A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Nem beszólás akart lenni, csak olyan fárasztó már ezt minden nap olvasni, hogy hánymilliárd kockát adtak el..... Ugyanez volt az nVidia kontra ATI témában is. Mindenki nVidia-t vesz, mert kényelmesebb, de ők is tudják, hogy az ATI jobb.

Elhisszük neked a GC kurva jó konzol, akkor is ha csak tizedannyit adnak el, mint PS2-t, csak könyörgöm, hagyjuk már az eladási statisztikákat!

Riszpekk

GAMECUBE
nem mondtam ilyet, csak azoknak irom akik asszontak bukni fog a GC... nem nektek.
NEm kell mindenert beszolni.
GAMECUBE
japanban 3,6 milla ps2 ment el iden, es 4,2 milla GBA..... a GC 1 milla korul van.
GAMECUBE
lesz Buronout GCre (ismet huzhatunk egy vonalat, hogy megegyautos game jon GCre😊
FREAK
És ha nem lesz meg, főbelövöd magad? Mit számít ez????

Riszpekk

GAMECUBE
jajjj...... a video amit lszedtem nem resi movie, hanem a GCsbol van.... mindegy, de kepek vannak a filmrol😊
erdemes ezt a videot leszedni, aki akar igazan fasza langszoro effektet latni.😊
www.jeux-france.com (ott a videoknal, ket kis tablazat van a jobb oldalinal aa resident evil (18)as videot szedje le akit erdekel.
GAMECUBE
kb 3 milloo GC kelt el kevesebb mint fel ev alatt ugy hogy europa meg nem is kapott... meglesz a 10 milla mint ps2nel 1 ev alatt.....!!!😊
GAMECUBE
jaja elegge ronda lett valojaban a cucc....😊
hiaba ps2 suxxx😊
GAMECUBE
most jojjenek a nintendo 2001esd adatai😊

-- Since its June debut, nearly 5 million Game Boy Advance hardware systems have been sold in North America, making it one of the most successful new hardware introductions

-- In 2001, Nintendo was responsible for half of all video game hardware units sold in North America

-- In 2001, Nintendo was the No. 1 game publisher in North America
Efreet
nemtudom, nekem amióta rendesen létezem neten meg számítógépen, mindenhol ugyanezt a nick-et használom. nickváltogatás... rengeteg magyarázkodás meg ilyesmi kell hozzá.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

PyRex
The Getaway-ra gondolsz? Tudtommal:

1. - nem jott ki
2. - azok a szuper kepek mind prerendereltek, volt is nagy vita belole, az IN-GAME shotok sokkal gyengebbek...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Efreet
hmm.. ebben lehet valami 😊 ez van, nekem már marad ez. hozzámnött már (szó szerint)

GAMECUBE
mert most a jelenlegi udvosket viselem 😊))))
GAMECUBE
van resi movie az egyik oldalon..........
ejj na le is szedjuk😊
FREAK
Efreet : jaj már, hát az fantáziátlan lenne! 😊))

Riszpekk

Efreet
ilyen nick-el... akkor miért nem nintendo néven vagy beregisztrálva? 😊

GAMECUBE
nekem is meselhetnel az uj cuccrol😊
nem vennem zokon.
GAMECUBE
en nintendo parti vagyok nem GC parti.. ez azert szerintem evidens dolog volt😊
Efreet
na.. ennyit a hüségröl... 😄DDDDDDDDDD

GAMECUBE
ejjj UJ Nintendo?😊
Melyik ujsagnal dolgozol?😊
ezek a hirek tutik?😊
DMC ugye mekkora ISTEN???
NA jo en megyek, es utananezek az Uj N gepnek😛

GC sux, UJ rulezz😊))))))))
holnaptol uj jelem lesz😛
FREAK
Éz teljesen érthető. Viszont ezt azért tartottam fontosnak bemásolni, mert múltkor rengetegen tagadták, hogy bármilyen folyamat lenne indulóban. Most itt a bizonyíték, hogy a folyamat már egy ideje elkezdődött. Persze azt nem tudni, mi lesz a vége, de az irány tisztán látható.

