A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy férfi szeretett volna megházasodni, de mivel három olyan lány is akadt,
aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy
melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer
dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az elsõ lány fodrászhoz,
kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálódott szakemberhez ment,
majd azt mondta:
* Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehetõ legszebbnek láss
engem.
A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes
hónapra elegendõ sörkészletet vásárolt, mondván:
* Nagyon szeretlek, es azt szeretném, hogy Te a lehetõ legjobban érezd
magad.
A harmadik befektette a tõzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott
és vett, opciós meg egyéb határidõs ügyleteket kötött, és megsokszorozta az
eredeti összeget:
* A pénzt a közös jövõnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog
házasságunk lesz.
Emberünket teljesen lenyûgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott
választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...

... a legnagyobb mellût valasztotta.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza
A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbõr feszessé tételére.
Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bõr
egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arca. A
nõnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap
múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat baszakodik
azzal a csavarral, hamarosan szakálla is lesz!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Apropó, tegnap végre végigvittem a FF1-et.
Egy apró megjegyzés csak hozzá: 1987-ben még tudtak nehéz játékokat csinálni!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, sajnos ez egyáltalán nem vicces.
Naponta max. két-három órát tudok játszani, és akkor már keveset alszom (max. 5-6 óra). Namost megjelenik ennyi jó játék, ráadásul a kedvenc játékstílusomban általában nem 5-10 óra alatt végigvihetõ játékok jelennek meg. Ha valamelyikkel nem játszom, akkor fáj a szívem.
És ennek az égvilágon semmi köze a warezhez.

aabyssx
Besz*rás! Warez-men annak örül, hogy kevesebb játék áll rendelkezésre, ami közül komoly dilemma mellett válogat, hogy melyikkel kezdje... >😊

www.youtube.com/aabyssx

Ha-ha. Ennek örülök, akkor nem öt, hanem csak négy játékot kell mostanában beszerezni 😊

Laza
En N64-en nyomtam, es igen szepeket szenvedtek az allatok... orom volt nezni.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

UNREG
na az jó hír, akkor én is beszerválom.. 😊))

Martin576
Megy az anélkül is!

UNREG
szerinted tudja valaki a választ? vagy ismersz valakit, aki megvette hozzá azt a böszme nagy irányítópadot 35ezer pénzért?

CHEAPBOY
Nagy kiralysag az a game.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JackSlater
Milyen ez a STEEL BATTALION?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

FREAK
mindjárt indulok

elég, ha a tatyómat viszem, vagy pénzosztás van és kisbusszal menjek??

Riszpekk

JackSlater
1 szer már volt vmi hasonlóm,de akkor a Baldur's Gate billentett vissza...+az a gond,hogy mostanában nem járnak át a haverok,mindenki csajozik,meg melózik,ez is becsesz.Pedig nincs is annál jobb,mikor 3-4 haverral,vért izzadva,nyomsz egy gamét,egy vég intróért,vagy vmi extra karakter,kocsi stb...-ért.Régi szép idõk...😊

Martin576
Korai még örülni, a release fake, nem a végleges verzió, valószínûleg kikerült egy Sony-s nem full review copy...

Aminek viszont lehet örülni:

Van STEEL BATTALION Xboxraaaaaa!

duc
Most kezdtem a FF8-at, tetszik a cucc 😊
aabyssx
"Tapasztalt már vki hasonlót?"

Nekem volt egy idõszakom, amikor besokaltam a PC-s játékoktól. Akkor az X-Com "elcseszésével" telt be a pohár, és nem volt semmi más ami érdekelt (VC sémára épülõ RTS klónok, FPS-ek nem igazán kötnek le).

