A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.top50emu.com/
Ja, snes verziót tudsz találni, abban tényleg nincsenek videók, ezt elismerem!
Amúgy nem károgni akkarok, de a ps2 elmosása nem tudom, hogy mennyire műkszik egy snes játéknál, szerintem nem sokat javít rajta. Szarból nem lehet várat építeni (természetesen a maga idején a legjobb grafika volt, úgyhogy nem megsértődni ezen! 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Final Fantasy Chronicles"
Ez mikor jelenik meg?
A legjobban startoló konzol a GBA-t leszámítva a PS2.Persze ezt nem muszáj elhinned de így van.A másik,hogy a PS2 játékok színvonala messze magasabb mint a Xboxosoké!Őszintén szólva én utálom az MS-t mert fizetnek azért,hogy jó értékelést adjunk a játékaikról,hogy eladhassák a gépet.(Bár nem mondom,hogy a pénz nem jön jól dehát ez akkor is...na mindegy végülis belőlük élek😊 )De a kedvedért leírok pár játékot és ,ha ezeket veri valamelyik Xbox játék akkor kérlek írd mellé azt ami jobb.(Nem grafikailag hanem játék élményben!)
-The Bouncer
-Final Fantasy X
-Metal Gear Solid 2
-Devil May Cry
-Grant Turismo 3
-Tekken Tage Tournament (Talán ezt a Kakuto-X)
-Final Fantasy Chronicles(Ebben a játékban van a FFVII,FFVIII,FFXI felújított változata.Félre értés ne essék ez nem egyezik meg a PS1-re megjelent rokonával amiben a FFIV és a CT szerepelt!)
-Jak&Daxter
-SSX
-Dinasty Warriors 3
Na egyelőre ennyit írok mert már így is sok lesz😊Szóval szerinted ezeket már most veri az Xbox?😊)Figyelj szerintem te ezt valahol olvastad mert gyakorlatilag elég nagy butaság.Amennyiben nem akkor kérlek írd le a játékokat amik ezeket verik.
A szebbeket tedd be, mert Pyrex ezért ki fog nyírni 😊
playsite.fw.hu
Ott az Előzeteseknél keresd meg és nézd meg őket.Na persze még azok se véglegesek.(A házakon még finomítanak és állítólag még az autókon is szépítenek.)Szóval ez az a játék ami szerintem és még mások szerint is verte az Xbox játékokat.
1,Az újsággal való szerződésemben benne van,hogy csak is a Microfos gépét reklámozhatom.(Mivel az MS nagyban pénzeli az újságunkat)
2,Elméletileg én ezeket a dolgokat nem is nagyon mondogathatnám itt.(Bár mondjuk szerintem le se szarják mit csinálok de azért jobb a békesség...szóval sorry)
Viszont szerintem semmi GC sux mert az új gépre még sokat kell várni.Még a PS3 is javában fejlesztés alatt van.Egyéb iránt most ne vedd zokon de hidd el most nem éri meg GC-t venni.Úgy is lejebb fog menni majd az ára!Ha viszont van rá felesleges pénzed akkor persze megéri😊Egyébként mondom most sajna úgy néz ki,hogy a Sony és az MS szépen elintézte a Nintendot.(Sőt már biztosra is lehet venni mert egy pár játék fejlesztését le is állították rá sajna=(( )Hát azért a DMC-nél szerintem sokkal jobb az MGS2.(Nekem mindig is az érdekes történetű játékok jöttek be.)Persze ez nem jelenti azt,hogy nem szeretem a DMC-t😊))Nagyon is jó...de nekem a csúcs az MGS2!😊
A lényeg: egyetértünk, és nem tudok rá magyarázatot.
Riszpekk
nem mondtam hogy a skoda azt reprezentalja, csak azt, hogy ugye ki hitten volna .... szal barmi lehet.
barmelyik kocsi atalakitasokkal megfelel rally celokra (ismetlem atalakitasokkal, uj futomu, fekek, turbo a motorra, atalakitott motorelektornika, sport vezertengely, es a karosszeria tuningja)
a hyundai-rol se hittem volna sohase hogy azzal az otromba vaccakkal rallyzni fognak.
