A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
jahh, hogy nem tudod mi az a 'polygon'?!

hasonlitsd ossze legalabb a karakterek arcat es kezfejet... erdekes lenne, ha a NWN-ban tobb polybol allna a kocka kezu, szogletes feju karakter... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Akármelyikre lehet olyan tulajdonságot rakni, ha van megfelelõ item hozzá (állatokat begyûjtötted?)
cloudff7
Az a No encounters-es, ja?
Undying is jó lesz, az is nagyon jó játék volt!
Tehát akkor kiderült, hogy pc-re ilyesmibõl van sok: 12 év alatt 9 darab (alone 1-4, blair witch 1-3, undying, nocturne).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Akkor kulon bonusz hogy olyat kaptal. 😊
aabyssx
"PCvero konzol, es hasonlok"

Akkor bazzeg' Te eltévedtél, mert az egy másik topik.

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Én dobos, vagyok!! Milyen ütemet figyeljek? 😊
Laza
no comment.. akarom mondani.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Ja, meg Tidusra ráaggattam egy Peaceful Shieldet, hogy ne zaklassanak közben... 😊
Pedig a Alone 1 volt a legelso 3D horror jatek, jobb ha tudod. H meg nem 3D kell, ott a C64es Elvira.
Igen, én is így csináltam, ötödszörre sikerült, de amikor másodszorra és negyedszerre is 170 körül rontottam el, akkor csuklottak Tokyo-ban rendesen 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza
"Hogy eszrevegye mekkora kamut probal eloadni mar megint."

jahhh, kamu...
de ha mar nincsen erved a feltevesem cafolasara, mar vetited a kovetkezo baromsagot?!

szo volt az akcio-tulelo horror kategoriarol...

ME2
"Eppenseggel PCre van ilyesmbol sok"

EN
"mi az a sok, ami jo is, es nem konzolrol irtak at?!"

ME2
"Ha mar atiratnal tartunk, inkabb te probalj olyan konzolos jatekot keresni, ami nem PC atirat, klon."

no coomet.. 😄

cloudff7
Én meg aszem tápolok pár napig Zanarkand-en vagy Omega ruins-en, ott 10000 feletti Ap-kat szokott osztani!!! 😊 Csak egy db DoubleAp-s fegyverem sincs!! 😞
Igen, ezt én is olvastam, hogy jó technika, de nincs olyan ritmusérzékem, hogy 15-20 percen keresztül tudjam hibátlanul ütni a négynegyedet 😊

Csak arra vigyázz, hogy az overdrive támadása ne a csapatot sebezze! (ha majdnem teljesen feltöltõdött, idézz meg egy Aeont)

duc
villámot megcsináltam az "egy helyben áll, villám odabasz, elugrik, visszalép ugyanoda 200-szor" módszerrel.
Oké, így már értem, csak néha elveszek a flém tengerében 😊

Szerintem elég a zene ritmusát követni...

Undying jo lesz? 😊
cloudff7
Sejtem szomorú sorsom!! 😊 200 villám elõl elugrálgatni hiba nélkül? baeg!! :o
duc
nem olyan sok az... mondjuk 9999-es ütésbõl 81 csapást kellene rámérni... De ha elõtte Bahamuttal megpuhítom (ha szerencsém van, rá bírok verni kettõt, az 200000) Ja, és Yuna tudja a doublecast-ot, az 20000/kör... Nekiesek délután.
Laza azt állította, hogy az ebben a kategóriában megjelent pc-s játékok átiratok vagy klónok - igaza volt! 😊

"Mi a túrót lássunk már be?!? Bazeg', ugyanolyan emberek vagyunk, más véleménnyel. Te PC buzi vagy és konzol buzi vagyok."
Nem a velemennyel van a baj, szeretni mindenki azt szeret amit akar. A problema ott kezdodik hogy direkt valotlansagokat beszeltek (PCvero konzol, es hasonlok), es amikor valaki felhivja ra a figyelmeteket, lehulyezitek, leanyazzatok (akinek (kivetelesen) nem inge...). Meseket nem kene terjeszteni, maradhatnank a valosag talajan.
cloudff7
Én meg is veszem egyik-másikat orig, az bizti!! 😊
Most cseréltem le a gépem chipeletlenre!! (milyen hülye szó ez) 😊
Utóbbihoz inkább egy levél seduxenre lesz szükséged.

cloudff7
Nem tom, de szerintem az Alone in the dark a Sonic-ról lett lekoppintva!! 😊

Vazze, ez az ME2 tényleg SZILIKONGYEREK!! LOL 😊
???

aabyssx
"És ezek egy-két kivételtõl eltekintve nagyon hosszú játékok."

