A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emiatt gyakorlatilag elhiszek bármit. A szemem gyakran mégis mást mond. Ez van 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
és mondjuk 85 hz-en 85 fps-el játszol és valamiért az engine tulépi a vsyncet pl tul sok ember van a képen
akkor csak minden második framet frissiti és akkor egyböl leugrik 42.5 fps-re
és ez addig tart amig az engine nem gyorsul fel annyira hogy ujra beférjen 1 framre
szal az hogy a pc-s játékok ugrálnak ilyen 30-50 között az baromság , ez csak akkor lehet ha a vsync kivan kapcsolva ilyenkor nem idözit az engine semmihez hanem rakja ki a képeket ahogy tudja ez a legszarabb ami létezik arrol má nem is szolva hogy törik a kép is
De amíg ilyet nem látok (azt hiszem eltart még egy ideig), addig számomra jó ez így 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én elhiszem, hogy tudományosan itt most igazoltok mindent, de valahogy ez gyakorlatban mégsem jelenik meg nálam. Miért?
pc-s játékban még nem láttam tökéletes mozgást
lehet hogy nem veszed észre , de ha látnál stabil 85 fps-t utána éreznéd a különbséget
az a gond hogy pl az egyenletes mozgást a szar fps érték miatt lökésszerü változo mozgásnak érzékeled igy abszolut nem lesz élethü
ps2-ön monitoron 70,85 hz-en programozok és stabil 70, 85 fps -nél nagyon állat a mozgás
csak a hardver kevés hogy bonyolult scenénél birja ezt a frameratat, de pár kocsit azér kibir igyis
100hz-es tv-n nincs különbség mivel a tv 50 hz-nyi adatot kap ,csak 2-szer kirakja egymás után ugyanazt , ez a megoldás csak nem jo semmire max arra hogy nem villog a kép
De a PC monitornál is összejöhet hülye kombináció. Ha a monitor nem támogatja, akkor lehet, hogy pl. a 70 Hz-s frissítés sokkal simább, mint a 75 Hz-s frissítés.
www.youtube.com/aabyssx
mert a moncsinak is allandó a képfrissítése...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Azt sem tudtam, hogy ennyire más a helyzet a pc-hez képest. Utóbbinál ugye azért az nem gond, ha 50 és 90 közt ugrál? 😊
De!
Pl.: GT3 és a NFS:HP2
Csak néhány kocka az eltérés, mégis jól látható a különbség.
Mellesleg a 3 képkocka 25 FPS-nél 12%!!! Azér' ez elég jelentõs... 😊
www.youtube.com/aabyssx
ugye 60 fps-nél tökéletes
30 nál is tökéletes csak ez már olyan játékhoz nem nagyon jo ahol gyors a mozgás(autos,repülös stb) mert a távol levö tárgyak ugrálva jönnek elörébb, de fantasy gamához ez is tökéletes
30 és 60 fps között a framerate nem az igazi mert nincs szinkronban a tv-vel és mindig máskor talál bele a Vsync-be igy a framek között nem stabil az idö, még akkor se ha fix 40,50 fps van
de még mindig jobb mintha ugrálna össze vissza(ala pc)
tv-nél csak a 60 vagy 30 a tökéletes NTSC-nél
és 50, 25 PAL-ban
Ez szerintem elfogadható érv.
www.youtube.com/aabyssx
A 45 FPS interlaced csak 22,5 teljes képkocka.
Ha állandó a frissítési frekvencia, akkor a képet folyamatosnak érzékelheted, de a nagy változásokat komolyan észreveszi a szemet.
Igen, élvezhetõ lehet egy játék akkor is, ha nem megy a frame rate a szem korláta fölé. Többször írtam már azt is, hogy a VC SZVSZ tök jó játék ettõl függetlenül.
De remélem Te is érzed, hogy nagy különbség van a szem frissítési frekvenciája fölötti FPS (GT3) és az alatti (VC) HATÁS között.
