A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
el lehetr fogadni, de neha mar enyhe koltoi tulzasokba megy at.... s ezt mindennap latni sok..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

duc
Ok, utóbbi két gamma ára a szokásos idõben, az egyébbel együtt megy.
UNREG
magyarember b.....g, kurvára elég volt már belõled!! 😞((

Igazából nem azzal van a baj, amiket gondolsz, állítasz, stb, mert az egy vélemény, amit el lehet fogadni, lehet vitatkozni vele, ellent lehet mondani.
A gond ott van, hogy atyaúristenként nyilatkoztatsz ki dolgokat, mintha a világ tudása benned öszpontosulna, és te ezt "tévedhetetlenként" sugároznád a pórnép felé.
Ez nem pécés vagy konzolos sajátosság, ez személyiségbeli torzulás.
Mindenki hülye, aki nem ért egyet, te vagy a "tények" kizárólagos ismerõje, amiket más csak félremagyarázni próbálhat, mindenki hazudik és ferdít, hülyeségeket beszél. Gratulálok.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Huuuu ez aztan kemeny volt😄D

CHEAPBOY
DUC, megjott a maniii koszike!😊

"egy magyar ember nem szokott ennyire hulye lenni....😄DD"
Erre írtam anno,hogy ha õ az átlag magyar,akkor én már rég disszidáltam volna ennyi hülye közül! 😊)
(ez a ps3 vs pc topciban fellelhetõ😊)

Ti is ugyanazt csinaljatok, azt beveszi? Mondtam mar hogy akkor ugraljon nekem vki, ha kulonb mint en, addig meg nyugodtan lehet magatokra mutogatni.
Olvasd el a #93108-ast, ott leirtam milyen szovegkornyezetben volt EREDETILEG a kiragadott idezetem. Igy mar teljesen mas, nem igaz?
😊)
Es mindenki szerint aki nem fel beismerni a tenyeket.
Mail ment! 😊

"Ember te aztan surgosen valtoztass nevet, mert egy magyar ember nem szokott ennyire hulye lenni....😄DD"
Azert nem is cheapboynak hivnak. 😊
CHEAPBOY
"amit mondtam az mind megallja a helyet."

Szerinted...😊))

CHEAPBOY
Ez is lesz GCre CSOCSO..😊

"Following on from the unprecedented success of the PlayStation 2 version and the impending release of the Xbox version, V-Rally 3 on Gamecube will hit the streets in June 2003.

Utilising the unique technological architecture of the Gamecube, Eden Studios have produced two real innovations to make V-Rally 3 on the Gamecube, a much different and refined experience than that of its PlayStation 2 counterpart. The V-Rally 3 Gamecube dynamics have been improved to produce more sensitive and responsive handling; easier, yet still simulation-oriented and complete with official steering wheel compatibility.

Eden Studios have totally overhauled and refined the in-game special effects. "It was inevitable that V-Rally 3 would release on the Gamecube as it was a logical stage of progression for the franchise. V-Rally 3 has its own distinctive identity and is a great way to introduce this legendary racing brand onto the Gamecube console." said Pascale Vermeerbergen, European Marketing Director.

In addition to these major improvements, further new features appear on the Gamecube version: the Ford Focus livery has been updated, and tracks have been widened and improved for a superior driving and racing experience.

Combined with the exceptional handling developed by Eden Studios and the addition of realistic vehicle sound affects, V-Rally 3 is poised to storm the charts with this sleek looking Gamecube version."

Ugy indult az egesz, hogy benyomtal par halal gagyi kepet, mondtam hogy ennel 1000szer jobb grafikaju PCs jatekokat fikaztok le, kozben meg 1 ilyen hulladekra veritek. Erre aszontad hogy "PC-N EBBOL A STILUSBOL KEVES VAN, ES AZOK TOBBSEGE IS SZ@R....". A jatek stilusa nem volt rairva a kepre, ezert azt valaszoltam hogy A KEPEKBOL ITELVE (loszerszamlalo, es eleterocsik) ez vmi lovoldozos jatek, amibol PCre rengeteg van a quake2tol az operation flashpointig mindenfele bonyolultsagban. ezutan nyogted ki hogy ez 1 horror jatek lenne, es mutassak ilyet PCre. Hat mutattam.

Szal megint kiderult hogy megprobaltad felremagyarazni a tenyeket (vissza lehet nezni a forumban, ott van minden 1es hozzaszolas), amit mondtam az mind megallja a helyet.
Nem így hagzott el, Laza azt mondta, hogy kevés van - ne ferdíts! 😞

CHEAPBOY
a pcsek elvakultsagat meg mind Te magsd hordozod egyben , s adod itt ki...😄D

CHEAPBOY
index forumon, meg neha a topicomban itt meg leszek.

Igen, rosszul van attól, ha az rpg szó bármilyen nem-pécés kontextusban szerepel, ebbe a vitába ne menjél bele, két napja én már lefutottam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

""Az Alone in the Darkrol klonoztak "alig" feltunoen."

Ezzel az erõvel az összes PC-s FPS a Wolferstein 3D (amivel még 286-on játszottam) klónja "alig" feltûnõen. Mer' SZVSZ nem az, és szerinted sem az, ugye?"
A peldaddal ellentetben itt ugyanaz a jatekstilus, meg a megjelenites is. Tehat igaz amit mondtam.

