A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Ez nem szerintem kerdese. szvsz jobban figyelemmel kovetem a GCs jatekeladasokat.... "

Okés jöhet a link!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mohus
nekem a dzs van meg...de az legalább fut Xbox-on is...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

narumon
"Dehogyis ez egy het volt.
zarojelben az azevi! osszes, ami aMSnel teljesen annyit jelent.😊)"

TE teljesen hülye vagy az elõbb volt belinkelve egy hir megjelölve a forrást is (nem ugy mint te) ami mellesleg az ign tehát nem pistike honlapja és ott az Oktoberre irt 500e eladott konzolt sütike. Az 1db hónap, hiába vitatkozol vele ez akkor is tény.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
csíp nem megyünk ma be???jobb lenne mint holnap
mohus
ne aggódj naru...
jó az az Xbox...ott a PC mellé..nem hiszem ,hogy unatkoznál, vagy hogy épp nincs a fogad alá való gamma...
de jobb lett volna ha akkor jön ,amikor a ps2 kijött..nem lenne ennyire küzdelmes a második hely se...sõt lehet ,hogy legalább olyan jól ment volna,mint a PS2...
bár utóbbi csak akkor lenne elvileg igaz, ha most mindenki boxot venne vagy legalábbis jobban fogyna, mint a ps2

de asszem ez mind lényegtelen....blabla, mert mindenki azt vesz ami neki tetszik...szerencsére

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
GCbol 1,5 ment elKB europaban.
Japanban 4 millio korul van. (persze alatta)
Amerikaban tobb mint 5 millio korul.
Smash Bros, SMS, Metroid, ezek atleptek siman a 2 milliot. Smash a 3mat is.

"Szerintem GCbõl sincs olyan"

Ez nem szerintem kerdese. szvsz jobban figyelemmel kovetem a GCs jatekeladasokat....

narumon
Ami Pcn sirály az az Age of Mythology. Beszarás hogy mennyire jo game le sem bírom rakni!!!

narumon
"GCbol sok jatek van ami siman atlepte a 2 milkat.
Xboxbol olyan ami minden kontinensen atlepte az 1 milliot egy sincs😊))"

Szerintem GCbõl sincs olyan. Európában konzolt sem adtak még el annyit nem hogy játékot.

aabyssx
...ja, meg C, meg D, meg Ty, Gy... 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
ha japanban vette volna ott kapott volna...😛

CHEAPBOY
Dehogyis 3 fele GT3 van. a sima GT3, az A-spec, s B-spec...... ne irj ilyet...

CHEAPBOY
ijja😊

mohus
"hogy alapban jár -e hozzá memóriakártya"

alapban nem...

CHEAPBOY
Egy napot?😄DDDDDD ugy fogy az a box. Amerikaban nem csodfa hogy elment annyi live kit... 1 eve kinn van a box, sokan most vettek meg hozza.

Dehogyis ez egy het volt.
zarojelben az azevi! osszes, ami aMSnel teljesen annyit jelent.😊)

narumon
Mondjuk ezt bárhol el tudod olvasni mert ez tény. Jelen pillanatban egyik konzol grafikus egysége sem tudja az xboxét mégcsak megközelíteni sem és bármelyik független oldalt olvashatod.

CHEAPBOY
nem jar hozza memokartya.
Kulon lehet kapni.

melyik cimemre irtal?

aabyssx
"Mitõl más az A-spec mint a sima?"

Nincs sima. Ez van.

www.youtube.com/aabyssx

narumon
NA és ezt honnan linkelted? És egy napot mutat? Mert ugye ennél azért kicsit jobban fogyizik a box is.

Szintén IGN: Xbox Live csak decemberben 250.000 fogyott!

mohus
oké, de valahogy ez olyan "angolos"...bár London eléggé "mûanyagos" lett, olyan a látvány mintha "pécés" gamma lenne...ennek ellenére, ha elõveszel egy London térképet frankón megtalálsz mindent...

