A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elhisszük neked a GC kurva jó konzol, akkor is ha csak tizedannyit adnak el, mint PS2-t, csak könyörgöm, hagyjuk már az eladási statisztikákat!
Riszpekk
NEm kell mindenert beszolni.
erdemes ezt a videot leszedni, aki akar igazan fasza langszoro effektet latni.😊
www.jeux-france.com (ott a videoknal, ket kis tablazat van a jobb oldalinal aa resident evil (18)as videot szedje le akit erdekel.
-- Since its June debut, nearly 5 million Game Boy Advance hardware systems have been sold in North America, making it one of the most successful new hardware introductions
-- In 2001, Nintendo was responsible for half of all video game hardware units sold in North America
-- In 2001, Nintendo was the No. 1 game publisher in North America

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
1. - nem jott ki
2. - azok a szuper kepek mind prerendereltek, volt is nagy vita belole, az IN-GAME shotok sokkal gyengebbek...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Melyik ujsagnal dolgozol?😊
ezek a hirek tutik?😊
DMC ugye mekkora ISTEN???
NA jo en megyek, es utananezek az Uj N gepnek😛
GC sux, UJ rulezz😊))))))))
holnaptol uj jelem lesz😛
Tegnap a GigaByte, ma a Guillemot és egy napon az ASUS is.......
Riszpekk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"A Hercules új licenszszerzõdése minden kétséget kizáróan kényes kérdés lehet a Guillemot és az nVidia között. A Hercules jelenlegi csúcskategóriás grafikus kártyáiban ugyanis jelenleg nVidia chipek találhatóak. Az nVidia számára mindez különösen figyelmeztetõ lehet, mivel a közelmúltban számos cég kezdett ATI chipes videókártyák gyártásába, több gyártó, köztük a Gigabyte Technology pedig kizárólag ilyen megoldásokkal kíván foglalkozni."
Riszpekk
Mikor jön ki? Fél év múlva? Még jó, hogy szebb lesz jó két évvel a ps2-es megjelenés után... Amúgy nem tudom, hogy kinek mit jelent a gt3, nekem a soha nem látott mélységű karrier-módot. Erről valahogy soha nem esik szó, csak arról, hogy milyen szép. Ennek a játéknak mélysége van, csak bele ne essen senki 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Már el is van felejtve az eset 😊
"kivancsi lennek, hogy milyen kabelell volt a TVre kotve a masina, ugyanis amit hozza adnak az kaki, minden homalyos vele..."
Igen, ebben is 100%-ig igazad van, én is le szoktam írni itt kéthetente, hogy vegyenek a ps2-esek normális kábelt 😊 Szóval az van, szerintem elég jó is.
És akkor még egyszer: szánja rá mindenki azt a 3ezer pénzt, és vegyen jó kábelt! 😊
Tényleg hagyjuk ezt, amúgy abban tényleg igazatok volt, hogy az első hozzászólsopm a témában erős túlzás volt, és hogy a grafika részletessége, művészi hatása, kidolgozottsága és kreativitása kárpótol mindenért.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
elolvastam a mai utolsó 50-et, hát nem sámli..
a téma jó, a hangnemmel sincs gond, de sztem nem kell folyton azt lesni, ki támad rád, lazuljatok már kicsit..
ahogyan itt sokan azok..azhem én azonnal veszek gc-t..hisz az álmom az a kis cuki gép..de mondom ha szar lesz ugrik ps2re..bár ahoyg hallom már felesleges ps2-t venni itt a ps3..ami szvsz hülyeség..hisz több gamez van fejlesztásben mint eddig és akkor ezeket eltörlik vagy fejlesztik tovább?? meg amugy is..most akor midnekinek ki kel bazsnia egy csomo pénzt..amit nem fognak az emberek megtenni!!
En mar csek rehegni jarok be ide 😊)))))))
PyRex
:
ez az utcso hét vagy mittom én zárjojelben van az eddig eladott...
1. Gran Turismo Concept 2001 Tokyo - 232,534
2. Super Smash Bros DX (GC) - 93,258 (931,495)
3. Mobile Suit Gundam (PS2) -- 90,613 (745,025)
4. Momotaro Train X (PS2) - 90,219 (365,776)
5. Crash Bandicoot 4 (PS2) - 66,949 (236,695)
6. Jak & Daxter: The Precursor Legacy (PS2) -- 55,674 (148,141)
7. Inu Yusha (PS) - 55,615 (120,337)
8. Super Mario Advance 2 (GBA) - 52,333 (388,179)
9. Dragon Quest IV (PS) - 51,284 (1,090,727)
10. Metal Gear Solid 2 (PS2) - 50,116 (800,676)
nyah különös hogy az mgs2 nél joban fogyot a super bross!!
AZ EE GAGYI!!2 ÉVE KNT VAN ÉS EGY KURVA GAMEZT NEM FEJLESZTENEK AMI KIHASZNÁLNÁ AZ EE-T??NEVETSÉGES..HA AZ EE SEOL NINCS AKOR MINEK KIHOZNI A PS3 AT EBBEN AZ ÉVBEN?? EE?? OKAY TUD 60 MILLIO POLIGOTN TE OYLAN TEXTUÁKKAL AMIK MOST VANNAK NEKIK? MERT TEXTURILAG EFFEKTILEG GAYI A PS2... A POLIGONROL JUT ESZEMBE NÉZZ MEG EGY PSX ET ÉS N64 ET..AZ N64 NEGYED ANNYI POLIGONT TUDOD MÉGIS KB 10 SZER SZEBB VOLT!!!! KÖSZIKE!!!!CSUMMI!!!FELEJTSD MÁR EL AZ EE-T!
PyRex
PyRex