A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
heheeheheh no mindegy😊 ezt majd megbeszélitek...én benne vagyok...
CSOCSO
csak aluigi .. az 576 ban kiprobáltam a cel damage--t ami cool a simpsons road rage a mi cool! az ssmb-t ami király! az iss-t ami nekem nem tetszik a masik focisat ami nem tetszik az nba-t ami nem tetszik azaz nekem nem valóak a sport gamezok.. legalábbis a focis nem tetszett..nba-t SNES en szeretttem.. amugy lehet hogy ha megszoknám tök cool lenne az is...
Unknow
Behalok😊A kis piszok😊))Tõlem meg sajnálta volna az SSBM-et?😊))Na szép😊4-en a király😊Mondom azt kéne te meg GC meg esetleg Cheap ha ráér átjön aztán multizni egyet😊Az nagyon sirály😊
CSOCSO
ma ajánlotta nekem..szvsz cool gamez fõleg multiban akár 4 en is😊 mi csakketten nyomtuk az 576 alkalmazottakkal😊
eheheh
a MIB et os korsz néztem
Unknow
Hány játékod van neked bazzz?😊))))
Unknow
Jaja...mivel Cheap oda tette mellé csomaziva😊)))
CSOCSO
azért van egy két gamez aminél tölt!! volt olyan hogy már ideges voltam hoyg anyit tölt mint egy ps2😊 de igaz ez portált gamez volt pl a cel damage meg a simpons road rage
Unknow
Jaja néztem😊))Bár azért nem a régis mozis érzés😊De azért jó volt😊))Egyébként a Luigi csak ideiglenes😊Addig van amíg Cheap nem hoz nekem SSBM-et😊))
Netán te is nézted a MiB-et?😊
CSOCSO
sok sikert a luigihoz..holnaputánra már végi is viszed😊
amugy jo gamez csak rövid..1-2 napos....
mivan tegnap nézted a MIB et?😊
CSOCSO
honan van memord?géphez volt csomizva??😊
nah legalább tudod mit érzünk min Nintendosok😊))
Unknow
GC -s kalandozások - Part 1:
Kibontom a GC-t mikor is meglepõdök,hogy milyen pici.A memóriakártyára azt hittem orbit rágógumi,a gép pedig leginkább egy pedikürre hasonlított melyet muter majd nem le is nyúlt.Miután beazonosítottuk a tárgyak hova tartozását és össze raktuk már csak egy dolog volt hátra...kiprószálni a játékot.Szal kibontottuk a Luigis mansont majd meglepõdve tapasztaltuk,hogy a benne levõ "CD" biza elég kicsiny😊Olyannyira,hogy egybõl eszembe is jutott az ex - MiB -es Mr.K szava melyet a CD utódjairól makogott😊Na de elég a csodálkozásból.Jó lenne már játszsani.Játék a gépbe és várjuk,hogy a játék töltõdjön.DE NEM TÖLTÕDIK!Ugyan is egybõl a játék menüjébe kerülünk!Mint ha csak kazettáról játszanánk.Fantasztikus.Soha nem tölt , hangja nincs.A grafika szédületes😊A játék nem rossz bár lehetne izgalmasabb... Aztán lehet elég lett volna,ha nem vagyok álmos😊Egy biztos!Az az érzés fogott el végre megint ,hogy JÁTSZOK. Ezt PS2-nél és PS-nél nem éreztem.Ez csak SNES,DC és N64-re jellemzõ dolog.Viszont ez a kis kütyü végre vissza adja azt amit az SNES-es játékok.Nagyon jó,hogy a Nintendo nem csapja össze a játékait.Így TÉNYLEG meglehet lenni warez nélkül cserélgettéssel.Bár tény az tény.A felhõtlen szórakozáshoz szerintem többen kellenek.Viszont ha van 2 vagy annál több kontroller megvagyok róla gyõzõdve,hogy az egész család jól fog szórakozni mert ez TÉNYLEG JÁTÉK!
CSOCSO
és még is mi az amit csináltál? egy arc? egy test? auto vagy mi? azért ha én icsnálnék vmit 10 szer ennyit irnék róla.. de mindegy
D3t0nat0r
Ja biztos. Kermek mehet pihizni, mert jön! version! 😄

CSOCSO
xengamers.com
Which system showed the best games at E3 2002?
GameCube 57.14%
PlayStation 2 20%
Xbox 22.86%
CSOCSO
és kukim az nf4 be!!!!minden 4. autótol behal az nfs4 minden auto szaraxik.... megyek az ut közepén és az auto oldala szikrázik ...
tiszta fos.. az irányitás hányadék!.. egyelõre ennyi.. csalódtam... remélem az nfs6 ban is lesz iylen letölhetõ oosság😊 az legalább szép lesz és az irányitás is jobb lesz!
CSOCSO
hehe GameCube ban nincsen $ betû!!!!
GAMECUBE
CHEAPNAl van.
Es warezkak is.
mohus
jujujujjjj😊))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
van már Xbox mod?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem a warez dönt😊

