A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
warez ellen nemsok mindent lehet tenni
sok a küszködés,driver,pecs,fagyások
konzol:
jön rá a net
warez megoldhato (GC példája)
net az jön
nincs pecs,driver hiba, és az extrák is megoldhatoak a netrõl
egér, bill-t ugyis megoldják, ha kell,sõõõt van is
stb....sokkal jobban megéri csinálni pl egy GC hw-t ps2 gamezokkal..olyan net támogatással mint az Xbox..
azhem ez lenne a tökéletes konzol....hjjaaa és innyeckedésért: GC Pana Q HW vel😊)
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Te allitottad hogy a PCsek penzert veszik.
"csak az nem warezol konzolon, aki nem akar..."
Te lehet hogy eppen tudnal, megis koltod ra a 8-18 ezreket. Ez a lenyeg.
"ahha... en meg csak onnan, hogy ezzel foglakozom tobb eve... es valoszinuleg tobb konzolos haverom van, mint neked, tehat a te szavad ebben nem mervado... 😄"
Nekem meg tobb PCs haverom van mint neked, akkor a te szavad nem mervado.
"latod, megint terelsz... itt e lenyeg megint az volt, hogy barki szerezhet warezt konzolra..."
Te terelsz. A lenyeg az volt, hogy GYAKORLATBAN NEM szerezhet berki konzolra warezt, csak aki kozel ul a tuzhoz. Ugyanez van a lopott PCs hardverrel is.
"mivel fel sem fogod, hogy mirol beszelgetunk, igy nehezen erheted meg... 😄"
Az a baj, hogy mar az elejetol fogva nem fogod fel.
Talan nem a rippelt verziot kene hasznalnod. A cd-re rippelt konzolos gamekban talan minden megvan? Nalatod...
Ajanlom a full cd-s jatekok tanulmanyozasat!"
?????
nem akarlak megbántani...ki mondta neked hogy rip es szar????????
kérdezz meg akárkit aki NOLFozik..azóta már pecs is kint van hozzá!!!!!és mi van azokkal akiknek nincs netjük???baszhatják a rezet
Ki beszélt itt szerverekrõl? Már megint terelsz, de nagyon. Arról volt szó, hogy szerinted a pc warez nagyobb arányú mint a konzol. A megjelenések pedig nem errõl tanuskodnak. Az xbox illetve ps2 warez kenterbe veri a pc-t, mivel enyhén több játék jelenik meg a 2 gépre mint pc-re, ezen nincs is mit vitatkozni.
"Nyilvan en irtam be helyettetek hogy havi 8-18 ropit koltok konzolos jatekokra, nem? Azert ennyire nem kene jaccani az ertetlent."
Már megint terelsz. A lényeget megint nem sikerült leszürnöd ugye? Akkor segítek, nállunk is mindenki számára elérhetõ a warez. Pl. itt is volt egy ilyen hirdetés a topicban, aki azt nem vette észre és nem élt a lehetõséggel az nem is akar másolt játékokat.
"Ja, most is megcafoltalak, es erdekes mod nem is valaszolsz ra semmit, csak eltereled a szot masra."
Megcáfoltál mégis miben? Semmiben és ezt te is nagyon jól tudod, de vetíteni legalább tudsz, talán mozigépész a szakmád vagy mi?
"majd jön a nagy levegõ vétel: valyon elindul-e..."
Kizarolag nalad. Erdekes mod mindenki masnal ez megy gond nelkul."
ez LOL..mikor szoltam a SIMCITY topicban hogy szar a SIMCity..hirtelen másik 4 ember is elõugrott: hjaa neki is ez a baja és másik 4: jaaa nekiis volt iylen baja...talán neked valami szjupõrgéped van amin nincs töltögetés és minden jol megy😊 gratula😊))))))
Installalni 1szer kell. Erted? E-G-Y-S-Z-E-R!!! Te eddig minden alkalommal ujrainstallaltad azt?"
instalálgatja a faszom😊)))
pc: felinstall.. elindít.... tölt...menü...gamez start..töltögetés
konzol: betesz ...menü...game start...tölt..mennyit?néha negyed annyit..ne nekem akard már megmagyarázni plíííííííííz!!!!
miért akarja egy autos megmagyarázni a motorosnak hogy mennyit tud egy motor a kanyarban????????????????
