641
X-Men I-II-III.
-
#361 Lehet. Akkor valszeg így néz ki egy időjárársjelentés: "Holnap többnyire napos időre számíthatunk, néhol záporok is előfordulhatnak, este 12-15 fok várható. De persze ezen mindig változtathatnak a mutánsok és egyébb nagyhatalmú lények. Derüs estét!"
Ez igaz. A rajzilmekben is feltüntek átfedések. Pl pók-man + x-men, fantasztikus 4-es + iron man (ha jól dereng)... Bár lehet valamikor megfogják csinálni ezeket is.
mentem melózni :-( -
#360 hát egy olyan világban, ahol a mutánsok, a szuperhősök és a természetfeletti hatalommal rendelkező bűnözők mindennaposak, valszeg meg sem lepődnek rajta..
1ébként én egy dolgot nem értek..Marvel regényekben gyakran fel-feltünnek másik regény főhősei is..a filmekben még csak utalás sincs rá..pedig olyan látványos dolgokra, mint amit Magnetó művelt, valszeg kivonulna a Fantasztikus Négyes vagy a Bosszú Angyalai... -
#359 Magoo:
Mondtam hogy ma ráfexem a filmzene témára meló után. Nos most kicsit lazulás van úgyhogy néztem egyet. Tessék itt egy link itt szűrcsölj rá talán lesz valami:
SoundTrack.net -
#358 Ezt már nem magyarázod ki
Storm képessége? Hát. Az érdekes lenne. Apropó egy kérdés: Ha storm viharokat meg miegymást csinál, a meteorológiai intézetnek még nem tünt fel hogy néha fura időjárási jelenségek keletkeznek és tünnek el? (bár amit azok jósolnak:"talán esik holnap, talán nem") -
North #357 Nekem Vihar képessége tetszik a legjobban, de mivel elég lusta vagyok így a telekinetikát választom.:) -
#356 BTW én Storm lennék a legszívesebben:) (és nem azért mert egy meztelen Hale Berry bámulna rám vissza mindig az állótükörből:D) -
#355 Én vállalnám a karmok által okozott fájdalmat :) -
#354 Igen ezt sejtettem. Csak próbáltam humoros lenni :-P (nem sikerült)
Kandurex:
hogyhogy csak annyival beéred? Én többre vágynék -
#353 Mystique -
#352 Nekem elég lenne a Phoenix -é :) -
Seten #351
Viszont neki nem a konyhában hanem a hálószobában lenne rám szüksége mint Multiple-man! :)
-
#350 ha egy adott fájdalomban rendszeresen részed van hozzászoksz:) ÉS igen a karmok elővágják magukat és Logan bőre azonnal gyógyul a seb körül. Egyébként logannak régi nagy nemezisével Sabertooth-al volt nagy harca az első rész legelején (miután összeszedte vadócot) aki ugyanolyan képességekkel született mint Logan de nem avadkoztak bele a fejlődésébe így 2,5 méter magasra és majdnem 180 kilós áűllattá változott csupa szőr és temészetes karmai vannak. Viszont sokkal gyorsabban gyógyul mint logan és jobban hasonlít egy vadállathjoz mint egy emberhez és mivel állati ösztönei meglehetősen erősek ezért olyan egyszerű a gondolkodása mint egy pisztrángnak... -
#349 Azért nem árt megjegyezni, hogy azok a pengék nem "előjönnek", hanem elővágják magukat (egy "kissé" fájdalmas lehet) -
#348 az elsőt alkalmazza Logan is a képregényben.. -
#347 tudom..azért írtam külön, me telepátia az inkább gondolat-átvitel..nem feltétlen jár 1ütt gondolat-olvasással is (pl szerepjátékban :P )
telekinetikus erővel közveszélyes lennék, mert sztem 1-2 autósoförrel lefejeltetném a kormányt.. -
Szolnokboy #346 én a szemmel való tv kapcsolgatást akarom, nem kéne mindig azt a rohadt távirányitót keresni -
#345 Én is Mystique képességét választanám és felvenném CHUCK NORRIS alakját hahaha -
#344 Gyááááá! Nagyon nagy móka volt ez a film!! -
#343 Hááát. vagy beszereznél egy papirt hogy mondjuk a koponyádban fém van ezért csipog (és nem is hazudnál akkorát mert minden csontodon fém van :-D) Ha meg nem hiszik akkor jöhet a B.terv: pengék elő (és mint az első részben) csipogó kaput szétnyomatni, pengék vissza, szúrós nézés. -
#342 Az adamanitum csontváz nem képesség, hanem egy mesterségesen előidézett állapot. az nem számít bele a témába.
