A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg a te szinvonalad.
"ja igen...32 bites rendszerek
voltak"
PS2? Ja igen, csak 300 MHz-es rendszer volt.
"hát itt tart ma egy valamire való gamma...mit lehet tenni (videók/animok DVD minõségben, zene/hang dolbyban, extrák) vagy szerinted addig kell nyomatni és fejleszteni a cd meghajtót amíg 7200rpm-es nem lesz?"
Hallottad mar azt a varazsszot hogy winchester? Meg nem? A valamire valo animaciot meg nezd meg a Diablo2-ben vagy Warcraft3-ban! Na az minoseg, nem a hugyfos mangas szarjaitok. Termeszetesen cd-n. PC-n arra is rafer a minoseg, konzolon meg a szarhoz is dvd kell.
gamertag: kenobita
Melyik pankráció? Én a Smackdown!Shut your mouth!-ra vadászom, de még nem bírtam rátalálni. Bár az elõzõ része (Just Bring It!) is jó lenne, mert úgyis beszerzem mindet. Nem tudod esetleg, hogy lehet kapni valahol? Ja, PS2 ofkoz.
gamertag: kenobita
De csak 1 jatek!
hát itt tart ma egy valamire való gamma...mit lehet tenni (videók/animok DVD minõségben, zene/hang dolbyban, extrák) vagy szerinted addig kell nyomatni és fejleszteni a cd meghajtót amíg 7200rpm-es nem lesz?
"1 DVD-R ára 1000Ft vagy már annál is olcsóbb
6cd ára 900Ft
akkor mi a lényeg?" - mohus
"Hogy 900bol 6 jatekot irok fel, te meg 1000bol 1et." - me2
továbbra is...a CD a PS1 és a Sega Saturn színvonala...ja igen...32 bites rendszerek
voltak
"a rallisport 3cd-n jött ki PC-re" - mohus
"Az is csak 450 ft, mig a dvd-s jatekod marad 1000. Mellesleg ilyen faszom ralli x+1-et meg a vinyomra se vnnem fel, igy az 0 ft. 😊" - me2
nagy sz*r lett , nem is érdemes😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Ahh, megvan. De csak 1szer. 😊" - me2
ezen neked mit kell elmagyarázni?
egy = 1
gamma = játék
18e = 18000 HUF = 18000 Ft
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Installalni 1szer kell, toltogetni mindig. Szorozd be!" - me2
nem azt kérdeztem ,hogy mit kell, merre hányszor...hanem ,hogy melyik a gyorsabb...nem tudod eldönteni?adjak stoppert?
abból indultatok ki,hogy mi nem fér a vinyódra azt cd-re mented...eddig okes, mi mást is tehetnél
én 10 ps2-es gammát 10*3perc 30perc alatt mindet elviszem a címképernyõig.
De kiválaszthatod bármelyiket, 2 perc alatt a címképernyõnél vagyok.
neked ezt a 10 gammát (kb 3-4 gigát elfoglaló, tehát minõségi videók stb)összesen mennyi ideig tart elvinni a címképernyõig...
és ha ebbõl akármelyiket kiválasztom, mikor vagyunk a bejelentkezõ képernyõnél?
lehet ezt még fokozni 30 játékkal is...😊)
meg a gép bekapcsolásától számítva...amíg nagykegyesen feláll a winofos....
tudom te addig fennhagyod a gammát amíg végig nem viszed...meg ez egyszerre max 2-3 játék, ami pont elég...
és sosincs kikapcsolva a PC-d😊))
keresd a gamma szócska alatt
Installalni 1szer kell, toltogetni mindig. Szorozd be!
"Te meg mindig toltogetsz 1 jot dvd-rol ahanyszor csak elinditod a jatekot." - me2
és szerinted melyik a gyorsabb? az installálás 3 CD-rõl vagy PS2-n elindítani egy gammát?
Version sony vegaja jo lesz 1 milkanak is.
A 8-18 ezres jatekokat "kifelejtetted" a listabol!!!
De csak 1 jatek!
"1 DVD-R ára 1000Ft vagy már annál is olcsóbb
6cd ára 900Ft
akkor mi a lényeg?"
Hogy 900bol 6 jatekot irok fel, te meg 1000bol 1et.
"a rallisport 3cd-n jött ki PC-re"
Az is csak 450 ft, mig a dvd-s jatekod marad 1000. Mellesleg ilyen faszom ralli x+1-et meg a vinyomra se vnnem fel, igy az 0 ft. 😊
semmitõl..."luxuscikk" egy doboz ,amin csak játszol...ez csak viszi a pénzt a szórakozásért cserébe...nah jó DVD filmet is nézel rajta legalább "helytakarékos"
PS2-esetén
egy jó TV hozzá 200e
egy kormány 20-30e
egy joy 8e
egy 8mb memókártya játékállásokra 8-10e
egy multitap joyelosztó 10-14e
egy gamma 18e
nem neked találták ki már írtam😊ez az ára a berakod és megy címû dolognak...
