A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
pedig ultra ratyi jatek... legalabbis mas platformokon ennel ezerszer jobbak vannak... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hummm...
de gondolom csak azert ilyen 'jo', mert GCn jatszod... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
Ádi01 (08:55 PM) :
na szedek egy videot kiváncsi vagyaok
amugy ez a primal vmi ultrabrutál.....volt egy teszt a multiplay magazinba hát nagyon kira
ez vmi dinos faszság
Ádi01 (08:57 PM) :
vhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa ezt beszerzem
Ádi01 (09:02 PM) :
holnapra megvan
Ádi01 (09:02 PM) :
kicsit gyorsan elintéztem?
Ádi01 (09:03 PM) :
hee ember??!!! NE JÁCCÁ VELE SOKAT ÉN IS BEAKARLAK ÉRNI 😊
CSOCSO (09:15 PM) :
😊LOL
Adi
HA-HA Holnapra beszerzem!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
MAArtin😊) már nem azért de....szögezzük le hogy bár alig emléxem a turok 4 tesztre de... szvsz az élményrõl jobbat tudtam volna irni mint csipi,,vagy ki tesztelte...oké a sztorit ilyeneket nem nagyon tudnám leirni...nem vagyok angolban otthon...de legalább van viszonytási alapom.. sok királyság vana turokban és van pár szar.. pl az ellenfelek néha egész okosak.. szép lassan de megállapították hogy honnan lövök rájuk sniperral valami irdatlan messzirõl..eslõ dinót lelöttem második még csak ijedten szarakodott.. azt is lelõttem a harmadik már tudta hol vagyok...más...turok 2 ben jobban szakadtak a végtagok..egy sima shotgunntol is.. itt nem.. ha belelõttél egy nyilat a az enemy fejébe akkor bele állt a nyil közben elhányta magát meg hasonlok..itt ilyen nincs..még mindíg a legbrutálabb gamez a t2.. ez sajna hiányzik innen és még millio dolgot tundék irni... amugynekem nagyon tetszik.. minim 8/10et adnék rá..de még csak chapter 3 nál tartok.. hja a repcsis rész nekem tetszett..mint egy star wars beletúrva a turokba.😊)ehh
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TUROK ROXXXX!!!!!!
bár nem teljesen ugyan az a feeling de nekem rohadtul tetszik..lassunak lassu volt a nagy területeknél de inkább a fordulásnál de ez a legelsõ pályán volt csak azóta semmi!!!!
lehetne mondjuk szebb is...de csak akkor ronda a dino ha közelrõl meglesed...amugy nagyon álllat!!!!!
multi nincs😞 csak ha dugsz mégegy kontrollert😞( ha már ennyire hudeklafa ai-t csináltak akkor mé nem lehet botok ellen nyomni? hja és a zene is nagyon komoly!!!! és tök jok az art galery képek
CHEAP!!!!
Mi a túró van a Snes kazikkal, valamit mondjál már, tudsz szerezni, vagy nem???
Köszike!
Kíváncsi leszek a MGS2Substance árára/tatralmára.
Meg arra is, hogy a SH3-tényleg tartalmazni fog-e egy audioCD-t. A 2. rész zenéje nélkül már el sem indul a kocsi... ;D

CHEAPBOY
Hat itt volt az ideje bazze😊 Kiraly ceg ez a Konami!!!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sziasztok

Keresek classic vagy pocket
Gameboy-t.Ha van vkinek elfekvõben írjon a [email protected].
Köszi:Tomi

UI:Árat is írjatok!!

A hír már volt, de nem így:

"February 21, 2003 - Konami or Europe announced today that it will deliver Silent Hill 3 to European fans first on May 23 -- weeks before it hits the shores of either Japan or the US.

When called on the phone today, Konami of America stated that the decision was for "business reasons," but could not elaborate on the topic.

What business reason could prompt the highly popular survival-horror game to sell in Europe first puzzles us, but the fact is, our friends across the Atlantic are, at least, getting something first besides The Getaway and every rally game.

We'll have more on Silent Hill 3 soon."

ign.com

Végre õk vannak kiakadva!

Ne tudd meg, hogy miután elhoztam Tõled, rögtön végignyomtam az Iced Age-t... tiszta ciki!
Borzasztóan gagyi, iszonyú szar - viszont élveztem, hogy fél óra alatt végigjátszottam, különösebb odafigyelés nélkül.
Nõvérem meg ICOt játszik ezerrel az új gépén (most 3X... 😄).