Ja, most is megcafoltalak, es erdekes mod nem is valaszolsz ra semmit, csak eltereled a szot masra."
erdekes, te sem valaszolod meg... nem tunt fel?
pl a 833-asra nem mondtal meg semmit... pedig az teny.. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem feketmágia, csak egy okos töltõrutin, ami folyamatosan tölti az adatokat, miközben játszol (és közben nem akad, mint egyes gépeken).
Ja, nyilvan 1 eketemagia segitsegevel hirtelen atugrik az adat a dvd-rol a memoriaba..."
nah hát miért magyarázkodjon valaki neked ha még az igazságot is cáfolni akarod???? komolyan így van képzeld el!!!!ugyértam pálya váltáskor nincs töltögetés...😊 de iylen nincs pc-n
Igen? Mutasd mar meg hol van ott egy osszesites hany PCs es hany konzolos warez szerver mukodik, es ezeket hany PCs illetve konzolos vette igenybe? Ja, hogy sehol? Akkor meg mirol is beszelsz? Mar megint nem a temarol...
"És bármennyire is be akarod itt adni mindenkinek hogy nállunk nem elérhetõ"
Nyilvan en irtam be helyettetek hogy havi 8-18 ropit koltok konzolos jatekokra, nem? Azert ennyire nem kene jaccani az ertetlent.
"mivel párszor már meg lett cáfolva ezen kijelentésed, de érdekes módon azokat a hozzászólásokat soha nem válaszolod meg. 😊"
Ja, most is megcafoltalak, es erdekes mod nem is valaszolsz ra semmit, csak eltereled a szot masra.
Ja, nyilvan 1 eketemagia segitsegevel hirtelen atugrik az adat a dvd-rol a memoriaba...
"egy gamez töltögetés is ennyi.. ami néha egy PC-n akár fél perc is lehet!"
Mar megint kevered a konzoloddal. Ott vannak fel perces toltogetesek, nem PCn.
"setup... feltesz 5-10perc (több cd esetén)"
Installalni 1szer kell. Erted? E-G-Y-S-Z-E-R!!! Te eddig minden alkalommal ujrainstallaltad azt?
"majd jön a nagy levegõ vétel: valyon elindul-e..."
Kizarolag nalad. Erdekes mod mindenki masnal ez megy gond nelkul.
"sok embernél nincs hang a NOLF2ben"
Talan nem a rippelt verziot kene hasznalnod. A cd-re rippelt konzolos gamekban talan minden megvan? Nalatod...
Ajanlom a full cd-s jatekok tanulmanyozasat!
MAs:
24.-en a 3 Huszarban polforumos talalka, csak szolok.
Az, hogy én x-Ftot költök játékra nem azt jelenti, hogy nem tudok - csak annyit, hogy NEM AKAROK lopni.
rally xtreme kilép csak ugy magátol..
gta3 lefagy töltés közben ( ok ezt lehet korrigálni de mindegy)Ut néha beszarik pályaváltáskor stb stb stb...oké ingyé van ne nézzük a "fogát" de akkor is...
erdekes, en beteszem a lemezt a PS2be, es csak bekapcsolom... mar el is indul...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Igen? Mutasd mar meg hol van ott egy osszesites hany PCs es hany konzolos warez szerver mukodik, es ezeket hany PCs illetve konzolos vette igenybe? Ja, hogy sehol? Akkor meg mirol is beszelsz? Mar megint nem a temarol...
"És bármennyire is be akarod itt adni mindenkinek hogy nállunk nem elérhetõ"
Nyilvan en irtam be helyettetek hogy havi 8-18 ropit koltok konzolos jatekokra, nem? Azert ennyire nem kene jaccani az ertetlent.
