A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
ha külön összehasonlítanák az emotion enginet a p733-al, nem biztos hogy a pentium jönne ki gyõztesen 😊))

Azt jelenti,hogy a "MARINE CORPS" feliratról kell egy közlei kép,ami majd igazolja a médiának,hogy titokban folytatták a walking battle tank-ok fejlesztését. Azt hiszem a felirat a gép bal sonkáján (gépsonka😊)) van.

narumon
Hát jah pedig ez baromság. A 3 konzol közül majdnem a boxé a leggyöngébb proci. A boxnak annyi az elõnye hogy overallban jól van összerakva, nincsennek benne annyira szûk keresztmetszetek mint a ps2ben pl.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

UNREG
ha választani lehet, én inkább az ingyenes dvd lejátszás mellet szavazok, az ethernet egy kicsit távoli jövõ.

CHEAPBOY
megsem... adatbazis hiba😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
megyek nezem..😊

CHEAPBOY
ez az egy mondat aminek valoban van valosagmagva is.... .. de a proci nem a nagy izom az istuti... a leggyengebb lancszem.

aabyssx
Cheap! Mail. 😉

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"A mezõnyben az Xboxé a legjobb ár/érték arány. 100 ezer forint alatti árért egy Pentium III köré épülõ, erõteljes gépet kapunk, 8 gigabájtos merevlemezzel és Ethernet csatolással"

Mondjuk szerintem ez tök igaz. Ezeket (vinyo-memoriakártya, ethernet, stb) a ps2höz pl felárként kapod csak meg.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
a 733 nagyobb mint 475, vagy 300... akkor tuti gyorszabb is.... es ezt rendes "szak"tesztben is kepesek leirni😄D

CHEAPBOY
hat ja😄DD

narumon
"te a DVD Screenerõl beszétünk, ami ugye ma jelent meg, és ugye annak van DVD-R változata...és az van meg narumonnak.."

Jól beszélsz.

narumon
Ami most jött ki az már dvdrõl van (legalábbis ami nálam van) Mindenesetre legalábbis úgy néz ki.

narumon
"saját magad csináltad, vaghy egy group release?"

Group release. Azt nem tudom honnan lehet megszerezni én a group Hq-ról szedtem 😛

D0C
Miért, nem az?

UNREG
nekem ez tetszett:

"A mezõnyben az Xboxé a legjobb ár/érték arány. 100 ezer forint alatti árért egy Pentium III köré épülõ, erõteljes gépet kapunk, 8 gigabájtos merevlemezzel és Ethernet csatolással"

vazze, a p733-as mint elõny! 😊)))

Jah cheap ah izet elfelejtettem. N64-hez a izet amit mondtam nezz utana legyszi. Tod ami a PC CD Romjarol behuzza a jatekot az N64-be soros porton. Kosz, mail megy.
duc
elolvastam azt a cikket, röhögtem, de a végére csak elszomorodtam. kimerítette a "vak vezet világtalant" tipikus esetét.
UNREG
legalább a beégéses részt olvasd el...😊))

CHEAPBOY
😄DDDDDDD

Naaaa.😄D

duc
Az a cikk egy megalol. hagyd rá!
CHEAPBOY
06303777707

duc
Kirúgott az ágy, Cheap? 😄
CHEAPBOY
"A részecskehatások (például a füst) és a felület részletezettsége sokkal jobb, mint a PS2-n, az Xboxétól és a PC-étõl azonban elmarad."

Ez az Origon levo cikkbolvan... akkor mijje a legszebb jelenleg a Metroid GCre...?😊)

Uhh cheap mi is a szamod? Telefonom ideiglenesen megszunt, hehe jo buli volt szilveszterkor, dobj mar egy mailt vagy ird ide, azt felhivlak.
aabyssx
És ez miért lett törölve?

BTW azt a topikot én nem olvasom. :|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
ez valoban szep nagy alom😊)

Mi vot ME beegese?😊

UNREG
exkluzív autós gamez gc-re?? na ne röhögtess 😊))

CHEAPBOY
ember regota kereslek... hijja fel lecci..😊

UNREG
"lol vagy" felhívta a figyelmet magyarember bõdületes lebukására!😊)) a ps3 topikban bent van, ha még nem törölték! 😞((

aabyssx
Mi volt a #90658-ban?

www.youtube.com/aabyssx

Napot forumlakok,
Emberek meg kell mondjam az egyik legrosszabb jatek amit kiadtak kockara az a STARFOX. Sajnos 😞(:::, mar csak a Zelda maradt mint remeny. Tud valaki exkluziv autos gamma megjelenest mar a GC-re? Mostanaban nem nagyon volt idom foglalkozni vele.
UNREG
leírom mégegyszer, hátha ezt is kitörlöd kedves moderátor! 😞((
magyarember kurvaanyázását is ennyire gyorsan töröld, mint "lol vagy"-ét és az enyémet! -igen-

UNREG
PS2 Has Massive Holiday
Last year's buying season was quite kind to Sony.

