A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
ma este com2? Juhééééj!
Dikkma
Hurrá... !
😊)
Elmondom, mi jelent meg a napokban :

Railroad Tycoon II Platinum
Király!!!
Magic & Mayhem: The Art Of Magic
le nem töltöm, de nem kis érdeklődésre tarthat számot másoktól
Spider-Man
hoppá, film elmarad, ez nem..
NHL 2002
jujjajj! cool
Red Faction
whoaahh, ez király
Rails Across America
na ezt nem szedem le (pedig annyira nem néz ki gagyin)
Xtreme Air Racing
engem ugyan nem érdekel
És ha minden igaz, ma este jön Commandos 2!
PC rulez
ember
A detail az max, legalábbis az .ini-ben úgy láttam, be volt kacsolva minden, ami működik.
Alapból be volt egyébként.
A felbontás akkora, amilyenek a képek. 1024, később visszavettem 800x600-ba, de főleg azért hogy ne ilyen batár nagy képeket linklejek be.
CSOCSO
ugy látyzik 800/600 medium detail lesz maximum!!😊
nekem 600 am van 256 al meg mx el...
CSOCSO
mekora felbontáson vagy mekora detailban?
ember
duron 800 256 ram GF2 GTS

A nagyobb pályákon azért néha lassabb, főleg azon a vizesen.
Ezen a lángszóróson még gyorsabb is szokott lenni, mint 30 átlag, bár azóta visszavettem 800x600x32bitre.
CSOCSO
nah megyek leszedem az unreal 2-t!
CSOCSO
ne haragudj milyen géped van hogy 20-30 fps el megy a géped?
CSOCSO
Nagyon jol néznek ki a képek bárki bármit mondjon a nicekemet most megnézheted..nah mindegy! a kép nagyin királyok!!kiváncsi vagyok hogy nálam low vagy mediumban is fog e futni...
ember
Ezeknél a survival horroroknál megszokott a prerenderelt háttér, nem?

Nem állítom hogy az, de enyhén elüt az emberek kidolgozása a környeztétől, nem beszélve a megvilágításról.
Dikkma
Hát, én nem szeretném leszólni, mozgás közben biztos szebb.
Dikkma
Most már nekem is van gépem hozzá, csak idõ meg cd-meghajtó kellene. Izom jó grafikája van, azt tudom! Láttam! Hazaérek vhogyan felteszem 😊
ember
Én megnéztem az új gépen, a max felbontásban (512x384 😊, de persze anti-aliasinggel) eszméletlenül néz ki. Még mindig!
Második játék volt, amit megvettem eredetiben, csak mert ha leíratom, várni kellett volna rá még egy hetet 😊
Dikkma
P200 mmx-en, 32 mega rammal nyomtam végig, kb. 2 héten keresztül minden nap 7-8 órát játszottam vele. Istencsászár játék!
Elõ akartam venni megint nemrégen, csak tönkrement cd-m. Pedig már nem 320x240@mindenlegalacsonyabban lenne... meg nem 14" moncsi... 😊
ember
mármint az O2-re vonatkozik, csak nem a megjelenésre
ember
Ja, a visszaszámlálás valami másra vonatkozik, "first glimpse", azt írják.
Én már egy pár screenshotnak is nagyon örülnék.
Outcast 1-re is megérte várni pár évet!
Dikkma
Hm
Ciki
De most ki oldoz el?
bakker, pedig már azt hittem
😞(
de gáz
jövõ szeptember?
most is szeptember van
az sok idõ
biztos nem most szeptember?
hû, gáz
az 360 nap
ami = 8640 óra
banyek
Akkor mégsem várom meg a gép elõtt
😞(
ember
Viszont az a rossz hír, hogy magára a játékra jövő szept.-ig várnunk kell. ps2-re valamivel hamarabb jön 😞
Dikkma
Hogy MIIIIIIIIII??
Outcast 2???
Hogyaza..!!!!!
Életem legjobb játéka volt az Outcast, ezt már rengetegszer elmondtam... ha csak fele olyan lesz a 2, akkor újabb két hétre kötözöm magam a gép elé, mint anno 99 decemberében...
7 nap?
Addig nem is alszom.
Azt már fél lábon kihúzom!
Megvárom itt a gép elõtt!
Outcast 2 IGGEN!!
Arrol nem is beszelve, hogy itt mar mindenki stilusat ismerjuk, elegge behatarolja a lehetseges jeloltek koret.
ember
Az Appeal oldalán van valami visszaszámlálás az Outcast 2-vel kapcsolatban! 7 nap van még. Talán végre mutatnak valami screenshotot a játékból!

