A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Most léptem csak fel.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
és minden autobol találtok egy ilyet széttuningolt vátozatot!!
pffuuu csomo ilyen fast and furiousos auto de iylen autok hogy merci CLG GTX😊!!!bazzeg nagyon zoral autok vannak itt! a GT3 ehhez képest sehol nincs!!! ilyenkor sajnálom hogy nem lehet ilyet csinálni konzolon!! 2059 auto!!
KÜLDTEM NEKED EMAILT! NEMTOK LETÖLTENI SUPRA AUTOKAT😞 HIÁBA NYOMOK A LINKRE A FÕOLDALRA DOB VISSZA😞((((((((((((
a mario az hozza szokasos jo formáját..
a metroid meg huhh! még több videot akarok róla!!!!!!!!!!
lesz GC re is..remélen online gamezható lesz😊 az SSBM meg nem emléxem hoyg kézre állt volna kibaszott furcsa volt ..nahjo nem állt kézre!! furcsa volt hoyg felûl analog karok vanak meg hasonlok..jo lesz az csak meg kell szoknom..mmeg nemismertem a combokat meg semit szal jo lesz az! különbenis nem volt még konzolas gamez amit ne szoktam volna meg 10 perc alatt!!
Vote Submitted
GameBoy Advance 7.62% 1224
GameCube 20.31% 3263
PC 19.77% 3177
PlayStation2 40.85% 6563
Xbox 8.23% 1322
I don't play any of them 3.22% 518
TOTAL VOTES 16067
offjól😊 osszes NINTENDO😊
wario kirby és tsa-i
mondjuk mindent kihajigáltam...psx, saturn
ejh beh szíp is vót
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
most aztán...szõrözhetsz....
warez meg....
na mindegy tetudod😊
hát én azon nem játszottam...de elõtte is volt már
megadrivon(16bit) 4-en nagyon kirr. volt...
sega saturnon(32bit) 10-en lehetett😊)))két elosztóval..mondjuk itt is max négyen nyomtuk😊mert tíz személyesben...enyhén apró volt minden😊
ps2-re nem lesz?
és SNES-en volt??
mohuss