January 08, 2003 - The PlayStation 2 enjoyed substantial success in the United States during the 2002 holiday season, Sony Computer Entertainment America announced in its annual press release touting the successes of the previous year. More than four million PS2s sold through at retail in November and December -- approximately one million in November and three million in December. Those sales represent a 42% growth over the same period in 2001.
45 million units of PS2 software were sold from the beginning of the year through the end of November, increasing the system's software-to-hardware tie ratio (the average number of games owned by each console owner) to 7.7. More than 200,000 players reportedly made their way online using the PS2 Network Adaptor (some of them players of the more than 700,000 units of SOCOM: US Navy SEALs sold by the end of the year), and demand for the peripheral remained strong, with more than 400,000 units shipped to retail by the end of the year.

aabyssx
"Az biztos, hogy csini albumot lehet gyártani :-))). "

...ööö... Olyanom már van. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Camera in each one. Afterwards, your character will begin with the Digital
Camera in his inventory. Unlike the Camera, the Digital Camera allows you
take pictures and create a Photo Album, accessible by selecting "Special" on
the selection screen. The control scheme is the same as the Camera. You can
capture photos and record them to your memory card. Each time you snap a
picture, you'll be taken to a save screen, where you'll be asked whether you
want to save the shot or dump it.

The portable camera can also be used to ascertain which dog tags you still
need to collect. Zoom in on the guard and press the Triangle button. If his
name appears above his head in blue, then his tag has already been collected.
And if the date matches his date of birth, it'll add an interesting note.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tudja a halál, de a gamefaqs-on nézd meg mit írnak a fotózásról, asszem õk is írtak valamit errõl ! Ha nem, akkor Mea Culpa, én emléxem rosszul !

Az biztos, hogy csini albumot lehet gyártani :-))). Most repül a kismadár, klatty és ott a gear !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
"ha jól emléxem, meg a végértékelésekbe és extrákba is beleszámít"

Milyen extrát kapsz érte?!?

Nálam 100% dog tag van, végigkínlódtam european extreme-en is, és megcsináltam már gyilkolás nélkül is (még a boss-okat is csak kábítottam 😉.
Így elvileg minden extrám megvan.
Kivéve a pletykált HF pengét az egész plant-re (ami lehet, hogy nem is igaz).

(EU-extreme módon akkor az enyém volt a legjobb idõ. 😉

www.youtube.com/aabyssx

"Arról nem is beszélek, hogy profi kémfotóst nevelnek belõled :-)))"

Amit Vice Cityben majd tudsz kamatoztatni! 😊

Sir Quno Jedi
Elugatják, mirõl és milyen kép kell ! Lehet zoom-olni, meg helyezkedni. A lettering-es dumával arra utalnak, hogy a gear számozásáról és "felségjeleirõl" kell egy tuti kép. Amúgy bármikor visszamész a géphez, mindig segít, hogy mi hiányzik, vagy mirõl kéne jobb kép. Meg nem árt csipkedni magad, mert a fiúk agytágítása nem tart sokáig és ha vége a nagymonológnak akkor sanyi.

Nem csak az a lényeg, hogy meglegyenek az értékelhetõ képek a médiának, hanem az is milyen minõségûek (persze csak ha maximalista vagy :-))), késõb megnézhetõek, ha jól emléxem, meg a végértékelésekbe és extrákba is beleszámít. Arról nem is beszélek, hogy profi kémfotóst nevelnek belõled :-)))

duc
Most jön az, hogy megcáfolod magad, ezt érvekkel támasztod alá stb, majd beírod, hogy 100000. 😄DDDDDDDD
duc
OK. szeretem a JÓ zenét... ezért nem szavazok olyanra, akinek a neve úgy kezdõdik, hogy "dj"... 😊
barret
köszi,kipróbáltam müködik!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Adi
We only need one good shot of the lettering.
Na ezt ugatja!! És kell egy front-left and front-right

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
Áhh az rs1 szebb tényleg!!!
CSOCSO
😊))))))))))))))))
teran
http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét

Skizofrén módon elvitatkozna magában,hogy szebb-e az rs2, mint az rs1

ember
haha, dehogy, csocso pl egyedül is elvinné a topicot 100k-ig 😛
Szöveget kijelölöd=> ctrl+c=> kurzort a cél pozícióba rakod (ahova beakarod illeszteni)=> ctrl+v