Riszpekk
Olyan jó csúnyákat, jöhet minden gépre 😊
Vitatkozni másról! 😊
jo te mondod 😊
azert nins, mert nem akarjak, skoda is van rallyba, es jo is, pedig ki nezte vlna ki belole, sot hunyadi is van😊)(
Légyszi, ha nem vágod a témát, nem dumálj faszságot. Nem hiszem, hogy láttál már pl. Daewoo Lanos túraverziót......
Szóval a hasonlat jó, csak ezexerint nem mindenki fogta fel.
Riszpekk
Amúgy azért, mert mindig leírom, hogy nálam nem elsődleges a grafika, azért még nem kell itt pironkodni 😊)) Nagyon-nagyon fontos az is, csak kb. egy-két éve észrevettem pc-s játékoknál, hogy már igazándiból nem érdekel annyira a dolog, mert manapság az én igényeimnek szinte minden szép 😊 De ettől még fontos, pontosan ahogy írod, jólesik a szemnek 😊
Amúgy már többen írták, én is csatlakozom: szaros ripem (még csak nem is a dvd verzió) van csak a gta3-ból, de én egy röccenést nem láttam benne...
Mondjuk tevedes ne essek engem nem erdekel mar az hogy grafika... meg szagat stb (najo ami a GTA3ban volt az tulzas)
nekem a hangulat a lenyeg, ha grafikaval jovok ki az csak azert van, hogy mutassam nem kell olyan egyhamar leirni a GC-t.
Szal nekem hangulat beleelhetoseg, kiraly sztori, jatekmenet allat zenek ez a lenyeg.
Leszarom agrafikat (de jolesik a szemnek)
Amúgy én is csodálkoznék, de az az igazság, hogy egyre kevésbé tudok különbséget tenni szép és szép játék között 😊
De DOA3mat nem igen veri most meg semmi se.
a fene vigye el😊
Figy. ha ajapcsik nem tudjak megcsinalni, akkor majd pont más fogja?
Velemenyem szerint nem veletlenul a vilag 3 legrosebb gazdasagi nagyhatalma japan.....(mar ha ez ma meg igy all)
szoval ok aztan tudnak.
Es azt kijelenteni, hogy japan nem programozott meg pc-t.... ejjjjjjjjjjjjjjjjjj de nagy butasagra vall.
A többit magánban, ok?
Pyrex egyetertek szinte mindenben amit irtal, csak abban adok a masiknak igazat, hogy xboxban nincs akkora fejlesztesi jovo, ot marhara nem kell kiismerni a hardvert, mert unalomig ismert.
Kiv. a gef3, de az se ma szuletett barany.
Ehh Sh2 bonus DVD-t en is megneztem es sirtam a rohogestol😊
XBOX rulezz😊)))))))))
Mondjuk telleg ugy kell tesztelni a kepminoseget, hogy ugyanazon a TV-n nezzuk a gepek produkciojat.
s ha lehet ugyanolyan jatekkal.
Mondjuk szerintem ebben talán még egyet is értünk: nem kell felvirágoztatni a pc-s piacot, virágzik az magától. Ha nem lett volna x, szerintem a halo-t akkor is megcsinálják, csak alapból pc-re.
"Mivel a Sony már 2 éve adja el a PS2-t, nyilván nem azt kellene nézni, hogy hozzá képest hol tart a másik 2 konzol, nem?"
Ebben abszolút egyetértek, ezért nem is jövök soha a konzoleladási statisztikákkal.
"De az valamit sejtet, hogy mindkét gép (XBOX, GC) sokkal jobban startolt, mint anno a PS2."
Erről pedig már annyi adatot láttunk (soha nem volt kettő ugyanolyan), hogy már nem tudja az ember, hogy miben higgyen. Én sőpec. nem is szoktam figyelembe venni. Annak hiszek, amit a szememmel látok, haver javasol, stb.
"Ráadásul az XBOXRA (meg GC-re is azért) alapból olyan játékok vannak, hogy verik a "nagy" nevü PS2-tes gamékat színvonalban. Akkor meg mirôl beszélünk???"
Arról, hogy nem verik színvonalban. Grafikailag nem fogok vitatkozni, mert:
1. nem láttam x-et, és nem vagyok az a típus, aki úgy ugat a vakvilágba, hogy még nem látta a gépet
2. erről olyanok, akik látták mindkettőt, nem feltétlenül mondják ugyanazt, elhangzott már ez a vélemény is, meg az ellenkezője is.