Tegnap a GigaByte, ma a Guillemot és egy napon az ASUS is.......

Riszpekk

Laalee
hataztan az asus meg csak nvidiat arul... ez ilyen dolog. reszemrol azt veszem amit jobb vetelnek találok a pénzemért. ha az ati ad olyan felszereltsegü és gyorsasagu kartyat, annyi penzert amennyit raszanok, akkor ati, ha az nvidia akor az.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Aztán majd a japán brigád most belekóstol,a sokszínű hardverre történő optimalizálásba...Kiváncsi vagyok milyen gépen fog futni,és hogy milyen eldásokat várnak tőle,és hogy olyan lesz-e mint a Pc-s MGS...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
Visszatérve a múltkori nVidia témára, annak, aki nem olvasta az új SG cikket :

"A Hercules új licenszszerzõdése minden kétséget kizáróan kényes kérdés lehet a Guillemot és az nVidia között. A Hercules jelenlegi csúcskategóriás grafikus kártyáiban ugyanis jelenleg nVidia chipek találhatóak. Az nVidia számára mindez különösen figyelmeztetõ lehet, mivel a közelmúltban számos cég kezdett ATI chipes videókártyák gyártásába, több gyártó, köztük a Gigabyte Technology pedig kizárólag ilyen megoldásokkal kíván foglalkozni."

Riszpekk

"PS2-fanoknak meg lehet kezdeni imádkozni, nehogy pofáraesés legyen a PC-s változat kapcsán!"

Mikor jön ki? Fél év múlva? Még jó, hogy szebb lesz jó két évvel a ps2-es megjelenés után... Amúgy nem tudom, hogy kinek mit jelent a gt3, nekem a soha nem látott mélységű karrier-módot. Erről valahogy soha nem esik szó, csak arról, hogy milyen szép. Ennek a játéknak mélysége van, csak bele ne essen senki 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"na... nem akarok en senkitsem megbantani... 😊))"
Már el is van felejtve az eset 😊

"kivancsi lennek, hogy milyen kabelell volt a TVre kotve a masina, ugyanis amit hozza adnak az kaki, minden homalyos vele..."

Igen, ebben is 100%-ig igazad van, én is le szoktam írni itt kéthetente, hogy vegyenek a ps2-esek normális kábelt 😊 Szóval az van, szerintem elég jó is.
És akkor még egyszer: szánja rá mindenki azt a 3ezer pénzt, és vegyen jó kábelt! 😊
Tényleg hagyjuk ezt, amúgy abban tényleg igazatok volt, hogy az első hozzászólsopm a témában erős túlzás volt, és hogy a grafika részletessége, művészi hatása, kidolgozottsága és kreativitása kárpótol mindenért.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Annak idején a GT és a GT2 is jött pcre, csak soha nem ért ide...