Magoo: jolvan azért nem kell leharapni a fejem. Holnap meló után rákattanok a témára, majdcsak lesz valahogy. Mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy.
Seten: Multiple-man -re gondolhatott. Lol. Belegondolt hogy mennyit kellene főzni rád?
Zsirkereskedő: Most így bele gondolva tényleg nem lenne rossz. Főleg ha megkapnánk azt az akrobatikus verekedős tudásást is. De csak a sima alakváltással is tudnék mit csinálni. -
#341 A telepátia az a gondolatolvasás. Ha a tárgyak akarattal való mozgatására gondolsz akkor az a Telekinézis, vagy Pszichokinézis.
Nekem Kolosszus képessége is tetcik. Nem vágnám meg magam borotválkozás közben -
#340 néha a telepátia is jól jönne..beleértve a gondolat-olvasást is ... -
a zsírkereskedő #339 és Mystique képessége mellett csak elmennétek?
mindenkit megkaphatnánk... lol, és bárhova bemehetnénk kis utánajárással...
ha gyúrni van kedved izmos leszel.. ha sörözni sörhasú leszel...
ha meg öregedsz akkor fiatal leszel...
praktikus -
Vlala #338 Mikről folyik itt a szó, nem mindennapi. -
#337 Sztem én nyerném a vitákat! :D -
Seten #336
Ja, viszont nem tudnál egy csomó boltba, bankba (repülőtér, stb.) bemenni, mert állandóan vitatkozni kellene a biztonságiakkal. :)
-
vg #335 Magneto! -
#334 Amúgy nekem is Wolverine képessége(i) jönne jól :) Nem csak a gyógyulás hanem az adamantium karmok és csontváz. :) Napi szitukat könnyedén meg tudnám oldani...plusz a meggyőzőerőm javulna picit! :D -
Seten #333
A barátnőm szerint, nekem a saját magát többszörözni képes pali (nevét nem tudom) képessége kellene. No comment.
-
#332 Magiszter könyörgöm figyelj arra amit mondok!
A filmzene megvan...a film pedig meg lesz. De EZ A ZENE NINCS BENE.
Mondtam már korábban....ez csak a bemutatóhoz készült! Ezért vagyok gondban -
Lacika 79 #331 Rozsi öngyógyító képessége beadja :) -
#330 Egy kis fórummozgatás:
Ki milyen képességet fogadna el az X-men filmekből? (csak 1 képességet lehet)
Válaszodat indokold legalább 2 mondattal. (többszörösen bővített összetett mondatokra célzok. és nem: "Csak me'! Én azt mondtam!" jellegűekre) -
#329 Megvárod míg kijön DVD-n és ha addigra még nincs meg a filmzene CD akkor kiszeded a Credits mögül -
#328 Bakker! Sehogy nem tudom beszerezni azt a monumentális zenét a trailerből???????
Kész őrület! :) Nagy filmzene gyüjtő vagyok erre egy ilyen zenét nem tudok beszerzni....ejnye.... -
#327 Egyetértek :D -
#326 Én inkább DVD-n veszem meg :) -
#325 Jah amugy már fent van neten. legalábbis az egyik "nem mondjuk ki a nevét" oldalon már fent van 2 féle változatban is :-P -
#324 Spoiler hegyek!!! Komolyan, ilyenkor csodálkozna valaki ha SPAM és vírus radatát zúditanák rá. Könyörgöm. nem lehet kiírni azt a nyamvadt SPIOLER szót legalább? Lelövitek a film pojénjait.
-
#323 Wolf... LOL
Az Wolverine angolul öreg... Csak a magyar fordítók remekét láthattuk ismét, hogy farkasnak fordították... -
vg #322 Megnéztem a filmet, várom a következő részt(és a Wolf, valamint Magneto fiatal éveiről szóló filmeket)! :) Jah, tényleg megmozdult a sakkbábú, azaz nem vesztette el teljesen erejét Magnetó! Aki nem látta, az vak!