A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az az igazság hogy te vagy itt a szégyen.. csak lököd a sódert, baszod rezet rejszolsz az UT2 képeire, ja és te félévente költesz a gépedre pénzeket, mi meg 3-4 évente, na ki is a dedós ratyi?

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
ja te meg nagyon értessz a konzolokhoz😄DD Ugyanez nem öcsém?😊 Egyébként tök jó pofa vagy😊 Lehet többet dolgoztam számítógéppel mint Te😊))Ha akarod gyere egyszer bemutatlak haveromnak akinek szoktam lent segíteni a boltban😊
ember
persze, én másfél-kétévente veszek grafkártyát (procit stb), konzoltulaj meg 4 évente konzolt.
nekem kétévente gyorsul a cucc, neki négy.
nem tudom miben rosszabb egyik a másiknál
(persze én többet költök HW-ra, az biztos)
gergou
Hat ez az, mar 2 honap mulva kijon egy uj konzol, aztan ojanod is lesz `Unknow`, meg a tobbiek, lassatok be gagyi a konzolotok, masszoval szar, es ne nyomjatok a loketet, mert szegyen az egesz😊

`Take a look to the sky just before you die`

LOOOL, a kis ratyika, konzol gamernek lenni dedóóóóóós 😊 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
akkor a PC gémereket kivéve egy pár embert ratyinak fogom hívni😊)

Unknow
Igen...aztán kijön az új fajta konzol ami veri a PC-t😊)) És az meg kit érdekel,hogy mennyi ideig?😊)) Kinem szarja le?😊 A KONZOL JÁTÉKRA VAN ÉS NEM TECHNIKAI MALÕRÖKRE😊 Ha szép grafika kell lapozgass újságot
Lehet, de az alatt a 3-4 év alatt gondolj bele mennyit változik a PC... a konzol meg semmit, elavul a grafika stb...
Ha kijön egy konzol akkor lehet veri grafikában a pc-t, de mennyi ideig?! Hát nem túl sokáig....
Unknow
elolvastam normálisan...és csak elárulom ,hogy mondjuk egy Xboxban egy módosított Gef3-van... ami már majdnem Gef4... én erre értettem...de tök mindegy😊)))))))) Egyébként érdekes...én nem könnyezek fél óra után a tv elõtt. Ezek szerint nem a brazil szappanoperák meghatóak hanem azért könnyezik a nagymama mert nem bírja a TV-t?😄DD
Fallout, na az egy jó darab, de nem is korszakalkotó..

gergou
Nem ,a lenyeg az, hogy nem ertesz semmit a pchez, kozben meg vered a nyalad, hogy te vagy a nagy gamergyerek, kozben csak egy gagyi konzolos, ja es szegyen am konzol gamernek lenni, mert az DEDOS

Jaja, hisz az õ agyuk egyenlõ egy madzaggal, mint a szõkenõs viccben😄

ember
jah, de én is megnéznék egy mortal kombat bajnokot Falloutozni...
Unknow
"Hadd aruljak el valamit, 1024*768 32 bit, es minden 30 fps felett!, szemben a te 640*480 addal, 60 hz es vertical kepfrissites mellett( az enyem 140 hz) szal ennyi."

Hát akkor ezzel mit mondtál öcsém?😄DDDDDDDD JAJ DE JÓ😊)) Kifogtam a világ leghülyébb emberét! VÁRJ! CSINÁLOK RÓLAD SCREENSHOTOT ÉS BEKÜLDÖM A TIMESBA!!!Az év embere nem...de az év marhája még lehetsz😄
gergou
Te olvasd el noormalisan ok, ugyanis a pcs vertical kepfrissites 140 hz, a tied meg 60, ha monitort nezel 60 hzn, akkor fel ora utan konnyezel( aha a tvt kozelrol akkor is), tehat a monitor viszi a palmat a 140 hzjevel es ennyi, Mr_Anonymnek IGAZA van, az egyetlen normalis ember koztetek.

