A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
mar tuti.. 😊

Konami's classic franchise will debut on the PlayStation 2 in fall 2003.

Konami has announced that the next installment in the Castlevania series will be coming to the PlayStation 2 this fall. While few details are available, it is known that the project will be headed by Koji Igarashi, producer of Castlevania: Symphony of the Night for the PlayStation and Castlevania: Harmony of Dissonance and Castlevania: Aria of Sorrow for the Game Boy Advance. The company also revealed that the game will be on display at this year's E3, which will be held at the Los Angeles Convetion center May 14-16.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Skacok, nyomjatok ezerrel a Dark Cloud 2-ot... eszmeletlen kirr a jatek... szinte tokeletes...
gyonyoru, es annyi extra + dologgal van tele, hogy hihetetlen...

pl ez a 'feltalalosdi' besz@ras... le kell fenykepezni targyakat, es ezek 3-as kombinacioikbol fel lehet talalni eszkozoket... (pl fegyvert a jarganyunkra)
elszorva ossze-vissza lehet olvasgatni otleteket, amikhez ossze kell szedni a 'hozzavalokat'...

pl ma csak a kezdo varosban fotoztam 4 oran keresztul... csinaltam vagy 70 targy fotot, es 5 dolgot feltalaltam 😊
(joval tobbet fotoztam, de az otlettargyaknal csilingel, es megjelenik egy sarga jel, tehat legalabb 3x ennyit kattintottam😊

bemesz egy hazba, es szinte mindent le lehet fotozni.. 😊

aztan vannak extra fotok is, ahol a dungeonban levo ellensegeket kell kulonbozo pozokban lekapni... na ez a nem semmi... harc kozben, tamadasokrol fotot csinalni... allat.. 😄

es akkor hol van meg a jargagyod szerelese, es a fegyverek tuningolasa, amik + szerteagaznak.. 😊

kotelezo..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Bejelentettek, hogy a ReEvil4-en kivul egyik jatek sem lesz exkluziv a 4 gamebol... de hivatalosan platformot meg nem kozoltek...

Laza
mert tudja, hogy egyebkent nem hisszuk el neki, hogy ezzel jatszik.. 😄

Mióta? Többit mire írják át?
Na joccak itt is😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
😊 kabbe
Adi
Szerintetek normális a Csocso??!! pfff szegény gc!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
Laza
- Squaresoft has just announced that an American version of Unlimited: Sa.Ga on PlayStation 2 will leave this summer to the United States, the RPG is already available to Japan since last 19 December.

- Konami has just announced the exit of the OST of Anubis: Zone of the Enders on PlayStation 2 for 19 the Mars 2003 in Japan at the price of 2.548 yens. The Original Band of the play will comprise 22 tracks with Opening Theme entitled "Beyond the Bounds" and interpreted by the pop singer Sana.

- Vivendi Universal Games has just announced that The Hobbit initially envisaged exclusively on GameCube will also leave on Game Boy Advance, PC, PlayStation 2, and Xbox at the end of the year in the USA, Inevitable Entertainment develops the versions GameCube, PlayStation 2, and Xbox, KnowWonder (Amaze Entertainment) will take care of the version PC, Saffire will be responsible for the version Game Boy Advance.

- Vivendi Universal Games 2003/2004 Line-Up Europe:

Baldur?s Gate: Dark Alliance (Xbox: Q3, 2003)
Bruce Lee: Return of the Legend (GBA: Q1, 2003)
Counter-Strike: Condition Zero (PC: Q1, 2003)
Crash Bandicoot 2: N-Tranced (GBA: Q1, 2003)
Hobbit The (NGC: Q4, 2003)
Homeworld 2 (PC: Q3, 2003)
The Hulk (Xbox, PC, PS2, NGC: Q2, 2003)
The Incredible Hulk (GBA: Q2, 2003)
Jurassic Park: Operation Genesis (Xbox, PS2, PC: Q1, 2003)
Mace Griffin Bounty Hunter (Xbox, PS2, NGC: Q2, 2003)
SWAT: Total Strike TEAM (Xbox: Q4, 2003)
The War Of The Boxing ring (PC: Q1, 2004)
The X-File: Resist gold Save (Xbox, PS2: Q3, 2003)

- According to Nihon Keizai Shimbun, Sony could market PlayStation 2 in China starting from the nearest autumn. The console of Sony is already available since 2001 in Hong-Kong and 2002 in Taiwan.