GAMECUBE
Hath utananezek en ennek a Toysarusnak😊
Megnezem GCvel mi a szitu😊
FREAK
bezzeg ha a sony mondja, az nem $ony szagú, mi???

ah, kár veletek szóbaállni 😊

Riszpekk

versio
ez nagyon m$ szagu 😄
majd meglátjuk mi igaz ebböl

FREAK
majd, ha a toys'r'us mondja, elhisszük 😊

Riszpekk

FREAK
a sony azt mond, amit akar 😊

Riszpekk

GAMECUBE
elnezest 500-800%os.
GAMECUBE
Csak hogy a sony 5-800%os eladasnovekedesrol szamolt be.
A Nintendorol meg nem halottunk mi van.
Meglatjuk.
FREAK
ezt ugattam eddig is........... még jó, hogy 2x annyi cube ment el feleannyiért.... 😊))

majd most 😊)))))))

Riszpekk

PyRex
Hmz:

"Az Xbox árának csökkenése rendkívüli hatással van az eladásokra -- mondta legnagyobb amerikai játékbolt-üzletlánc, a Toys "R" Us vezérigazgatója, John Eyler. Eyler a Microsoft által szervezett "CEO Summit" rendezvényen kijelentette, hogy kétség sem fér ahhoz, hogy az Xbox lesz a közeljövõ vezetõ videojáték-platformja.

"Az árcsökkentésnek hihetetlen hatása volt a keresletre" -- mondta Eyler. "Az eladások egyre csak nõnek, amíg létre nem jön a kritikus tömeg, és az Xbox valóban a videojáték-ipar vezetõ platformjává válik" -- tette hozzá."

Najah 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ez igaz, de akkor is abszurd, hogy a sony europe szerint a következõ néhány hónapban kb. öt játék fog megjelenni a gépre. Holott kb. a tízszerese.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

versio
a ps2-val játszani kell, nem azt nézegetni hogy mi jön kirá majd , talán .. 😄DDD

Mondjuk le a kalappal a Nintendo Europe elõtt! Amit a Sony mûvel regionális konzolpolitika címén, azon vagy röhögni vagy káromkodni lehet csak... legalábbis honlap szintjén.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
Szoljál ha szeretnel szoros alatkas manokas rokas, stbs gamezokbol egy raklap kepet oks?😊
GAMECUBE
Csocso:
Irj mailt Csere ugyben Cheapnek:
[email protected]
Meg mostansag jo?
CSOCSO
Csabbi Bin Laden!!!
http://www.cube-europe.com/index.shtml müxik végre!!!
CSOCSO
nah felraktam win98 at bár szar félig..
mindegy felraktam nfs4et.. felraktam autokat gyönyörûek de vanak amiktõl beszarik az nfs4😞(((((((((((((((((((((((((((((((
meg akadozik mint az állat!!!!!!!! majd ujabb driver kell...
CSOCSO
te vagy nyomi
CSOCSO
majd egy vidiot pakoljá fõ vhova
CSOCSO
FEKETE GC RULEZ!!!!!!!!!!!!!
versio
büntetni fog az enginem már látom

20 milla polygon , majdnem prerender minöségben !
dinamikus önárnyékok mindenütt

GAMECUBE
CHEAPBOY:
Kout kihagytad a lila kockasok korebol.....
GAMECUBE
Nah Cheapnek koszonhetoen (meg XMShopnak) matol nekunk is van kockank.
Eljen bazze😊))
A lilasok vannak elonyben.😊
Csomi, Unknow, Cheap es en mind mind lila kockaval birunk😊)
Hehe 😊)
mohus
hát ez nagyon nyomi

mohus
csak C64en nem nyomhattad 4-en egyszerre

CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
GAMECUBE
Mondom en hogy szo szerint seggnyalo😊))))))))
GAMECUBE
nem uriember az hanem egy seggnyalo f*sz😊)))))))))))))))
En eppen mostan nyomom FFX internationalet😊
Nem lehet abbahagyni😊
A bonus DVD eegge ramaty amit adnak a gamehoz, sza kihagyhato eleg kemenyen.
Nem marad le az ember semmirol sem.
Nem. Jól megdugott 😊

FREAK
kaptál ajándék mûbránert? 😄

Riszpekk

Mit csinálsz te ilyenkor ébren? 😊
Amúgy Cheapnek üzenem, hogy egy uriember, még egyszer köszönöm neki, hogy gondolt a szülinapomra 😊