A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A feladatod fényképek készítése három szögbõl: jobbról, balról ,szembõl. Ne lõjj a kamerásokra, ne csapjál zajt. Ha megvan mind a három kép, a jobb oldalon található terminálra fel kell töltsd a képeket. Otacon majd ellenõrzi a minõséget. Ha vmelyik képre azt mondja,hogy nem jó, fényképezd le még1x.

CSOCSO
?????????????????
Krinyo
benyomod a start gombot,aztán pedig a balra+x combót..

barret
copy paste hogy mûködik,el mondanátok nekem amatõrnek? please...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Krinyo
..Akkor te meg tipikus konzolos vagy.. 😄
Megint csak a score-okra mész.Szeded a sok kis gombát meg powerupot..aztán meg a hozzászólásokat 😄

versio
ha nem irok ide akkor sose lesz meg a 100 ezer hozzászolás

Krinyo
Jaj nemá,itt is kezded..?
Van még olyan topic ahova ezeket nem raktad be?

versio
"Playstation3 architecture revealed

The devil is in the details

By Adamson Rust: kedd 07 január 2003, 11:51

SOURCES SAID that the architecture of the Sony Playstation3 is patently clear when you've found the US patent that it filed September 26th last year.
A reliable source close to Sony's plans explained the way the Playstation3 works to the INQUIRER.

He said that the computers are made of cells, each one containing a CPU, which will probably be a PowerPC, and eight APUs (vectorial processors) each with 128K of memory.

It will run at 4GHz, producing a not inconsiderable 256Gflops, with the cells connected to the central 64MB memory through a switched 1024 bit bus.

It's still not clear how many of these "cells" will be used in the Playstation3, but Sony reckoned some time ago it could be as many as one teraflops, probably making it a four cell architecture.

Optical links – perhaps even FireWire optical links – could be used to share computing power.

The Playstation3 architecture is similar to the Playstation 2 but with some improvements, such as a larger number of VPUs, each with more memory. The operating system, too, is much improved.

But Playstations will still be very complex to program well, although its just as well that Sony doesn't want to take the Microsoft DirectX route.

CHEAPBOY
Hivjal mar fel bazze😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Eredetiek?

So cry me a fuckin river, bitch!

Adi
Vki help!!Metal gear solid 2-be!! Azt a nagy gecit kell asszem megsemmisíteni Hold no.3 ba vagyok!!! Vannak kamerás emberek azokat én altatozom de mikor felmegyek a baloldali lépcsön (mind a két kamerás alszik meg a lépcsõ melleti öris) az aki beszél a jobb oldalon van én elkezdek felfutni a lépcsön erre meg lelepleznek!!
Aztán már csk: Sneak, you okay?! SNEEEAAKKKKK

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY
Hat azok a jatekok valoban nem jegyzik.😊

CHEAPBOY
😄

szted a dvd screenerbõl készûlt svcd mirõl van? VHSrõl? LOL😊

Csacsi
Rendben, Én elhiszem, ha berak egy képet, vagy egy linket, amit kivágott a filmbõl, de addig Én is mondthatom, hogy nekem meg már meg van a király visszatér is bazz egy hete....LOL 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

te a DVD Screenerõl beszétünk, ami ugye ma jelent meg, és ugye annak van DVD-R változata...és az van meg narumonnak..

Csacsi
Mindegy nem vitatkozom veled, majd ha belinkel valaki ide egy képet, abból a jó minõségûbõl, akkor elhiszem, de addig ilyen erõvel bárki mondhat bármit.....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lol akkor meg mit kezdesz el kötözködni?
"Nem lehet még jó minõségû. Akkor kint lenne isonewson, vagy nforce-on. Amíg ezek közül egyiken sincs kint, addig nem hinném, hogy meg lehetne szerezni."
ja merthogy isonwson nincs kint? az nem jelent semmit..

Csacsi
Nekem meg volt az a verzió is, sõt, ha õszinte akarok lenni, akkor ami eddig megjelent verzió a két toronyból az mind meg volt. És mondhatni egyik szarabb mint a másik. Az a dvd-r, amit belinkeltél, az majdnem olyan szer minõségû, mint a kamerás, viszont ami ma jött ki, az tényleg jó minõségû, és jelenleg a legjobb minõségû, aki azt mondja, hogy ennél jobb van, és netrõl szedte, az hazudik, Mert neten AZ a legjobb minõségû ami ma jött ki.

Oldern the 1st
bakker Mohus... te ennyire nagy arc vagy? "én már nem jegyzem a gc-t..." és szerinted ez a nintendot érdekli??? a resident evil 4(sõt a felújított és a 0) a zelda a metroid és az ehhez ahsonlók meg a ps2-t nem jegyzik. errõl ennyit. buék 😊

2002-12-29 The Lord of The Rings Two Towers (2002) *PDVD* 89x50 MB JAZZUISO nesze bazzeg, itt egy DVD-R...
ja és ha narumon iagazat mondd, é mért ne mondana akkor neki elhiszem hogy hamarabb megvannak dolgok..

CHEAPBOY
szvsz Te hzulye vagy ha azt hiszed hogy en minden nemu hatter info nelkul irogatnekide.... Te tenyleg el lehecc szallva ha azt hiszed ennyire hulye lennek s lejaratnam itt magam.