CSOCSO
bazzeg ember!!nagyon felcsigáztál amit irtál..hogy a nintendo csinál uj gépet!!kibebaszottul felcsigáztál.. emailemre irj kérlek hogy milyne ujségba is irsz te meg hasono..ha nagyon olyan körökbe forogsz szeretnék veled spanolni.. nyah irjál..csummi!!
Dikkma
mega thanks, mától a nevem d†kkma 😊)))
Dikkma
jézusom! most már ott tartunk, hogy nem csak a hozzászólások száma nagy, de egy hozzászólás átlaga is baromi nagy :o)
elolvastam a mai utolsó 50-et, hát nem sámli..
a téma jó, a hangnemmel sincs gond, de sztem nem kell folyton azt lesni, ki támad rád, lazuljatok már kicsit..
Chr†ss
Alt Gr+0134😊 Parancsolj.NEKEM PEDIG FINAL FANTASY X KELL😊))))Valaki könyörüljön meg rajtam mert még teszt verziót se fogok kapni😞( Brr..tökre idegesít.Csóró ungárisen boltosok meg nem hoztak be külföldről egy darabot se.
Dikkma
léccilécci az ascii kódját ennek a keresztnek!!!! :o)
Chr†ss
Ami azt illeti a Sonynak van egy mocskos üzletpolitikája!Ami azt illeti a PS3 két év múlva fog kijönni TALÁN.Na most Ramzának már mondtam ,hogy én egy angol újságnál dolgozok.Ezért tudok egy pár dolgot ezekről a dolgokról.A PS3 fejlesztések mennek tovább mert a Sony úgy döntött most megalapozza a gép sikert,hogy amikor kijön sok játék legyen rá.Viszont ,ha valami érdekes dolgot akarsz tudni akkor elmondom,hogy GC-re már most töröltek pár fejlesztést.(Őszintén szólva nem értem miért!Hiszen még él a gép!)Bár gyanítom,hogy ebbe is a két nagy hatalom keze van.Mondjuk az biztos ,ha GC-t veszel megjelenéskor próbáld magad kijátszani egy év alatt!Mert utána sok pénzt lehet majd rajta bukni.Egyébként még egy érdekes dolog,hogy a Nintendo is fejleszt egy új játékgépet aminek van egy nagy érdekessége!Hogy jelenleg csak annyit lehet tudni,hogy a Nintendo DIREKT a PS3-al párhuzamosan fogja kiadni!!!Na ez lesz egy érdekes dolog!!!Szóval nem kell itt azt hinni,hogy a PS3 befog futni.Szerintem és még jó pár munka társam szerint óriási bukás lesz.Ugyanis a Nintendo a gépét még a GC megjelenése előtt jóval elkezdte fejleszteni.(Ráadásul sokkal többet fog tudni.)Erről jelenleg ennyit tudok.Aztán még itt van az a dolog,hogy a Microfos arra alapoz,hogy majd a gépben lévő alkatrészeket kilehet cserélni és akkor majd felveszi ezekkel a versenyt.Ez szerintem hülyeség mert ilyen erővel maradok a PC-nél!Viszont az fix,hogy amikor lemegy a GC ára én veszek egyet mert van pár játék amit én nagyon szeretnék végig nyomni.Példának okáért a Luigi's mansonban majd meghaltam a röhögéstől amikor mentem és hallottam egy zajt erre Luigi megszólal:"Mario te vagy az?Mario?Mario itt vagy?"Aztán közelebb megyek a bútorhoz és kiugrik a szellem erre Luigi:"Te nem Mario vagy!Mario szőrösebb!" Hát komolyan mondom itt kezdtem fájlalni a hasam😊Mondom ,ha nem lenne ez a hatalmas előnye a PS2-nek érdekes lenne a verseny a konzolok között.Például itt a Tekken amit minden PS tulaj istenít.Xboxra pedig a Kakuto-X ami ezerszer jobb csak hát a kutya nem fogja meg venni.Pedig annyira király ,hogy valami félelmetes.Például ott sérülnek az emberek és LÉLEGEZNEK!!!Komolyan mondom nagyon fasza!Mondjuk nekem a Halo is bejött de annál amikor másodszor bejött az Xbox kék halál akkor nagyon ideges lettem és hagytam a francba.Viszont ,ha a versenybe bevesszük a GBA-t is akkor az a csúcs!Az annyira fasza kis masina!Esküszöm abból veszek egyet-egyet minden család tagomnak!