Unknow
De a lényege ugyanaz a dolognak😊)) Nem?😊 Egy idõ után cserélni kell?😊)) Egyébként meg a konzolok is 3-4 évente jönnek😊 Ez azért meg több mint a Gef3 és a GefX között eltelt idõ különbség😊 Csak,hogy tudd...
Unknow
Igen...valszeg ezek nagyon sokat játszottak konzolon. Sztem ezek a nagyon okos gyerekek egy Xenosagat else tudnának kezdeni vagy egy Dragon Warriort😊
ember
"Ha a GEF3 helyett nem veszel GEF4-et az olyan mintha nem vennél PS1 helyett PS2-t! Mivel lesz olyan játék ami csak GEF4-el fog elindulni stb..."

ez azért nem egészen így van... amikorra olyan játék lesz ami gef3-on már nem fut, bõven lesz GfFX, sõt a köv generáció is kijön talán. akkor inkább már olyat fog venni a low-end Gf4 helyett. szal egy-két generációt nyugodtan ki lehet hagyni.

nekem is v1-TNT-gf2 sorrendben voltak kártyáim, és elindult minden
gergou
Te Ocsisajt , ki mondta, hogy jobb a gef 3 , allitom elviszlek orvoshoz, agymutet volt gyermek, fiatal korban meg lehet gyogyitani, de latom a konzol szejjebaszta az agyadat

Unknow
mondom nagyon nem értessz a konzolokhoz... a konzolon is van 60hz! Már minden játékban fellelhetõ. Csak itt lehet állítani,hogy 50hz-ra is,ha bírja a szemed. Egyébként ilyen erõvel ne nézz TV-t mert az európai PAL rendszer csak 50hz-s😊 VIGYÁZZ RONTJA A SZEMEDET😊
"A konzolra megjelent játékok többsége olyan amiben nem nagyon kell gondolkodni"

Na én itt most abba hagyom a flémet, mert mert egyszerüen faszlámákkal nem lehet beszélni..

nem is kicsi a különbség... a PS1-rõl PS2 csere és a Gef3-ról Gef4-re csere azért nem ugyanaz.....
És tedd hozzá, hogy a te szemed másodpercenként 150 képkockát érzékel, pedig az agyad fel tudna dolgozni 374-et is! Továbbra is LOL...

Unknow
Attól függ melyik GEF4-rõl beszélünk...mert abból is van több fajta😊))) Ne magyarázd már meg nekem,hogy a te Gef3-ad veri az öszes fajta Gef4-et😊)) Öcsém TE Version rokona vagy mi?😊))
ember
öö, azért van még ott egy-két különbség. a shader unitok számát tekintve is, meg a memória architektúrában stb
gergou
Ja es meg annyit, hogy a kisebb kepfrissites persze jobban rontja a szemedet, szal csak csinjan konzolozzatok, en a helyetekben felnek leulni

de jó hallgatni, legalább tudom, hogy nem csak én szoktam veszekedni ( fõleg anyámmal )
Amúgy az anachronox überkirály, nem sok olyan játék van (ha van) konzolon, mint az. Ultima egyetértek veled.
A konzolra megjelent játékok többsége olyan amiben nem nagyon kell gondolkodni, pedig nekem az a stílusom.
gergou
Te allitom nem ertesz a pchez. szted mivel jobb egy gef 4 egy gef 3 nal? Hat memory orajel picit nagyobb, hat a gpu orajele is egy picit nagyobb.

Hadd aruljak el valamit, 1024*768 32 bit, es minden 30 fps felett!, szemben a te 640*480 addal, 60 hz es vertical kepfrissites mellett( az enyem 140 hz) szal ennyi.

Nem baj, jövõre majd kicseréled! 😊

ember
BoD mirõl volt átírva?
Unknow
Igen DE NEM A LEGNAGYOBB FELBONTÁSBAN😄DD És??? Nekem is van SNESEM és a játékok minden akadás nélkül futnak😊))) Ugyan AZ!!! Vedd már észre,hogy hülye példákat hozol fel!
Ha a GEF3 helyett nem veszel GEF4-et az olyan mintha nem vennél PS1 helyett PS2-t! Mivel lesz olyan játék ami csak GEF4-el fog elindulni stb... ugye fölösleges tovább mondani mert érted??? JAJ öcsém.... de fárasztó vagy...
gergou
Hat ne haragusz meg, de a blade of darkness exclusive pc szal ennyi 5 evig fejlesztettek, annak semmi koze a konzolhoz.

gergou
Az egy dolog, de az anachronoxbol nem is hianyzik, ugy ahogy van kulturjatek, bunetni kene az ellene szolokat!