Te meg mindig toltogetsz 1 jot dvd-rol ahanyszor csak elinditod a jatekot.
"addigra már rég kikapcsoltam a konzolt😊"
En meg a PCt.
Ez a lenyeg."
a dvd 4.7GB=6-7CD
1 DVD-R ára 1000Ft vagy már annál is olcsóbb
6cd ára 900Ft
akkor mi a lényeg?
a rallisport 3cd-n jött ki PC-re..nevetséges, amikor már az asztali DVD lejástszó 30rugó
és mindig installálsz(+patch,crack+hangk+videok beállít+kikapcs zavaró progik stb) egy jót, ha éppen játszanál mással, mint ami a vinyódon van
addigra már rég kikapcsoltam a konzolt😊
Ja, mert az altalam leirt tenyekkel szemben hamar elfogytak az atlatszo "erveitek".
Te talan igen?
"de az, aki ezeket a cuccokat arulja, az csak halucinal, amikor jol megtomi a zsebet a rengeteg PCs kuncsaftjaval... 😄"
Az a 3-4 havonta 1 db vevo (lasd narumon hozzaszolasa) neked a rengeteg? Hol elsz te, tanya'n, hogy neked ez mar tomeg?
Magadon.
"ahhh, de en nem Unreg vagyok... feltunt mar?!"
ahhh, de te ertettel vele 1et, feltunt mar?
Ez a lenyeg.
Konzolon. De nem PCn.
"nem hallottal meg arrol, hogy ossze lehet kotni a konzolokat?! tehat a 'LAN' is meg van oldva..."
Te nem hallottal meg rola, hogy PC-vel ugyanezt meg lehet tenni, kulonben nem irkalnal sotet szoban gubbasztos baromsagokat.
"de nekem legalabb van tobbmindenem, amit bekapcsolhatok, igy meg akad viszonmyitasi alapom is.. 😄"
Es megse teszed. Ennyi erovel en is elmehetek egy konzolos boltba es megnezhetem, ugyanaz.
Akarcsak te az elozovel.
"latod, megint magadat veszed alapul... azert, mert neked nem kerul semmibe, mas meg kolt ra rendesen..."
Mar megint magadat vetted alapul, meg a bolti konzolos cuccaidat. Nalunk ez a valosag, ha meg nem vetted volna eszre.
"a jatekcsereles az eredeti jatekokra vonatkozik... ja, hogy meg nem halottal ilyesmirol?!"
A masolas pedig a nem erdetiekre. Ja, hogy meg nem hallottal ilyesmirol?
"mi tortenik forditva?! erdekes, meg 1xsem csereltem videokartyat, v. ramot, esetleg alaplapot a konzolomban..."
Mert te az egesz konzolodat csereled. En pedig nem koltok havi 8-18 ezreket jatekra.
"Most inkabb nem szalnek be abba a vitaba, hogy melyk ceg milyen alapon, es milyen feltetelekkel valasztja meg az alltala hasznalt kliens es szerver rendszereit (van hozza nemi kozom😊.."
Ne is szallj vitaba a tenyekkel. (Elozo munkahelyemen ezzel (is) foglalkoztam, igy nekem is van hozza nemi kozom.)
nah
Ádi01 (02:55 AM) :
nah
107576757 (02:55 AM) :
hogy tetszik a játék? azért egy ideje már nyomjuk😊
Ádi01 (02:56 AM) :
ja ja fasza nayon
107576757 (02:56 AM) :
ehh akor jo😊
😊
107576757 (02:56 AM) :
választanod kéne cs és inf között hogy melyikbõl jöjjön uj rész melyiket akarnád?😊
nehéz kérdés én mind a kettõt mert mind a ketõbõl jön
107576757 (02:57 AM) :
ezt nem értem de midnegy.. szal ha rajtad mulna melyiket akarnád?
Ádi01 (02:58 AM) :
inf meg cs nem tudom
107576757 (02:58 AM) :
😊))))))))) MELYIK A JOBB???????????
Ádi01 (02:58 AM) :
😊)) infis jó meg a cs
107576757 (02:59 AM) :
ÉS MELYIK A JOBB?
