A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Hát cimet nem tudok de nekem itt figyel a vinyómon és 3CD!!!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
rakok kettöt igy talan nagyobb biztonsagban vagyok 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
1.Code Veronica
2.Res2
3.Res1
4.Res3
Nálam például a közelébe sem jöhet mondjuk az Outcast/Arcanum/Fallot triónak egy ilyen slash&shoot akciójáték, de egy-két napig biztos ellennék vele.
Én inkább a commandos2-vel játsznék már, valaki írjon egy címet!
(ezt másodszor gépelem be, hála a UPC-nek, böeee)
Pc-n nem láttam mostanában ilyet, talán még a Max Payne volt Ok. De ez a DMC....BEST ! Sajnálom Pc-sek ez van.....
A játszhatósága olyan hogy atom.Grafikája is eszméletlen, a mozgások , a látvány, a hangulat...
Őrület! (ne gyertek most a pillanatnyilag szarnak tünő fal-textúráitokkal...)
Képzeljétek csak el: Egy totál félelmetes kihalt várkastélyban rádtámad egy csomó szörny, full para, s te eloveszed a kardod, elkezdesz szabdalni egy szornyet, s a 8as kard-kombó(most pedig a csihi puhi tekken szöveggel ne gyertek😊utolsó fázisa felrepíti a szörnyet egy pár méter magasságba, s te hirtelen előveszed a fűrészelt csövü ShotGunodat, s a levegőben szétrobbantod egy lövéssel.....
Na ez csak 1 harci jelenet a sok közül :-)
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Nem is jutok szóhoz, bár gondoltam hogy én nyerek de hát mégis ez annyira szép 😊))
A felhők felett mindig süt a nap
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
meg a sok színes logó csak szétbassza a fórumot. na mindegy, az előző designt is meg kellett szokni amikor új volt
Dj Xyberpunk = Ati18-Maco-Konzolos tesója.
Csak hogy tudjad/tudjátok :-)
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"