A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Konzolon keveseknek elerheto a warez, akiknek megis, azok meg mint lattuk meg nem hasznaljak, igy ti kenytelenek vagytok havi 8-18-at kolteni gamera, mi meg nem."

Nekem elérhetõ a warez, mégis megveszem az eredeti játékot - tudod, a gerinc az, ami számít.

Te tudod. Ahogy azt is miert neki cimezted. 😊
Laza
"Konzolon. De nem PCn."
hat persze, mert PCn nem lehet faszan megcsinalni... milyen maceras mar a monitor elott ulni hatan, es nyomkodni a billeket... 😄DDDD

"Te nem hallottal meg rola, hogy PC-vel ugyanezt meg lehet tenni, kulonben nem irkalnal sotet szoban gubbasztos baromsagokat."
latod milyen buta vagy... te dumalsz, hogy a net es a LAN az elonye a PCnek, es mikor kiderul, hogy fingod nincs arrol, hogy ez konzolon is multido, mar hulyesegekkel tamadsz... szanalmas probalkozas.. 😄

"Es megse teszed. Ennyi erovel en is elmehetek egy konzolos boltba es megnezhetem, ugyanaz."
mi vagy te?! mindentlato?!
mar hogyne tennem... es teszem is...
ha te igy hasonlitod a jatekok megismereset (boltban megnezed), akkor tenyleg nem tudom mire vered itt magad?! ezzel megint csak bebizonyitottad, hogy fingod sincs a konzolos jatekokrol... (de azert elleshetnel egyszer egy boltba😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"ja, te meg nem is hallottal arrol, hogy mekkora meretkulonbseg van a ket adathordozo kozott?! (avagy minosegi😊"
Ja, te meg nem is hallottal arrol hogy azt nem hsznaljak ki teljesen?
"latod, erveket megint nem tudtal mondani az 'elozoekre', csak probalod haritani a butasagod kovetkezmenyeit... 😄"
Ugyanezt csinaltad, akkor meg mit problemazol?

"en az 'eladasokat' nezem..."
Eleg rossz helyen nezed. Ezert is irta neked narumon a helyes eladasi adatokat.

"ahha, csakhogy ez arrol szolt, hogy annak, aki eredeti jatekokkal el, meg milyen lehetosegei vannak a 'sporolasra'..."
NEm aha, mert nem errol szolt, csak te probaltad elterelni a szot. Az alaptema az volt, hogy kinek mennyit kell koltenie a jatekra (hw + sw egyutt). Konzolon keveseknek elerheto a warez, akiknek megis, azok meg mint lattuk meg nem hasznaljak, igy ti kenytelenek vagytok havi 8-18-at kolteni gamera, mi meg nem.

"az, hogy en menyit koltok jatekra, nem az atlag, mert nekem olcson megvan minden... nem en vagyok ebbol a szempontbol az atlag jatekos...."
JA, az atlag konzolos megtobbet kolt ra.

"mivel tenyekkel nem talalkoztam a hozzaszolasodban, igy nem is volt mivel.. 😄DD"
Ezaz, hogy en se talalok nalad ilyet.
Semmi különbség nincs: rakj egymásra egy CD-t meg egy DVD-t... na látod, ugyan akkora mindkettõ!

Szerinted ennek a "párbeszédnek" nyelvtanilag mi értelme van?

#91797 magyar ember 2
Te meg ezt is csak mas neve moge bujva mered megtenni. Kisebbsegi erzesben szenvedsz? Kicsi a pocsod, vagy mi?
#91806 gonosz
ez is annyira jellemzõ, ha nem tudsz mit kitalálni, jön a gusztustalan sértegetés.
#91808 magyar ember 2
Ja, en is mondtam mar neki. 😊

Laza
"Amit meg akarok tartani, azt kiirom cd-re (150 ft), te hol kapsz ennyiert dvd-t?"

ja, te meg nem is hallottal arrol, hogy mekkora meretkulonbseg van a ket adathordozo kozott?! (avagy minosegi😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

En vagyok unreg "gonosz"?
Laza
"Akarcsak te az elozovel."
latod, erveket megint nem tudtal mondani az 'elozoekre', csak probalod haritani a butasagod kovetkezmenyeit... 😄

"Mar megint magadat vetted alapul, meg a bolti konzolos cuccaidat. Nalunk ez a valosag, ha meg nem vetted volna eszre."
nem en vagyok, aki magam veszem alapul... en az 'eladasokat' nezem... es csak Bp.n nem egy bolt van, ahol hetente tobb szaz PCs jatekot adnak el... persze, ha te nem ismersz ilyeneket, az a te szegenyes ismereteidet gyarapitja... 😄

