A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloudff7
Az ilyenre szoktam mondani, hogy SZILIKONGYEREK!! 😊
Mire, lovoldozosre? Nem volt eleg az a 2 amit irtam? Kar lenne megduplazni a topic meretet egy ilyen igenyelt felsorolassal. 😊
Blair witch sorozat nagyon is jó volt, akárcsak a Nocturne - de ezeken kívül valóban semmi nem jelent meg pc-re az elmúlt négy évben ilyen stílusban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Nemtom. jan 29-30-ra van írva a megjelenés, Olcsi2 írta a ps2 topicban, hogy kint már van. Miért kamuzna?
cloudff7
Dark Valef-nek mennyi lehet a HP-je? Mer auto life-al talán le bírnám gyalni! (talán) 😊
aabyssx
"Ugy ahogy a tieteket. Akkor szerinted se lehet titeket komolyan venni?"

Velem ne beszélj többesszámban, és ne ködösíts, vaze'! >😞
Ha ezt a stílust folytatod, ugyanolyan túlzó, hülye pöcs leszel, mint akit így lenézel. :|

www.youtube.com/aabyssx

Olcsi/index nem szokott hülyeségeket beszélni... tehát a fene tudja! 😊

Akkor nezd meg ujra! 😊 Az NWN se a poligonsokasagarol hires (a texturairol mar igencsak), de ez a lenti jatek meg abban is alulmulja, pedig a PS2 allitolag egy poligonkiraly. Allitolag...
Háááát...csodálkoznék, ugyanis isonews-on még nem volt említve, úgyhogy eléggé kamuszagú (mivel általában megjelenés elõtt már van warez-ió 😊 majdnem minden játékból)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cloudff7
Nekem is megvan a KURU-KURU, nagyon üt, de azon én leszek ideges!!! 😊
Ugy ahogy a tieteket. Akkor szerinted se lehet titeket komolyan venni?
Tegnap belekezdtem megint a NWN-ba (igen, alapvetõen szeretem!). Nem mintha ezen múlna (nem vagyok grafikabuzi), de azt kell mondjam, hogy egy szoba szereplõkkel kevesebb poligonból áll, mint a képeken szereplõ hölgy...

cloudff7
Ahhha!! Na majd megnézem így!! Thanx!! 😊
Írjál már példát, legyél olyan kedves!

aabyssx

Mindenki baromira várja...
...és tartok tõle egy kicsit. (A képek és a video-k alapján.)

www.youtube.com/aabyssx

Hogy eszrevegye mekkora kamut probal eloadni mar megint.
aabyssx

Hülye vagy? Ez mind szar. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Kérlek írd meg, hogy az alábbi játékokat mely pc-s játékokról klónozták:

Metal Gear Solid
Zelda
Jak&Daxter
Tenchu
Vib Ribbon
Final Fantasy
Kingdom Hearts
Suikoden
DevilMayCry

aabyssx
ME2!

Ha valaki hülyeséget mond, akkor Te (korrigálási céllal) ugyanolyan nagyságú hülyeséget válaszolt az ellenkezõ irányba?
Ezekután hogy vegye valaki komolyan a hozzászólásaidat?

?😊

www.youtube.com/aabyssx

duc
Indexen olvastam, hogy a németeknél már van Devil May Cry 2... mire ideér PAL-ban fél év... suck.
Alien!
bazz,hogy ez a mai generáció,hogy lehet ennyire vizuálbuzeráns....ezt nem hiszem el....fogadjunk,hogy te még a tévét is monitoron nézed tunerral....igaz,hogy okádék a képe,de mégiscsak 1024*768...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Tehát Te is hülyeségeket beszélsz.
De mér'?

www.youtube.com/aabyssx

duc
Ki nem szarja le, hogy mit honnan hova portolnak.
Pont ugyanolyan.
Ezt valami lebutitott quake2 engine hajtja?
aabyssx

Úgy érted, hogy ugyanolyan "hülyeség"?

www.youtube.com/aabyssx

Pedig komolyabb mint Laza forditott felallasa.
Na, ez meg szarabb mint az elozo. Engem 1re jobban megggyozol arrol hogy ti csak direkt a valosagnak ellentmondani jartok ide.

"sajnos ratyik a kepek, igy sokminden nem latszik rajtuk.. 😞"
Mint minden tv-re tervezett kep...
aabyssx
"inkabb te probalj olyan konzolos jatekot keresni, ami nem PC atirat"

Ne hülyéskedj már, vaze'! Ezt Te sem gondolhatod komolyan. >😞

www.youtube.com/aabyssx

"mi az a sok, ami jo is, es nem konzolrol irtak at?!"
Ha mar atiratnal tartunk, inkabb te probalj olyan konzolos jatekot keresni, ami nem PC atirat, klon.
Laza
Cy Girls - PS2

Konami reveals some new images of its play of futuristic action on PlayStation 2 heading Cy Girls and which will put in scene two named sexy heroins Sky (hacker) and Shadow (ninja).

sajnos ratyik a kepek, igy sokminden nem latszik rajtuk.. 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"ha mar csak a karaktert nezzuk, lealazta a NWN-ot... 😄"
Pont forditva. Meg az NWNben is tobb poligon van mint a "poligonkiraly" PS2-d kaki jatekaban. Ez eleg ciki. Marmint nektek, a sok sony mese utan.
"mar megint mit ugatsz be?!"
Ugy latom ismet magadat kerdezed...