Laza
"ÚGY SZAGGAT, MINT A QRWA*STEN"

Ez akkora hulyeseg, mint amekkora betuvel irtad.. 😊 (na jo, annal nagyobb😊

barmikor meg lehet tekinteni nalam a jatekot... es ha ugy szaggat, hogy animacios fazisok maradnak ki, esetleg ugy belassul, hogy mondjuk az hatassal legyen a jatek iranyitasara (magyarul, akadalyozzon a realtime cselekvesidodben😊, akkor en fizetem a sort... 😊

CHEAPBOY
Na akkor jol van. Orulok hogy tecciiik😊
S raadasul van rajta meg Breath 2 is...😊 Jo vetel vot nem mondhatod😊

Laza
Laza eloszor warezban nyomta, aztan mikor megjelent, lecsapott ra eredetiben is... es igazat beszel, mert nekem elmondta, hogy igy volt... 😊

Vazz egy hete le sem lehet vakarni a GBAs Tactics Ogre-ról! Végre megint egy olyan advance-s játék, amit lehet órákon/napokon keresztül nyüstölni.

CHEAPBOY
sokszor szaggat.
S ha nem folyik akkor mar nem siman futasrol bezselunk.... ugyebar....
vagyis szarul van megcsinalva az is sajnos. bezzeg a GT3... bazze.

CHEAPBOY
Eredetit.😊

Ja. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Csak eredeti!!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

Adi
Cheap az eredeti gameket tud vagy másoltakat?!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ma szereztem meg a Dynasty Warriros 3 elvagyok vele!!😊

Cheaptõl szerzed ugye?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Ezzel én is egyetértek, ha átlag játékokról van szó akkor nem érdemes egyszerre megszerezni õket. De sajna ezek számomra "must have" gamek, így 100% hogy végig is fogom õket játszani és az ilyen gamekat jobb minnél hamarabb megszerezni a lelki békém megörzése érdekében. 😄

Adi
Én csak azt tom ajánlani, 1-2 gamenél többet nem szabad venni!! Én így voltam vagy vettem 4dvd egyszere aztán ebbõl 1 vittem végig a többi itt van és punnyad a vc nem vittem a végig aztán beszereztem a the getawayt azt végig nyomtam most a dmc2-õt ezt tegnap, büszke is vagyok rá (NA MILYEN CSÁVÓ VAGYOK Cheapboy??😊 ) mondjuk az utólso 5 egyben lévõ monster az egy kicsit ütös volt de csak bekellet állni egy bizonyos helyre vagy csak oda vissza menni azt kinyirtam öket, az utána lévõ tûz ember az gyerek játék volt 2X indultam neki míg a másikra(5 monsterre) 40percet kellet áldoznom. Na végülis azt akartam mondani szerintem egy nagy faszság több gamet venni egyszere mert úgy is megunod öket!! Na én ezt magamból indulva mondtam aztán lehet te nem így vagy!!😊

Hiába a fix hardver, ha a fejlesztõ többet akar, mint amennyit tud - de ettõl még nem mondanék le a GTA sorozatról.

Az emberi szem nem fix képkockát lát, az kortól, nemtõl, egészségi állapottól is függ.

Megvan a magyarázat arra, hogy miért van a "rángat-nem rángat a V.C." jelenség! 😊

Adi
Na szóval akkor én nálam a szagatás ott kezdõdik mikor egy gf2mx400 1.2 gépen ut2k3 futatok(középnél jobb grafal) és neten játszok közbe vagyunk 14-en mondjuk!! Na akkor már szaggat és nem capture flaget nyomatunk hanem deatcmatchet nem tom, ohgy jól írtam-e!! Na az már diavetitõ!!

aabyssx
Vaze', konzolon játszok. Fix a hardver, pontosan lehet tudni, hogy mihez/mire optimalizáljanak.
SZVSZ elég alap dolog, hogy folyik egy játék a képen.

A szemem (az emberi szem) ~24 tökéletes képkockát (~50 interlaced) meg tud különböztetni. Ne csesszék már át azzal, hogy ennek a (nem túl magas) korlátnak alá mennek!

Ne kelljen keresgélni, meg erõltetett gondolkodással kitalálni hogy két "dia-képkocka" között mi történt!

www.youtube.com/aabyssx

Ezen a héten a .hack-et és a Dark Cloud 2-õt beszerválom, kíváncsi vagyok rájuk, meg amugy is, egyszerre mind a 4 kicsit sokba van, így szépen lassan kell õket megvenni, pont a megjelenésük idején. 😊

aabyssx
Az diavetítés.

www.youtube.com/aabyssx

Ami tényleg folyt, az az Amigás UridiumII volt a maga idejében... mintha teflonon csúszott volna a kép, a baj csak az volt, hogy játszhatatlanul gyors volt.

