A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Te geco, nekem pofazol vazze, adok am 3szor akkorat min neked van ocsike szal hanyszor volt guitar a kezedben kisfiam te a pofadra verek

`Take a look to the sky just before you die`

Unknow
KI A KONZOLOS????😊))))Te hülye gyerek mondom nincs konzolom!!!! Ki mondta,hogy körülöttem forog?😊))) Látom nagyon mellre szívtad,hogy tudattam veled,hogy nem te vagy az isten😄DD áááá te nagyon buta vagy😊))
Figy, legyél tisztába a dologgal:
Nekem Bassra van egy 120 wattos erõsítõm
Solóra van egy 15 wattos erõsítõm (bõven elég)
na ezen van torzító, tehát megvan egyszerre az erõsítõ és a torzító, az effekt pad ad rá torzítást, de az inkább arra van hogy teleszord effektel a számokat, nem csak az alap "fém" hang hanem akár mintha mittomén belennél szívv a és ilyen vízhangot is hallasz
Ez az erõsítõ 46 ezer
Effekt pad 42,45 volt
Basszus gondolom nem érdekel

So cry me a fuckin river, bitch!

gergou
te gyerek a bassusg. nem szokas torzitani

Unknow
Így van...de akkor Te ezt a vitát könnyen hallgattad végig😊
gergou
na bazze a nagy geco beszolt, na figyu aranyanyam ha zsoki ma nem szuz ugy everem min a rongyot vazze, szal mi van bazze ki korul forog a vilag, na ne majd egy konzolos korul mi?

Olyat sem láttál mûködés közben, mi? Csak itt olvastál róla egy mostanában indult topicban... szerencsétlen.

FREAK
az bass-hoz való, ugye??

én is nézegettem

érdemes megvenni??? lehet vele tweakelni?

Riszpekk

gergou
ok, megteszek mindent

Unknow
LOL LOL LOL😊)))))) Tök jó pofa ez a gyerek😄DDD Mondom! Az év MARHÁJA!😊 Ha tudnád mi megy a konzolok világába tudhatnád,hogy pont amiatt nem megy az Xbox mert MS gyártmány. Egyébként meg mindenkinek szíve joga ,hogy kit szeret...ha Bill Gates valakinek szimpatikus az az õ baja. Nem Te szabod meg a dolgokat. Szokj hozzá...a világ nem körülötted forog.
gergou
Mennyiert, mert most lesz nemsoka electric solo guitarok, es nem akarok kulon erositot meg torzitot...

na jólvan én takarodom innen, ezt már elég nehéz értelmes embernek hallgatni szóval hajrá ULTIMA veled vagyok, aztán harcolj a becsületér
Mr.Anonym#87935 "... Ez azt jelenti, hogy miután elavul a grafika élvezed a szarral való játszást is? Végülis"

Erre írtam (tényleg ilyen nehéz követni a "válasz" feliratot is figyelembe véve?).

Belõlem biztos nem szoktál kiírni semmit sem, mert akkor nálad semmi nem mûködne... 😊

Zoom 606 Effekt padom van ha érdekel

gergou
Hat vazze az n64 et ne emlitsd egy helyen a ps 2 vel, meg az xboxal, mert az n64!!!! SZARRAVERI ezeket a gagyi konzolokat!

Bill Gateset dicsáérni? hát sok mindent véghez vitt ez a pali, én meg elképzelem a kis fingot sem érõ kis por életed ahogy istenite Kermekket

Unknow
jaja! Nagykár,hogy a Fallout 1-2-bõl kimaradt a multiplayer!😞(( A Tactis gyakni jó nagyon! RPG-ket én is nagyon szeretem! Morrowind rulez! Kár,hogy abból is kimaradt a multiplayer😊))
hehe, hát nem vágom hogy ha valaki konzolon gamel, az máér nem ért a PCkhez, lollancs

gergou
Nem, csak elkepzeltem a geci kis eleteteket, main nagyba dicseritek bill gateset, amin nyomjatok az n+1 microfos gammat, igen, bill bacsi megfozott titeket borosvirslinek

CSOCSO
nem, ugyan az a számotok ezzel a seggarcúva'
ember
ez se nekem szól, ugye?
Unknow
Nincs is konzolom😄DD Te kinek szájjalsz csupaszpisztoly? majd ha szõr nõ a pöcsödön ugassál... Öcsém..már mondtam! MÁR NINCS KONZOLOM! Méghozzá elég jó ideje! Egyébként nem szoktam ide sokat járni mert van jobb dolgom is.Tudom a nõk... ja honnan is tudhatnád...a Te életedben valszeg anyukád az egyetlen...
CSOCSO
LOL ARC VAGY EMBER😊))) maradj itt pls..csak hogy lássam hogy álsz át a sötét oldalunkra😊 tudod hány ilyen arc állt át konzolosnak????😊 LOL vagy!!!😊)
Dedos?? ember😊)))))))))) itt a hatalmas példa sok PC-s hozzádhasonló HÁCÉ gamer nem bírja végigvinni a kis Conker dedós nintendo gammát😊 mert elakadnak minden pályán..amivel nincs baj..én sem voltam jobb....
gagyi?😊))lol te nagyon tudatlan vagy... letennék eléd egy ps2-t egy atx es házba építve és aszondanám hogy Plawinstation (uj pc az intel meg az amd ellen) akkor full rákattanál hogy mekkora királyság😊))) lol dedo, meg gagyi😊))))))))nagyon jo gammák vannak pc re is... talán ezeknek a portja szar konzolon..de ezt fordítva is igaz...konzolrol portálva a gamez szar lesz...talán ezért van az nálatok hogy a konzolos gamma szar... amugy meg a konzolos gamezok offlineban kétszer jobban mint pc-n...pc nek leginkább online élete van..de az nagyon...... nahirjál valami LOL-t
mivan ember tükörbe néztél?