A játék egyébként Pc-re és ps2-re készül és véleményem szerint van esély rá, hogy porba alázza a doom3-at grafikailag. (ha az első részből indulunk ki) Na majd meglátjuk ha jönnek az első képek.
ember
Tudtommal régebben is írkált ilyen néven.
ember
mail ment
PyRex
Nem akarsz FTP-t csinalni? Leszednem toled... Igy igaz, nem tul gyors, de tuti nem fagyna, meg semmi. Ugyanis eppen az elobb vagott ki az FTP-rol 😊)))) Belepni sem tudok, szoval... 😞((

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ember
Ahonnan én szedtem, már letörölték.

Ha nagyon lassú a letöltés, akkor nem biztos hogy érdemes leszedni, nagyon szép, meg minden, de nem nagyon lehet vele játszani.
PyRex
OK, de nincs fent valami magyar helyen? Ahonnan most szedem, az eleg korulmenyes... 😞

PyRex

ember
ja, hát abból csináltam a képeket, nyilván
ember
mi az version, megint nem bírsz magaddal?

ha ez neked elmosott, akkor ez a fal milyen? Tiszta éles, mi?

pedig a devil may cry állítólag nagyon szép

fogd már föl, hogyha egy fal vagy egy padló nagyon közel van, akkor homályos a textúrája. Ps2-n is, mindenhol. Csak rejtélyes oknál fogva te kizárólag a pc-s játékokban veszed észre.
PyRex
ember: neked amugy megvan az Unreal2 teszt? 😊

PyRex

ember
aki nem látta:

Ez a lángszóró itt még szebb is, mint a wolfensteinben, szvsz.

még egy kép (1024x768-as monitor felbontás ajánlott)
ember
kicsit bugos a forum engine, nem?
ember
de jó, hogy megint nem látszik egy csomó hozzászólás!
ember
mindenki: jobb lenne, ha a képekre csak linkeket tennénk, mivel így kicsit áttekinthetetlen lesz a forum. legalábbis ha sok képet akarunk mutatni.

version: azokat is emgnézted, amiket én linkeltem be? meg amit az U2a topicba tettem? Azokon nem csak "bazinagy textúrk vannak". Mellesleg PyRex képein sem, csak ezek kicsit sötétek. (PyRex: f10 f11 f12 vel lehet a brightnesst a contrastot és a gammát állítani egyébként)
narumon
"Honnét tudod?
Vagy neked bemutatta a sony hogy mennyi a maximum amit ki lehet hozni a gépből??"

Miért? Neked az intel bemutatta hogy mennyi a maximum amit pcből ki lehet hozni?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Peti1979: Az eredeti unreal nagyon szép volt. Éppen most néztem valamelyik nap és még most is nagyon szép csont max felbontáson.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

kokas
Hahó, fiuk!

kokas vagyok, van valaki itt aki szegedi lakos,mert elkezdődött az egyetem(azaz leköltöztem) es itt nincs progiforrasom es untakozom.
thanks!
PyRex
Mar lassan 2 eve, hogy kint lesz a PS2. Van ra ilyen szintu jatek? Tudom, GT3. (=sok poligonbol allnak az autok, es SLUSSZ!)

Na akkor ennyit errol.

Dikkma, te meg moderald mar PCBuzi-t, mert tele van mar vele mindenem...

