A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ja, amúgy a PC-s játékoknak nem áldozott ám le!!!!
:-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nekem sikerült! Akkor én most homo sapiens vagyok kérem szépen?
igaz nem a talpamon,mert ülök kényelmesen a seggemen 😊))))

D0C
Azt a storyt ember legyen a talpán aki megérti. 😊)

Sir Quno Jedi
Hát fiam, ha ennyire nem megy az angol, akkor talán kár is egy ilyen faja gammával játszani ! A sztori a lényeg, nem az action !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Dog tag: ha az ellenség megadja magát, már jó vagy:

Gyorsabb voltál 😊

Cigivel "érzékeled" a lézeres csapdákat, a dog tag=dögcédula, bizonyos mennyiség begyûjtése után meglepit kapsz!

D0C
A cigifüst a lézert mutatja, a dog tag az a dögcédula. Csak akkor tudod megszerezni, ha megadásra kényszeríted az ellenséget, ha megölöd, nem tudod elvenni.

D0C
5 kép kell!

D0C
Hát ha fasza, akkor mi a baj, azt elfogadta! A többivel lehet gond.

Adi
hat ezt a szivást nem jó neki!! Lefényképezem a marines feliratot ha közelrõl, ha messzirõl, ha közepesen akkorse!!!!
Ja a cigi mire jó, meg a dogs tag is az mi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Thsi is great. The "MARINES" lettering shows up relly well.
Na ez egy közeli marines kép?! AKoor ez most mit jelent?? Mert mutatja a hüvelyk ujját, hogy fasza!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

narumon
"szûk keresztmetszet?? tudod mirõl beszélsz? a fõmemoriát az ee 3.2gb/sec éri el, a vramot 48gb alatt. a ps2 egyedüli baja a kevés vram, de ezen is lehet segíteni."

Most hirtelen nincs nálam a leirás de otthon elõtúrom, hülyeséget meg nem akarok mondani. Valami olyasmi van hogy benne vannak ezek a szép nagy számok csak ezeket nem lehet elérni mert ahol át kéne mennie ott gigszi van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
Csíííííííííííp!!!miko megyünk mámma?😊
CSOCSO
amugy hi all
CSOCSO
LOL😊
mi a release group?

So cry me a fuckin river, bitch!

D0C
Egyszer vedd le balról, hogy a marines logó is benne legyen, aztán balközéprõl, középrõl, jobbközéprõl és végül jobbról! Csinálj minél többet, valamelyiket csak elfogadja Otacon.

Nem is kell följebb menni, oldalról kell fényképezni...esetleg ne zoomoljál rá nagyon, látszódjon minél több a gearbõl! Nehéz így elmondani,nekem mindig elsõre sikerül rendesen lekapni! Ha kell még segítség írjál ide, és akkor én is elviszem addig, és majd közvetítek,hogy mit csinálok! Jobb 5letem sajna nincs! 😞(

Na ja! Szerinted mennyi dal lehet a cdjén, ha fél évig volt kint ezzel a memóriával?

Adi
kurvaanyát ennek 50000000000000-szor lefotoztam azt a marines -rõl beszél(a metal gearon van) aztán?!Azt bezommolum profin! Pont benne van a képbe azt semmi!!A frontos az jó!!DE oldalt netán vhova felehet mászni mert én mindig csak alulról fényképeztem úgy értem, hogy nem tudtam talajtól följebb menni!!Mert láttni ilyen teraszokat!!

Pontosan így éreztem én is! Szegény lány, ott áll ennyi ember elõtt, és belesül a Himnuszba...sajnáltam, átéreztem mennyire kellemetlen lehet ott állni, DE amikor neki állt feljebb,hogy ezt nem lehet egyedül énekelni,hogy milyen magyar az,aki nem énekli vele a Himnuszt...na akkor kitört belõlem a káröröm és röhögtem tiszta erõbõl😊)) Mi az,hogy neki áll feljebb?!! Milyen égõ,hogy a fater énekli el helyette! Remélem megmarad az eddigi zenei karrierjénél,ott nem veszélyezteti a lelki egyensúlyomat=>nem hallgatom a dalait😊))

JackSlater
Ha meg napokig készült rá,és csak ennyit sikerült megjegyeznie,akkor meddig tanulta a BB. dalt???

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Én eleinte sajnáltam,de mikor már neki állt feljeb"Magyarok vagyunk,nem???" na akkor itt kimutatta,hogy milyen buta liba is igazából...

