A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh 😊)) Konzol? Hát nem tudom, szerintem nem egy nagy durranás, a gép sokkal jobb igaz újítani kell gyakran, de a grafikáját veri a konzolnak, a konzol meg annyiban jó, hogy a kar jó pl.: PS
SZÓVAL SZÁMÍTÓGÉP KONZOL
gergou
A grandia 2 vel megprobalkoztam, de olyan szinten nem kotott le, hogy gyorsan abbahagytam...

`Take a look to the sky just before you die`

Ehh 😊)) Konzol? Hát nem tudom, szerintem nem egy nagy durranás, a gép sokkal jobb igaz újítani kell gyakran, de a grafikáját veri a konzolnak, a konzol meg annyiban jó, hogy a kar jó pl.: PS
gergou
En sajat erombol eljutottam oda, es onnan tovabb, csak tudod nem mindegyik game ilyen egyszeru...Mint a konzol gamek, ahol nincsenek olyan fejtorok, ahol az ember napokat ellofral....

Az ultimat meg ne szidd ocsisajt, mert meg spermaban sem leteztel amikor elindult, a konzolod meg olyan tavol volt a megjelenestol, hogy na

Nana, nem tudod te hogy miket próbáltam ki és mikkel játszom, az a kedvencem hogy ilyenkor leszûrik, hogy csak konzolon játszom és a PC-s címek nekem ismeretlenek...lol..unreal meg most húú de nagy csoda lesz..csak már a csapból folyik a folyamatos fps fejlesztés..

So cry me a fuckin river, bitch!

Hány japáni RPGt nyomtál már huzamosabb ideig (és fõképpen, miket?)?

FREAK
bazeee mibõl maradtam ki

Riszpekk

Nézd meg a GTA3 fórumait - amíg csak PS2-n volt elérhetõ, a hozzászólások csak a játékról szóltak. Megjelent pc-re, aztán a beírások 95%-a arról szól, hogy nyifi-nyafi nem indul el, lassú, szaggat, lefagy...stb. Ennyi a pc.

gergou
Te lamergyerek, ki mondta azt, hogy masmien a red alert konzolon ocsisajt ha? Te orvos mar latott fiam, mer elkene menned

Adi
Nem tudom Sh2nél kik írnak,(elárulom pc-sek) hogy hogy kell a korházból megfaszom tudja honnét tovább menni!!Hidd el nekem majd te is rájössz mér jó a konzol!!Én is így voltam!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Unknow
Ultima??? Sztem nem olyan nagy szám az az ultima! Én játszottam vele de azt szvsz nagyba veri akármelyik FF vagy Xenosaga vagy Dragon Warriors vagy mondjuk Guardians Crusade is. (Pedig ez az utolsó nem épp egy nagy szabású darab😄 )
gergou
Na ja Tajparasztkam, de te az eletben nem tudod meg azt, hogy milyen egy anachronox, vagy egy ultima sorozat, japan rpg, van egy ket jo cim, de a kozelebe nem ernek az elobb emlitett gamekhez.

Az jó kis konzol.... megaztán az jön is elég homályos még! És a többi game? Mert tudom ám még folytatni a sort! 😊

Jah, mert ugye a konzol játékra van, látom te is ilyen kis kocka vagy, aki nem azért szed le/vesz meg egy gammát hogy játszhasson rajta hanem hogy pályát csináljon hozzá.....LOOL VAGY ISMÉTLEM LOOOOOL

Unknow
ja errõl beszélhetnénk😊 látom sokat játszottál már konzolon. mert szerinted a PC-s játékokban ellehet akadni?😊))))Mert ilyen erõvel azokban sem lehet. Játék az játék marad. Attól,hogy konzolon van még játék marad😊 Ha átteszed konzolra a Red Alertet attól még nem lesz gagyi😊 Jaj de buta vagy Te fiam😊 Érted ez olyan: "Nálunk a pizza nagyon finom de nem megyek át hozzád mert ott már szar lenne" Észre se veszed,hogy ugyan azt eszed csak más helyen😊
Alien!
a lehetõségem nekem is meglesz....csak fogom és felintallálom a Pc-mre(ha esetleg érdekelni fog)...mert most is arról irogatok ide....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

jaja, fõleg hailyen kis paraszt az életében nem játszott egy jó kis japán rpgvel, akkor télleg nem lehet elakadni, de nem csak japán rpg-k...