(Álmodik a magyar nyomor😊) )Na,ha valaki GBA-t vesz az tuti nem farag rá.Szerintem mind közül az a legjobb!😊Ez most nem vicc!Hordozható és ráadásul jó a grafika és nagyon hangulatosak a játékok!Kell ennél több?😊Bár most el vagyok a DMC-vel meg az MGS2-vel...ja meg Bouncer is van ami nagyon bejön még😊)Mindegy...Egy biztos...PS3-at már nem fogok egyből hanem szépen megvárom,hogy a Sony és a Nintendo szét cincálja egymást aztán nekem tök jó lesz mert tudok majd válogatni és amelyikre jó játékok lesznek azt fogom megvenni😊Ja és Csocso ha van pénzed a GC-re akkor nyugodtan megveheted végülis annyira nem drága.Annyit szerintem meg megér egy darabka konzol történelem.
CSOCSO
ezt műr bemásolták és kibebaszottul örülök..remélem jön a concept auto kiegészités is!! remélem cool lesz kormánynal!!
CSOCSO
Chris te egy jofej csávesz nagy nagyjáboljol látod a dolgokat és ami fontos: NEM AVGY ELFOGULT!!
ahogyan itt sokan azok..azhem én azonnal veszek gc-t..hisz az álmom az a kis cuki gép..de mondom ha szar lesz ugrik ps2re..bár ahoyg hallom már felesleges ps2-t venni itt a ps3..ami szvsz hülyeség..hisz több gamez van fejlesztásben mint eddig és akkor ezeket eltörlik vagy fejlesztik tovább?? meg amugy is..most akor midnekinek ki kel bazsnia egy csomo pénzt..amit nem fognak az emberek megtenni!!
Chr†ss
Egyéb:Szeretnék kérni tőletek valamit!Amennyiben valamelyíkőtök tud hozni EREDETI(nem másolt!!!) Final Fantasy X -et azt kérném küldjön nekem egy emailt és írja meg,hogy mennyibe lenne az nekem.Ezt nagyon megköszönném mert már eszeveszetten keresem az FFX -nek az NTSC verzióját.(Mármint az amcsit😊 )Szóval FFX kell ha van!😊
Chr†ss
Nekem akárki akármit mond a PS2 lesz a legjobb😊De félreértés ne essék tudom,hogy a 3 közül ez a leggyengébb.(Bár a The Gateway c. játék messze veri még a legjobb Xboxos anyagokat is grafikailag).Mondjuk az fix,hogy én is vennék egy GC-t ,ha nem tudnám,hogy halálra van ítélve.A Mario64-el és a Goldeneye-al régen tök sokat játszottam aztán befuccsolt az N64...Most már azért nem veheti fel a GC a versenyt mert mindenki PS2-t vesz.Mondjuk ezt sajnálom mert így megint egy konzol lesz a piacon esetleg még az Xbox.Egyébként soha nem fogjuk megtudni ,hogy mennyivel tud a GC többet a PS2-nél!Hogy miért?Azért mert a játék fejlesztő cégek mindig csak maximum picivel tuningolják majd a játékokat,hogy a PS2 játékokat ne verjék sokkal.Azt,hogy ez miért van nagyon egyszerű!Például,ha a PS2 -es tulajdonos meglátja,hogy az ő játéka egy másik gépen sokkal szebb meg minden értelem szerűen elgondolkozik és rájön,hogy rábaszott mert szart vett és leakarja majd arra a gépre cserélni amit látott.Viszont a játék kiadó cégek úgy vannak vele,hogy van jó pár millió PS2 tulaj és tudják,hogy nem mind váltaná le a gépét hiszen sokan már úgy lennének vele,hogy minek,ha már megvan.