Melyik állat szervezõ hívná el egy jelentõsebb rangadó alkalmából,hogy aztán megint besüljön a csaj? Elég optimista hozzáállás,hogy majd kiköszörülheti a csorbát...max otthon a zuhany alatt!
Btw láttátok a felvételt? Az nagyon gázos volt, én jót röhögtem 😊))

Laza
"Az nb1.hu információi szerint kirúgták állásából a TV2 internetes portáljának Király Linda botrányos éneklésérõl író tudósítót. Mint ismeretes, a Kelet-Nyugat Kosárlabda Gálán az amerikai-magyar énekesnõ nem tudta a Himnusz szövegét.

Berta István Korridoron megjelent cikkében - egyebek mellett - arról írt, hogy Király Linda "csúfosan belesült" a szövegbe, továbbá szomorúnak minõsítette az esetet. Az Index megkereste Kelemen Gábort, a Korridor ügyvezetõ igazgatóját, aki cáfolta, hogy az újságírót a Himnusz-éneklésrõl szóló írása miatt rúgták ki. "Az õ érdekében inkább nem mondom meg, hogy miért küldtük el a cégtõl" - válaszolta a megválás körülményeit firtató kérdésünkre.

"Várható volt, hogy ezt fogják mondani" - mondta Berta István, a tegnap elküldött újságíró, aki elmondta: korábbi munkaadói homályosan utaltak arra, hogy viselkedésével nincsenek megelégedve. Azt viszont határozottan értésére adták, hogy a cikket el kell tüntetni a portálról, ez azonban sokáig nem sikerült, így a hirkereso.hu-n keresztül egy hétig olvasni lehetett. Berta elmondta még: voltak, akik elõre figyelmeztették, hogy baja lehet a cikkbõl, ugyanakkor biztos benne, hogy mindez nem a TV2 vezetõségének utasítására történt."

"Kiraly Linda bocsanatot kert

Számomra nagyon fontos volt ez az esemény, hiszen ez lett volna az elsõ lehetõségem arra, hogy Választott Hazám Közönsége elõtt énekeljem el a Magyar Himnuszt.

Napokig készültem rá, többet, mint bármilyen más fellépésem alkalmából. Talán ez a túlzott izgalom okozta a rövidzárlatot, ezért akadtam el a Himnusz közepénél. Szívbõl sajnálom és rendkívül szomorú vagyok az incidens óta.

Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni a magyar emberektõl, akiknek megbántottam az érzékenységét. Higgyék el, számomra ez a közönség a legfontosabb a világon! Igazán remélem, hogy a jövõben alkalmam nyílik arra, hogy korrigáljam a hibát, s remélem, hogy Honfitársaim nem zárnak ki a szívükbõl!"

no commentttttt.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Melyik sor? Amelyik nézi, vagy amelyik sorban áll? 😊)))
D0C
Martin! Két jegy rendel, elsõ sor közép!

Az a rész maradt ki amikor az elf sereg megérkezik Helm Szurdokába? És a vízeséses rész Gollammal?

D0C
Lesem...

D0C
Naaa, áruld eeel.

duc
érdekesség. Martin adja elõ.... featuring cue.
aabyssx
Index, PS2 topik.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
ezt csak Martin hivatott elmondani 😊)) mindenesetre villámkezû pc-sek jelentkezését várjuk!! 😊)

JackSlater
Dehogynem!Ez az 1ik kedvenc autóversenyem,max a Burnout2 jobb.

D0C
Mi lesz a Felszab. téren?

aabyssx
Arra jó ideig még nem kell, mer' egyhamar nem lesz DMC PC-re.

...meg a szuperokos PC-sek ugye nem is akarnának egy ilyen primitív játékkal játszani. 😉

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater

UNREG
minek várod, az elsõ rész sem volt nagy szám.

JackSlater
Hi all.Na én ezt várom mááá nagyóóón
Project Gotham 2

UNREG
te inkább lélekben készítsd fel magad a felszab téri bulira! 😊))

Martin576
Sajnos hiányzik belõle egy kis rész, plusz az én verzióm ugrik egyet a közepén, így tulképp 2 jelenet maradt ki... 😞

UNREG
akkor sem nevezném szûknek.

aabyssx
Ahujnye!

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
"3.2gb"

A boxnak ennek ketszerese... a kockanak is csak 3.2 ezen resze.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sir Quno Jedi
Píesztú pávõ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
szûk keresztmetszet?? tudod mirõl beszélsz? a fõmemoriát az ee 3.2gb/sec éri el, a vramot 48gb alatt. a ps2 egyedüli baja a kevés vram, de ezen is lehet segíteni.

narumon
Nekem mondjuk a jelen, mert ottan tõtöm fel a gamékat. Megha chippelve veszed a gépet (magyar ember mér ne igy tenne) akkor már a box is tud alapból dvdt lejátszani. Onnan már csak egy pill kérdése a Media Player 2.1 feldobása és akkor már divx, mp3, ogg, svcd, vcd, dvd isoból, fájlból keresztül-kasul lejátszása.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ur welcome 😊