Unknow
a jobbak?😊)) ember! ezer éve várom a FF-t! NEM JÖN! Várom a Chorono Crosst! NEM JÖN!!!! Várom a Devil May Cryt! NEM JÖN! Várom a Dragon Warriorst! NEM JÖN! Várom azt a rohadt Suikodent és Xenosagat! BASZIK JÖNNI! Nem igazán értem mirõl beszélsz.... JA! Te azt hiszed,hogy a jobbak jönnek PC-re? Azért mert TE csak ezeket látod! Azt,hogy mi van konzolon azt nem tudod... Így csak azt látod ami PC-n is van.
FREAK
azok általában elég gagyik, jó konzolátirat kevés van, talán csak a Blade Of Darkness

Riszpekk

gergou
Az is lesz majd, de bevallom oszinten: Nem hianyzik

Akkor sok mindent láttál már...

Én pc-n az Alley Cat-et nyomtam, de nem tetszett a 4 színû CGA GFX, így inkább a konzolok mellett döntöttem! LOL! vagy bazze!

FREAK
az igaz, hogy az Anachronox komolyabb sztorival meg fantáziával rendelkezik, de most hadd álljak a konzolosok oldalára egy pillanatig, ugyanis vizuális orgazmusok tekintetében a FFX nem egy kategória az Anachronox-szal

Riszpekk

gergou
Na figyu kisfiam egy eve gef 3 ti 500 am van, es minden akadas nelkul fut.

Unknow
hmmm.... akkor ilyen erõvel... Devil May Cry! ÛBERISTEN KIRÁLY! Mi a különbség? Nincs PC-n! Mondjuk a konzolokon nem tudom hány FPS-t láttál te eddig😊 Ha ismernéd a konzolok világát tudnád,hogy az RTS és az FPS tipikus PC -s mûfaj.
gergou
Na ja, de minek? ha egyszer kijonnek a konzol gamek( a jobbak) pcre?

Az a kedvencem, hogy nyafognak hogy ha egy általuk várt game kijön konzolra, akkor anyázás minden, de ha kijön a game akkor õk asziszik csak nekik van ez😊))

Unknow
Ugyanezt csináld meg PC-n...egy év múlva vegyél Gef5-öt aztán 2hónap múlva Gef6-ot. Ugyanezt alaplban,prociban és sok másban. Csak itt gyorsabban. Öcsém jó hülye példát hoztál fel😄DD
gergou
Egyebkent meg mi a helyzet a nightfireel, egy oltari higfos gamma, ezzel szmben a nolf 2 uberkiraly, de mi a kulonbseg, hogy az nincs konzolon.

Unknow
Jól mondtad... A GRAFIKÁJÁT VERI! De most ,hogy nekem már csak PC-m van azért hiányzik az az FF meg jó pár játék. Baszki nehogy már megmagyarázzátok ,hogy egy kifejezetten játékra tervezett gépen szarabbak a játékok mint PC-n😊Erre is van egy hasonlatom: "Márpedig az én gófri sütõm jobb palacsintát csinál" Kábé ilyen ez a kijelentés is. Max. NEKED JOBBAN bejönnek a játékok rajta mivel a te stílusod PC-n van jelen. Viszont az átlag (és mivel ebben nézzük) ha játszani akar akkor konzolt vesz.

Pont én ugatok aki PC párti😄DD
gergou
Ja, aztan egy ev mulva vegyel xbox 2 ot, aztan az 1 et meg dobd ki a kukaba, aztan meg ps 3 at is anyuci, aztn y box 4 et fater karacsonyra

Hát én nem így láttam, szal nem tudiod hogy mi a stilusom

gergou
Na figyu, ha kiprobaltad az anachronoxot, tobbet nem fox final fantasisni mar vazzeg ebben biztos lehetsz, mer veri min a szart!

gergou
Igy am vazze

Hmm, max a FF7-8 és a Grandia 2, emulációval nem hiszem hogy foglalkozott hisz, ugye nem szereti a konzolokat😊

FREAK
ez azért van, mert az XBOX marketingje nem a szokásos konzolos übermensch fílinget árasztotta, hanem már a tervezéskor egyértelmûvé tették, hogy általa fog eljönni az az idõ, amikor pc-s és konzolos ugyanazt a masinát fogja gyûrni

és el is jött, de persze mindkét tábornak megmaradt az a része, amelyik az ördögöt látja az xbox-ban

Riszpekk