A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSlater
"Ja és a Halo mentés:elmented,kikapcsolod a gépet,másnap töltöd a Halo-t ismét,load,és 2Sec alatt ott az 5.pálya 3.része,MERT A VINYÓRA lemásolja....." ezt mondtam,rosszól olvastad.😊

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
bazze full atalakult a gamespot... pedig azon is rajta vot a marios eladas a Nintendo tortenelemnel, de nem talalom azt a reszt ahol ez volt (vot ott minden FF, Square,.. stb history)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JackSlater
Lehet Box-on is venni memo kártyát,ha szállítgatni akarod a mentésedet...A vita tényleg lezárva,holnap folytatjuk,legyetek jók,azért jót vitatkoztunk ismét!

CHEAPBOY
nem amiatt nem uj, mert a sony meg nem csinalta... jo dolog, csak szvsz felesleges....

CHEAPBOY
na akkor 2 sec?
na az mar jo... 25ot irtal az elobb...

Elhiszem, nem most nem nezem meg, nem nyitok miatta ki uj gepet...😊
Halo ugysincs itthon..😊

JackSlater
Modosított gép,de ennek semmi köze hozzá.A HALO tényleg lementi az adott pályarészt a vinyóra!Nem úgy értettem,hogy bemész simán egy pályára,hanem "LOAD" és akkor tényleg 2sec,ha nem hiszed nézd meg,vagy olvasd el az IGN-en a Halo cikkek között.

CHEAPBOY
Belatom idovel jo lesz a vinyo de alapfelszereleskent nem kellett vona azonnal odaadni....

Meg aztan a menteseid is gephez vannak kotve... mint egy Nintendo kazi..😊)

s volt egy ket ismerosom akinek a vinyo beszart es az osszes mentett allasnak annyi....😊) pedig nem mozgatta a "memokartyat"😊)), es nem kapcsolta ki a gepet..😊)

na mara ennyit dragaim, jo az a box (vegulis 3 jatek tetszik ra, az meg mar kesz mennyiseg igaz..?😛), csak nem a legjobb...😛P

Ezzel le is zarnam papuszi, hjolnapig legyetek jok, es vegyetek sok Ps2ot....😄DDDDDDDDd

(epp ebbol vannak itthon hegyek, jott egy par... koztuk DUC azota rommatort masinaja is.😛)

JackSlater
Blinx:az idõben tudsz mászkálni benne,folyamatosan írja a vinyóra a történéseket,nyomsz egy pause-t(a játékban van ilyne funkció) megál mint a matrix,és ügyködhetsz.Persze ezt látni kell úgy a profi...vagy meghalsz,megáll a kép,elkezdi visszatekerni ,mint valami filmet a történéseket,és úgy éledsz fel.Nézd meg,jópofa.Nagy betükkel hirdeti is hogy maximálisan kihasználja a HD-t.

Letölthetõ dolgok:Azért mert vmi még nem volt,újdonság,és a Sony nem csinálta,akkor már nem is kell....hát nekem nagyon bejött,amikor az angol Xbox újság DemoCD jérõl lehetett egy csomó új ruhát felrakni a DOA hoz,jobbak mint az eredetiek.

Én meg nem is szeretem õket, de attól még kultak. 😊

CHEAPBOY
ok... akkor majd a napokban...

CHEAPBOY
25secet mondtal....?😄DDD

Nem hulyits... az rengeteg, majdnem fel perc.

Ez ugye modositatlan masina ugye?

jo dolog, de egy memokartyarol valo betoltes sem tobb, sot kevesebb is ..

JackSlater
Szeretem õket,tényleg jók(a régiek) csakhát "nem meghatározó elemi a filmgyártásnak" Roger M.,Vasfogú Rulez!!!😊

CHEAPBOY
Blinx miben hasznalja ki?

Ez a letoltheto uj kosztumok, meg stb, olyan erosen PC-s...... eddig is megvolt nelkule a konzolos vilag, a psbol is elkelt majd 100milla vinyo nelkul.😛 tudom valzotnak az idok, de valoban nem volt szukseges a vinyo... ez is ilyen tipikus MS fele erofitogtatas.... jelenleg meg felesleges.... plane alapbol hozzaadni...

kapkodnak, es eddig ennek meg is van az ara....