A Final Fantasy 8 vitt vissza a játékokhoz a konzol oldalon. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Igen, semmi gáz. El fog múlni néhány hét/hónap múlva, nyugi 😊

(néha én is hetekig csak olvasok)

JackSlater
Mától nem vagyok csak ismét Box-os,eladtam a PS2-õt.60 ért elvitték,és adtam hozzá 5 játékot...Egy kicsit fáj a szivem,mert akárhány konzolt eladtam,mindig megbántam,de csak ott porosodott,mert mostanában nincs kedvem játszani😞 A Box-on is csak filmet nézek,a másik Box meg kölcsön van mindig...Tök gáz,soha nem gondoltam volna,hogy egyszer megélem,hogy meló után hazamegyek,és egyszerüen nincs kedvem játszani...Pedig vannak 30-40 éves ismerõseim,akik a mai napig nagy gamer-ek,én meg igy 24 fele kihullok???Tapasztalt már vki hasonlót?

JackSlater
Hi all!Játszott már vki a Vexx-el? Vmi ugrabugra....

A MGS és a Syphon+a "tintázással" kapcsolatban:Az volt a lényeg,hogy elég jól beittam,és nem tudtam kinyírni a MetalGeart,aztán kicseréltem a CD-t Syphon ra,és azt nyomtam,csak hát arra már nem emlékeztem....Azért annyira nem vagyok hülye,hogy összekeverjem a kettõt.Amúgy Ouzó+kola és mellé egy kis vilmos volt a bünös

duc
írtam is ide róla ha jól emlékszem, de akkor még a kutyát sem érdekelte, meg kevés info keringett, a honlap is gyerekcipõben járt. 😊
duc
Már a cikk elõtt is vártam. Fenn volt egy demó DVD-n, egybõl mellbevágott a hangulata.
aabyssx
Figy'! SZVSZ szaggat (mert nem folyik, ez tény) és szerinted meg nem szaggat. Ez van. Ha nem zavar, akkor vagy én vagyok kicsinyeskedõ ****, vagy Te vagy igénytelen... :|

Pedig számomra a grafika egyáltalán nem a legfontosabb (fontos, de nem a legfontosabb), de a VC-nél engem igenis zavar. Téged nem. Ennyi. Vége.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Az se ma volt bakker😊))))

Reggelt,
Ez a Primal dolog kezd engem is nagyon nagyon izgatni.
Martin cikke óta úgy várja mindenki mint a Messiást 😊

Na akkor lehet örülni:

03/02/24 Primal_Pal_PS2DVD-CSiSO CSiSO PAL DVD-FULL

CSOCSO
bazzeg full nem ezt akartam berakni..mindegy..
CSOCSO
muhha celebral bore szíííjjad csak az agyat.. szíííjjad
CSOCSO
de kitudja milyen a turok4.. nem tartok olyan nagy fegyvereknél még.. legzoralabb fegyverem a shotgun.. de akkor is.. nincs olyan hogy beleáll a csávóba a nyil.. mig volt olyan hogy a raptor ugy támad tám hogy a lábában volt 2-3nyil😊)) vagy éppen a hátában😊 ehhhhhh
itt semmi ilyen nincs..közel nem olyan durva a fejleszakadás.. esküszöm a turok2ben szebb volt a vér!!!!nem mintha itt csunya lenne..de ott olyan jo mûanyag vér volt😊 arghh,,mintha tényleg ott lenne..fénylett a vér meg minden...hja és turok 4ben leszakad a csávó feje nincs gerinc csonk😞( csak valami n64 minõségû piros textura😞 ..és eltûnik az ellen amit lelõttél😞( számtalan n64 gamezban is megmaradtak az enemyk.. egy nextgen gamezban ez mé nem lehetett volna?
CSOCSO
azt kihagytad mikor a fejét lövöd le és leszakad a feje.. csak a gercinc csonkja áll ki a nyakábol fröcsög a vér és még tántorog elesik..felkell nehezen tántorog majd végleg elesik..mint egy csirke😊) KUUURVAJÓÓÓÓ TUROK DÁ BEST!!!!
CSOCSO
hát n64et nemtom..szvsz bizros az volt.. de pc-n megabrutál gamez volt.. lelõtted a csávó fejét és szép lassan térdrerogyott...
átlötted a hasát erre hatalmas juk volt már csak.. no meg a gerince..és MINDÍG FRÖCSÖGÖTT A VÉÉÉR😊) no meg a bore fegyver is zoral.. rámászik a fejedre és turmixot csinál az agyadbol majd kispricceli😊) AAAAHHH mekkora látvány volt..közben az ember ugy remeg mint valami epilepsziás.. stb....
CHEAPBOY
tenyleg ilyen van a turok 2be? N64en is? mertezt latni kell bazzeee😊))