(Ahoz,hogy a GC befusson az ÖSSZES játék fejlesztőnek úgy kéne rá fejleszteni,hogy a PS2 színvonalát messze túl szárnyalja)Persze a játék kiadók se hülyék hiszen minek kényszerítenék rá a vásárlókat a váltásra amikor a PS2-ből már így is sok fogyott.(JA meg a Sony azért pénzeli őket rendesen)Szóval ez már üzlet politika.Példának okáért itt a Fifa2002 GC-s átirata!Az emberek sokkal szebbek meg a pálya viszont a közönség és a stadin rondább és a lelátóról a füstök is hiányoznak.Szóval ezek a "direkt" hibák azért vannak,hogy senki ne váltson GC-re.(Hiszen a PS2 biztos piac a játék eladások szempontjából)Én nem akarom a GC-t leszarozni vagy bármi de sajnos ez van.A Sony és az Microfos mocskos üzletpolitikája miatt fog meghalni.Kár érte mert tényleg egy jó gép lenne.(Még én is elgondolkoztam régebben,hogy veszek egyet mivel kicsi és olcsó csak hát a játékok...)Az Xbox se lesz sokáig a piacon hiszen akárki akár mit mond az tény,hogy kék halál és fagyás van rajta.(Még jóval a megjelenés előtt az egyik haverom viccesen megjegyezte:"Ez lesz az első konzol ami lefagy".Én meg kiröhögtem ugyanis ebben az időben még azt akartam venni és védtem mint a disznó ezt a gépet😊) )Szóval én úgy vagyok vele,hogy PS2-őt megtartom mert erre vannak jó játékok és lesznek.Megmondjuk nekem kell a Final Fantasy is meg a Chrono Cross is.(Amik majd úgy néz ki csak a PS2-őn folytatódnak)Bár az is igaz ,hogy a Luigi's Mansont is végig nyomnám szívesen de ennyi pénzt nem ér meg nekem sajna.Szóval a GC már halott csak még nem látjuk.Mondjuk az Xbox se fogja majd olyan sokáig húzni...A PS2 csak a PS1 miatt sikeres.De a PS1 sikere annyira megalapozta a dolgot ,hogy a PS2 már győzelemre volt ítélve.Azt pedig csak becsülöm benned Csocso ,hogy ennek ellenére kiálsz a GC mellett!Mondjuk én a helyedbe két hónapot várnék az Európai megjelenés után!!!Addigra elég szép árcsökkenésen fog keresztül menni.(Csak úgy mint a DC anno pedig szerintem az is egy nagyon király gép volt és még most is az!)Ha rám halgatsz nem fogsz GC-t venni inkább veszel egy PS2-őt.Aztán már egy év múlva úgy is kaphatsz 20ért egy GC-t és akkor tudsz vele játszani.Lehet,hogy ezért az üzenetért most sokan lenyakaznak mert nem értenek velem egyet...de úgy néz ki ez a valóság.(Bár lehet,hogy lesz aki egyet ért velem.)
CSOCSO
a super bross a legjobban startolo gamez a világon!
CSOCSO
ez az igazság..ps2 a király..számomra a gc de e senkit nem érdekel én megmaradok annál a cégnél ami engem elbűvőlt 5-6 évesen is!valaki a mercit szereti..valaki csak a toyotát....nekem bejön a gc..de ha olyan lesz mint az n64 akkor gc ugrik és gyün a ps2....amire már sok száz gamez lesz!! amugy számomra a ps2 aggyi!...ahoyg a psx is az volt az 64 mellett!
Chr†ss
Én is ezt mondtam még régebben😊)Aztán meg mindenki kötekedett😊)Végre...más is ugyan ezt megmondta...csak van benne valami...😊
PyRex
Latom CSOCSO, teged is kikeszitenek! 😊))