- Sony envisages to officially announce Jak & Daxter 2 on PlayStation 2 Monday next 3 Mars at the time of a press conference.

- Konami intends to celebrate its 30 years of existence with two new logos which will be officially adopted as of April 1, 2003, the logo of left will be used for the future products of the mark, and the logo of right-hand side will be used for the marketing activities of the company.

(Forras: Nihon Keizai Shimbun)

CHEAPBOY
igen a nyelvezet ketes😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
és a zene is egész jo a turokban
Laza
Beta-test Socom - PS2

Whereas one started to despair not to see arriving Online PS2 to Europe, Sony has just announced that the Beta-Test of its play Socom: US Navy Seals is in preparation. Envisaged for next 21 April, the inscriptions should be possible on the official site PlayStation as of this evening. To have a chance to be selected, you will have to meet the following conditions: to have PlayStation 2 (without joke!), and to have an access high flow to Internet (512 KB in reception of data minimum) via a modem routeur/ethernet. 3000 players will be selected, they will then receive a few days later the kit of connection made up of Network Adaptator (than you will connect in Expension Bay with the back of the machine), of the microphone-helmet, the play Socom, like some utilities. Sony waits however to see the results of this Beta-Test before definitively fixing a date of launching for Online. Socom: US Navy Seals is planned for the end of May, but it will be, initially, only playable in solo.

Inscription PlayStation Site: http://www.playstation.fr

Laza
- In an Interview granted to the specialized press, Shigeru Miyamoto and Eiji Aonuma confirmed that a new play Zelda on Game Boy Advance is currently under development at Capcom (since the year 2001). The play will be probably presented at the time of E3 2003 at the USA.

Miyamoto: "We cuts many new games for you At E3!"

- In its last press release, Konami of America officially confirmed the exit of a new episode of Castlevania on PlayStation 2 for autumn 2003 in the USA.

- Namco declared that MotoGP 3 on PlayStation 2 will comprise a multijouor mode making it possible to play up to 4 simultaneously out of splitté screen. The exit of the play is scheduled for 27 Février 2003 in Japan.

- Sega has just announced that its next show Sega GameJam renamed GameJam Storm will be held on April 5 and April 6, 2003 in Japan.

- In an Interview granted to the French magazine Consoles +, Capcom confirms that there will be one following Biohazard 4 well.

- Konami France has just confirmed to NEWTECHNIX that Suikoden III on PlayStation 2 is not envisaged in Europe for the moment, the play is not reproduced on the planning of the exits 2003.

- MTO has just announced the exit of Cubic WP on GameCube for April 2003 in Japan.

(Forras: Consoles +)

Laza
egyebkent a hires Exkluziv Capcom 5-osbol mar csak 1 maradt (ReEvil4)...

de legalabb a PS2-ovel rendelkezo funok bizhatnak a Konamiban... 😊

Castlevania - PS2

The new publication of PlayStation 2 Magazine (in addition to-Atlantic version) reveals the return on console of show of a mythical series of Konami, I named: Castlevania! The exit of this new opus is planned for the nearest autumn on the American territory. It will be carried out entiérement in 3d, what to give cold sweats to the fans which undoubtedly did not forget the mediocrity of the episodes Nintendo 64. But Koji Igarashi (producing of the series on Game Boy Advance) wants to be reassuring as for this new test of passage to the 3d, while specifying that the guideline of the development is to respect the spirit and the environment of the saga, new technologies being only to enrich there the gameplay. In the chapter of the revelations, will also know that a playable demonstration should be presented at the time of next E3.