CSOCSO
AZ VOLT A BEST😊) legalánn tagja lehettem az egyetlen magyar turok 2 klánnak😊)))))
nagyon isten gamez volt a neten..
Laza
a Turok 2 jo is volt.. 😊

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))) nem vagyo ám pszihopata😊 mondjuk ahogy a bambit lelövöd ezt altántorog már egész jo.. de amikor a békát leütöttem és szétrobbant de annyi hus hogy egy vaddiszno is lehett volna 😊 nah az már nekem is sok volt😊)))))))))
Adi
Huuu
CSOCSO (10:07 PM) :
mondom szvsz is 4/5 ös a gamez...tökéletes lenne ha benne lenne az ami a turok 2 ben benne volt..azaz jobban reagáljanak az ellenségek a fegyverekre.. jobban szakadjon..szenvedjen.. ez anno brutális volt turok2 ben sõt most sincs sehol máshol ilyen.. mint anno ott.. ..öcsém belelõttél egy raptorba mire leszakad a hasa és vért hány.. ehh😊)) kurvajo.. vagy hogy lelövöd a combját az leszakad mire leesik a dino a földre és még kapálozik a csonkjaival közben fröcsög a véééér......
Szerintem vigyázatok Csocsoval. Legnagyobb veszély este vele egyet turokozni kitudja mit csinál a konyhakésel miközbe "kifutok egy kiscolaért" címú szöveg.... Lehet még ez az ICQ is veszélyes!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
mittomén milyen ninjás gammád van, csak mondtam...
Laza
hat aki nem erti a pojjent, az igy jar.. 😊

milyen ninjas gamem van nekem?! meg mindig nem tudom.. 😄

CSOCSO
😊))))))
Laza
ninjas gammam?! az milyen?!

Adi
Na ezt kihagytad:
CSOCSO (9:17 PM) :
szvsz kurvajo😊 melyik videot szedted le?
Ádi01 (9:17 PM) :
mindegyiket
CSOCSO (9:17 PM) :
ok😊)
Ádi01 (9:19 PM) :
grafika olyan amilyen a filmeken?
CSOCSO (9:19 PM) :
neem..azért annyíira nem..
CSOCSO (9:19 PM) :
fõleg nem ps2-n😊
Ádi01 (9:20 PM) :
kabbe
CSOCSO (9:20 PM) :
😊) jol fog kinézni
CSOCSO (9:20 PM) :
nyugi
Ádi01 (9:20 PM) :
ok ha vmi bénaságot rám sozol akkor talizunk és adsz 2 ezret
CSOCSO (9:21 PM) :
😊LOL
Ádi01 (9:49 PM) :
izguljál, hogy teccen nekem mert ha nem
(psszt: ha jó, hanem mindenkép kifizetettem vele) 😊

CSOCSO
nem azért mert gc-n van ha cseréltem volna ps2 re akkor is meglenne is dicsérném mert tetszik és azért jo mert turok... az hogy ratyi egy kicsit hülyeség.. nekem meg a ninjás gammád gagyi...nah..ettõl most jobb a világ?
amugy meg az mondneked valamit hogy inkább turokozni ülök le még több ora turokozás után mint splinter cellezzek...
Laza
jatekra gondoltam... 😊

pl DC2...

Laza
nem is igaz..

CHEAPBOY
Jo az nem tdom mit szidod😊

Nem egy Halo na.
Meselj ps2re mi az a sokkal ezerszer jobb?😊)

Na leptem legyetek jok !😊

Anubis:ZoE

A játék egyenlpre only japan, sajna a gameben levõ szöbvegek japánok de nem lehet benne elakadni. Grafika mit is mondjak nagyon pöpec.
Irányítás maradt a régi, nem nehéz rá vissza szokni, egyszóval nagyon jó lett a játék kötelezõ mindenkinek

So cry me a fuckin river, bitch!

De gonosz itt valaki!