En mar csek rehegni jarok be ide 😊)))))))

PyRex

CSOCSO
mondjuk a conceptet tuti megvenném ha lenne ps2-m..
CSOCSO
nah ezen is mosolyogni fogtok itt a japán eladási lista!!!
:
ez az utcso hét vagy mittom én zárjojelben van az eddig eladott...
1. Gran Turismo Concept 2001 Tokyo - 232,534
2. Super Smash Bros DX (GC) - 93,258 (931,495)
3. Mobile Suit Gundam (PS2) -- 90,613 (745,025)
4. Momotaro Train X (PS2) - 90,219 (365,776)
5. Crash Bandicoot 4 (PS2) - 66,949 (236,695)
6. Jak & Daxter: The Precursor Legacy (PS2) -- 55,674 (148,141)
7. Inu Yusha (PS) - 55,615 (120,337)
8. Super Mario Advance 2 (GBA) - 52,333 (388,179)
9. Dragon Quest IV (PS) - 51,284 (1,090,727)
10. Metal Gear Solid 2 (PS2) - 50,116 (800,676)

nyah különös hogy az mgs2 nél joban fogyot a super bross!!
CSOCSO
és tök igaz hogy a ps2 valahol a király...mivel milionyi gamez jött már ki rá...már mindenkinek ez van és megint kihozzák 2 évve elöb a konzolját mint a többi akkor megint mindneki ps3 at fog venni....
CSOCSO
tudod ez a baj hoyg megjelenésnél a gc jobb volt mint az x és a nevetséges az hogy xboxra jöttek a nagy ágyúk mig gc re sehol semi!!két gamez volt 1 a RS2...az sw fanoknak egy meg a luigi..a mario fanoknak...enyi..egyik sem olyan nagy akcio mizéria..
CSOCSO
NE IDEGESÍTS MÁR EZZEL "AZ EE GAZI EREJE" DOLOGGAL!!TISZTA DÁRT VÉDRES....
AZ EE GAGYI!!2 ÉVE KNT VAN ÉS EGY KURVA GAMEZT NEM FEJLESZTENEK AMI KIHASZNÁLNÁ AZ EE-T??NEVETSÉGES..HA AZ EE SEOL NINCS AKOR MINEK KIHOZNI A PS3 AT EBBEN AZ ÉVBEN?? EE?? OKAY TUD 60 MILLIO POLIGOTN TE OYLAN TEXTUÁKKAL AMIK MOST VANNAK NEKIK? MERT TEXTURILAG EFFEKTILEG GAYI A PS2... A POLIGONROL JUT ESZEMBE NÉZZ MEG EGY PSX ET ÉS N64 ET..AZ N64 NEGYED ANNYI POLIGONT TUDOD MÉGIS KB 10 SZER SZEBB VOLT!!!! KÖSZIKE!!!!CSUMMI!!!FELEJTSD MÁR EL AZ EE-T!
CSOCSO
semi elmagyaráztam hoyg faszságokat irogatnak de ez van... pyrex bátyusom itt számokkal dobálozik hogy ha az emebr bla bla bla és akkor kiesik és nem látod.. játszottál már extreme g vel vagy a wipeout tal vagy mi a címe??? bár szvsz az extreme g sokkal furmányosabb gyorsabb és én sosem vettem volna észre hogy kiesne valami...vagy egy autos gamezban pl miért nem esik ki semmi amikor 200 al tépek és végülis alig tudom megfigyelni hogy oldalt miket látok..pl a gt3 ban a 2d-s fák..ne haragudj de mikor nézed meg a hülye fejeddel a fákat??100-200 nál?😊én nem vagyok akor fasz hogy a fákat nézzem 200 nál egy suprában😊béke😊
CSOCSO
ez inkább ész szerű mint hoyg azért evszik le 320 ba a felbontást hogy 200 fps el menjen a gamez😊 mert ahogy mondtam... ha olyan gyorsan megy a csávesz hoyg nem fér bele a 24 fps be akkor felesleges beleférnie mert ugysem food eltalálni sem..amugy melyik buzi faszkalap száguldozik a q 3 ban? vagy mikor érdekel téged az hogy a q3 ban elhuz elötted egy rakéta..arról nem is beszélve hoyg nekem ilyen kiesési hibám sosem voltak az ut ben....régen jástzottam vele azóta átszoktam a realmodra...CS nekem gagyi..az sf is egy kicsit bár az már jobb de az INF az igazi!és sosem volt olyan baj hogy huhh az emebr eltünt...
PyRex
Hat akkor egyetertunk, szerintem sincs! 😊 De orulnek ha 2001 elejeig mondanal EGY darab minosegi jatekot PS2-re... Mondjuk ami legalabb megkozeliti a GT3-at.

PyRex

PyRex
Dehogynem fogadom el! En ugyanazt allitom, amit o, ha nem tunt volna fel: legjobb HW-e az X-nek van, de megis a PS2 a legsikeresebb! PERSZE, MIT GONDOLTATOK, MAJD 1 HONAP ALATT LEKOROZI AZ XBOX VAGY A GC? NEM! De eljon annak is az ideje. Raadasul a Sonynak ugye nem ez az elso konzolja. De ha megnezzuk, hogy hogyan fogyott anno a PSX (a sony elso konzolja) es milyen fogadtatasra talalt az XBOX, akkor asszem, hogy az MS-nek nincs felnivaloja. Meg nezzuk meg azt is, hogy milyen jatekok jottek ki masfel evig a PS2-re? EGY DARAB JOBB GAME NEM VOLT! Sem grafikaban, sem masban. XBOXRA meg kapasbol megjelent 2-3 nagyagyu... Szoval nem ertelek 😊

PyRex