"mivel párszor már meg lett cáfolva ezen kijelentésed, de érdekes módon azokat a hozzászólásokat soha nem válaszolod meg. 😊"
Ja, most is megcafoltalak, es erdekes mod nem is valaszolsz ra semmit, csak eltereled a szot masra.
a te szavad ehhez keves... 😊
Miert jaccod folyton az ertetlent?
igen rányomsz az ikonra és 1 perv mulva már sötét is a képernyõ...de utánna... nem mondom hogy lassu..de nem olyan gyors mint egy konzol... gta3 ban kurva meglepõ hogy akkora pályákat betölt 3 mp alatt... ez kurva konzolos.. a többi gamezrpl nem beszélnék.. 20mp...
Valamelyik konzolos irta, talan el kene olvasnod.
Most is ezt teszed.
"no comment.. 😄"
NA ja, a tenyekre mar nem tudsz tobb kifogast talalni.
pedig olyannal, akinek fingja sincs ezekrol a dolgokrol, mert nem el veluk, nem lehet vitatkozni... az buta marad...
mutasd, hol mondtam, hogy "minden konzolos INGYEN szerzi a warezt"?! mert ezt ezt allitod a PCsek oldalarol...
"Sokkal kisebb aranyban letezik a konzol warez mint a PCs, ezert sokkal inkabb ra vagy kenyszerulve az eredetire mint egy PCs."
ez is hulyeseg... csak az nem warezol konzolon, aki nem akar...
nehogy mar te magyarazd meg nekem, mikor en evek ota foglalkozom ezek beszerzesevel, eladasaval, infonyujtassal... 😄
"Konzolos ismeroseimtol. Te?"
ahha... en meg csak onnan, hogy ezzel foglakozom tobb eve... es valoszinuleg tobb konzolos haverom van, mint neked, tehat a te szavad ebben nem mervado... 😄
"Ha mar ilyen tudatlan vagy, elarulom hogy ugyanott vehetsz lopott PCs hardvert is, sot, meg akar ures szakkepesitest nyujto bizonyitvanyt is 4000-ert. Lopottan mindent lehet, az PCre se dragabb, sot..."
latod, megint terelsz... itt e lenyeg megint az volt, hogy barki szerezhet warezt konzolra...
"Nem, csak tudok olvasni. Te miert nem? Konzolosok irtak!"
azert, mert van aki inkabb eredetit vesz, mint warezt, mar megint allatanositasz?! buta szokas.. 😄
"pont ugyanazt kifogasolod nalam, amit te magad csinalsz, mikor veszed mar eszre"
mivel fel sem fogod, hogy mirol beszelgetunk, igy nehezen erheted meg... 😄
de ez a konzolon töltögetni soxor ez hülyeség.. szerinted iylen nincs ps2-n???? SÕT mondk egy nagy okosságot..tudod mostanában olyan gamezokat adnak ki konzolra ahol nincs töltögetés(!!!!!!!!!!)
amugy a gamez menüben (egy GC-n) kb 5 mp belûl vagy...
egy gamez töltögetés is ennyi.. ami néha egy PC-n akár fél perc is lehet!
pc-be gamezt beteszed (elindul vagy nem) setup... feltesz 5-10perc (több cd esetén)
majd jön a nagy levegõ vétel: valyon elindul-e...
elindul de kilép gamez közben ( pl ilyen a rally chxtreme, vagy gta3..sok embernél nincs hang a NOLF2ben ..pl.. stbstb stb...)
hjoo akkor vagy másik crack keresése vagy valami..aztán elindul..megy...beállítás..végignéz gombkiosztás..a hang a video..majd gamez indít..töltöget...
konzol... leülsz elé, hatalmas fotelbe.. bekapcs ez+az ( dolby,tv,stb)ps2,gc,x bekapcsolodik...üdvözöl,és már fut is az intro..elnyomod.. vár 1-2mp-t ott a menü...nincs mit állítgatni..max invert look, oszt csá..
és gamez... lassú töltögetés?nem hinném...
