A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy egyelõre nem áll rendelkezésünkre elég infó, azt is tudom, hogy az ign/gamespot néha nagyon melléfog, de a xenosagát nagyon messze nem a legjobbnak értékelték!
Én is várom, de csak a neve miatt nem fogok elõzetesen a lábai elé feküdni!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
Nekem mindent 3x szokott elmondani... 😛

Martin576
.Hack
FF Origins

versio
valami link is jo lenne ahol erröl irnak

Sir Quno Jedi
1. Xenosaga (tuti, abszolút gyõztes)
2. Dark Cloud 2 (ez is tuti, imádnivaló az biztos)
3. .hack / Breath of Fire 5 (még nem tuti, de lehet)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

versio
valaki tud segiteni?

a mostani dvd irokkal amik 50 ezer-be kerülnek kb
hogy lehet egy eredeti dvd filmet átirni,egyáltalán lehetséges ez ? ugy hogy a minöség ne romoljon

Mivel most úgyis tart még a FF origins, ezért inkább megvárom Veres Miki szakértõ véleményét róluk, és aszerint döntök.

Martin, ha erre jársz: a négy játék közül benne lesz valamelyik a márciusi konzolban?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Breath of fire 5
Xenosaga
Dark Cloud 2
.hack

Ezek közül kellene ügyesen választani. Dögöljek meg, ha tudok 😊

Ha jól emlékszem, Laza a warez megjelenés után egy nappal már játszott vele, tehát ntsc.
Ha tévedek, bocs.

aabyssx
Hé Laza!

Baromira zavar engem ez a Vice City PAL szaggat, NTSC nem szaggat téma. Te melyik verziót játszottad?

www.youtube.com/aabyssx

duc
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül azzal, hogy lassú felfogásommal nem tudom követni a 50 szó/mp-es tempódat a telefonban? 😊
CHEAPBOY
Akkor mar tulvoltam rajta😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
PFFFFFF EZ ZORAL😊
CSOCSO
KEEEEEEL!!! mennyit kel fizetnem mario party 4?? még ezen a héten kell akár!!!!ha tudok ráfizetõsen..
Bocs a tegnapi telefonért, csak néha nehezen lehet érteni, hogy mit is akarsz elmondani 1 másodperc alatt nyolc mondatban 😄 Hát még telefonban 😊
Legközelebb szívj el egy spanglit, mielõtt felcsörögsz, az majd belassít 😊))))

Sir Quno Jedi
Inkább csak illuminált, de az még nem bûn ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ebbõl a Skies of Arcadia a király ! Ezt sajnálom, hogy PS2-re nem gyün(bár kitudja)...

CHEAPBOY
Egy ket receptet elarulhatnal...😛P
Most komolyan😊

aabyssx
"maximális mértékben meg voltam róla gyõzõdve,hogy végigvittem a MGS-ot,aztán kiderült,hogy SyphonFilter-eztem"

LOL

BTW én csak kortyolGATNI szoktam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
1 szer én is úgy bekortyoltam játék közben,hogy másnap maximális mértékben meg voltam róla gyõzõdve,hogy végigvittem a MGS-ot,aztán kiderült,hogy SyphonFilter-eztem....Ku..va jó koktélokat kevertem akkoriban😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
Na az kiralysag..😊))

CHEAPBOY
Csocsokam jott Turok Evo GCre angol. Erint a dolog?

Meg gyutt uj Mk5, Monkey Ball2, Skies OF arcadia, Rayman 3 is Gamecubere.

CHEAPBOY
kiszerdi az ember szemebol a csipat azonnal nem?😊))

CSOCSO
miért van az e havi számban xbox akciofigurák helyett zelda eksön figura?😊
CSOCSO
hi all😊
CHEAPBOY
U're Right My friend!!😊

Én is meglepõdtem magamon, amikor zsír új volt a gépem, akkor kaptam meg néhány másik játékkal együtt "induló-csomagként" -> gondoltam eltöltök vele 10 percet, erre nem végigjátszatta magát? 😊

aabyssx
A Klonoa demo-ja megvan. Jópofa idétlen hülyeség (jó értelemben), de asszem', hogy kellõ mennyiségû alkohol nélkül nem tudnám igazán élvezni.

Mondjuk én gyakran (mindíg) szoktam "kortyolgatni" valamit játék közben. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Oké, értem, na én a Klonoa 2-vel voltam ugyanígy 😊

aabyssx
Így sikerült...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem értettelek félre, csak egy kicsit elkalandoztam.

Csak azt akartam írni, engem sem érdekel több stílus, de néhány példánnyal mégis jól el tudok szórakozni.
Az ilyen ugri-bugri tömeg-hülyeségeket egyáltalán nem kedvelem, de a R&C-kel nagyon jól szórakoztam. (Viszont a J&D egyáltalán nem érdekel.)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Pedig tök õszinte volt.

BTW hétfõ reggel van (vagy volt, vagy mittudomén'). Még mindíg álmos vagyok és kilátástalanul hosszú lesz a hét, mer' bla-bla-bla.
Úgyhogy most beszûkült pupillákkal (és szellemmel), mindent és mindenkit utálva ülök a monitor elõtt és ha valaki "bûnös" a hatósugaramba kerül, azzal végzek. >😞

...

