A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D0C
Nem full, 2 pályás demo. Martintól.

"Game over man, game over!" Following months of speculation, EA has finally confirmed that Aliens: Colonial Marines has been canned. Originally revealed as a PS2 exclusive way back in July 2001, things have been ominously quiet for yonks now, with only a handful of screenshots to go on since the original announcement.

Fox Interactive was handling development duties, with the game initially slated for release in autumn 2001. However, that date was soon altered to TBC and alarm bells really started ringing when the squad-based shooter failed to show at this year's E3 event. No specific reason has been given for the cancellation, but according to an EA spokesperson, the game "didn't meet our expectations."

Várható volt... 😞

D0C
Azért az irányítást szokni kell, de abban sem lesz hiba...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Kölcsönadom, ha akarod, miután kijátszottam.

D0C
Az igért Rachet&Clank beszámoló, ha érdekel valakit:
A grafika szebb mint a J&D és ha tényleg annak az engine-jét használja is, alaposan továbbfejlesztették. Hatalmas a belátható terep, amit Ötödik Elemesre vettek, rengeteg légijármû és futurisztikus épületek. A hangulat garantált.
Ami nagyok kellemes meglepetés volt, a SlyCooper, szintén egy platform-game cel shading grafikával, metálgíres beütéssel. 😊))
Ennél többet ne várjatok, 5-5percet próbáltam csak, de ennyi is nagyon meggyõzõ volt.

Pedig volt itt olyan vélemény, hogy a GFX és a hangulat nem bejövõs...

hja, aki bejáratos martinhoz, és ripszropsz demó-cd-ket kap tõle...

😄DD

Nem vagy egyedül, nálam a harmadik (ez még változtat, nem játszottam végig)! 😊

A sorrendem: 7,8,10,6,5,9 - a többivel nem nyomtam.

figyeltem rá, azért írtam, hogy "azokra" 😊 nekem mindenesetre _nagyon_ bejött a 8, jobban, mint a 10
a tactics-ra most ácsingózom, mert jön gba-ra... valszeg (magamat ismerve 😊 az lesz majd a toppon 😄

Tudok én olvasni, de itt nem sok értelmét látom, hogy minden szót megfejtsek, mert néha lefagynék... 😉

D0C
Annyira ne csüggedj, Martinnak tetszett a grafikája, ha ez számít neked. Hangsúlyozom, a grafja, a játékban nem mélyedt el, ha jól értettem.

Szvsz a FF7 a király...

furán nézek azokra, akik szerint ez a legrosszabb

CHEAPBOY
es ezzel nem vagy egyedul... habar most veszett sms laz van idehaza.😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nagyon oke.😛

Valami egyeb ohaj sohaj addig..??

'99-bõl? 😄DD

Na most békénhagyni mert bajok lesznek

So cry me a fuckin river, bitch!

duc
Cheap: hétfõig offline vagyok, ha van vmi, telefonálok. Köszi!
CHEAPBOY
szivesen Jediznek, de sajnos le van most torolve..😞(( rokon felrakott egy raklap oruletet es nincs hely pont arra az utso jatekra...
videok zenek, UT2003,es egyeb oruletek vannak a gepen.

Hidd el jatszanek en bazze...

CHEAPBOY
hahaha nem.

Beijedtél mi?😊

\"Life is around you and in you.\"

CHEAPBOY
megy a fene, egy hogy sajnos nincs Jedi a gepemen, 2, hogy most nincs idom ra, ha idom van akkor mostan mario sunshineozok..😊
ennyi.😊

CHEAPBOY
es en inditvanyoztam a KOUt.😊

duc
Õ egy ilyen fajta ember... én se értem mindig 😊)) de még mindig jobb, mint a posta...
Te meg gyere Jedi-zni a CRM-re!

Hallod CSOCSO,többen le akarna váltani KOU-ra!Mily szégyen ez..😊

CHEAPBOY
mar el is vitte.... igy modnja nekem biztosan benne van minden? Mondom biztosan... ezt meg ketszer megkerdezi, (mintha at akarnam vagni ot vagy Teged) erre mondom, bazze meg ugy sincs kifizetve ha valami nincs benne levonjuk, vagy potoljuk😊

Haat.... 😊)

CHEAPBOY
hat majd lesz ra, kabeles es telefonos elerest biztosito kutyuk mar vannak ra, PSO is mar mukodik rajta...

mas: Jonnek a Mariok emberkek..😊
csapjatok le rajuk😛

aabyssx
Hah, pedig már nagyon sokszor megtette... 😄

www.youtube.com/aabyssx

www.computerandvideogames.com -on VRC II képek... CSOCSO máskor ne röhögtesd ki magad.
duc
ott van...
CHEAPBOY
namijaz duc? nem gyun az ember..?