GC-n egyik gameznal már nemtom hányadik pályán voltam amikor észbe kaptam: BAZZEG EDDIG NEM LÁTTAM SEMMI LOADING FELIRATOT!!
...nem mondom hogy egyik jobb mint a másik..mindegyik király..ezt ti nem tudjátok felfogni ez van... hülyék vagytok mindannyian akik baztatják a másikat..nem ismerik of korsz hogybasztatják..az más kérdés hogy hogyan (ugye ME2?😊nekem mind2 van.. kurva jo mind2---most ps2-t veszek ahelyett hogy ujitanék pc-t pedig lenne mit (gef2-m van p3 al)
inkább konzolt veszek.. miért mert a 18 ezres gamez kicsit drága..de fogok venni még GC-t...majd 1-2 év mulva..mikor a best gamezok is 6-8 ezerért lesznek.. addigra lesz ps2-m 50 gamezzal..csak eltom annyiért adni hogy tudjak venni 30 ért GC-t 5-6 gamezzal...
nah Pííísz
Ezt a "tényt" már megint a kisujjadból szoptad vagy mi? Nézz már el isonews-ra és meglátod hogy a konzolwarez ugyanannyira él és virul mint a pc-s. Nem tudom honnan veszed az ilyen hülyeségeket. És bármennyire is be akarod itt adni mindenkinek hogy nállunk nem elérhetõ (csak mert pár analfabéta haverod nem képes szétnézni a neten vagy ujságban és így nem talál) a warez nem fog sikerülni, mivel párszor már meg lett cáfolva ezen kijelentésed, de érdekes módon azokat a hozzászólásokat soha nem válaszolod meg. 😊
hu de gyors gep... 😄
te tenyleg nem lattal meg meg konzolt.... ujabb bizonyitek, amit te magad tarsz elenk...
meghogy 3 perc toltesi ido... 😄
"azthiszem en itt befejezem, mert annyira primitiv vagy, hogy meg kovetni sem tudod a beszelgetes menetet..."
Ha ilyen jol ismered amit csinalsz, akkor miert csinalod? Direkt?
"tenyleg olyan buta vagy, hogy ha egy beszelgetes elkanyarodik, nem tudod kovetni az esemenyeket?!"
Az hagyjjan, de te meg butabb vagy, mert meg azt se tudod kovetni amikor nem kanyarodik sehova.
""""""""""""""
latod, tagadod a butasagod, es itt van ujjabb bizonyiteka... 😄DDDDDD
""""""""""""""""
EN:
"Akkor viszont szorod a penzt a jatekra, mi viszont nem"
megint magadat veszed alapul, es altalanositasz... meg mindig nem te vagy ebbol a szempontbol az atlagjatekos PCn...
igenis, rengeteg PCs kolt kva sokat warez jatekokra... nekem vannak ismeroseim, akik ilyesmivel foglalkoznak, es vagonszamra adjak el a lemezeket... szeva...
es rengeteg ember ugy szerzi vinyon is a cuccokat, hogy fizet azokert...
ME2:
Megtobb viszont nem. Te megint a kivetelt probalod altalanositani. Ennyi erovel en is mondthatnam hogy rengeteg konzolos kulon taxival hozatja a stuffokat, mert biztos van valahol 1 olyan aki ezt teszi. Ez pont olyan altalanos pelda mint a tied.
EN:
ahha, mert te mindenkit ismersz a vilagon... ertem en... 😄
de az, aki ezeket a cuccokat arulja, az csak halucinal, amikor jol megtomi a zsebet a rengeteg PCs kuncsaftjaval... 😄
ME2:
"de az, aki ezeket a cuccokat arulja, az csak halucinal, amikor jol megtomi a zsebet a rengeteg PCs kuncsaftjaval... 😄"
Az a 3-4 havonta 1 db vevo (lasd narumon hozzaszolasa) neked a rengeteg? Hol elsz te, tanya'n, hogy neked ez mar tomeg?