PyRex

Tudom, hogy ezek klasszikusok, de pl az alone in the dark-ot sem szerettem mert a szereplők félelmetesen el voltak torzulva a kezdetleges 3d-s megvalósítás miatt.Én akkoriban inkább a 2d-s, de marha jó játékokkal játszottam, vagy izometrikus ábrázolásuval.Pl: az egyik nagy kedvencem volt SNES-re a ZOMBIES.
"ilyen grafikat a szaros PS2-tok meg hirbol sem tud"

Honnét tudod?
Vagy neked bemutatta a sony hogy mennyi a maximum amit ki lehet hozni a gépből??
PyRex
Dikkma, a Doom3 mire megjelenik, addigra az Unreal2 mar szerintem amugy is kifutoban lesz, de a RTCW biztos 😊

PyRex

PyRex
Ja ertem, tehat ha mar semmivel nem tudtok ervelni, mert nyalvanvalo, hogy ilyen grafikat a szaros PS2-tok meg hirbol sem tud, akkor jon a szokasos "fikazzuk magat a jatekot" cimu dolog. Hat megnyugtatlak, amiota leszedtem a demo-t, le sem tudom tenni. MAris csomo magyar szerver is van, ahol multiban nyomulunk orakon at egymas ellen. Szerintem a Q3-at, de meg az UT-t is multiban alaposan elveri, es ez meg csak EGY palya. Bar a jatek alapvetoen NEM multi lesz, de ezekszerint a multi reszre is igen nagy hangsulyt fektetnek, szoval ezzel csak azt akarom mondani, hogy kar kapalozni: a jatek nagyonis jo lesz, marmint a Return To Castle Wolfenstein-rol beszelek, amibol a legelso kepet linkeltem. De az Unreal2-vel ugyanez a helyzet. Egy ilyen sikeres Unreal1 es UT utan mindenkeppen az egyik legjobban vart jatek ma.

PyRex

"na valaki itt felhozta hogy 1000 p3-as pc-t kötöttek össze, egy film rendereléséhez"

Az a "valaki" a SuperGamez cikke volt, az "egy film"pedig a Final Fantasy. Mekkora raveres a PS2-nek hogy azzal nem lehet megcsinalni...
"persze nem lesz olyan gyors,
mintha egy nyákon kötnénk össze mint a sony"

Jaja de lamer beszolas. 😊)) Ugy latszik a legtobb konzolosnak az integraltsag egy vudu varazsszo. Szerintem nezd meg az ertelmezo keziszotarban hogy mit jelent, meg fogsz lepodni.
1. Nem lesz gyorsabb. Ugy latszik te a PC szo alatt leragadtal a 286-osoknal. Ajanlom figyelmedbe a hirek, arlistak, tesztek olvasgatasat, hatha egyszer rajossz hogy amig a konzolod stagnal, addig a PC-k folyamatosan fejlodnek, egyre nagyobbat verve a PS2-dre.
2. PS2-t te nm fox osszekotni 1000-et.
cyborg ugy ertette hogy a PS2-hoz kepes buzi nagyok a texturak. Abban igaza van. 😊
Viszont vektorprocesszorral mar nem. 😉))
Es az Alone in the Dark milyen volt? Megis klasszikus lett. Arrol masoltak a Resident Evilt, ami oly sok konzolos kedvence. Megjegyzem hogy grafikaban meg az Alone1-et sem sikerult felulmulnia.
Mindenki várja, aztán lehet hogy a felsoroltakon kívül az az egy hibája lesz hogy maga a játék egy nagy szar!
Egyáltalán nem biztos hogy jó játék azért mert x évvel ezelőtt volt egy játék ami akkoriba sok embernek tetszett.
(Nekem pl akkoriba sem tetszett, mivel ha csak 2d ben tudtak még csinálni szép grafikát, akkor nem értettem minek kellett erőltetni a 3d-t, aztán meg kijött egy két pixelből álló szereplővel egy játék.Soha nem értettem hogy tudott valakit lekötni egy olyan ronda játék hogy ha közel jött egy ellenfél már csak 4 villogó négyzetet láttál.
Nem mostani szemmel ronda, hanem már akkor is ronda volt.Az hogy akkoriba ezek voltak az első 3d-s játékok az tisztelni való, de kurvára rondák voltak.
Dikkma
Abszolút nincsenek buzi nagy textúrái, sőt, elég vacak textúrái vannak! Ezen javítanak kicsit, és legszebb játék lesz ever.
Amíg a Doom3 meg nem jelenik.
PyRex
Helyesbitek:

Ezeken a kepeken a buzi nagy texturakon, a buzi nagy poligonszamon, a buzi jo effekteken, a buzi nagy felbontason, a buzi jo szinmelysegen kivul valoban semmi extra 😊

Namost ezekbol a PS2 KETTOT nem tud egyszerre 😊

PyRex