😉

www.youtube.com/aabyssx

Elolvasva az volt az elsõ gondolatom, hogy valaki bejelentkezett a nickeddel...

Martin576
Ez csodálatos volt így reggel... 😄

Nem tudom mi bajotok van az Unreal 2-vel, amire számítottam, azt megkaptam 😊 Sõt, grafikában többet is!

Félreértesz.
Én nem állok le órákat fikázni ezeket a játékokat (az eredeti beírásom mögött ott volt a szmájli!), mert elismerem, hogy kategóriájukban nagy klasszikusok.
De. Engem ezek a stílusok (nem konkrétan az említett játékok) nem kötnek le öt percnél tovább. Kész, ennyi. Errõl nem tehetek, megcsinálhatják a világ legjobb 3d platformjátékát is, nekem akkor sem fog tetszeni (2d-sek közül még egy-kettõ tetszett, valahogy ebben a stílusban nem veszi be a gyomrom a 3d-t).

Hogy játszottam-e velük? Nem. Ellenben a J&D-el és a GTA3-al igen, ezek azért valamilyen szinten elõdnek tekinthetõk, és ezek sem kötöttek le, úgyhogy nem hiszem, hogy a R&C vagy a Vice City lekötne ezek után. (Ja, és amúgy mindkettõt láttam "élõben", valamint rengeteg videót is megnéztem róluk -> tudom, hogy ez önmagában kevés, de értsd meg, alapvetõen a stílust nem kamázom)

aabyssx
Én a normális PAL változatot próbáltam, mert eredetivel játszok.

ÉS AZ ÚGY SZAGGAT, MINT A QRWA*STEN! (Hogy ne mondjak már ilyet?!?)

ÉS HA A PAL SZAGGAT ÉS AZ NTSC NEM, AKKOR MEG MÉGJOBBAN A QRWA*DES*NNY*T AZ IGÉNYTELEN, K*CS*G FEJLESZTÕKNEK, AKIK LESZ*RJÁK AZ EU PIACOT. AZOKAT, AKIK UGYANOLYAN BECSÜLETESEN (HÜLYE FEJJEL) MEGVESZIK A TERMÉKET, MINT A ******, ****, ******* AMERIKAIAK!!! >8O

GVUAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHhh!

www.youtube.com/aabyssx

duc
Jó reggelt!
duc
Hali Cloud. a medoldás szerintem ismert, benne van abban a faq-ban is, amit adtál, de én nem éltem vele. Leálltam az FFX-el, mert minden állatból megvan a 10, Tonberry-bõl (Sunken Cave) csak 1 és nem jön az istennek se... még 4 kellene a 99 Dark Matterhoz. Meg aztán megjött a FF VIII... 😊
cloudff7
Jah?????
Akkor annak örülök hogy legalább magamtól jöttem rá!! 😊))
cloudff7
Jah és jó reggelt!! 😊
cloudff7
Eredetibe barátom,eredetibe!!!! 😊
Akkor nem lesz ilyen bajod!! 😊))
ÁÁÁ, hagyd már abba. 😄
Jövõhéten biztos hogy beszerválom a gamet!!! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Adi
DC2 az mi??Dark Cloud 2 arra gondolsz?! Amirõl beszélsz szúrjál beróla egy trailt hadd nézzem meg!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
nem tudok betelni a DC2-vel... 😊
a helyszinek megvalositasa nagyszeru...
az erdo a beszurodo napfenyeel, a talajon uszo fennyel csodas...
ja, es most mondja valaki, hogy a gep 0 antialiasingot tud.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
eleg szarul lehet megirva, vagy szar minosegu a lemez... ezt akkor csinalja, mikor gyorsan mesz, es nem tudja ugyanolyan gyorsan szippantani az byteokat.. 😊

bar nekem is megvolt backupban, egyszer talan csinalt ilyet... eredetivel meg nem...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Adi
EMBEREK VÉGIG VITTEM A DMC2 a DANTE-val!! Pfff 3:44:44 óra volt!! Nem játszanám végig újra azt megmondom!! Na a VC kapcsolatba csak annyit én nekem másoltan van meg DVD-sen olyanokat csinál, hogy nincs textura amikor mondjuk száguldozok de ez is néha!! Szóval ha egy hidon megyek át akkor a vizet láttom és nem a betont>>gondolom ez azért mert másolt és nem szippant annyit amennyit a eredetirõl nem?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
"szaggat"?!?!
bazzeg, ti nem vagytok tisztaban a szo jelentesevel...
ha leeseik egy kicsit a frame (mikor ezerrel szaguldozok a motorommal), az meg nem szaggatas... folleg, hogy ez is ritkan van...

mivel jatszotok ti?! lattatok mar egyaltalan a Vice Cityt?! 😄

Laza
te beszelsz a GCs kontrollereddel?! 😄DDDDD
reg csinaltak ilyen szart... 😄

Laza
ja, mar megint itt tartunk... 😊
nalam meg hegyekben all a rengeteg kirr jatek, mig te 3 havonta hazaviszel valamit... 😄

Dark Cloud 2... isten.. 😄