(Forras: PlayStation 2 Magazine)

Laza
meg jo hogy ez 3... 😄DDD

CSOCSO
KURVAJÓÓÓÓ A TUROK4!!! chapter 5 nél vagyok.. nade launcherem van.. két oszlop között áll egy kurva nagy darab ellen nagy rakétavetõvel..odasózok eggyett erre az ember olyat repûl hátra bazz hogy JUJJ😊))) nagyon cool volt.. mellette a két oszlop darabokra szakadt és.. ilyen hõhullámlökés effekt volt közben meg minden!! AAAARGHHHH ISTEN GAMEZ😊) splinter cell-t ami most az egyik legjobb ma pc re.. simánveri!!!!
Laza
ccnnaaa... neked semmisem jo... 😄

No persze, mindenféle gyanús nyelven... 😄

CHEAPBOY
Nahat kitol van nektek sokatoknak Shadow Heartsja?😊) (Ceno, DUc, Aabyssx..😊))

CHEAPBOY
Jaja az most csak 7000ft nalam!! bontatlanul!😊

cenobite
Én még nem tudtam lenyomni. Az elsõ pár sikertelen kísérlet után mindig "run away"-ztem, bár most már, hogy sokkal erõsebbügyesebbbátrabb vagyok megpróbálom.

gamertag: kenobita

cenobite
A Shadow Hearts-t én is most játszom. A rókaképû ellen nem kötelezõ harcolni. Amikor megjelenik és kezdõdik a csata, akkor nyomni kell egy R1-et (vagy 2-t, vagy L1-et vagy L2-t... nem tudom fejbõl naaaa....) és akkor megjelenik a "run away" opció.
Én is sokáig úgy játszottam, hogy jött a rókaképû, legyakott, load.
Amúgy a játék nekem nagyon bejön, már a kornyikálást is mexoktam. ÁÁááááaaaooooaaááááááááaaaaaaa........ Vagy valami ilyesmi. 😊

gamertag: kenobita

Laza
csak egy 'elvezeti' eszkoz... 😊
olyan, mint autos jatekhoz a kormany..

duc
Vidd végig, (nagyon szép a vége) aztán töltsd vissza és fogd fel mellékküldetésnek 😊 Dark aeonokat levágtam, Dark Yojimbo-t 2x kell, ezt még nem sikerült. HP limit break még nincs 4 tonberry hiányzik, 4 kari celweapon megvan. nagyjából ennyi. most a Cheaptól szerzett FF8-at tolom (nekem még új)
Vedd meg a Kingdom Hearts-ot! ;D

cloudff7
Te Duc papa!!

Az FFX-et meddíg csináltad meg? Dark Aeonok,Hp, stb???? 😉

Már aszem végignyomom. nem tápolok tovább. Csak az a helyzet hogy sajnálom végigvinni!!! 😞((

Mond meg nékem, mit csináljak? 😊
cloudff7
Szasz!!

Nem csodálom!! 😊
Laza
Az, hogy te azt mondod, hogy teged zavar, engem meg nem (es ezalltal en igenytelen vagyok😊, meg nem jelenti azt, hogy fenn all ez a problema...
persze ha nem vagy tisztaban a "szaggatas" szo jelentesevel, az csak nalad jelenthet problemat.. 😄

Kirby😊
Emlékszem még anno általánosban votl egy oszttársam aki amcsi volt és abban az évben érketzett a suliba mint amikor én mentem oda (másodikba)
Kevés magyar tudáasa volt a srácnak 8ma perfekt)
és tudod Gameboyon meg az össze Körbíben eltudod vernia tulajdonságoait bizonyos szörnyeknek, na ezt õ úgy hívta akkor csekély magyar tudásával hogy : lenyalni😊

Nem, de nézd meg kötelezõ!!!!
nem olyan mint a Private az egy szar ez na ez jó😊
Ami van még az a Space Ship Agga Ruter
Az akkora Candidate for... és Nadesico paródia😊)))