Ráér, de tényleg érdekel! 😊

JackSlater
Ja és a Halo mentés:elmented,kikapcsolod a gépet,másnap töltöd a Halo-t ismét,load,és 2Sec alatt ott az 5.pálya 3.része,MERT A VINYÓRA lemásolja 1 az 1 ben.Szerintem ez jó dolog,ha te ezt nem látod be,akkor már nem tudok mit mondani....

Azért azt nem mondanám, hogy a JB filmek ne lennének kultak.

CHEAPBOY
en nem szamoltam utana, de a hivatalos adatok szerint igy all a dolog....
aztan lehet elneztem... 100millio keves(a GBmiatt, mert abbol mar 120-130milla kelt el).... 1 milliard meg tul soknak tunik.

neem ha jobban belegondolok, akkor nem annyira😛 lehetetlen.

eleinte a mario bros kvarcjatek volt, aztan kijott nesre, aztan jott SMB, SMB2, SMB3..
SMW, SMW2, SMallstars, SM64. SMS, es GBre a land,1.2.3. Wariok, illetve a remakek... meg az ujrakiadasok....

lehetetlennek tunik😊
ha szeretned elohozom a hivatalos linket, csk ido mire ujra elohozom.

GC talalta meg anno.

CHEAPBOY
en nem szamoltam utana, de a hivatalos adatok szerint igy all a dolog....
aztan lehet elneztem... 100millio keves(a GBmiatt, mert abbol mar 120-130milla kelt el).... 1 milliard meg tul soknak tunik.

neem ha jobban belegondolok, akkor nem annyira😛 lehetetlen.

eleinte a mario bros kvarcjatek volt, aztan kijott nesre, aztan jott SMB, SMB2, SMB3..
SMW, SMW2, SMallstars, SM64. SMS, es GBre a land,1.2.3. Wariok, illetve a remakek... meg az ujrakiadasok....

lehetetlennek tunik😊
ha szeretned elohozom a hivatalos linket, csk ido mire ujra elohozom.

JackSlater
Winyó a mentésre,a letölthetõ plusz dolgokra(lásd Dao új ruhák,késöbbiekben új pályák,fegyverek más más játékokban) nem kértem de köszönöm az MS-nek,mert nagyon jó ötlet volt.Lásd Blinx(tudom hogy gagyi...)de az maximálisan kihasználja a HD-t,és egyre több ilyen játék lesz....

CHEAPBOY
korreekcio:

Snes SMW, Nes SMB, aztan kesobb SMB3... de a mario bros3bol egymagaban gep nelkul adtak el eddig a legtobbet az USABAn (ott o alla top 10 elejen)

Japanban a sima mario bros, amit nem! adtak a neshez(legjobb tudomasom szerint).(6.2 millio... khmm csak ott.😛)

Mario 64et is csak e vegen kezdtek el adni packokba a nintendohoz, de annak artobbletze volt... meg a mario nelkuli snes is olcsobb volt, csak azt azokban az idokben nem hozott be senki , ezert nem is nagyon tudtunk rola... szal igy ugy lehet venni hogy ott is vettel gamet...
csak kevesebbert... lehetett valasztani a jatek nelkuli opciot is... es alztaléaban anno mindenki a MArio miatt vett gepet eloszor.... elneztest ha tevednek, de ez vot itthon is a trend.😊

CHEAPBOY
korreekcio:

Snes SMW, Nes SMB, aztan kesobb SMB3... de a mario bros3bol egymagaban gep nelkul adtak el eddig a legtobbet az USABAn (ott o alla top 10 elejen)

Japanban a sima mario bros, amit nem! adtak a neshez(legjobb tudomasom szerint).(6.2 millio... khmm csak ott.😛)

Mario 64et is csak e vegen kezdtek el adni packokba a nintendohoz, de annak artobbletze volt... meg a mario nelkuli snes is olcsobb volt, csak azt azokban az idokben nem hozott be senki , ezert nem is nagyon tudtunk rola... szal igy ugy lehet venni hogy ott is vettel gamet...
csak kevesebbert... lehetett valasztani a jatek nelkuli opciot is... es alztaléaban anno mindenki a MArio miatt vett gepet eloszor.... elneztest ha tevednek, de ez vot itthon is a trend.😊

Akkor valamit én nem tudok, vagy nem ismerek...

Magyarázd el kérlek!!!! 😊

Eddig tudtommal NES, SNES, N64, GC, GB, GBC, GBA gépekre jelent meg Mario játék. Ha összesen eladtak 1 milliárdot, akkor platformonként átlag 142.857.142 db kelt el - ez nekem kicsit hihetetlennek tûnik, de meggyõzhetõ vagyok! 😊

JackSlater
Tudod melyik filmsorozat hozta eddig a legtöbb bevételt? A húszonX db James Bond(lásd imdb.com) mégsem a James Bond filmek a kultuszfilmek....ez van a Mario-val is.