Erre, hivatkoztal:
Narumon:
"akkor kérdezd meg egy boltost, mennyi pc-s kontrollert adtak el, meg fogsz lepõdni."
Itt vagyok tessék. Kb 3-4 havonta 1-et. Szerintem ez azért nem rengeteg..
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
no comment.. 😄
Mi a baratibb neked? a buzi toltogetes, 3 perc unatkozas jatek elott? Nekem 1 masodperc es mar jatszok is. Na ez az igazn barati.
Ha ilyen jol ismered amit csinalsz, akkor miert csinalod? Direkt?
"tenyleg olyan buta vagy, hogy ha egy beszelgetes elkanyarodik, nem tudod kovetni az esemenyeket?!"
Az hagyjjan, de te meg butabb vagy, mert meg azt se tudod kovetni amikor nem kanyarodik sehova.
"nezd mar meg butagyerek, hogy ennek milyen elozmenye volt reszemrol:"
Inkabb te nezd meg neha a valaszokat is, h...butagyerek.
"en megemlitettem az eredeti jatekok cserelehetoseget, erre te jossz a buta megjegyzeseiddel, mikor fogalmad sincs mirol beszelek"
Neked nincs fogalmad az egeszrol, 1reszt cserelni PCn is lehet (de minek, mikor le is masolhatod), masreszt a csereprogramodat is meg kell venned (kulonben mit cserelnel).
"tessek, miben kuilonlegesebb a PC nalad?! semmiben..."
A VALOS lehetosegekben. Hiaba lattal olyan gyereket, aki mar hallott a konzolos warezrol, ha neked nem elerheto. Sokkal kisebb aranyban letezik a konzol warez mint a PCs, ezert sokkal inkabb ra vagy kenyszerulve az eredetire mint egy PCs.
"te honnan tudod, hogy kiknek elerheto konzolon a warez?!"
Konzolos ismeroseimtol. Te?
"ha mar ileyn tudatlan vagy, elarulom, hogy barki kinyit pl egy Expresszt, es maris annyi warez jatekra tehet szert, amenyit nem szegyenl..."
Ha mar ilyen tudatlan vagy, elarulom hogy ugyanott vehetsz lopott PCs hardvert is, sot, meg akar ures szakkepesitest nyujto bizonyitvanyt is 4000-ert. Lopottan mindent lehet, az PCre se dragabb, sot...
"es milyen buta kijelentes, hogy "akinek meg hosszaferheto, az nem hasznalja"?! mi vagy te, jos?!"
Nem, csak tudok olvasni. Te miert nem? Konzolosok irtak!
"szanalmas, hogy a TE peldadat, miszerint PCre mindent ingyen szerzel meg kivetited az osszes PCsre"
Ugyanolyan szanalmas, mint ahogy a te warez konzolos jatekaidat kivetited az osszes konzolosra.
B+, pont ugyanazt kifogasolod nalam, amit te magad csinalsz, mikor veszed mar eszre?
"ha te igy hasonlitod a jatekok megismereset (boltban megnezed), akkor tenyleg nem tudom mire vered itt magad?! ezzel megint csak bebizonyitottad, hogy fingod sincs a konzolos jatekokrol..."
Bazz, te is pont ezt csinalod, vedd mar eszre! Csak azt nem ertem miert mutogatsz ram azert, amiert magadra nem?"
muhahahhaaaa... meghogy en boltban nezem a jatekokat?!.... 😄DDDD
butagyerek, ahnyszor irjam meg le, hogy nekem van itthon mindenem (most pont GC nincs😊, meg a haveroknal, es mindent megszerzek, mindent kiprobalok es jatszok veluk...
eleg szanalmas, hogy nem kepes ez az 1000x leirt info eljutni az agyadig...
megint csak bebizonyitottad, hogy olyasmiben okoskodsz, amihez kozod nincs, hisz nem is jatszol konzolokkal, nem is foglakozol veluk... (de azert tenyleg elmehetnel egy boltba😊
es meg mindig emberbaratibb ez a magoldas, mint a buzi installalgatas...