"A masolas pedig a nem erdetiekre. Ja, hogy meg nem hallottal ilyesmirol?"
ahha, csakhogy ez arrol szolt, hogy annak, aki eredeti jatekokkal el, meg milyen lehetosegei vannak a 'sporolasra'... ha nem tudnad a konzolos wzrezt is lehet masolni... vagy nem tudtad?! 😄

"Mert te az egesz konzolodat csereled. En pedig nem koltok havi 8-18 ezreket jatekra."
ha megfigyelned, a PCk kozott is megvan az a kulonbseg, mint a konzolok kozott... az egyik gyengebb, a masik erosebb... es a PCknel is az upgradelesre kb. konzolnyi lovet kolt mindenki... (csak surubben😊...
az, hogy en menyit koltok jatekra, nem az atlag, mert nekem olcson megvan minden... nem en vagyok ebbol a szempontbol az atlag jatekos.... (en az atlag folott vagyok😊

"Ne is szallj vitaba a tenyekkel. (Elozo munkahelyemen ezzel (is) foglalkoztam, igy nekem is van hozza nemi kozom.)"
mivel tenyekkel nem talalkoztam a hozzaszolasodban, igy nem is volt mivel.. 😄DD
lehet hogy rosszul csinaltad?! (ha mar nem dolgozol ott😊

Mit kene cafolnom? Azt ahogy sajat magatokrol probaljatok elterelni a gyanut? Ez a ti sajat problematok. Mondjuk kezdhetnetek azzal hogy megprobaltok MINDIG a sajat nevetekben irogatni.
Mármint magadnak?

Mar megint sajat magadrol irsz.
Válaszolni kérdésre kell. Én állítottam valamit, amit esetleg céfolhatnál.

(persze a hozzászólásaidat tekintve nem tudsz cáfolni, csak sértegetni/személyeskedni - de ez legyen a te bajod!)

Ja, en is mondtam mar neki. 😊
Az nalad se volt, igy mire valaszolni se.
En tudok olvasni, csak te nem tudsz irni. Kijavitottam, hogy a valosagnak megfelelo legyen.
Rendben.

Gondolom a szokasos 18 ora, nezegesd az erre a celra nyitott polforumos topicot, onnan megtudod idoben!
Érvek helyett már megint csak vissza kérdezel.

Te is elhagyhatnad, ahogy a gerinctelen, mas neve moge bujkalo haverjaid is tettek. Senki nem fog hianyolni.
Érvek helyett már megint csak vissza kérdezel.

Te meg ezt is csak mas neve moge bujva mered megtenni. Kisebbsegi erzesben szenvedsz? Kicsi a pocsod, vagy mi?
Idõpont?

MAr megint magadat jellemzed?
24-en polforumos talalka a 3 Huszarban (Nyugati), ha mered, vallalhatod a nagy arcodat eloben is.
Nem mindenki, csak te, meg a gerinctelen haverjaid, akik most 2segbeesetten probaljak ram kenni a sajat parasztsagukat. De nyugodtan kapalozzal csak tovabb, annal jobban rohog rajtad mindenki.
2segbeesett is vagy, hulye is vagy, ahogy mondod.

Csak te basztad el (meg a nevemben irogato haverjaid), mostmar hiaba magyarazkodsz. Senki nem veszi be a szanalmas kapalozasodat, ami meg logikailag se allja meg a helyet. Veled ellentetben nekem nincs szuksegem mas nevre hogy elkuldjelek a k. anyadba, ha azt igenyled.
Mondj egy idõ pontot és egy helyet - én vállalom az arcomat, ha gondolod!

Sajnos az is csak szánalmat tud kelteni bennem, hogy te mindig csak úgy tusz "válaszolni", hogy kiragadsz a válaszolandó szövegbõl egy szót/mondatot, majd azt a sajátodnak beállítva beírod... hej, ha pszichológus lennék! 😊

Ti tdujatok csak melyik nap melyikotok irogat a nevemben - unregkent.

Csak arctalanul mertek anyazni, ahogy egy igazi 13 eves, szellemi rokkant, pattanasos kis pubihoz illik.
Hát nem érted?

Itt mindenki me2 nevében, de ellene írogat. Akutt skizofrénia - van ilyen.

Talalgass, "Szanalmaska"!
Inkabb nektek kene eldonteni, nyilvan tobben is hasznaljatok, egy unreg nevnel ez nem okozhat nektek gondot.

Azzal hogy 2segbeesetten probaljatok ram kenni a sajat aljas bunkosagotokat, csak azt eritek el, hogy annal nehezebben tudjatok magatokrol lemosni. Szanalmasan gyenegk vagytok, nemcsak a nevemben irogatasban, de meg a magyarazkodasban is.
😊
Vajon kettõn közül kit tartanak itt gerincesebbnek?

Szánalmaska...