CHEAPBOY
haaaaaaaat a Hw jobb e ez kerdeses.... a vinyot nem kerte senki.... ha nem hackelnetek, a mentesen kivul sok mas haszna lenelleg nincsen...

A donkey kong is mario szeru... soot country alapjait is Miyamoto alkotta meg...😊

Nem kell nekem minden orulet ami a japanoknak igen... Te bazze ezt mibol gondolod??? Azokbol amiket ide beirtam.....? KOU a japani buzi nem en... es kismillio japani jatek nem jon be...
MGS, Silent Hill, ZOE, ezek a meches robotos oruletek.... az elvetemult mucsuk.😊) pokemon, Dragon ball, ezek mind kurvara nem kellenek... es ezek is csak hirtelen jutottak az eszembe.

Jaj hagyd már ezt az "azért játszol vele" marhaságot! Nehogy már te tudd, hogy ki miért játszik valamivel.
Megint csak szánalmas...

JackSlater
Teljesen igazad van,ahogy nézem te azért objektívebben álsz a dolgokhoz,sok ilyen emberke kellene ide...mert én is elfogult vagyok azt belátom.

CHEAPBOY
En hidd el nem amiatt jatszom a Marioval, mert a japanoknak tetszik... amikor eloszor marioztan nem is tudtam hogy japan...😊

CUE:
Nem 8 millio volt az.... az ossz eladott mario jatekok szama 1 milliard!!! folott van... hehh hol van az a 8tol😛

JackSlater
Nekem semmi bajom az ugrabugrákkal,DonkeyKong,Crash stb...stb...DE A MARIÓ....kinek szimpatikus a kis bajszos,kövér,tuti pedofil csõvezetékszerelõ???Te meg játszól vele,mert a japánoknak bejön.....

Neked is mondanék egy kis ellent, ha nem baj! 😊

Úgy "könnyû" 8-milliót eladni egy játékból, ha azt ingyen adják a gép mellé... (lásd mario/NES, SMB/SNES)

Erre majd válaszolok, ha a m$ megvette a legnagyobb fejlesztõket, akik CSAK xboxra fognak fejleszteni.

Pontosítanálak, "ha egy játék jó -és a japánok ezért veszik- akkor az nekem is kell".

JackSlater
Persze,hogy a Boxon vesztik a legtöbbet,mert ott adják a legtöbbet is a vásárlónak.Persze hogy drágább egy jobb hardware-ü,winyós,hálókártyás gép....

JackSlater
Errõl beszélek!!!!Azért mert a japánok nyomnak valamit,azt neked is kell......Marió.....Sims.....mikrõl beszélsz,ezek nem játékok az én szememben.

CHEAPBOY
A boxor en nem temetem, de azt belathatnad hogy nagyon csak a penz viszi eleddig.... a milliardos kampany az ingyen motyok, a raklap penz bukasa a gep aran... (ok vesztik a legotbbet)
minden ceg fej nelkuli felvasarlasanak kiserlete, ilyen meg olyan milliardos segelyek, a fellenditesre.. stb stb.....

Valahogy sem a sonynal sem a Nintendonal nem lehet tapasztalni ezt a kapkodo kaparo politikat.

CHEAPBOY
"és még nem is tõled veszi õket"

Es ez mit is szamit...???

Sokan vagyunk itt aki azzal nyomhatna amivel akarja, es mivel jatszik...?
LAtod ez nem allja meg a helyet...

GC, KOU, jomagam es meg jopar forumos(nevuk nem kerul bemutatasra...😛) tobb geppel rendelkezik, vagy rendelkezhetne! es nem eppen a boxot valasztjak.😊 vagy ha van is nekik, nem azzal jatszanak a legtobbet.

szal itt is mint mindenutt embere valogatja.

JackSlater
És ki mondta hogy nem???Megint félrebeszélsz ember....minden gépen lesznek,vannak jó játékok,de csak a elvakultak temetik a Box-ot,mint te,ezt hidd el nekem.