(Ugy laccik ott mar eltunt a gerinc...)
Helyesen: NEM KELL megcsinalni. Mert itt van jobb megoldas is.
"milyen maceras mar a monitor elott ulni hatan, es nyomkodni a billeket... 😄DDDD"
Ugyanolyan macera mint konzolon a tv elott. Vagyis kevesebb, mert a monitortol nem folyik ki a szemed, es meg tobbet is latsz rajta mint tvn.
"latod milyen buta vagy... te dumalsz, hogy a net es a LAN az elonye a PCnek, es mikor kiderul, hogy fingod nincs arrol, hogy ez konzolon is multido"
Latod milyen buta vagy, pont arrol beszeltem hogy a konzolos net nem igazi net, sokmindent nem tudsz vele megsinalni ami PC-n alap, a LANt pedig azert emlitettem, mert te csak a "sotet szobaban monitor elott gubbasztast" ismered PC-n, igy fel kellett teged vilagositani.
"mi vagy te?! mindentlato?!"
Ez a mondat honnan jott elo? Vagy csak ugy beirtad, hogy valamit azert mondjal?
"ha te igy hasonlitod a jatekok megismereset (boltban megnezed), akkor tenyleg nem tudom mire vered itt magad?! ezzel megint csak bebizonyitottad, hogy fingod sincs a konzolos jatekokrol..."
Bazz, te is pont ezt csinalod, vedd mar eszre! Csak azt nem ertem miert mutogatsz ram azert, amiert magadra nem?
tenyleg olyan buta vagy, hogy ha egy beszelgetes elkanyarodik, nem tudod kovetni az esemenyeket?!
nezd mar meg butagyerek, hogy ennek milyen elozmenye volt reszemrol:
""""
"ahha, csakhogy ez arrol szolt, hogy annak, aki eredeti jatekokkal el, meg milyen lehetosegei vannak a 'sporolasra'..."
NEm aha, mert nem errol szolt, csak te probaltad elterelni a szot. Az alaptema az volt, hogy kinek mennyit kell koltenie a jatekra (hw + sw egyutt). Konzolon keveseknek elerheto a warez, akiknek megis, azok meg mint lattuk meg nem hasznaljak, igy ti kenytelenek vagytok havi 8-18-at kolteni gamera, mi meg nem.
""""
en megemlitettem az eredeti jatekok cserelehetoseget, erre te jossz a buta megjegyzeseiddel, mikor fogalmad sincs mirol beszelek...
kozol jatekok lehetosege:
eredeti megvetele,
eredeti cserelgetese,
warez megvetele,
warez kolcsonadasa,
warez ingyen megszerzese...
tessek, miben kuilonlegesebb a PC nalad?! semmiben...
"Konzolon keveseknek elerheto a warez, akiknek megis, azok meg mint lattuk meg nem hasznaljak, igy ti kenytelenek vagytok havi 8-18-at kolteni gamera, mi meg nem."
te honnan tudod, hogy kiknek elerheto konzolon a warez?!
ha mar ileyn tudatlan vagy, elarulom, hogy barki kinyit pl egy Expresszt, es maris annyi warez jatekra tehet szert, amenyit nem szegyenl...
es milyen buta kijelentes, hogy "akinek meg hosszaferheto, az nem hasznalja"?! mi vagy te, jos?! ez szted teny?! ez egy magad alltal felallitott baromsag... a butasagod ujjabb jelkepe...
vitaba szalsz olyan butasagokkal, mikrol fogalmad sincs... de honnan is tudhatnad, ha egyaltalan nem foglalkozol a konzolokkal... (vagy megsi?!😄)
szanalmas, hogy a TE peldadat, miszerint PCre mindent ingyen szerzel meg kivetited az osszes PCsre, de a mondjuk az en peldamat, miszerint en szerzek meg mindent ingyen konzolra, azt mar nem...
szanalmas vagy... es tudatlan...
en mar regen tettem le sokmindenkinek az asztalra, de te meg a hulyesegeden kivul semmitsem mutattal...