A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
Hianyzik az N64?😊
Van olcsoert Cheapnal egy igencsak jo allapotu.
naggyon olcsoert, sot Snes is van😊
GAMECUBE
Akarki is jatsza szarul áll😊)))))))
GAMECUBE
Na az a Motion Bur aztan kellett.... egyebkent mekkora virraszto vagy Te bazze😊)))
GAMECUBE
Tudtatok hogy a Full Throttle 2 jon gamcubere is?
Szal mar ilyen fasza game is landol a kockan....
Kene kezdenei elismerni lesznek ra sok jo gamezok..
Kaszi46
Hi all
Csocso hogyan lehet így képet beszúrni?

*Posse*T.W.D*

versio
a motion blur , antialiasing már müködik a ps2 enginemben , nagyon zorálul néz ki !

az állatok a porba hull 😊)

Hitm@n
Lehet az Xp szaraxik.Nyomjad csak fel a 98-at,azzal biztos menni fog. Ha meg nem, nos akkor...(ide gondold azt,amit csak akarsz😊)

Na jóccakát mindekinek,mentem alunni!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Igen van.

Töltsed innen!

Vagy próbáld meg ezt(bár lehet már megszûnt):http://www.nfsgarage.net/

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CSOCSO
modnom csak oylans zaga van..mert itt szopat a gép!
CSOCSO
erre még gyórsan válaszolj! középen kell leie egy pursuit suprának..
Hitm@n
Á,nem a'!

Pc suxx? Melyik konzolos autóshoz lehet ennyi plusz kocsit letölteni?

CSOCSO
http://www.nd4spdworld.com/?section=nfshs&page=car&action=popup&id=563 te látod itt a képet?
CSOCSO
jolvan inkább elmegyek aludni legalább azalatt nem idegeskedem..
CSOCSO
win xp...win98 holnap rakom fel az nfs miatt
Hitm@n
Win 98 Se

Hát neked?

CSOCSO
most midnegy hogy a haveromnál letöltömakor is idegesít mé baszaxik a gépemmel ez a buzi oldal! ez is olyan PC SUX szagú!!
CSOCSO
az lesz😞 de nem látom hoyg néz ki az auto nemtom mit töltsek..szar autot nem akarok tölteni...
CSOCSO
sõt most mondta hogy nem dap al szedte le hanem simán rákattintott és lejött neki.. hát ha én rákattintok nekem a fõoldal jön le.. neked milyen oprendszered van?
Hitm@n
Akkor meg let's go a haverhoz,azt' onnan letöltöd ami kell.Meg viszed a vinyódat is.

Hitm@n
ÁÁÁ,esküszöm,fogalmam sincs mér csinálja ezt veled az oldal!

CSOCSO
beszarok a haveromnak még DAp al is lejött..nekem azzal is csak a dl.php jött le
Hitm@n
Kb. 170-180 van fent vinyón,de cd-is van egy-kettõ.

Ami vinyón van,azokat mindet én töltöttem le,a cd-s pedig rendelve van.

CSOCSO
CSOCSO
http://site.nfscars.com/nfs4shots/ts97.jpg te bazzeg ezt beirom és kidob a fõoldalra ez az egész odlal ugy szar ahogy van
CSOCSO
hány autod van? tölts le midnent😊
Hitm@n
Lefele 3-4 kb/s-al.

Felfele meg az se tom,hogy kell 😞

CSOCSO
a helyedben tényleg letöltenék mindent! nem mintha én nem modemmel lennék!
CSOCSO
köszike!! hány autod van?
CSOCSO
urvajó..én sosem látom az autok képeit!!!és nekem kurvára nem szedi le ezeket és ez a legszörnyûbb.... hány k val töltesz? legalább a suprákat le tudod nekem szedni??? eg a pursuit suprákat is?
Hitm@n
Persze,máris nekiállok 😊)))

CSOCSO
itten vagy már?
Hitm@n
Bocs,hogy ilyen lassan válaszolgatok,de modemrõl nyomom 😞(

Látom a kocsik képeit,akkor csinál nekik x-et,ha modjuk mellette töltök még vmit/vmiket,vagyis ha túlterhelem a "kapcsolatot".
Tényleg idegesít engem is,hogy nem tudsz vmiért letölteni kocsikat,de mostmár lövésem sincs,hogy mit csinálj...