(Nem is beszélve arról, hogy a VC még ingadozik is.)
És számomra ez a különbség (pedig csak 1-2-3 képkocka) nagyon jelentõs. SZÁMOMRA!
www.youtube.com/aabyssx
(Ha egy kicsit nagyobb költségvetéssel tudnának hozzáállni, esetleg folyamatos, filmeszerû átvezetõ animációkat tudnának készíteni, kimondott szöveggel már csak a koktél cseresznye volna a habostorta tetején. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Senki nem szereti, ha szaggat egy játék. De vannak olyan emberek (pl. én), aki a 40 és 60 fps között nem nagyon látja a minõségbeli különbséget. Ennyi. És a nem egyenlõ GT3 kijelentés azt feltételezi, hogy a 45 fps-el futó játék szaggat. Pedig nem is 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
SZVSZ inkább legyen egy játék egyszerûbb (kevésbé részletes), de egyáltalán ne ingadozzon a framerate és az igenis legyen magas.
Valószínû, hogy nem csak velem van baj, mert a fejlesztõk általában törekednek arra, hogy röccenés mentesen follyon a játék. Nem hiába lehet ez így. Nem igaz?
BTW sokkal jobban bele tudom élni magamat a játékba, ha az folyamatosan fut. A valós életben sem röccen meg a kép, amit látok. Ember vagyok, nem pedig robot (vagy biztonsági kamera 😉, ami másodpercenként (akármi miatt) kevesebb képet rögzít...
De ez az ÉN saját véleményem/hülyeségem. Engem qrvára zavar a ricc-röcc (még akkor is, ha kevés). Kész. Ennyi.
www.youtube.com/aabyssx
Szerintem ha tudok ugy akkor az 11000ft.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ugye ez a zenéje?
hát kijött?
Az Apocalipse vagy mi a bánat MAGYAR fejlesztõcég mi a lófütyiért nem rakatott bele az Ecco-ba magyar feliratot? Marha bonyolult lett volna mi?
Ezt már régesrég meg akartam kérdezni csak most jutott eszembe!!! 😊
Szal mér nem?
😊
"Szal ki tud és mennyiért origi Kingdom Hearts-õt és Dark Clouds 2-õt és FFIX-et? Csere is szóba jöhet!! 😊)"
Ezeket nem én írtam.
Mondjuk semmi "komoly" nincs benne, de akkor is...
Inkább bejelenkezem itt melóhelyen is.
gamertag: kenobita
gy.k. újra:
folyik = Gran Turismo 3
szaggat = NEM folyik
www.youtube.com/aabyssx
Ha a Protection és ez fordítva jönnek ki, akkor most erre mondanád, hogy jobb 😊
De félre ne érts, ez így van rendjén!
eszméletlenül igényes lett az új Massive Attack album, aki szereti az ilyen zenét, annak kötelezõ!!!
ON
az, hogy ez csak ehhez a gamehoz hasznalhato, csak reszletkerdes... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jahj CsoCSo mit akarsz azzal a szerencsetlen Turokkal. Le kene csukni a keszitoit. Olyan ratyi kinezetu jatekot kiadni.. hmmm nem tudom. Dark Clouds2 -vel is vannak fenntartasaim, mert habar az elso resze nagyon szep volt, de talan meg unalmasabb volt mint a STARFOX. Pikmin viszont kiraly, Pikmin2 remelem szintugy. Tenyleg Cheap a cuccok hogy allnak mikor jonnek le majd jelezze. SUPER MARIO SUNSHINE 117 sunshine es meg 2 kek arany kell azt lesz meg 2, de hol a f..ba hagytam el egyet?
. Hetvegen mar odaig fajultam, hogy elovettuk a legendas GT3-at, hat igen ezt nagyon irigylem a sony tabortol, szamomra meg mindig a legszebb autos gamma.Es Soul Reaver2, nem rossz. Itt tartok szegyenszemre sonyznom kell 
ne idegesíts