A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

`Take a look to the sky just before you die`
Nekem Bassra van egy 120 wattos erõsítõm
Solóra van egy 15 wattos erõsítõm (bõven elég)
na ezen van torzító, tehát megvan egyszerre az erõsítõ és a torzító, az effekt pad ad rá torzítást, de az inkább arra van hogy teleszord effektel a számokat, nem csak az alap "fém" hang hanem akár mintha mittomén belennél szívv a és ilyen vízhangot is hallasz
Ez az erõsítõ 46 ezer
Effekt pad 42,45 volt
Basszus gondolom nem érdekel
So cry me a fuckin river, bitch!

Erre írtam (tényleg ilyen nehéz követni a "válasz" feliratot is figyelembe véve?).
Belõlem biztos nem szoktál kiírni semmit sem, mert akkor nálad semmi nem mûködne... 😊

Dedos?? ember😊)))))))))) itt a hatalmas példa sok PC-s hozzádhasonló HÁCÉ gamer nem bírja végigvinni a kis Conker dedós nintendo gammát😊 mert elakadnak minden pályán..amivel nincs baj..én sem voltam jobb....
gagyi?😊))lol te nagyon tudatlan vagy... letennék eléd egy ps2-t egy atx es házba építve és aszondanám hogy Plawinstation (uj pc az intel meg az amd ellen) akkor full rákattanál hogy mekkora királyság😊))) lol dedo, meg gagyi😊))))))))nagyon jo gammák vannak pc re is... talán ezeknek a portja szar konzolon..de ezt fordítva is igaz...konzolrol portálva a gamez szar lesz...talán ezért van az nálatok hogy a konzolos gamma szar... amugy meg a konzolos gamezok offlineban kétszer jobban mint pc-n...pc nek leginkább online élete van..de az nagyon...... nahirjál valami LOL-t
na és mivel? Clone CD, Nero? Áhh inkább nem is írom, mert még lemaradnak a konzolosok

de tacticsban is jókat lehet zúzni az tény😊. csak hiányzik a sok szövegelés meg a kaland-feeling.
( ezt csak egy pcs erti)
Unknown figyu: sok penzed vcan , adjal nekem is belole

Rossz lehet neked...
megsugom mi van itthon jó?
Xbox GC PS2 DC Snes
LOL

most meg igy hogy ps2-n van igy húú nem szabad azt mondani hogy a platform gamez gyerekes.... amugy szvsz is aranyos a gamez....
Ez aztán megmutatta az igényességet... Ez azt jelenti, hogy miután elavul a grafika élvezed a szarral való játszást is? Végülis...

Hat ize en plajsztejson 2ozom de izibe