Mindegy.

Pojjen hogy 5perc alatt csinalt Konzolszakertok Xbox expertek nonek itt ki az SG forumon (narumon khmmm) aztan gyorsan porba alaz... 😄 PFFF...

Csacsi
Én a "dvd-r"-rõl beszéltem bazzeg.Az a verzió ami ma jött már nekem is megvan.

CSOCSO
mivan akkor már nem lesz smemi a ps2 es gammádból?
ja és ISONEWSon is kint van...

2003-01-08 SVCD Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER* 228x15 MB TDI akkor ez mi bazzeg?

Csacsi
Nem lehet még jó minõségû. Akkor kint lenne isonewson, vagy nforce-on. Amíg ezek közül egyiken sincs kint, addig nem hinném, hogy meg lehetne szerezni.

saját magad csináltad, vaghy egy group release?

hmm, a jó minõségû? lol... emailme honnan lehet megszerezni

narumon
"hamarosan DVD-R is lesz belõle!"

Nekem már van 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ol vazz!! 😊)) egy éve még az összes pc-s billi bácsival egytemben azt harsogta, hogy "majd meglátjátok, kijön az x és lemossa a ps2-t"

Érdekes én ezt senkitõl nem hallottam.

"nekem mondjuk mindegy, én elvagyok azzal a havi 2 x-es játékkal ami jó, a többit úgyis ps2-n nyomom..😊))"

Én meg elvagyok azzal a havi 8-10 játékkal xen ami jó, a többit úgyis PCn nyomom 😊))

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio

narumon
Igen Igen Igen! Végre kimondta rajtam kivül más is!! Na mostmár majd te is kapsz a pofádra 😄

narumon
érdekes én csak találgatok. Lehet de ezt hivatalos oldalról teszem. Cheap persze nem találgat, igaz hogy csak beirkál ide minden háttér nélkül. Khm kezdem látni már hogy ki az aki elvakult és ki az ki nem.

Martin: gondolom megvan neked a PDVD-s Lotr!
Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.DVDSCR.SVCD-TDi
ez ma jött ki😊
Minõsége az eddigi legjobb😊
hamarosan DVD-R is lesz belõle!

UNREG
"Az Msnek szerintem nem célja a Ps2t utolérni"

lol vazz!! 😊)) egy éve még az összes pc-s billi bácsival egytemben azt harsogta, hogy "majd meglátjátok, kijön az x és lemossa a ps2-t"!
nekem mondjuk mindegy, én elvagyok azzal a havi 2 x-es játékkal ami jó, a többit úgyis ps2-n nyomom..😊))

mohus
absz nem olyan a GC játékkínálata, hogy számomra érdemes lenne befektetni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"DE most nehogy megint elkezd hogy én vagdalózok össze vissza mert én forrás megjelölésével (nem csak én) linkeltem be hivatalos oldalról hírt míg cheapboy ezt egyetlen esetben sem tette meg. Bár most divat lett narumont szidni, szal nyugodtan adj cheapboynak igazat.
"
dehogy adok...én nem jegyzem a GC-t már😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
"Szerintem GCbõl sincs olyan."

már megint találgatsz!

aabyssx
Mert edzésre kell menned? 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
ma nem erek ra...😞

CHEAPBOY
Erdekes ez a hir beturol beture ugyanigy van a hivatalos MS oldalon...😊 Valszeg az IGN is csak leirta hogy ott mi volt...😊).

CSOCSO
csíííííííííííííííííP
CHEAPBOY
LASSA EMBER NE CSAK NEZZE bazze.

narumon
"ne aggódj naru...
jó az az Xbox...ott a PC mellé..nem hiszem ,hogy unatkoznál, vagy hogy épp nincs a fogad alá való gamma..."

Nem csak most dolgozok. Age of Mythology most a best le sem tudom tenni. Már mennék is haza.

DE most nehogy megint elkezd hogy én vagdalózok össze vissza mert én forrás megjelölésével (nem csak én) linkeltem be hivatalos oldalról hírt míg cheapboy ezt egyetlen esetben sem tette meg. Bár most divat lett narumont szidni, szal nyugodtan adj cheapboynak igazat.

3, Az Msnek szerintem nem célja a Ps2t utolérni Szvsz nem is lehet) õk arra készülnek hogy majd a box2 -3 al tegyék ezt, de ha mégsem még igy is szép a szelet.

CHEAPBOY
a GCnel 1 egyes lemaradt az annualnal.

CHEAPBOY
"TE teljesen hülye vagy az elõbb volt belinkelve egy hir megjelölve a forrást is (nem ugy mint te) ami mellesleg az ign tehát nem pistike honlapja és ott az Oktoberre irt 500e eladott konzolt sütike"

Nesze www.planetxbox.com.

ES TE VAGY A HULYE!!!😄DD

CHEAPBOY
tobb sokkal mint az Xbox.
nekem ennyi eleg😊

mohus
remélem nem egyedül nyomod

JackSlater
A Metroid nem is lépte át,+a "sok" neked ennyi??? Ááááááááá LOL!!!😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!