"ha jol latom nincs odairva sem az ,hogy "ez a legszebb jatek", sem az, hogy "minden PCs gamet ut"..."
Konzolon minden szebb, nem? Nem. Ennyit tud a konzolod valojaban, nem a GT3 concept artokat.

"nem kell mindenre reagalnod.. folleg ami nem neked szol... szeva..."
Majd en elbiralom mire reagalok, nem te fogod nekem meghatarozni. Viszlat...
aabyssx

Mit?

www.youtube.com/aabyssx

Laza
mi az a sok, ami jo is, es nem konzolrol irtak at?!
remelem nem a Blairwitch sorozatra gondolsz?! 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

En meg tudom, pont azert mondom hogy rengeteg fele van. Eppenseggel PCre van ilyesmbol sok.
duc
Tápoltam egész hétvégén, mellékküldetések +celweaponok ezután. Dark Aeonok lenyomnak, mint Süsü a cölöpöt... (kivéve Valefor, az 9999-et üt max) most szünet van, agypihentetõ DMC kúra (várom a 2. részt nagyon!)
Laza
"NWNben is tobb a poligon"

ha mar csak a karaktert nezzuk, lealazta a NWN-ot... 😄

Laza
adjak 'kolcson'?! 😄

Laza
eloszor en is azthittem, hogy ez az (mivel kiadjak PS2re felujjitva😊...

Laza
"quaketol az operation flashpointig"

nahh, meg a stilusokat sem tudod megkulonboztetni?!
pont ez a jatektipus az, amibol PCre iszonyat keves van, es az is alt. sz@r...

Laza
kulonben is, ha jobban utananezel, ennek egeszen mas a 'kulonlegessege'... es nem a grafika... szeva...

aabyssx
BTW ez így volt a DC-s Chu Chu Rocket-tel is. (Kár, hogy nincs PS2-re.)
Még bírja a GBA-s Kuru-kuru-kururin-t is (ami egy zseniális játék), de azon baromira ideges lesz.

www.youtube.com/aabyssx

Laza
mar megint mit ugatsz be?!
ha jol latom nincs odairva sem az ,hogy "ez a legszebb jatek", sem az, hogy "minden PCs gamet ut"...

nem kell mindenre reagalnod.. folleg ami nem neked szol... szeva...

"Melyik templomba mennyek vissza? Bármelyik kettõ templom lehet? Oszt a Dark Aeon-nal mit csináljak?"

Abba menj vissza, amilyekbe nem vetted fel! 😊 (mindegyikbe érdemes visszamenni, mert ha újból végigcsinálod õket, akkor kapsz néhány értékes sphere-t!) Nekem szerencsém volt, mert villám-szférás templomba nem vettem fel a Dark Sphere-t - oda meg beengednek, ha a törénetet egy kicsit tovább nyomod.
Ja, onnan ki tudod következtetni, hogy melyik D.S-t nem vetted fel, hogy Animánál milyen színû gömbök nem világítanak (piros-tûz-Ifrit...)!

cloudff7
Kedves Duc!

Tegnap nagy királyságok értek az FFX TDFE-kel.(Titkos Dolgokat Felderítõ Egység)

Ad1: Megvan Cloud, ja Tidus Celestial Weapon-ja
Ad2: Megvan Auron Celestial Weapon-ja

A többit majd hétvégén próbálom megcsinálni. Na de nekiálltam az ANIMA-t megszerezni. Négy Destruction Sphere megvan, kettõ nincs, az ajtó mellett egybõl, a jobb és a bal oldali szobornál!!
Melyik templomba mennyek vissza? Bármelyik kettõ templom lehet? Oszt a Dark Aeon-nal mit csináljak, 99999-et üt vazze!! Megvakarjam a hátát?

Ja és ujjongtam, amikor megcsináltam a Cocobo versenyt, de akkor nagyobb volt a hujjogás amikor Tidus-al majd 12000-et ütöttem!!

Hát, nem tudom, de aki azt mondja hogy unalmas ez a játék, az szerintem csak ellustult gamezolás terén. Én is félre raktam kb másfél hónapig, de olyan ötletes titkok, aljátékok vannak hogy nem lehet unatkozni rajta!!! SZVSZ! 😊
cloudff7
Dõreség volt! 😊

Az én asszonyom a PS1-es Tarzan-ra meg a GBA-s Mario-ra van bekattanva!
cloudff7
Nekem is teccik!! 😊
cloudff7
Reggelt!!

Bocs fiuk, csak tegnap szabadnapos voltam!!

Szal a TTT-rõl volt szó. Hááát, egy kicsit-nagyon PC-s szaga van a dolognak és nekem azoktól a hátamon feláll a szõr. Ja és mégegyszer végigjátszani? Isten ments!!

Csak tiszteletbõl nyomtam végig, tudjátok, ajándék lónak.....!!!! 😊
Na jó, azért játszható progi meg nagyon,nagyon szép, csak ez a PC-s ember -táj mozgatás, na már áll is a szõröm!! 😊
aabyssx
Múltkor egy hétvégi bevásárlás közben megvettem páromnak a super bust-a-move 2-t.
Azóta alig férek a gép elé. :|

www.youtube.com/aabyssx