Blasta
Pont ma láttam a Gamestar-ban valami hülye hálózati opciót a GC-hez...
Épp nincs nálam az újság, szal nem tudom jól láttam-e!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

aabyssx
Az õ értékelésünk sem szentírás ám. (Sõt, nagyon nem).

www.youtube.com/aabyssx

Nintendo's heavyweight plumber just makes the difference, but it's neck and neck for sloppy seconds as Christmas looms: get it here

17:39 Super Mario Sunshine has pushed GameCube ahead of Xbox in the UK for the first time in weeks, with Nintendo seeing a 45 percent increase in hardware sales as a result of the little plumber going on sale last Friday.

GameCube sold 5,860 units last week, slightly bettering Xbox's 5,591, a one percent loss on the previous week. Bear in mind that these figures are for the week ending Saturday, October 5, so Sunshine had only been on sale for two days. We'll find out if Mario has lasting appeal next week.

GBA sales were up 10 percent to 8,145, but PlayStation 2 is utterly unassailable at the top, selling a further 22,235 machines last week, down three percent on the week before. Expect that number to go through the roof as the Christmas cash hits the high street.

-

Azt hiszem a TVmet karácsonyig csak játékra fogom használni. 😊 Ez a két FPS ami jön iszonyat, és az egyik tuti egér támogatással.
Run like hell meg 6.6-ot. Kezd a rudim telelenni azzal, hogy ilyenek lesznek azok a játékok, amiket nagyon várok 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
A Hitman 2-re volnék kiváncsi. Ha jóra sikerült, akkor van minimális esély, hogy megveszem. 😊

De egyelõre a (rohadt) MGS2-t akarom végigvinni european extreme fokozaton.

BTW játszott valaki a MGS2-vel nehezebb fokozatokon. Mer' baromi jó! Rendesen rálátnak egymásra az õrök, gyakran keresztezik egymást az útvonalaik és a holdup-nál sem várnak éveket feltett kézzel. Itt már tényleg használni kell az elcsalogatós, falon kopogós meg üres magazine-os trükköket. Szal' nagyon jó!!!

Csak a boss-oknál van egy kis gond... :|||

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
ja meg a pixel fill rateben ketelkedoknek hogy nem tudja a GC azt a hohullam effektust mint agt3ban a visszajatszasoknal!! az a mario sunshineben nem visszajatszasnal hanem a legtobb olyan palyan jelen van vegig, mindenutt.. azzal a szuper vizzel, mert az is geca szep.

na ennyi.

CHEAPBOY
en epp SMSezek..😊
Fujj nehany feladat szemet nehez.... utalom bazze!!😊

CHEAPBOY
mit szeretnel? egyebkent megoldhato..

ez a két game brutális értékelést kapott az ign-en (9.2!!!)

Martin576
Érdemes megnézni a Tribes Aerial Assaultot PS2-re. Attól eltekintve, hogy szerintem net kapcsolat nélkül sz@rt sem ér, bitang a grafikája - itt a példa, hogyan LEHETETT volna megcsinálni a PS2-es Turokot, Conflictot, meg a többi láma módon kiadott lövöldözös gamét...

aabyssx
Cheapboy:
Adsz már kölcsön játékokat?

www.youtube.com/aabyssx

mohus
jaja...olvasni is meg kell tanulni😊nem csak írni😊

mert akkor mit is jelenthetne a 25 ec?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Martin576
Reménykedjünk!

CSOCSO
nah mégegyszer, így "korán" még nem megy annyira😊 szal a nulla lesz akkora banzáj mint a network
CSOCSO
és szerintem a 0lesz akkora banzáj mint a nulla..
CSOCSO
szasz májszter
CSOCSO
1. Star Fox Adventures - NGC - 40.909 - (166.895)
2. Yoshi's Island : Super Mario Advance 3 - GBA - 29.328 - (171.829)
3. Legend of Stafy - GBA - 22.200 - (134.618)
4. Dynasty Warriors 3 Mushôden - PS2 - 21.974 - (646.780)
5. Dragon Drive - PS - 15.747 - (15.747)
6. Yamasa Digi World SP - PS2 - 13.536 - (46.234)
7. Energy Airforce - PS2 - 13.526 - (46.366)
8. .hack Vol. 2 - PS2 - 11.406 - (160.342)
9. Culdcept II Expansion - PS2 - 9.520 - (44.681)
10. Phantasy Star Online : Episode I & II - NGC - 8.633 - (98.767)