gergou
Na ja, a gagyi konzol gamekhez nem kell semmi segitseg mert azokban elakadni nem lehet, olyan egyszeruek

Unknow
Hmm...szerintem naru barátunk arra értette,hogy õ a Pl a ViceCityvel fog PC-n játszani szal ezért nem érdekli õt a PS2... persze lehet,hogy Te láttad jól azt amit a sorok mögé(?) rejtett😊
gergou
Na ja, a gagyi konzol gamekhez nem kell semmi segitseg mert azokban elakadni nem lehet, olyan egyszeruek

gergou
Te meg dedo vagy vazze, maradjal csak a gagyi konzolodnal, megnezem hogy fox te muveszi palyakat csinalni az unreal 2 hoz vazze a gagyi konzoloddal, ennekem legalabb meglesz a lehetosegem

Unknow
Eheheh! Én soha nem szoktam kódot használni vagy végigjátszást! Én a kihívás miatt szoktam játszani mint itt sokan mások. A játékban mi a jó ,ha egy kóddal egybõl a végére ugrassz???Az olyan mintha bele se kezdenél csak megvennéd a befejezõ animációt.
"Azért ezt a "nem sokat" akár számszerûsíthednéd is - lehet, hogy meglepõdnél... ami játékot vettem az utóbbi idõben (Vice City, Getaway, Kingdom Hearts, Rachet&Clank), azok valahogy nem akarnak kijönni más konzolokra!"

Más konzolokra, nem más platfrmot írt... lol vagy ilyenmkor, de abzz itt vitatkozol akkor is ha nem adnak neked igazat, inkább játsz a géppel hisz azért vetted.....

Unknow
A PS2 akkor is a legjobb!😊))) Ezen most nincs mit vitatkozni. Hogy lenne már jobb az Xbox??😊)Ps2 -re sokkal több és jobb játék van!
PC nem egyenlõ konzol

😊 Mondjuk aki VESZI a játékokat és azokat szereti saját kútfõbõl végignyomni nem ezekkel lesz a gondja... és a piac ezekbõl ez emberekbõl él, a játékokat nekik fejlesztik, nem a másolgatós/olvasom-játszom népeknek.

narumon
Vice City pl jön Pcre...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Megnéztem a boxot és elég sok van rá!! De ps2-re szvsz sokkal több jön ki....."

Kb 4-5/hóval tényleg.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
bazze,télleg fiatal vagy még....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"Azért van egy lényeges különbség!! Mi 2 év ps2-zés után "adjuk elõ", te meg két hét és 5 közepes játék után!!
Mielött belekötnél, igen, nekem csak fél éve van ps2-m, de elötte egy évig rendszeresen haveromhoz jártam át, így ismerek szinte minden ps2 játékot."

Ahhan és ebbõl megitélted hogy az xbox mennyivel szarabb.. ez LOL 😄DD

Alien!
bazee,a pc-s oldalt mindíg is a hardver érdekelte...ebbe születtek bele..minnél újabb annál jobb...

n PC nélklûl kezdtem és hidd el úgy is nagy élmény volt

DE HIÁBA JOBB BAZZEG HOGY HA A KÕRVA VÁSÁRLÓI RÉTEGET INKÁBB A JÁTÉKOK ÉRDEKLIK ÉS NEM AZ A KÕRVA HARDWER BAZZEG MÁR

gergou
Egyebkent ha mar itt tartunk, ugy kepzeljetek el a konzolt, hogy kozben no computer! azaz no internet, no chat, no vegigjattszas keresese, ha elakadtam, es egyaltalan no gameszerzes a netrol, szal csak egy konzol par jatekkal eleg szar, en legalabb is pc nelkul nem birnam...

Jah, fõleg ha anime rajongó akor is Xet vesz? Na ne lol már..

gergou
Egyebkent ha mar itt tartunk, ugy kepzeljetek el a konzolt, hogy kozben no szamittogep! azaz no internet, no chat, no vegigjattszas keresese, ha elakadtam, es egyaltalan no gameszerzes a netrol, szal csak egy konzol par jatekkal eleg szar, en legalabb is pc nelkul nem birnam...

narumon
"nem az a baj, hogy azt mondja, hogy jó az x, hanem az, hogy pár közepes játék után akarja bebizonyítani a ps2-rõl, hogy szar."