CHEAPBOY
szerintem joval tobb mint 60% mar csak azt is tudva, hogy a vilagon eladott legtobb jatekok top 10es listajan jopar Nintendo jatek all... ami ugye detto japani (mario az elso ugye ez nem kerdes.... s nem a sims..😊)

JackSlater
Ki beszélt arról,hogy nem jók a japán játékok????Elõször olvasd el amit ír az ember,utánna értelmezd,és utánna válaszolj....Japán játékok jók,a japán gépek jók,de a japánok nem veszik az Xbox-ot,NA ÉN EBBE SZAROK BELE!!!Nézd meg Martint(bocs hogy dobálózók a neveddel,de csak te vagy itt szubjektív) azzal játszhatna amivel akar,de õ mivel nyomja a gamékat....és még nem is tõled veszi õket!!!

CHEAPBOY
De a Microsoft nem.

Egy ilyen osszesorolast mindeki megejthetne a gepere.....
erdekes hogy feltuntek a rare jatekok is.... kozben nem hiszem hogy azok miatt lett vona n64ed...😛PP

CHEAPBOY
az MSnek van penze de nem jatszhatja sokaig ezt a megveszek mindent es mindenkit jatekat....

egy ido utan eleg lesz... most is csak a nagy kepuk miatt csinaljak... akkor is oljuk bele a lovet, meg ha nem is megy jelenleg....

egyszer a reszvenyesek megunjak, mert en valahogy meg nem latom ennek a nagy koltekezesnek a megtertet...

Hala az egnek a jobb japan fejlesztok nem adjak el magukat a MSnak.

magus
látom másfél év alatt még mindig ugyanott tartotok. jo latni😊

CHEAPBOY
igy van....
Nem fogynak jol a boxos gamek, es aki nem ma kezdte az ipart, es vannak beidegzodesei, annak ugyis jobban bejon a masik ket gep, mert arra vannak az olyan japani cegek jatekai amiktol nem tud szakadni....

ha a Sega nem csinalna Boxra gamekat, biza nagyon nem lenne ra semmi amire azt mondom huu kell.. (ami japani persze), a tobbi mind lesz altalaban PCre is.

Ezert nem jo gep szerintem a box.

PyRex
Az lesz a célplatform, ahol több a lóvé. Mondd már el, ha az MS megveszi a legnagyobb fejlesztõket, akkor ki a f@szom fog PS2-t venni a sok gagyi játék miatt??

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CHEAPBOY
az mar meggint mas kerdes, hogy Boxra ugy megy el egy jatek 1 millio hogy az vilagszerte... nem kontinensenkent, mint a tobbi gepekre..

jajj elnezest hogy szeressuk a japan jatekokat, gepeket, azert mert jott egy amerikai vacak, dobjuk is a tobbit...?
Mar elnezest de a konzolok mai formajaak es a jatekoknak a bolcsoje japan, a minden stilusban remekelnek a dragak, mnem csoda ha legtobben csak a japan alkotasokat dicserik... es nem egymas segget nyaljuk, hanem csak a tenyeket kozoljuk.... a box nem japan konzol... nem is lesz emiatt sikeres, elhiheted...

nehogymar jon egy Usa vacak, es azonnal mindenki dobja el az agyat...

A shenmue is japan ....

Jaj...
Ha a japcsik nem veszik a masinát, és van más gép, ami világszerte jobban fogy, akkor szerinted melyik lesz a célplatform?

Hol éri meg úgy fejleszteni a játékot, hogy 1 millió kel el belõle (xbox), mikor elkelhetne 5 (ps2)is?

aabyssx
BTW ennek a fele japán játék... ?:|

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Nem a japán játékokra szarok,hanem arra,hogy hány BOX-ot vesznek....

aabyssx
Hááát persze, hogy betudjuk, de NEM csak a ~másnaposságodnak~. 😄DDDD

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
+azért is szarok bele a japán eladásokba,mert csak a mediaplayer-ért megéri Box-ot venni,és tuti jön még:Colin3,Mortal5,MetalGear3,Halo2,Doom3,Bornout2,Timesplitters2,Fable,EA játékok,Brute Force,DarkAngel,RARE játékok,DOA4,PanzerDragoon,HouseOfTheDead3,ProjectGotham2,ToeJam & Earl III: Mission to Earth,Crimson Sea,stb stb....SZAROK A JAPÁNOKRA!!!!!

Végül is a japánok a piacnak csak a 30%-át fedik le, tehát semmit nem számít ....
Nem vagy te egy kicsit szûklátókörû?

(csak egy gondolat: vajon az egész világon elkelt játékok hány %-a készült japánban?)