A VC meg izzig vérig "amcsi"...konzolos kinézettel😊

sztem mind a kettõ jó a mega nemében, Vice City-ben már vettem egy pár "üzletet", de az egyik legjobb ha lemész a gettóba a bandákhoz...bátran oszthatod az "igazságot"..aztán mehetsz is alukálni..megvolt a napi adag😊

CHEAPBOY
en ugyan nem.

CSOCSO
Anyádért lopod a nickem, és Király a hír😊)))))))
CSOCSO
Hi all
narumon
"FIgyelj nem Xbox oldalakon kene nezelodni az ilyen adatokat"

Ahhan már többen belinkelték és forrás megjelölés is volt. www.Ign.com, hogy ez mióta xbox oldal nem tudom de eddig ti is elõszeretettel linkeltetek innen.

narumon
Ingyen game ha jól tudom csak november óta van hozzá!

JackSlater
A Pretorians egy nagy kaki,de láttam tegnap Deus Ex2 PC-s képeket....na az nem semmi.Konzol ide vagy oda,az Pc-n lesz az igazi.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Sok ami simán átlépte? Hát ezt kétlem....5 öt mondj,aztán rákeresek hogy mennyik is voltak!

Martin576
Nem tetszik... Vice City fan vagyok!

CHEAPBOY
hiaba buta MS oldalrolvan😊

CHEAPBOY
GCbol sok jatek van ami siman atlepte a 2 milkat.
Xboxbol olyan ami minden kontinensen atlepte az 1 milliot egy sincs😊))

ez azert sejtet valamit. szvsz.
1.6 millio..oooo mekkora😊))

mohus
hát ja...én egyikkel sem nyomnám...

de gondoltam pécésprevjú..hát beraktam😊

nyomtam tegnap a gedavéjt...nekem nagyon hangulatos...ha megszokod az irányítást nagyon ott van...és a pali ahogy kódorog a bekapott ólom után...wow

neked mennyire jött be?

mohus
ja végre a lényeg😊

"but still far below the might of PS2"

köszi

Martin576
A középsõ kivételével ez a két game - a LÁTVÁNYT tekintve - a sz*rral egyenértékû...

JackSlater
Itt van a lényeg:

.4 million units selling. That's 10% more than the GameCube, but still far below the might of PS2. In terms of GameCube versus Xbox, though, Microsoft's console has sold 34% more software overall than GameCube

Az meg hülyeség,hogy nincs top10 ben Xbox játék soha,max japánban,a Splinter-bõl 1.6M adtak el.Nem tudom GC mennyi volt a legtöbb eddig,de az 1.6M már ku..a sok még gombócbol is..😊)

JackSlater
Hát nem akarlak elszomorítani,de világviszonylatban(ami igazából számít!) karácsonykor több Xbox ment el(ez tény,utánna lehet nézni) és több programot is adtak el rá mint GC-re.Tehát innentõl nem is érdemes vitatkozni....De ha esetleg nem hinnél nekem:😊

IGN:
GameCube Under the Shadow of Xbox

Microsoft's overweight console pulling ahead of Nintendo's bite-sized purple cube.

December 20, 2002 - Xbox executives can pop a bottle of champagne. Apparently, people are diggin' the Xbox. The proof doesn't come from some over-enthusiastic PR spin or anyone's personal numbers. All you need do is take a look at the numbers and you'll see that Xbox is in the midst of crushing the GameCube.
According to the NPD Group, one of the most respected market research firms in the industry, November marked the seventh consecutive month Xbox outsold GameCube in terms of hardware and has outsold GameCube in software in all thirteen months of its existence. Selling nearly 500,000 consoles in November, Xbox nearly doubled its sales numbers from October. Xbox consoles have edged GameCube by 20% in total sales, a considerable gap, especially when you look at the great first-party titles Nintendo has managed to release this year.

In November, Xbox saw it's second best month of software sales to date, with 2.4 million units selling. That's 10% more than the GameCube, but still far below the might of PS2. In terms of GameCube versus Xbox, though, Microsoft's console has sold 34% more software overall than GameCube. The Xbox also maintains the highest attach rate to date for a console that's thirteen months old, with 4.7 games per unit sold.