Na várjál már. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát. A BÜDÖS ÉLETBEN SOHA NEM MONDTAM HOGY SZAR A PS2.. SÕT, ÉS AZT SEM MONDTAM HOGY AZ XBOX FÉNYÉVEKKEL JOBB. ÉN MINDÖSSZESEN ARRA REAGÁLTAM AMIKOR TI IRJÁTOK HOGY AZ XBOX MENNYIRE SZAR, PEDIG NEM... SÕT.

Persze, az összes PC-s játék komolyabb, lol..

gergou
Egyet ertek a megallapitasaiddal, en is igy latom.

"de ami abszolut exkluziv olyan nem sok játék van már egyik gépre sem..."

Azért ezt a "nem sokat" akár számszerûsíthednéd is - lehet, hogy meglepõdnél... ami játékot vettem az utóbbi idõben (Vice City, Getaway, Kingdom Hearts, Rachet&Clank), azok valahogy nem akarnak kijönni más konzolokra!

Alien!
az élet apró örömei...😊 Vegyél vertical standot...avval k*rvajól néz ki!

Adi
De van egy érzésem, hogy ti már tudjátok....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nézztétek van a ps2:Azzon van ahol kijön a dvdrom egy Playstation jel!!Na azt balra eltoljátok akkor az úgy áll!!Szóval ha függölegesen teszed akkor úgy áll a logo hát kurva jóóóóó

narumon
"jatszik a PCvel is, mert azon is van jo game (pl AoM), de nem tagadja meg magatol a masfajta elvezeteket sem... es tudja normalis ervekkel 'elemezni' a jatekokat, es akarmenyire is PCs volt eddig, ami fasza Konzolon, arra megmondja a frankot.. 😄DDDD"

Én is ugyanezt mondom... akkor meg mirõl beszélünk?

UNREG
"de én úgy érzem hogy ti is igy adjátok elõ."

Azért van egy lényeges különbség!! Mi 2 év ps2-zés után "adjuk elõ", te meg két hét és 5 közepes játék után!!
Mielött belekötnél, igen, nekem csak fél éve van ps2-m, de elötte egy évig rendszeresen haveromhoz jártam át, így ismerek szinte minden ps2 játékot.

narumon
"2 évig szar volt a konzol mert:
1,szar játékok vannak rá
2,nem elég komoly"

Azt kell mondanom hogy vannak rá jó játékok de pcsek azok jobbak.

"4,kifejezetten zavaró TV-s megjelenítés"

No ez igaz... 1 óra fatal frame után majd kiégett a szemem.

"5,kontrollerrel játszani?"

Jól lehet ugrabugrit, meg verekedõset DE
Fpsre és stratégiára teljesen alkalmatlan.

"6,esetleg osztott képernyõ..."

Ez meg egy baromság szvsz.

"1, sokan gondolkoznak konzol vásárlásán is..többnyire az xbox a szimpatikusabb..."

Ez nemcsoda hiszen újabb, erõsebb hw.

"2, a fenti kifogások erre a gépre nem érvényesek"

Ugyanúgy érvényesek rá szerintem hisz ez is csak egy konzol.

"3, drága az írható cd/dvd(az eredeti gammákat már ne is említsük)."

Nem annyira drága de én már pl Pcn sem irtam ki kb 1 éve semmit. Imagebõl játszom. Régen kiirtam minden szart oszt 1000. cd után rájöttem hogy már nincs hova rakni. azóta szinte semmit nem irok ki, igy még a bsa se baszogathat.

UNREG
mindkettõn.

Adi
Megnéztem a boxot és elég sok van rá!! De ps2-re szvsz sokkal több jön ki.....

UNREG
nem az a baj, hogy azt mondja, hogy jó az x, hanem az, hogy pár közepes játék után akarja bebizonyítani a ps2-rõl, hogy szar.

Adi
Bloodrayne az most van ps2 vagy csak X van?