A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

igaz nem a talpamon,mert ülök kényelmesen a seggemen 😊))))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja a cigi mire jó, meg a dogs tag is az mi?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Na ez egy közeli marines kép?! AKoor ez most mit jelent?? Mert mutatja a hüvelyk ujját, hogy fasza!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Most hirtelen nincs nálam a leirás de otthon elõtúrom, hülyeséget meg nem akarok mondani. Valami olyasmi van hogy benne vannak ezek a szép nagy számok csak ezeket nem lehet elérni mert ahol át kéne mennie ott gigszi van.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
So cry me a fuckin river, bitch!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Btw láttátok a felvételt? Az nagyon gázos volt, én jót röhögtem 😊))
Berta István Korridoron megjelent cikkében - egyebek mellett - arról írt, hogy Király Linda "csúfosan belesült" a szövegbe, továbbá szomorúnak minõsítette az esetet. Az Index megkereste Kelemen Gábort, a Korridor ügyvezetõ igazgatóját, aki cáfolta, hogy az újságírót a Himnusz-éneklésrõl szóló írása miatt rúgták ki. "Az õ érdekében inkább nem mondom meg, hogy miért küldtük el a cégtõl" - válaszolta a megválás körülményeit firtató kérdésünkre.
"Várható volt, hogy ezt fogják mondani" - mondta Berta István, a tegnap elküldött újságíró, aki elmondta: korábbi munkaadói homályosan utaltak arra, hogy viselkedésével nincsenek megelégedve. Azt viszont határozottan értésére adták, hogy a cikket el kell tüntetni a portálról, ez azonban sokáig nem sikerült, így a hirkereso.hu-n keresztül egy hétig olvasni lehetett. Berta elmondta még: voltak, akik elõre figyelmeztették, hogy baja lehet a cikkbõl, ugyanakkor biztos benne, hogy mindez nem a TV2 vezetõségének utasítására történt."
"Kiraly Linda bocsanatot kert
Számomra nagyon fontos volt ez az esemény, hiszen ez lett volna az elsõ lehetõségem arra, hogy Választott Hazám Közönsége elõtt énekeljem el a Magyar Himnuszt.
Napokig készültem rá, többet, mint bármilyen más fellépésem alkalmából. Talán ez a túlzott izgalom okozta a rövidzárlatot, ezért akadtam el a Himnusz közepénél. Szívbõl sajnálom és rendkívül szomorú vagyok az incidens óta.
Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni a magyar emberektõl, akiknek megbántottam az érzékenységét. Higgyék el, számomra ez a közönség a legfontosabb a világon! Igazán remélem, hogy a jövõben alkalmam nyílik arra, hogy korrigáljam a hibát, s remélem, hogy Honfitársaim nem zárnak ki a szívükbõl!"
no commentttttt.. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
...meg a szuperokos PC-sek ugye nem is akarnának egy ilyen primitív játékkal játszani. 😉
www.youtube.com/aabyssx

Project Gotham 2
A boxnak ennek ketszerese... a kockanak is csak 3.2 ezen resze.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu