X-Men filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de abba pl Kolosszus Magnetonak dolgozik, meg Gambit is.. az x-menek nagy része kölyök még, és Bulldi nagyon gagyi benne sztem..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy hogyhogy 1,5? Akkor már kerekítsünk 2-re <#vigyor>#vigyor> De azért pojén hogy nem láttam csak a bemutatókat és 3-ból 2-t eltaláltam. Kivi vagyok hogy mi lehet az amit eltaláltam.<#conf>#conf> (de nem mond el)
Kérdés: Milyen hosszú az a stáblista?
csak az uccsó elõadás volt, és valszeg sietett a geci gépész hazafelé :S
most meg azzal tellik a napom, hogy kutatok fórumokon, hogy mi is történt :/
Már a 2-be is az volt a pláne, mikor a Dark Phoenix ott szárnyal a víz alatt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Más: tegnap este megnéztem a filmet, és a geciqrva mozigépész stáblista közepén kikapcsolta a cuccot. Képzelhetitek, hogy az ott maradt emberkéktõl mit kapott, biztos csuklott az anyukája 😉
Szal valaki pls írja le, hogy mi történik a stáblista után, mert megöl a kíváncsiság.
Lacc88:
Én is úgy tudom hogy a prof féltesója és a fején a bili az tulajdonképen ugyan ezért van amiért magnetõnak is a sapkája. Hogy a Prof ne tudjon turkálni az agyában. Arról a kristályos dologról nem hallottam. De ha belegondolsz mi egyszerûbb? Buldózernek adni 10 percet hogy kiderûljön miért is ilyen erõs, vagy ráakasztani a "Mutáns Vagyok" táblát?
Meg egy érdekesség. Ha a képregények írója is szerepelt a filmben (a slagos csávó a kertben) akkor miért nem szólt bele a rendezésbe, hogy "bocsi de én ezt nem így képzeltem el".
U.i.: Vááááááá!<#nevetes2>#nevetes2><#wow3>#wow3> Má várom a fizunapot. Azonnal berongyolok a legelsõ moziba <#nyes>#nyes>
Csak járj utána 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
M.o-n az X-men 3 bukta lesz....de a világ más helyein tarolni fog. 😊 Ebbõl látszik, hogy M.o-n milyen kevés embernek van ízlése! 😄
Mi is premieren néztük meg a filmet és 10en voltunk a teremben.
Mertek radikális lépéseket hozni a sztoriban....de én remélem nem lesz folytatás. spin-off-ok jöhetned, de ezt kár folytatni. ÍGY KEREK!
Egyébként Brett Ratner nem olyan béna ám....azért õ a Prison Break-ben is ügyködött 1-2 jót. És sztem ezt sem baxta el 😊
amúgy valaki leírhatná egy spoiler tagba hogy mi volt a felirat után... sietnem kellett a vonathoz...
a film dúrva, érdekes, folytatást kívánt..amúgy eddig se követte hûen a képregényt..bár az se "követi" saját magát, hisz van a klasszikus, van vmi új féle meg legalább 2 mese-sorozat, amiben megint megvan kavarva a dolog..ennyit a történetérõl..úgy hírtelenjébe ennyi..még meg kell emésztenem az elmúlt 2 órában látottakat..
jah, "meggyógyítás", vagy akár nevezzük képesség-semlegesítésnek..emlékeim szerint volt rá eset a képregényben is..csak ott nem csináltak belõle szérumot..
sok szerelme volt: én inkább lángolásoknak nevezném õket, inkább flört 😊
btw hol volt Gambit??? NEm úgy volt hogy õ is benne lesz?
I love this game!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amit Singer felépített az elözõ két részben azt Ratner fél óra alatt lerombolta. ÉS innentõl gyakorlatilag indul az õ produkciója. A mutánsok száma szinte annyira sok hogy épp hogy bemutatták õket, 10 perc múlva már meg is haltak (igaz, ez a történet része is) A fõszereplõk karakterébe sem nyertünk sok betekintést mint az elözõ két részben.
Hazafelé gondolkodva arra is rájöttem hogy maga a történet is egy nagy ****ság. Hogy lehet egy mutánst egyáltalán meggyógyítani(vissza alakítani)? Egy ilyen világban mint az X-Mené szerintem ilyesminek nincs helye. AZt meg méginkább nem értem hogy miért kellett ilyen szinten lezárni a történetet (hogy a legfontosabb karakterek meghaltak) Tudom hogy trilógiának szánták (de hallottam hogy lesz folytatás) de egy ilyen képregény filmet nem lehet így lezárni! Ez nem egy könyv aminek van saját endingje amit az író elképzelt, a marvel képregény világ egy soha nem záruló világ, aminek nincs vége. Csalódott vagyok. Többet vártam.
Hab a tortánt volt az mikor Logan azt mondta Jeannek(Phoenixnek) hogy szereti...loál, egy igazi Wolverine ilyet soha sem mondana senkinek.
Stan Lee jó szokásához híven ebben a filmben is vállalt egy kis szerepet 😊
5/10
I love this game!
Én meg ott vártam a haverjaimmal...de megérte! A felirat utána rész picit oda tesz és jobb pontot tesz a film végére 😉
Mindenki várja meg!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
-a film végérõl a leghalványabb elképzelésem sincs. Valószinû hogy Magneto megint veszit.
-Jane-el meg szerintem az lesz hogy kitisztul a feje és visszaáll az X-men-ek közé. (amit hallottam a képregényrõl az alapján)
-A szereplõ halálról meg annyit hogy Küki nagy esélyes, mert csak a film elején szerepel.
-Árnyékot azért nem hagyták benne mert az õt alakító szinész nem válalta el. Amúgy meg a játékból az jön le hogy hazament Németországba, illetve csak a háttérben szerepel (annyira hogy nincs is a vásznon).
De biztosat csak 9-edike után tudok mondani. akkor nézem meg a filmet.
De aki látja az Spoiler mentesen írja le hogy milyen volt.
Ha jósolnom kéne azt mondom hogy természetesen Magnetó itt veszít a Testvérisége felbomlik. Majd vmelyik köv részben átáll az emberek oldalára ahogyan a képregényben is. Viszont hogy Jean ebben a részben Fõnix marad-e az naon érdekel.