Further proof of Microsoft's growing dominance over GameCube comes when comparing the two bundle offers. Microsoft's Xbox bundle that comes with Sega GT 2002 and Jet Set Radio Future has outsold the GameCube Mario bundle by 335,000 units or 131%. However, it should be noted that the GameCube bundle is not nearly as widely available, which could contribute to the wide gap.

The GameCube is often saddled with piss-poor ports of multi-platform games and it shows in terms of sales. The Xbox has managed 58% greater third-party sales than GameCube according to Microsoft.

Though Microsoft has yet to come close to the PS2 in terms of installed base, the big MS can take comfort in knowing their online programs has bested PS2 from the get-go. Comparing their first month of sales, Xbox Live outsold PS2 Network Adapters by 14% and the three major Live titles (Ghost Recon, MechAssault, and Unreal Championship) sold over 300,000 copies combined in just the last half of November and managed an astounding attach rate of 80%.

With far bigger titles on the horizon for Microsoft next year and very few big franchises left in Nintendo's bag for 2003, it could be an even merrier X-Mas for Microsoft a year from now. Of course, we'll be back to let you know how this little ol' console war is turning out.

aabyssx
Ez a kedvenc érvem. Ha több mígahörsz, akkor sokkal szpídesebb. Ja, és ettõl szebb is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Ki se lehet talalni hogy ez honnan van:

"NVIDIA graphics processing unit (GPU), delivering more than three times the graphics performance of other consoles
Intel 733MHz processor, the most powerful CPU of any console
"

😄DD

CHEAPBOY
Eladasok:

1. Game Boy Advance: 325,400 (Annual: 3,146,900)
2. PlayStation 2: 154,000 (Annual: 3,511,200)
3. GameCube: 76,900 (Annual: 1,129,300)
4. Xbox: 16,200 (Annual: 312,400)

HEHEH FOS XBOX.😛PP

CHEAPBOY
FIgyelj nem Xbox oldalakon kene nezelodni az ilyen adatokat. Minden mas partatlan felmeres szerint nem kelt el tobb X mint GC... soot.
Euban nem, japanban nem. Amerikaban ha jol emlekszem egyenlo volt.
Jatekok tekinteteben meg szinte kizart hogy a top 10ben egyaltalan Xbox jatek sehol sem szerepel s tuladjanak a GCseken:9

NEm fos GC.... MUHAHA

CHEAPBOY
erdekesseg hogy europaban 1.4 millio Xbox ment el iden szemben a 1.5 millio GCvel..

S ha azt is hozzatesszuk, hogy az Xbox majd 2 honappal elobb jott ki....
S adtal hozza ingyen gamekat is..😊

duc
Nem, de azért próbálnám... hátha! :@
narumon
De bazz ha az a számítógép tulajdonos csak egyszer venni a fáradtságot hogy legalább egy Pc Gurut kinyisson akkor nem lehetne ilyen hülyeségekkel megetetni.

duc
Én is ezt mondanám, ha ilyen boltban dolgoznék... Holnap már fele ennyibe kerül, ma kell eladni. 😊))
narumon
Hülye 😄

ember
az hogy a dilettánsokat átbasszák a boltban, nem a PC hibája 😛PP
ember
miért milyen videokártya volt a gépben, TNT2? 😄D
mohus
"bazz azon nincs ami ne fusson tökéletesen"

ennyire elhamarkodott kijelentéseket ne tegyél már😊sztem egy WIN95 már padlóra küldené😊

mohus
ráértem

narumon
Hát valamit nagyon elnézett a boltos. Ebbe a konfiba egy Gef4Ti4200 28+FA és bazz azon nincs ami ne fusson tökéletesen.

narumon
According to the NPD Group, one of the most respected market research firms in the industry, November marked the seventh consecutive month Xbox outsold GameCube in terms of hardware and has outsold GameCube in software in all thirteen months of its existence. Selling nearly 500,000 consoles in November, Xbox nearly doubled its sales numbers from October. Xbox consoles have edged GameCube by 20% in total sales, a considerable gap, especially when you look at the great first-party titles Nintendo has managed to release this year.

Muhhahha fos GC 😊