A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A gond ott van, hogy atyaúristenként nyilatkoztatsz ki dolgokat, mintha a világ tudása benned öszpontosulna, és te ezt "tévedhetetlenként" sugároznád a pórnép felé.
Ez nem pécés vagy konzolos sajátosság, ez személyiségbeli torzulás.
Mindenki hülye, aki nem ért egyet, te vagy a "tények" kizárólagos ismerõje, amiket más csak félremagyarázni próbálhat, mindenki hazudik és ferdít, hülyeségeket beszél. Gratulálok.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Erre írtam anno,hogy ha õ az átlag magyar,akkor én már rég disszidáltam volna ennyi hülye közül! 😊)
(ez a ps3 vs pc topciban fellelhetõ😊)
Azert nem is cheapboynak hivnak. 😊
Szerinted...😊))
"Following on from the unprecedented success of the PlayStation 2 version and the impending release of the Xbox version, V-Rally 3 on Gamecube will hit the streets in June 2003.
Utilising the unique technological architecture of the Gamecube, Eden Studios have produced two real innovations to make V-Rally 3 on the Gamecube, a much different and refined experience than that of its PlayStation 2 counterpart. The V-Rally 3 Gamecube dynamics have been improved to produce more sensitive and responsive handling; easier, yet still simulation-oriented and complete with official steering wheel compatibility.
Eden Studios have totally overhauled and refined the in-game special effects. "It was inevitable that V-Rally 3 would release on the Gamecube as it was a logical stage of progression for the franchise. V-Rally 3 has its own distinctive identity and is a great way to introduce this legendary racing brand onto the Gamecube console." said Pascale Vermeerbergen, European Marketing Director.
In addition to these major improvements, further new features appear on the Gamecube version: the Ford Focus livery has been updated, and tracks have been widened and improved for a superior driving and racing experience.
Combined with the exceptional handling developed by Eden Studios and the addition of realistic vehicle sound affects, V-Rally 3 is poised to storm the charts with this sleek looking Gamecube version."
Szal megint kiderult hogy megprobaltad felremagyarazni a tenyeket (vissza lehet nezni a forumban, ott van minden 1es hozzaszolas), amit mondtam az mind megallja a helyet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ezzel az erõvel az összes PC-s FPS a Wolferstein 3D (amivel még 286-on játszottam) klónja "alig" feltûnõen. Mer' SZVSZ nem az, és szerinted sem az, ugye?"
A peldaddal ellentetben itt ugyanaz a jatekstilus, meg a megjelenites is. Tehat igaz amit mondtam.
"Ugye játszottál a SH2-vel és a Resi-vel? 😉"
A Resident 2 es 3mal igen, amig el nem hanytam magam a hulladektol. Azert 1 eselyt kaptak. Silent Hillt meg 1ik ismerosom nyomja, neki teccik. (Igaz, nem is beszel ekkora elvakult fanatikus meseket mint itt 1es konzolosok. Ugy laccik megse alapfelszereles a konzolosoknal az elvakultsag, csak ide jutott sok belole.)
" © magyar ember 2 ma 09:35 | Válasz erre | #92989
En meg tudom, pont azert mondom hogy rengeteg fele van. Eppenseggel PCre van ilyesmbol sok. "
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ember te aztan surgosen valtoztass nevet, mert egy magyar ember nem szokott ennyire hulye lenni....😄DD
Maradjunk a tenyeknel! A kijelentes ugy hangzott el hogy PCn nincs ilyen, erre kiderult hogy megiscsak van, nem is 1.
abbol a konzolos kakibol nem is fog kiderulni. 😊
minden ovalis objektumokbol volt kialakitva.. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
az egy 'horror'-FPS...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy inkabb te nem voltal itt amikor elindult ez a topic. Jo helyen jarok en itt.
de ha mar nincsen erved a feltevesem cafolasara, mar vetited a kovetkezo baromsagot?!"
Ezt szoktad tenni.
EN AZT MONDTAM, HOGY PC-N EBBOL A STILUSBOL KEVES VAN, ES AZOK TOBBSEGE IS SZ@R....
ERRE AZT MONDTA ME2, HOGY RENGETEG ILYEN VAN...
ERRE MONDTAM EN, MI AZ, AMI JO IS, ES NEM KONZOLROL IRTAK AT... (A KONZOLROL ATIRT JATEKOK PL A SILENT HILL 2, REEVIL2-3)
TEHAT NEM ARROL VOLT SZO, HOGY HONNAN ERED A STILUS, ES HOGY MIBOL, HOL, MENNYI KLON VAN....
2. Termeszetesen most se volt igaza, se igy, se ugy.
"Az Alone in the Darkrol klonoztak "alig" feltunoen."
Ezzel az erõvel az összes PC-s FPS a Wolferstein 3D (amivel még 286-on játszottam) klónja "alig" feltûnõen. Mer' SZVSZ nem az, és szerinted sem az, ugye?
Ugye játszottál a SH2-vel és a Resi-vel? 😉
www.youtube.com/aabyssx
De most nem feltétlenül az a cél, hogy még ötöt összeírjunk. Elhangzott egy kijelentés, miszerint pc-n rengeteg ilyen játék van. Kiderült, hogy nincs. EWzen nem változat az sem, ha még tizenötöt találnuk az elmúlt tíz évbõl.
Mivel a köcsög konzolosok mindig csak "kamut probalnak eloadni", ezért most igyekeztünk bizonyítékokkal is szolgálni a magunk igazával kapcsolatban. Baj? 😊
Azzal kavarom a szart hogy te hulyesegeket beszelsz? Ez erdekes logika...
a cimuket ugyan nemtudom mert az alon1 kivetelevel nekem nem tetszettek de volt jopar abban a stilusban
asszem ecstatica vagy mi volt az egyik ilyen