gergou
Telleg, es milyen effekt procid van, nincs egy olcs elado?

ember
he, ezt nekem írtad?
Ultima ez jó volt
na és mivel? Clone CD, Nero? Áhh inkább nem is írom, mert még lemaradnak a konzolosok
gergou
Ne meg egy dagadt gezif*sz ocsike, szaljal ki a bimbibol, meg a ratyi plahsztasonodbol, aztan csinaljal valami ertelmeset is ezen a vilagon

Csak elmesélem hogy szoló és basszus gitzározom aktívan, nem csak nyomom otthon a géme vagy a gépet, arról nem tehetek hogy te csak az egér tologatáshoz értesz

ember
én meg inkább az RPG-t komálom, F1-2nek a története/világa eszméletlen, ráadsául non-lineáris, ahh...

de tacticsban is jókat lehet zúzni az tény😊. csak hiányzik a sok szövegelés meg a kaland-feeling.
Unknow
Nekem sok pénzem???😊) Már miért lenne az?😊 He?😊 Ez most honnan jött?😄D
Unknow
Kb. 50-60... 😊 Cheapboyt kérdezd meg😊 Õ foglalkozik ilyen marhaságokkal😊
gergou
Ezt honnan vetted cue, beloled szoktam am kiirni az imgeket tudtad?( ezt csak egy pcs erti)

Unknown figyu: sok penzed vcan , adjal nekem is belole

cue: jaja ez így van... ezekszerint õket nem érdeklik a minõség, ennyi erõvel PS1-el is játszhatnának vagy Commodore 64??? Szerintem az lenne a legjobb
FREAK
jó az 70-nek is 😄

Riszpekk

50-65ezer.

CSOCSO
xboxos vagy pc-s vagy mi? azért ilyen nagy a pofád?? mert nemtudod mi a jó?😊
Unknow
2 hónap múlva?😄DD LOL LOL Mekkora egy szégyenarc vagy TE😊)Ez nem mobil telefon,hogy havonta van új... 5-6 évente van😄DD LOL LOL LOL NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ😊) Öcsém nyomjad még... 😊
ne magadból induljál ki
Tehát te mindig szarral játszol, hiszen két év múlva a ma megjelent játékok már szarok lesznek.
Rossz lehet neked...

hehe, oda mennek hozzád, mit csinmálsz szabad idõdben? hát pályát csinálok , és jaj ez de jóü az dejó és ott hagynak, nekem aszondják aha, és kb más téma lesz, te meg órákat regészarról hogy hogyan csinálsz pályát

megsugom mi van itthon jó?
Xbox GC PS2 DC Snes

ember
mennyi pénz most egy ps2?
gergou
Te kis kocsog, kinek vered ide vazze, nyomok olyan sallert vazze, mennye, aztan ussed a sonyidat, aztan gyere vissza konnyezo p*ncival, aztan irjad le, jo volt megy egy mang nunival szethentelni a megagiga cybermonsztat?
LOL

Unknow
én azt szeressem a multiplayer miatt😊
ember
Tactics, menj máááá

Fallout 1-2 az igazi!
Unknow
Te meg szg. buzi vagy...az se jobb😄DD Egyébként is....kimondta,hogy mi azt csináljuk a szabadidõnkbe? Jaaa...hogy Te vagy az Isten és mindent tudsz!!! Kezeltesd magad...rád fér!😊
CSOCSO
akartom mondani valamit a ratchet és clankra... hja igen.. itt van egy gyerekes multiplatform (legtöbben ezt mondanák rá ha N re jött volna ki)
most meg igy hogy ps2-n van igy húú nem szabad azt mondani hogy a platform gamez gyerekes.... amugy szvsz is aranyos a gamez....
"Igen...aztán kijön az új fajta konzol ami veri a PC-t😊)) És az meg kit érdekel,hogy mennyi ideig?😊)) "
Ez aztán megmutatta az igényességet... Ez azt jelenti, hogy miután elavul a grafika élvezed a szarral való játszást is? Végülis...
gergou
Ja, kepzeld el, odamegy hozzad valaki, es megkerdezi toled, mit csinalsz a szabadidodben?
Hat ize en plajsztejson 2ozom de izibe

Unknow
Én egész jó vagyok mortal kombatban a Fallout Tacticsot meg máig nyomom😊 Egyébként Kouval ebben egyet értek😊))Tényleg ûber jó játék.