Kisbogaram, persze hogy hibazol, mint mindig. Akkor is hibaztal amikor a nevemben irogattal, aztan most probalod kimagyarazni magad, de csak annal nehezebben tudod lemosni magadrol. Maskor ha valamit akarsz, vallalhatod a sajat nevedben is, nem kell az enyemben irogatnod! Vagy te ennyire gerinctelen vagy?
Ezt csak te basztad el, de nagyon, hiaba erolkodsz hogy ram kend a gerinctelen mas neveben irogatasodat, ugyse hiszi el senki se. Szanalmas vagy.
Veled ellentetben nekem nem is kell mas nevere valtogatni, csak az olyan gerinctelen kis kocsogoknek mint te.
Cicuska, ha gondolod, beregelek más IPrõl, aztán igazol a SG logika engem is - ne fárasszuk már egymást ekkora marhasággal!

Mindenki hibázik, te is... sajnos elfelejtetted, hogy hol/mikor/ki vagy!

Akkor ti 2en vagytok a "sokan masok". Nyilvan nem veletlenul akarjatok ram kenni azt ahogy a nevemben irogattok.
"Hát, ha itt is voltál, akkor sem írtál semmit se be."
Nyilvan a "semmi" stilusat kifogasoltatok napokon at...

Nem erdekel hogy melyik haverod mit hazudik, az SG logja viszont engem igazol, az nem olyan hasrauteses mese, mint amit te probalsz eloadni.
Nem csak õ mos össze az unregelt éneddel. Én is. Meg még sokan mások is.

Leszalhatsz a hulye dumadrol, mindenki tudja hogy csak te probalsz meg osszemosni vele.

Mi mast is lehet varni egy nevtelen kis unregtol, mint te...
Hát, ha itt is voltál, akkor sem írtál semmit se be.

Persze emlékezz úgy, ahogy akarsz, mindenesetre Mohus és Unreg nem téged fog igazolni...

Egyedul te tuntel el, en akkor is, most is itt voltam most is itt vagyok.

Es en se keveredtem ossze az unregkent irogato Gunman haveroddal, legfeljebb te nem tudod felismerni a reg. jelet a nev elott. Erre viszont csak az altalanos iskola nyujthat neked megoldast.
Tudom hogy te nem ismered az ilyesmit.
érvek és "érvek" között hatalmas a különbség...

"Ja, mert az altalam leirt tenyekkel szemben hamar elfogytak az atlatszo "erveitek"."

Én emlékszem, hogy nem is olyan régen baromi gyorsan eltüntél az "érveiddel" együtt, miután kicsit összekeveredtek a regelt, meg a nem regelt me2-ek...

"nem azt kérdeztem ,hogy mit kell, merre hányszor...hanem ,hogy melyik a gyorsabb...nem tudod eldönteni?adjak stoppert?"
A felinstallalt jatek elinditasa. Mire elindiotod a stopperedet, mar meg is van. Persze a PS2-d melle elke'l a homokora is.

"abból indultatok ki,hogy mi nem fér a vinyódra azt cd-re mented...eddig okes, mi mást is tehetnél"
Mar megint tevedesben vagy, te indultal ki abbol hogy PC-n is kiirjuk a jatekokat cd-re. Ha akarjuk. Nekunk nem muszaj, de nektek...

"én 10 ps2-es gammát 10*3perc 30perc alatt mindet elviszem a címképernyõig.
De kiválaszthatod bármelyiket, 2 perc alatt a címképernyõnél vagyok."
En meg 10et dupla klikkelek, az 10 masodperc. Megy ez stopper nelkul is?

"neked ezt a 10 gammát (kb 3-4 gigát elfoglaló, tehát minõségi videók stb)összesen mennyi ideig tart elvinni a címképernyõig...
és ha ebbõl akármelyiket kiválasztom, mikor vagyunk a bejelentkezõ képernyõnél?"
Mint latod, azonnal. Tudom, egy lassu konzolhoz szokott embernek hihetetlen ez a gyorsasag. Ez a PC.

"meg a gép bekapcsolásától számítva...amíg nagykegyesen feláll a winofos...."
Meg ugy is 3szor gyorsabb mint a te 3 perces toltogetesed. Arrol nem is beszelve, hogy bootolni csak 1szer kell, aztan 1 jatek = 1 dupla klikk, mig neked ahany jatek, annyiszor 3 perc varakozas.

"tudom te addig fennhagyod a gammát amíg végig nem viszed"
Sot, azutan is, mert altalabn tobbszor is vegigjatszom.

"és sosincs kikapcsolva a PC-d😊))"
1szer mar volt, amikor befagyott a szen vmi eromuben es aramszunet volt. 😊
sok=sok
jatekot=jatekot
veszel=veszel

Mit kell neked ezen elmagyarazni?