És mennyit szenvedted velük szegény fejlesztõk, hogy a vásárló jól szórakozzon/jól érezze magát a termékkel. Igaz? 😉

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Most töltöttem le térképet a Kimarhi-s lepkefogó játékhoz, meg a villám elõl ugráláshoz!!! Hihi 😊

Hasznos! 😊
Laza
"Pedig komolyabb mint Laza forditott felallasa."

latod bazzeg, csak sz@rt kavarni tudsz...
az adott temahoz, az adott stilushoz kapcsolodo beszelgetest bovited ki megint altalanos baromsagokra...

Tehát akkor mégis csak Lazának van igaza? 😉

cloudff7
Na akkor arra még gyúrok egy kicsit!! 😊
Laza
szted a Silent Hill 2-ot, a ReEvileket honnan 'irtak' at?!

A Primalt kitolták április-májusra... 😞

Nem egyedi/eredeti játék lett kérve, hanem a stílusból pc-n megjelent alkotás. 😊

Az a durva, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz idõm rá akkor, mert ezek jönnek mostanában:

January 28, 2003 Devil May Cry 2
February 3, 2003 .hack Infection: Part 1
February 10, 2003 Dark Cloud 2
February 11, 2003 Primal
February 18, 2003 Breath of Fire: Dragon Quarter
February 25, 2003 Xenosaga Episode 1: Der Wille Zur Macht
March 5, 2003 Tenchu: Wrath of Heaven
March 11, 2003 Zone of the Enders: The 2nd Runner
March 25, 2003 Clock Tower 3

És ezek egy-két kivételtõl eltekintve nagyon hosszú játékok.

Nem felel meg. Az Anlone in the Dark az 1991-es Cruise for a Corpse klónjának tekinthetõ, tehát rossz válasz.

800.000-HP
Sok szerencsét! (használd az Aeonjaidat-Bahamuth, Magus Sisters, Anima jó, ha van!) 😊

aabyssx
"belatjatok a sajat hulyesegeiteket"

Mi a túrót lássunk már be?!? Bazeg', ugyanolyan emberek vagyunk, más véleménnyel. Te PC buzi vagy és konzol buzi vagyok. Ez Neked is el kell ismerned és én is elismerem feléd. Többet NEM várhatsz.

Ki/mi vagy Te, hogy a véleményedet kényszeríted valakire?!? Nekem is van véleményem és annak egyáltalán nem kell egyezõnek lenni a tiéddel.

Fasznak erõlködsz! Ideje lenne belenyugodnod.

www.youtube.com/aabyssx

Meg, isten játék volt. Van több hasonló az elmúlt 10 év termésébõl? 😊

duc
A lényeg, hogy március-április környékén itt van a pal DEVIL MAY CRY 2!

Wake up, Dante...
Alone in the Dark megfelel?
"AZ NEM ÉRDEKEL, HOGY EZZEL EGYÜTT MAGADAT IS MINÕSÍTED?!?"
Engem eddis is leminositettetek, ebben semmi ujdonsag nincs, az mar inkabb hir, hogy belatjatok a sajat hulyesegeiteket.
Akkor jó. Ezek szerint két napon belül várható a backup, ennek örülök 😊))

aabyssx
"Ezzel a konzolos haverjaidat minositetted. 😊"

AZ NEM ÉRDEKEL, HOGY EZZEL EGYÜTT MAGADAT IS MINÕSÍTED?!?

BTW igen, vannak qrva hülye konzolosok is (de az nem Laza). Kb. arányosan annyian, mint iszonyat primitív PC-sek.

www.youtube.com/aabyssx

A FFX-et, Vice City-t is lehetett kapni megjelenés elõtt egy héttel... 😊

"Lövöldözõs" 😊
Nem, nem lövöldözõsre, 3rd person survival horror-ra.

"bazz,hogy ez a mai generáció,hogy lehet ennyire vizuálbuzeráns....ezt nem hiszem el...."
Ugye? Raadasul fos tv kepre verik.
Oké, nem akarom meggyanúsítani, hogy kamuzik, csak éppen hihetetlen. Ha január 29-re van kiírva a megjelenés, akkor hogyhogy lehet kapni? Ez sem kerek. Na mindegy, majd meglátjuk.

"Ha ezt a stílust folytatod, ugyanolyan túlzó, hülye pöcs leszel, mint akit így lenézel. :|"
Ezzel a konzolos haverjaidat minositetted. 😊