😊
Ádi01 (02:59 AM) :
Mindegyik jó
két gamma..melyiket választanád hogy magaddal vigg egy lakatlan szigetre egy cable eléréssel?😊
Ádi01 (03:01 AM) :
na akkor infet 2.9 😊
107576757 (03:02 AM) :
😊)) azé😊
Ádi01 (03:02 AM) :
😊
egy CS-ssel beszélgettem
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
hol vannak a regi emberek?! 😄DD
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de az, aki ezeket a cuccokat arulja, az csak halucinal, amikor jol megtomi a zsebet a rengeteg PCs kuncsaftjaval... 😄
en rengeteg eredeti jatekkal ingyen jatszom, es sokaknal elobb es olcsobban szerzem be magamnak a konzolos warezt is... megsem alltalanositok, hogy mindenki igy teszi...
nemerted mi?! segitsek?! 😄DDD
""azert, mert en ilyet nem is mondtam... de te igen, hogy a bill+eger a LEGJOBB MINDENHEZ.."
#91569 UNREG:
"szerinted! talán véletlen, hogy rengeteg pc-s is kontrolleren játszik?""
ahhh, de en nem Unreg vagyok... feltunt mar?!
de akkor mar beteszem azt is, hogy mire mondta ezt:
"Lehet hogy ezert fedeztek fel az emberek az egeret, es eger + bill. komboval jaccanak? Na, igy mar kilometerekkel jobban hasznalhato mint 1 kontroller."
megtalaltad az egyik lenyeget... 😊
erdekes, mert meg a jelenben is rengeteg ilyen jatek van... 😊 (pl a verekedos jatekok😊
"Milyen szar hogy akar LAN partin, akar neten keresztul is jacchatok, mig ti nem."
erdekes, mar 2-3 evvel ezelott is jatszottam konzollal neten... nem hallottal meg arrol, hogy ossze lehet kotni a konzolokat?! tehat a 'LAN' is meg van oldva... (de ugyebar van PCm is😊
"Ezexerint megse. Talan neha be is kapcsolhatnad azt a PCt, netan neha meg 1-2 jatekot is megnezhetnel. Nem artana hogy kepben legyel."
be is kapcsolom... de nekem legalabb van tobbmindenem, amit bekapcsolhatok, igy meg akad viszonmyitasi alapom is.. 😄
A többi játék elég ha megvan másolt dvd-n, amit manapság már meg lehet fizetni és nem is olyan drága.
De azért azt ne meséld be nekem, hogy neked minden gamez a vinyódon van, mert ahhoz azért hely kell, méghozzá sok, a sok hely pedig sok pénz.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
ennyi erovel mondhatnam, hogy en meg a PCs kartyas jatekokra... ezzel most megint nem mondtal semmi ertelmeset... 😄
"0 ft-ban. A vinyo nem ker enni."
latod, megint magadat veszed alapul... azert, mert neked nem kerul semmibe, mas meg kolt ra rendesen...
"Mintha PCn nem lehetne... De itt ahhoz a "kolcsonadonak" se kell lemondania a sajatjarol."
a jatekcsereles az eredeti jatekokra vonatkozik... ja, hogy meg nem halottal ilyesmirol?!
"Persze, csak ti mindig ugy allitjatok be, hogy konzolon ez alap, PCre meg mindig kolteni kell, kozben a valosag azt mutatja hogy pont forditva tortennek a dolgok"
mi tortenik forditva?! erdekes, meg 1xsem csereltem videokartyat, v. ramot, esetleg alaplapot a konzolomban... es upgradelnem sem kell ahhoz, hogy az a jatek amivel jatszani akarok rendesen, fullban fusson a gepemen...
"Igen, ott all Billy es stukkerral kenyszeriti a cegeket hogy windowst hasznaljanak unix / linus helyett? Nem eppen a cegek akarnak "valamiert" (termektamogatas, tobb szoftver) windowst venni? A lehetoseg adott hogy mast hasznaljanak, unix / linux-ra is megvan szinte minden fontosabb UZLETI alkalmzas, amit meg kulon fejleszttetnek, azt meg arra iratjak amire akarjak. Senki nem kenyszerit senkit semmire, megha szeretnetek is ugy hinni."
Most inkabb nem szalnek be abba a vitaba, hogy melyk ceg milyen alapon, es milyen feltetelekkel valasztja meg az alltala hasznalt kliens es szerver rendszereit (van hozza nemi kozom😊...
itt nem az volt a kerdes, hogy ki mit valaszt, hanem az (ha meg emlekszel ra😊, hogy a Microsoft boven keres a cegeken ahhoz, hogy megerezzne a 'masolt' lemezek elterjedeset... 😊
Ennel gyengebbet mar nem is tudtal volna kitalalni.
"azert, mert en ilyet nem is mondtam... de te igen, hogy a bill+eger a LEGJOBB MINDENHEZ.."