CSOCSO
én is mot lesem éppen körbit
Én két gamet várok GCre:

a másik meg:

a bonusz:

Azt el tudom képzelni. 😊
Privat Lesson-ból levontam a következtetést, ez a cím bõven a hentai címekhez tartozik. 😊 Remélem nem vmi szörny van benne. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Aniem, csk a picit pikánsabb fajtából😊

Gondolom ez most vagy egy japán game, vagy anime. 😊

CSOCSO
PIKMIN ZWEI!!!!

duc
kösz! ezt az összefüggést még nem fedeztem fel.
Hú de régen volt, megpróbálok emlékezni.
Menüben egy gömb világít különbözõ színnel - zöldbõl indul piros felé, azt hiszem - ha full átszínezõdik, akkor jön a csúnya bácsi. Ha bármikor ezelõtt elmegyünk a temetõbe, és ott a lebegõ maszkoknál harcolunk, akkor visszaáll eredeti színébe -> így gyakorlatilag nem kell szenvedni vele.
Valami iylesmi, azt hiszem kb. egy éve játszottam végig, régen volt.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jinchuu: ezt nézd meg:
Very Private Lessons
szakadsz majd a röhögéstõl!!😊

CSOCSO
hi all...
Ma jelent meg a Xenosaga, IGN 8.8-at adott rá, kár hogy még nem lehet elolvasni az egész review-et.
Ramza majdnem rámhozta a szívbajt azzal a Primal megjelenéssel. 😊 Így sincs már pénzem de azt a gamet muszály megszerezni, meg a Xenosaga-t is, remélem holnap már ki is jön a dvd. 😄

aabyssx
"Jó, csak a csata közben az a kornyikálás..."

Az-az!!!

Edzés elõtt ezzel fogok tuningolni. Csak tudjak valahogy oda vezetni ilyen ~berserk~ állapotban! >😊

De nem is értem. Elvileg ezt tesztelik. Legalább egyszer valaki csak játszott vele?!? Nem szólt vajon, hogy iszonyatosan rossz?!?

www.youtube.com/aabyssx

duc
quake 3. kíp in jór májnd 😊
CHEAPBOY
Playstation 2 (új, egy év garancia) 61000ft. Használt PS2 gép ára változó 45-65000ftig (a benne lévõ chip, illetve gép típusától, állapotától függõen).
Xbox vadonat újonnan, átalakítva, 2 ajándék játékkal most akciosan!
Gamecube 50000ft ajándék játékkal. Használtan 36000ftert. Import jatekok rendelhetok (PS2, Xbox, GChez).
GBA, GBA SP, Dreamcast, Playstation gepek aktuális áráról érdeklõdjetek levélben.
Minden géphez tartozékok, kiegészítõk, s játékok allandoan bõvülõ kínálattal, teljes választékban. DVD filmek!
Teljeskörû, gyors szerviz! Adás-Vétel-Csere lehetõség!
Retro masinák, játékok beszerzése is megoldható (MD, Saturn, Snes, GB-k, Nes, 3DO)
[email protected] [email protected] [email protected]

duc
hogy csináltad? már vagy harmadszor vertem el (elsõre ugye nem lehet, ekkor kerülök be a kertbe)
duc
Más. Múlt éjjel álmot láták vala. Volt egy Xbox-om, és vmilyen 2D shooterrel játszottam... többszörös képzavar 😊
Nem kell hagyni eljönni. Énhozzám egész játék alatt nem látogatott el.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Jó, csak a csata közben az a kornyikálás... bár már hozzászoktam. Meg a rókaképû fater idõnkénti eljövetele keseríti meg az életemet. most csatlakozott a maroklõfegyveres muff, a nevet, melyet neki adtam vala, most nem tenném közkinccsé.. 😊
aabyssx
Ez a Shadow Hears egész stílusos.
(Csak ne lenne ilyen béna grafikája, és ilyen idegesítõ zenéje!)

www.youtube.com/aabyssx

mohus
én igen....

de csak azért, mert csak társaságban szeretek igazán játszani

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]