mohus
a pc meg tésztaszaggat és "flicker-ingel"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
Nyomassunk má egy kicsi szaggatási indexet gyerekek !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
:-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

duc
Jó, akkor bevezetünk még egy fogalmat: úgy szaggat, hogy kifolyik a a szemem...
Sir Quno Jedi
NA ezzel BÁRMILYEN platformon, maximálisan egyetértek ! A GT3 AZ ETALON e témában!

mohus
jó akkor így tiszta...ami neked nem egy DOA3 vagy gt3 az szaggat...végülis jogos lehet...

de a közte lévõ szint pont a VC (vagy egy Stuntman,ami visszajátszasoknál hajlamos beszaggatni)

mert a GTA3 szaggat
így a VC nem szaggat
GT3 folyik😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
most miért mondod?

nem folyik....az igaz...de nem is szaggat

Szaggat= törik a kép, a mozgás fázisokból több kép láthatólag hiányzik
Lassú= lassan folyik 😄, de az irányításba nem jelent gondot

Vannak játékok, amiknek el tudom nézni, hogy nem folynak - a GTA sorozat ilyen!

aabyssx
Definíció (SZVSZ):

folyik = Gran Turismo 3
szaggat = nem folyik

Tehát az "új" axiómák ismeretében:

- Vice City folyik?
- A nagy túrót!
- Akkor SZAGGAT?
- Igen!

😉

www.youtube.com/aabyssx

Ja, ha benyomott egy zsák speed-et 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GTA3-ViceCity ügyben biztos, hogy elfogult vagyok, de nálam (PAL verzió Cheaptõl) a V.C. egyszer szaggatott (mikor a vásárlóközpontba kellett rendõr ruhába menni és rajtam kívül volt még legalább 15 rendõrautó + 15x2 rendõr + jónéhány gyalogos járõr) a 68 órás végigjátszás alatt.
Lassulni már többször (sokszor) láttam, fõleg helikopter vezetésnél - de ha figyelembe veszem, hogy mit kell kirajzolnia a gépnek...

aabyssx
Az egy dolog. Szaggat. Engem pl. nagyon zavar, de már írtam, hogy ettõl még jó a játék, mert a sok elõnye korrigálja.

De ha a **** NTSC verzió nagyságrendekkel jobb eredményt produkál, mint a PAL, akkor:
1. EQUIP KATANA
2. CAST BERSERK
3. TARGET "játék pofátlan, igénytelen készítõi"
4. KIAI
5. Igazságtétel.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
A .hack-ot nem ismerem, de utánaolvastam pl. a GameFAQs-on a gamer-ek review-it és vegyes volt a fogadtatás, bár inkább pozitív. De ettõl függetlenül nagyon innovatívnak tartják, szal. lehet, hogy tényleg nagyon ütõs, de persze már csorog ide az is :-))). Mondjuk személy szerint mindig gyanaxom, ha a jó öreg japán stíluson "újítani" akarnak, mert ez gyakrabban fullad csúfos kudarcba, mint fényes sikerbe. DE reménykedem, küzdök és bízva-bízok !

Sir Quno Jedi
Nos ma lesz nálam BoF5 és DC2, ha minden igaz. Úgyhogy majd nyilatkozom élõben is róluk :-)))

Amit én láttam a Xenosaga-ból, az engem jobban meggyõzött, mint az FFX (ultrabrutál, hihetetlen jó zene, 3Dgfx, hangulat, durva sztori, jó karakterek, egy kivétellel). Csak a harcrendszert nem kell hogy elszarják és hali ! Szal. én nem csak a neve mián fekszem elé (meg nem is, mert nem szoktam), de ezúttal remélem is, hogy nem csalódok majd :-)))

A WA3 is ultraütõs lett, mégha a sok primkó site lehúzta is, mint eddig valamennyi részét (pedig már az eggyel is szétjátszottam az agyam !) ! A név kötelez, a SONY-t mindig bántják, hogy nem tudnak RPG-t csinálni és csak majmolnák a Square-t, aztán lehet koppanni (nem is 1x)!

duc
Szerintem ez megint szubjektív dolog. Van akinek a 20fps szaggatás, meg van akinek a 10fps is belassulás. Meg kell nézni. Pl. tartottam a GTA3-tól, mert mondták, hogy szaggat. Kipróbáltam, tényleg, de nem megy a játékélmény rovására. Ha a GTA3:VC ennél gyorsabb, akkor már jó...
duc
Nem számoltam még meg hogy hányszor mondja el, de én annyiban maradtam, hogy lassú vagyok. Ha megunja, hogy visszakérdezek, majd elmondja lassabban... 😊
CSOCSO
vcdhelp.com
mohus
VC:én ntsc-t nyomtam....nem szaggatott

a GTA3 szaggatott...az is NTSC volt...

szerintem ilyen szempontból is jobb a Vice

Hurrá! 😊
Köszi!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!