Ha nem a grafikát tekintjük a játékszínvonal mércéjenek (hanem a játszhatóságot, a hangulatot vagy a történetet), akkor még messze nem veri 2-3 igazán jó játékkal az x a ps2-t. Az lehet, hogy egyszer fogja, de most egészen biztosan nem. És légyszi erre ne válaszolja senki azt, hogy ps2-re a gt3-on és a mgs2-n kívül nincs jó játék, mert nincs igaza.
"Figyeljétek meg, hogy ha a PS3 az XBOX2 / GC2-vel EGYIDOBEN, és nem elôtte jön ki, akkor rohadtul nem fog toronymagasan elhúzni."
Ez biztos. Lehet, hogy el fog húzni, de biztosan nem toronymagasan, és lehet, hogy alulmarad. És az lesz az igazi verseny, amiből mi játékosok csak jól jöhetünk ki.
Ebben biza lehet valami...... Amikor kijött az új Opel Astra, még senki nem gondolta volna, hogy két évvel később német touring car szériában fog versenyezni. Ezekhez idő és rengeteg próbálkozás kell.
Riszpekk
Izlések és pofonok: én láttam a GT3-at is, játszottam is vele, nekem a PG Racing XBOX-ra sokkal jobban tetszett. Olyan effektek vannak abban a game-ban, amitôl a PS2 sírva bújna a sarokba...
Másik dolog: lehet, hogy TE megint leírod, hogy sokkal szebb játékok vannak PS2-re, csak sajna ezzel is magadat égeted, mert amikor már az 55. oldal írja le azt, amit én a saját szememel is láttam, hogy pl. a HALO és a DOA3 MINDEN IDOK LEGSZEBB KONZOLOS GAME-JA, akkor jöhetsz te azzal, hogy nem így van, maximum mosolygok rajtad. Nézd, én nem vitatkozom, higgy amit akarsz, nem érdekel. Játszottam az XBOX-szal és tudom, hogy milyen és mire képes, szóval ENGEM ne gyôzz meg semmirôl, köszönöm. SH2-ben a ködrôl: az, hogy a japcsi programozók, akik életben nem programoztak még PC-t (meg X-et sem) nem tudnak valamit megcsinálni az nem azt jelenti, hogy nem lehet...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Élôben 3 játékot láttam (de ott volt még vagy 10, csak az a 3 érdekelt).
Érveim:
- Ha megjelenéskor ilyen játékokat tudnak kihozni az XBOX-ra, akkor mi lesz fél év mulva?
- Mivel totál PC alapú az egesz, az XBOX játékok a PC-s játékipart is felvirágoztatják, hiszen nagyon sok XBOX-os játéknak elkészül a PC-s verziója is utána.
Nekem is lenne egy kérdésem azokhoz, akik azzal jönnek, hogy "bibibiiii, a sony már 20 millió PS2-t adott, el, hol van ehhez képest a GC + XBOX?"
Nos, én nem így látom a dolgot.
Mivel a Sony már 2 éve adja el a PS2-t, nyilván nem azt kellene nézni, hogy hozzá képest hol tart a másik 2 konzol, nem?
De az valamit sejtet, hogy mindkét gép (XBOX, GC) sokkal jobban startolt, mint anno a PS2. Ráadásul az XBOXRA (meg GC-re is azért) alapból olyan játékok vannak, hogy verik a "nagy" nevü PS2-tes gamékat színvonalban. Akkor meg mirôl beszélünk???
Figyeljétek meg, hogy ha a PS3 az XBOX2 / GC2-vel EGYIDOBEN, és nem elôtte jön ki, akkor rohadtul nem fog toronymagasan elhúzni.
Most nyilván még a PS2 az ász mindenben,mert az már rég kint van, rengeteg game van rá meg mindenki ismeri, nagy a reklámja, stb. De XBOX egyelôre még csak Amcsiban kapható és már így is rengeteg fan van. Ráadásul az is elárul valamit, hogy már Magyarországon is csomó XBOX van (ugye akik elôrendelték), tehát rengeteg embernek tetszik, és a GC dettó. Tehát ha mindkettô hivatalosan is megjelenik, akkor aztán kialakulhat rendes verseny.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bocs GC

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
És egy kérdés PyRexhez és GC-hez: tényleg nem értem, hogy hogyan lehet _ennyire_ lelkesedni egy olyan gépért, amin eddig két játékot láttatok...?