari néni zöldségesében is kapsz,Tesco stb..stb..de mi még sem azt a jól kitaposott utat választottuk(nem bántam meg soha),hanem egy új konzol felé nyitottunk,ez minden,csak nem megvezetett-és.

CHEAPBOY
ja hivjuk oket is csak megvezetettnek...😛PP

Erdekes hogy manapsag a kokemeny Nintendos mag tavol marad.... 😊 (akik valaki elmes beirasa alapjan a mindent elviselnek jelzot kaptak😄)

Nagy itt manapsag a Boxos, "uralom"..😛

JackSlater
Saját file systeme van az Xbox-os vinyónak is te nagyonhülye unreg... "védve van még komoly rázkódások ellen is" Egy Winchester nem rázogat senki,max olyan ovodások mint te.Én még a DC met sem rázogattam soha,nemhogy egy PS2-õt vagy Xbox-ot.
Mindig megfogadom,hogy csak értelmes embereknek válaszolok(Cheapboy,Cue,Martin,Csocso stb...stb...) de valahogy nem bírom ki,hogy ne írjak az ilyen faszoknak vissza,mint a "hehehaha"félék......

CHEAPBOY
Nem az egymilliard mario tulzasnak tunik...

De az tuti hogy a legelso a draga..😊

A Nintendo maga adott el osszesen tobb mint 1,6 milliard jatekot eleddig.

es igy nevezik hivatalosan:

"As the worldwide leader and innovator in the creation of interactive entertainment, Nintendo Co. Ltd., of Kyoto, Japan, manufactures and markets hardware and software for its popular home video game systems. The systems include Game Boy®, Nintendo® 64, Game Boy Advance and NINTENDO GAMECUBE. Since the release of its first home video game system in 1983, Nintendo has sold more than 1.6 billion video games worldwide"

jo megnevezes😊))

mint csak jatekgyarto ok az elsok..😊

Azért ettõl még ne legyenek f*szok... 😞

CHEAPBOY
Jaaaa tenyleg..😄DDDDDDDDDd

az St 5osnek neztem.😊)))))
LOOOOL!!

bocsi akkor nem szoltam. sorry.

Hehe, elsõ pillantásra én is 25-õt láttam a 2S helyett... 😊

CHEAPBOY
es az allas tovabbra is dontetlen es a PS2 GCsek java kozott all...😛PPPPPPP

JAPANI Pávve forevõõ😊))

De aze az eros hogy aze veszek vmit mert a japcsik is azt szeretik, ezt ellensulyozo, ajapoan autokat, a Subaru impreza, egy ket micu es mazda modell kivetelevel mind UTALOM!!

Pedig biztosan szeretik a japanok, es azt veszik, de nekem nem kene...😛

Arc hinnan szeded a gameket Boxra?

JackSlater
"rosszúl" akart lenni...

Már rég! Na hazajöttem..!