A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért még egy kérés, gondolom úgysem fogsz szívességet tenni, de azért megpróbálom. Én nem mondom, hogy húzzál innen és hasonlók, nem az én stílusom. De szeretnélek megkérni, hogy ha szerinted a ps3 topik (amúgy még decemberben ott leírtam róla a véleményemet, utána lehet keresni, és magáról a topikról alkotott véleményem hasonlított a tiédhez) errõl a témáról szól, akkor ott alkoss véleményt.
Ez a topik a címével ellentétben nem a pc-konzol nem létezõ háborújáról szól már nagyon-nagyon régen. Itt szeretnek beszélgetni egymással a konzolt (is) kedvelõ emberek. Ha mindenképpen a vita kell, akkor légyszíves vitázz a ps3-pc verõ topikban, de mi szeretnénk itt egy kis békességet. Hidd el, úgy tehetnél jót, hogy magadnak is és másoknak is segítenél ezzel. Nem baszogatásból mondom - egész egyszerûen szerintem te is jobban fogod érezni magadat, ha nem kell reggeltõl estig általad hülye konzolosoknak tartott emberekkel vitáznod.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
neked komoly üldötési mániád van! ha ténylegesen csak a hazugságokra reagálnál, senki sem szólna egy szót sem!
de te két konzolos ártatlan csevegésébe is ugyanakkora vehemenciával barmolsz bele!!
ebbõl van mindenkinek elege!
Nem. Mivel arrol szol. Ugyanugy a konzolosok fikazzak a PCt, PCs jatekokat. Nyilvan nem magamnak valaszolgatok, az szted micsoda?
A nyilvanvalo hazugsagok nem velemenyek, hanem hazugsagok. Az hogy ki mit szeret, ez 1 velemeny, itt nincs olyan objektiv merce amivel hasonlitani lehet. DE: az hogy vmi nagyobb teljesitmenyu, tobb poligonbol all, reszletesebb a textura, ezek merheto, valos, es objektiv tenyek. Aki ilyen lemerheto dolgokban direkt a valosag ellenkezjot allitja, az nem szubjektiv velemenyt kozol, hanem hazudik.
Ezt csinaljatok, nem veszed eszre? Nezz be pl. a PS3 topicba, masbol se all.
Te figyuzzatok!! Hogy kell képet beszúrni?
Te játrtál ide egy ideig kb. fél éve is, igaz?
Akkor hogy a túróba sikerült megmagyarázni, hogy semmi értelme annak, amit csinálsz?!?
www.youtube.com/aabyssx
-Te tényleg indulsz a mai futamon???
-Nem látom akadályát...
Ti allandoan a grafikaval probaltok meg villogni(massal nem is lehetne konzolon), 100szor szebb grafikaju jatekokat szarra fikaztok, csak azert mert PCs, erre ilyen hulladekra veritek magatokat? Azt hiszem ez eleg nyilvanvalo, hogy ilyen szintu fikazas utan az a minimum hogy jobb grafikat mutattok, nemhogy olyat ami kb 5 eve volt divat. Raadasul a NWNt is mas kategoriaju konzolos jatekokhoz hasonlitva fikaztatok (RPG kategoriaban nyilvan nem is lehetett volna konzolos megfelelot talalni), szal nem ertem mi a kifogasod az en osszehasonlitasom ellen?
ezért csinálod ezt az õrületet??
vazze, már több mint egy éve, nem arról szól a topik, aminek indult, nem veszed észre? jóideje a konzolosok találkahelye ez már, ahol a konzolosok beszélgetnek egymással konzoljátékokról, NEM pedig arról, hogy "leáldozott"!!
nyugodtan leszállhatnál errõl a topikról, nincs fontosabb dolgod?
akkor ez ratok duplan igaz.
"Nem lattam meg sem Ramzat, Lazat, CSOCSOt, AabysSxet... UNREGET, DUCt(jo ragzas..😛) stb ilyen szintu elvakultsagban irni egy adott dologrol"
LOL... Te nem olvasod a hozzaszolasokat? A masik konzolos duhongo topicban se?
"Onaluk velemenyt olvasok"
Tudtam en hogy nem olvasod a topicot.
"Jo nem mondom NEHA! valaki csinalj ugyanigy ps2, vagy Xbox vagy GC ugyben (tenyleg GBA elvakultunk miert nincs?😊) ) de nem mindig..."
Van 1-2 kivtel, pl. mohus, de a tobbsegetek az igencsak elvakult.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
2. ha így gondolod, akkor a szerencsétlen habzó szájú õrült gumiszoba-lakókat miért nem hagyod beszélgetni egymással? Hátha hatékonyabb terápia lenne mitha minden fordulónál jól fejberúgnád szegény "betegeket", amikor nem néznek oda 😊
oviban meg slager volt...😊)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Arra még nem gondoltál, hogy mindenki csak a véleményét közli meglehetõsen szubjektív dolgokról? Itt nincsenek "tények", "igazságok-hazugságok" - csak vélemények vannak.
Azt írja, hogy összekevered a stílusokat, mert a képeken nem OFP típusú játék van, hanem olyan stílusú játék, amibõl pc-re iszonyat kevés van.
ezzel ellentetben a valosag pont az ellenkezjo, ezt a konzolos hozzaallast probalom megszuntetni azzal hogy ravilagitok a tenyekre.
tudod, nem a PCsek kezdtek a hazudozast mar 1bol az ilyen topicok nyitasanal mint ez is, vagy a "PS3 a PC vero". Ez meg nem tunt fel?

Véleményed szerint mi fog történni? Szerintem elküldik a jó kurva anyjába huszan, és még egy évvel késõbb is köcsögnek fogják nevezni.
Errol beszelek ME2, mikor ir egy konzolos is ilyet?
Jo nem mondom NEHA! valaki csinalj ugyanigy ps2, vagy Xbox vagy GC ugyben (tenyleg GBA elvakultunk miert nincs?😊) ) de nem mindig...
Hat meg ne sertodj de neha amiket be tudsz irni nagy nyugalommal kijelentenem hogy az egesz vilag akkor es ott kulonb nem csak tud lenni, hanem az is..... 😞
Nem lattam meg sem Ramzat, Lazat, CSOCSOt, AabysSxet... UNREGET, DUCt(jo ragzas..😛) stb ilyen szintu elvakultsagban irni egy adott dologrol, s nem lattam naluk sohasem azt a neha nalad megvillano 200%os nem tisztanlatast...
Onaluk velemenyt olvasok, nalad pedig allando vitazast, belekotest mindenbe, s tiszta hulye allaspontok tenyek felvazolasat...
ha ilyen hatassal tud lenni a pc egyesekre inkabb kivagom a kukaba az egeszet, s netezek DCrol, mintsem hogy en is ilyen legyek..😊)
""quaketol az operation flashpointig"
nahh, meg a stilusokat sem tudod megkulonboztetni?!
pont ez a jatektipus az, amibol PCre iszonyat keves van, es az is alt. sz@r..."
Ja, keves es szar... Aminek pont az ellenkezoje igaz. Akkor ki is hazudik?