A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint csak a score-okra mész.Szeded a sok kis gombát meg powerupot..aztán meg a hozzászólásokat 😄
The devil is in the details
By Adamson Rust: kedd 07 január 2003, 11:51
SOURCES SAID that the architecture of the Sony Playstation3 is patently clear when you've found the US patent that it filed September 26th last year.
A reliable source close to Sony's plans explained the way the Playstation3 works to the INQUIRER.
He said that the computers are made of cells, each one containing a CPU, which will probably be a PowerPC, and eight APUs (vectorial processors) each with 128K of memory.
It will run at 4GHz, producing a not inconsiderable 256Gflops, with the cells connected to the central 64MB memory through a switched 1024 bit bus.
It's still not clear how many of these "cells" will be used in the Playstation3, but Sony reckoned some time ago it could be as many as one teraflops, probably making it a four cell architecture.
Optical links – perhaps even FireWire optical links – could be used to share computing power.
The Playstation3 architecture is similar to the Playstation 2 but with some improvements, such as a larger number of VPUs, each with more memory. The operating system, too, is much improved.
But Playstations will still be very complex to program well, although its just as well that Sony doesn't want to take the Microsoft DirectX route.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
So cry me a fuckin river, bitch!
Aztán már csk: Sneak, you okay?! SNEEEAAKKKKK
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Nem lehet még jó minõségû. Akkor kint lenne isonewson, vagy nforce-on. Amíg ezek közül egyiken sincs kint, addig nem hinném, hogy meg lehetne szerezni."
ja merthogy isonwson nincs kint? az nem jelent semmit..
ja és ha narumon iagazat mondd, é mért ne mondana akkor neki elhiszem hogy hamarabb megvannak dolgok..
Mindegy.
Pojjen hogy 5perc alatt csinalt Konzolszakertok Xbox expertek nonek itt ki az SG forumon (narumon khmmm) aztan gyorsan porba alaz... 😄 PFFF...
Nekem már van 😛
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Érdekes én ezt senkitõl nem hallottam.
"nekem mondjuk mindegy, én elvagyok azzal a havi 2 x-es játékkal ami jó, a többit úgyis ps2-n nyomom..😊))"
Én meg elvagyok azzal a havi 8-10 játékkal xen ami jó, a többit úgyis PCn nyomom 😊))
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.DVDSCR.SVCD-TDi
ez ma jött ki😊
Minõsége az eddigi legjobb😊
hamarosan DVD-R is lesz belõle!
lol vazz!! 😊)) egy éve még az összes pc-s billi bácsival egytemben azt harsogta, hogy "majd meglátjátok, kijön az x és lemossa a ps2-t"!
nekem mondjuk mindegy, én elvagyok azzal a havi 2 x-es játékkal ami jó, a többit úgyis ps2-n nyomom..😊))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"
dehogy adok...én nem jegyzem a GC-t már😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jó az az Xbox...ott a PC mellé..nem hiszem ,hogy unatkoznál, vagy hogy épp nincs a fogad alá való gamma..."
Nem csak most dolgozok. Age of Mythology most a best le sem tudom tenni. Már mennék is haza.
DE most nehogy megint elkezd hogy én vagdalózok össze vissza mert én forrás megjelölésével (nem csak én) linkeltem be hivatalos oldalról hírt míg cheapboy ezt egyetlen esetben sem tette meg. Bár most divat lett narumont szidni, szal nyugodtan adj cheapboynak igazat.
3, Az Msnek szerintem nem célja a Ps2t utolérni Szvsz nem is lehet) õk arra készülnek hogy majd a box2 -3 al tegyék ezt, de ha mégsem még igy is szép a szelet.
Nesze www.planetxbox.com.
ES TE VAGY A HULYE!!!😄DD
nekem ennyi eleg😊