"Ugye játszottál a SH2-vel és a Resi-vel? 😉"
A Resident 2 es 3mal igen, amig el nem hanytam magam a hulladektol. Azert 1 eselyt kaptak. Silent Hillt meg 1ik ismerosom nyomja, neki teccik. (Igaz, nem is beszel ekkora elvakult fanatikus meseket mint itt 1es konzolosok. Ugy laccik megse alapfelszereles a konzolosoknal az elvakultsag, csak ide jutott sok belole.)
CHEAPBOY
na mindegy szarok bele... nemigen fogok ide tobbet irkalni , ugyis ME2 mindere reagal s megmondjka mi a franko, ezt a gyomrom mar nem veszi be.

Ezzel egyet kell értsek, az elsõ része tényleg jó volt, és az a grafika akkoriban unikumnak számított.

Csak egyet kell visszalapoznod, hogy a "tényeknél maradhass", de segítek:

" © magyar ember 2 ma 09:35 | Válasz erre | #92989

En meg tudom, pont azert mondom hogy rengeteg fele van. Eppenseggel PCre van ilyesmbol sok. "

Laalee
akkoriban a mairo volt a konzol csucs szoval reszemrol nem szolnam le

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CHEAPBOY
Inkabb teged...😊)

CHEAPBOY
a Neverwinterben tob poli?😄DDDD

Ember te aztan surgosen valtoztass nevet, mert egy magyar ember nem szokott ennyire hulye lenni....😄DD

"Elhangzott egy kijelentés, miszerint pc-n rengeteg ilyen játék van. Kiderült, hogy nincs."
Maradjunk a tenyeknel! A kijelentes ugy hangzott el hogy PCn nincs ilyen, erre kiderult hogy megiscsak van, nem is 1.
CHEAPBOY
musszaly beleszolni? En konzol RPgnek hivom belahalsz? Aztr ne mond hogy az a ko rpg amipcn van csak mert kirohoglek.

Attol meg 3D, meg TPS, meg horror is, meg a kovetelmenyeknek is megfelel.
"jahh, hogy nem tudod mi az a 'polygon'?!"
abbol a konzolos kakibol nem is fog kiderulni. 😊
Laza
az Ecstatica-nak 2 resze is volt... de azt hagyjuk mar... 😊
minden ovalis objektumokbol volt kialakitva.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A lenyeg ugyanaz, annyi a kulonbseg hogy nem a seggedet bamulod.
CHEAPBOY
V rally 3 NGC.

Volt meg jopar, pl: Legacy, de a lenyeg azon van hogy nem konzolrol lett koppintva, hanem forditva.
Laza
ne viccelj mar...
az egy 'horror'-FPS...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"Akkor bazzeg' Te eltévedtél, mert az egy másik topik."
Vagy inkabb te nem voltal itt amikor elindult ez a topic. Jo helyen jarok en itt.
"jahhh, kamu...
de ha mar nincsen erved a feltevesem cafolasara, mar vetited a kovetkezo baromsagot?!"
Ezt szoktad tenni.
Laza
nem azt mondtam...

EN AZT MONDTAM, HOGY PC-N EBBOL A STILUSBOL KEVES VAN, ES AZOK TOBBSEGE IS SZ@R....

ERRE AZT MONDTA ME2, HOGY RENGETEG ILYEN VAN...

ERRE MONDTAM EN, MI AZ, AMI JO IS, ES NEM KONZOLROL IRTAK AT... (A KONZOLROL ATIRT JATEKOK PL A SILENT HILL 2, REEVIL2-3)

TEHAT NEM ARROL VOLT SZO, HOGY HONNAN ERED A STILUS, ES HOGY MIBOL, HOL, MENNYI KLON VAN....

1. Altalanosan mondta, nem csak ebben a kategoriaban.
2. Termeszetesen most se volt igaza, se igy, se ugy.
Laalee
de ha az elmult 10 ev idaig felsorolt 10-12 jatekan kivul meg felsorolsz 15 ot az mar soknak tekintheto felevente 1 ugyanilyen stilusban az szerinem sok 😄

aabyssx
"Az Alone in the Darkrol klonoztak "alig" feltunoen."

Ezzel az erõvel az összes PC-s FPS a Wolferstein 3D (amivel még 286-on játszottam) klónja "alig" feltûnõen. Mer' SZVSZ nem az, és szerinted sem az, ugye?

Ugye játszottál a SH2-vel és a Resi-vel? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Mivel ez 1 total ertelmetlen szoosszetetel, nem is veszem sertesnek. Viszont a grafikan pont ti szoktatok lovagolni, ezert csak magatokat minositheted.
Tényleg, korrekt, nem is volt rossz játék.
De most nem feltétlenül az a cél, hogy még ötöt összeírjunk. Elhangzott egy kijelentés, miszerint pc-n rengeteg ilyen játék van. Kiderült, hogy nincs. EWzen nem változat az sem, ha még tizenötöt találnuk az elmúlt tíz évbõl.
Mivel a köcsög konzolosok mindig csak "kamut probalnak eloadni", ezért most igyekeztünk bizonyítékokkal is szolgálni a magunk igazával kapcsolatban. Baj? 😊

Az AitD kamerabeállításait, poligon karaktereit egy az egyben a CfaC-ból koppintották! Elég ránézni, ordít az egyezõség.

"latod bazzeg, csak sz@rt kavarni tudsz..."
Azzal kavarom a szart hogy te hulyesegeket beszelsz? Ez erdekes logika...
Az Alone in the Darkrol klonoztak "alig" feltunoen.
Laalee
joparat kihagytal
a cimuket ugyan nemtudom mert az alon1 kivetelevel nekem nem tetszettek de volt jopar abban a stilusban
asszem ecstatica vagy mi volt az egyik ilyen

duc
Az. Mi ez az ütemes dolog? én reflexbõl csináltam meg a villámokat, sör powah 😊
Minden negyediket verd ki... 😊 Persze így sem egyszerû, de nekem ez jött be - gonosz kis türelemjáték ez!