#91569 UNREG:
"szerinted! talán véletlen, hogy rengeteg pc-s is kontrolleren játszik?"
"latod, ezt sem fogod fel.. te nem ismersz olyan embereket, akik controllert is hasznalnak PCn, tehat megis igaz, hogy szegenyes az ismeretsegi korod... 😊"
Sztem meg te magad vagy a szegenyes ismertsegi kor. 😊
"mert nekem van PCm, PS2m, XBoxom, es sorolhatnam meg, hogy megyannyi mas gepem... ugyhogy en mar csak tudom, hogy mi a palya... 😊"
Ezexerint megse. Talan neha be is kapcsolhatnad azt a PCt, netan neha meg 1-2 jatekot is megnezhetnel. Nem artana hogy kepben legyel.
"latod, megint bebizonyosodik a szegenyes ismereted... vannak olyan multi jatekok, amikhez nem kell osztott kepernyo, mert a jatekter kozos..."
Ez is a mult resze, de szegenyes ismereteid miatt nyilvan ezt nem tudhatod.
"de hat neked csak a sotet szobaban, PC elott gubbasztos multik maradnak... szomoru... 😄"
Tenyleg, mingya' elsirom magam... Milyen szar hogy akar LAN partin, akar neten keresztul is jacchatok, mig ti nem. Nembaj, majd adok neked is zsepit.
Sejtelmed sincs ki irhatta a 8-18 ropis havi jatekkiadasokat?
Ezt az osszeget ti szamoltatok ki, ti irtatok be hogy ennyit koltotok konzolos gamekra, meg lehet nezni, biztos nem moderalta ki senki a hozzaszolasokat!
"Ez kb. olyan mintha megjelenése napján megvenném a GF-FX-et csak azért mert új."
Ez viszont jo pelda, pont igy szoktatok szamolni a PCs alkatreszek arat, amikor megprobaljatok bebizonyitani hogy mennyit "kell" kolteni 1 PCre.
"Azért nehogy azt hidd hogy minden pc game 4000 ft. Ott is vannak 17e ft-osak. Pl. Combat Flight Simulator 3."
Sot, az NWN is annyi. Es nem is veszi meg senki. Ti viszont igen. En is vettem mar par eredeti jatekot, de meg 12 ropinal tobbet nem fizettem vadiujert se. Az eredeti-warez aranyt meg mar asszem kitargyaltuk.
Biztos vagy benne? Inkabb kerdezz elotte korul a temaban mielott valotlansagot allitanal.
"igenis, rengeteg PCs kolt kva sokat warez jatekokra... nekem vannak ismeroseim, akik ilyesmivel foglalkoznak, es vagonszamra adjak el a lemezeket... szeva..."
Ez a "kva sok" a cd lemez ara, esetleg az iratasi koltseg, ami toredeke a konzolos megfelelojenek (dvd + iratas).
es ezek az osszegek eleg nagyok..."
Igen, ott all Billy es stukkerral kenyszeriti a cegeket hogy windowst hasznaljanak unix / linus helyett? Nem eppen a cegek akarnak "valamiert" (termektamogatas, tobb szoftver) windowst venni? A lehetoseg adott hogy mast hasznaljanak, unix / linux-ra is megvan szinte minden fontosabb UZLETI alkalmzas, amit meg kulon fejleszttetnek, azt meg arra iratjak amire akarjak. Senki nem kenyszerit senkit semmire, megha szeretnetek is ugy hinni.
Persze, csak ti mindig ugy allitjatok be, hogy konzolon ez alap, PCre meg mindig kolteni kell, kozben a valosag azt mutatja hogy pont forditva tortennek a dolgok.
A konzolos mangas szarokra en is sajnalnam a dvd lemezt.
"az, hogy "18e", a honap termesetol fugg... de ha jol emlekszem "8-18e" volt, es az mar mas... 😊"
Az is tobb mint a 0 ft.
"aztan azt se feledjuk, hogy a konzolosoknak megadatott a lehetoseg is, hogy cserelgessek a gamekat"
Mintha PCn nem lehetne... De itt ahhoz a "kolcsonadonak" se kell lemondania a sajatjarol.
"es szted egy 2-3-4 CDs jatek mennyibe van?!"
0 ft-ban. A vinyo nem ker enni.
"ugyhogy megint kar olyan temakat feszegetni, ami mindket oldalrol egyenlo..."
Nem kar, sot pont erre kivanom felhivni a figyelmet, mivel ti ezeket elegge 1oldaluan kezelitek. Pl. a warez csak a PC ipart teszi tonkre, a konzolost nem, es hasonlo baromsagok. Ezen meg nem gondolkoztal el?