CSOCSO
milyen vonalad van? válasz ki egy napot tölts le mindent meg a 91 pályát a másik odlalról tedd ki cd re és add nekem😊
CSOCSO
válaszolj már arra kérlek hogy neked lejönnek-e a képek? már 3 szor kérdeztem!
CSOCSO
hiába töltöm le ujra
Hitm@n
Próbálok.

CSOCSO
kitöröltem a cukikat mostmár nincsloginincorrect okosság..de mindig szar a többi!! te látod az autok képeit?
CSOCSO
ne nézz hülyének persze hogy probaltam!!! azzal is HTML oldalt akar letölteni..
Hitm@n
Én nem is vagyok loginolva.

Van úgy,hogy nekem is a dll.php-t akarja letölteni.Olyankor újracsinálom,és a zip-et tölti.
Próbáltad már a "Cél mentése másnéven"-t?Vagy azzal se megy?

CSOCSO
még ne menj el segíts nekem..
CSOCSO
nem müködik!!!
hiába jobb klikk egyikkel sem szedi le!!!
1)
http://site.nfscars.com/car.php?ID=1200
ezen az odlalon alink a zip ide mutat:
http://site.nfscars.com/dl.php?ID=1200
ami a fõoldalra rak ki...
2)Login incorrect! ezt irja ki felûl bal oldalt
3)egyik autó képe sem jön le!! midnegyik helyett egy kis x van...
stb!!!
Hitm@n
Hú bazz!
Amúgy láma vagyok a nethez,durván fél éve van.

És a windows féle Download Accelarator-ral sem mûködik?

Nekem úgy van,ha vmire jobb gombot nyomok,ott van egy külön menüben a "Letöltés Flasget-tel".De ugyanitt van a "Cél mentése másként" is.

Indítsd el a Flashget-et,megjelenik egy kis négyzet vhol a desktopon,na abba kellene elvileg beledobálni a letölteni valót.

CSOCSO
http://www.nd4spdworld.com/
90 pálya van az nfs4hez
CSOCSO
ok .. odáig eljutottam hogy jobb klikk és ott van most midnen letltö progika😊 jo nagy let ez a kis ablak😊 de hiába... dl.php-t akar tölteni..sõt! le is szedte azt a pár kilobájtot
CSOCSO
Login incorrect! ez neked van bal felsõ sarokban? regelni akartam magam megjött a levél hogy isten hozott de nemtok belépni..nah ehhez mit szolsz?
CSOCSO
nah leszedtem a flashgetet leszedtem regetet leszedtem dap ot leszedtem getrightot egyik sem szedi le.. ami ott van a zip filenál annak ez a linkje:
http://site.nfscars.com/dl.php?ID=1767
mindegyik vm ilyenre végzõdik ami eldob a fõoldalra!!! a másik hogy hiába tettem fel mindegyiket nem jelenik meg a jobb klikknél a letöltés flashgettel stb...
Hitm@n
Próbáld meg a windowsos Download-os izével!

Vagy ha nem megy úgy se,próbáld meg ezt a Flashget-et.

CSOCSO
gozilla...
Hitm@n
Figyu: amikor rákkatintasz egy autó nevére a listán,akkor behozza az adott kocsit egy új oldalon.Na ott van olyan,hogy Download és a zip.
Engem még soha nem dobott sehova.
Én úgy szoktam:jobb gomb a zip-en,majd "Letöltés Flashgettel" ...ennyi.

Mással még nem töltöttem le onnan kocsit,úgyhogy nekem ezzel mûxik.
Te milyen letöltõt használsz?

CSOCSO
basszameg😊
a mailt elolvastad akor adj választ mert ezt clk képet egy oldalrol mentettem le! szal nincs megoldva! szoval hogyan kell?