A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eheheh
a MIB et os korsz néztem
Netán te is nézted a MiB-et?😊
amugy jo gamez csak rövid..1-2 napos....
mivan tegnap nézted a MIB et?😊
Kibontom a GC-t mikor is meglepõdök,hogy milyen pici.A memóriakártyára azt hittem orbit rágógumi,a gép pedig leginkább egy pedikürre hasonlított melyet muter majd nem le is nyúlt.Miután beazonosítottuk a tárgyak hova tartozását és össze raktuk már csak egy dolog volt hátra...kiprószálni a játékot.Szal kibontottuk a Luigis mansont majd meglepõdve tapasztaltuk,hogy a benne levõ "CD" biza elég kicsiny😊Olyannyira,hogy egybõl eszembe is jutott az ex - MiB -es Mr.K szava melyet a CD utódjairól makogott😊Na de elég a csodálkozásból.Jó lenne már játszsani.Játék a gépbe és várjuk,hogy a játék töltõdjön.DE NEM TÖLTÕDIK!Ugyan is egybõl a játék menüjébe kerülünk!Mint ha csak kazettáról játszanánk.Fantasztikus.Soha nem tölt , hangja nincs.A grafika szédületes😊A játék nem rossz bár lehetne izgalmasabb... Aztán lehet elég lett volna,ha nem vagyok álmos😊Egy biztos!Az az érzés fogott el végre megint ,hogy JÁTSZOK. Ezt PS2-nél és PS-nél nem éreztem.Ez csak SNES,DC és N64-re jellemzõ dolog.Viszont ez a kis kütyü végre vissza adja azt amit az SNES-es játékok.Nagyon jó,hogy a Nintendo nem csapja össze a játékait.Így TÉNYLEG meglehet lenni warez nélkül cserélgettéssel.Bár tény az tény.A felhõtlen szórakozáshoz szerintem többen kellenek.Viszont ha van 2 vagy annál több kontroller megvagyok róla gyõzõdve,hogy az egész család jól fog szórakozni mert ez TÉNYLEG JÁTÉK!
Which system showed the best games at E3 2002?
GameCube 57.14%
PlayStation 2 20%
Xbox 22.86%
tiszta fos.. az irányitás hányadék!.. egyelõre ennyi.. csalódtam... remélem az nfs6 ban is lesz iylen letölhetõ oosság😊 az legalább szép lesz és az irányitás is jobb lesz!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A Nintendorol meg nem halottunk mi van.
Meglatjuk.
majd most 😊)))))))
Riszpekk
"Az Xbox árának csökkenése rendkívüli hatással van az eladásokra -- mondta legnagyobb amerikai játékbolt-üzletlánc, a Toys "R" Us vezérigazgatója, John Eyler. Eyler a Microsoft által szervezett "CEO Summit" rendezvényen kijelentette, hogy kétség sem fér ahhoz, hogy az Xbox lesz a közeljövõ vezetõ videojáték-platformja.
"Az árcsökkentésnek hihetetlen hatása volt a keresletre" -- mondta Eyler. "Az eladások egyre csak nõnek, amíg létre nem jön a kritikus tömeg, és az Xbox valóban a videojáték-ipar vezetõ platformjává válik" -- tette hozzá."
Najah 😊
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mindegy felraktam nfs4et.. felraktam autokat gyönyörûek de vanak amiktõl beszarik az nfs4😞(((((((((((((((((((((((((((((((
meg akadozik mint az állat!!!!!!!! majd ujabb driver kell...
20 milla polygon , majdnem prerender minöségben !
dinamikus önárnyékok mindenütt
Eljen bazze😊))
A lilasok vannak elonyben.😊
Csomi, Unknow, Cheap es en mind mind lila kockaval birunk😊)
Hehe 😊)
En eppen mostan nyomom FFX internationalet😊
Nem lehet abbahagyni😊
A bonus DVD eegge ramaty amit adnak a gamehoz, sza kihagyhato eleg kemenyen.
Nem marad le az ember semmirol sem.
Amúgy Cheapnek üzenem, hogy egy uriember, még egyszer köszönöm neki, hogy gondolt a szülinapomra 😊