641
X-Men I-II-III.
-
#321 hmm..most látom, a közepe világosabb..érdekes.. a photoshop-ba 1színű volt o.O .. nyah mind1, holnap kijavítom.. -
#320 -
Quantumleap #319 És? -
#318 hát ezaz :) -
#317 ez még a stáblista előtt volt -
Quantumleap #316 Én, személyesen. Mondjuk nem vártam meg a stáblista végét sem, mert siettem. -
Szolnokboy #315 a wikipedian rengeteg adat van a karakterekről és magáról az x-menről
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X-Men#Apocalypse.2FHis_Horsemen -
#314 Tényleg ennyire xar az emberek szeme??????
Ki az aki nem veszi észre, hogy tényleg megmozdult a bábu??? -
#313 és megmozdította az erejével a bábút -
Quantumleap #312 Francba, nem színezte át. -
Quantumleap #311 SPOILER
[grey=]Honnan veszed, hogy Magneto visszanyerte az erejét? Csak azt láthattuk, hogy sakkozik magában, immáron közönséges vén szivarként. [/grey] -
#310 esetleg ha vki letöltöte a filmet, az nem tudná kivágni a legvégét és feltölteni vhova ? megnézni mégis jobb, mint leírva :) -
Szolnokboy #309 Ezt a HW fórumba irtam, bocs ha kicsit hosszú lett:
X-men - Az ellenállás vége (X-men - The Last Stand)
Nagy rajongója vagyok -ha a képregényeknek nem is- a tucatképregényfilmeknek, meg ugy általában a szuperhősös témának. Ezek közül elég magasan kiemelkedik az X-men sorozat amit sikerült MA megtekintenem. Nem véletlenül irtam a mát csupa nagy betűvel tudniillik a filmet a tengerentúlon majd csak holnap mutatják be, a premier a magyarhoz képest 2 nappal késöbb van és ez azért nem kis szó egy ilyen blockbuster esetében.
A harmadik epizód nem kapcsolódik túlságosan az előző két részhez, de hőseinknek szintén egy a mutánsokat fenyegető ezúttal medicínával kell megküzdeniük. A rendező váltás szerintem nem igazán tett jót a filmnek. Talán nem meglepetés ha azt elmondom hogy ebben a részben is vannak veszteségek mind a jó mind a rossz(?) oldalon és sajnálatos módon nem igazán éreztetik velünk a készítük, magyarul a dráma ugy ahogy van kimarad. Persze ez egy látványfilm de azért a minimum szintet hozhatták volna. A másik dolog pedig az hogy sokan tévhitben élnek, mert van egy tény amit a filmek (egyik sem) nem támasztanak alá: Magneto nem gonosz ! Ő egyszerűen más nézeteket vall és más módszereket alkalmaz. A korábbi részekben elég jól eltalálták a balanszot ellentétben ezzel az epizóddal, ahol a mérleg sajnos a 'gonosz' felé billen. A történet kicsit meseszerűbb kicsit fantáziátlanabb kicsit butuskább a forgatókönyv ugyszintén, de nem vészes.
Na de mostmár nézzük a pozitivumokat. A sok uj,érdekes mutáns szerepeltetésének mennyiségét nagyon eltalálták, szerencsére nem az lett amire számítottam, hogy majd csak egy-egy villanás erejéig látjuk őket, mind-mind elegendő szerepet kapott. Van akit kicsit kiemeltek (Colossus) van akit leredukáltak (Vadóc) és van akit kiirtak többé-kevésbé a film előnyére. Vannak azért kivételek például Angyal ott feszít a plakáton Farkas mellett totálban , ennek ellenére szerepe elég csekély és szinte már-már felesleges (kis túlzással élve). Audiovizuális megvalósítás mint már említettem káprázatos, akad egy-két trükk amivel nem voltam kibékülve. Színészek hozzák a színvonalat rájuk most nem térek ki. A szinkron rosszabb mint megszokhattuk, ennél jobbat vártam, de nem baj ugy is utoljára néztem magyar nyelven.
Végszóként: Az X-ek legujabb kalandja kissé összecsapottabb és átgondolatlanabb lett de méltó folytatása a szériának és továbbra is a legjobb képregény átirat marad.
8/10
Figyelem! A stáblista végét (kb. 5 perc) mindenképpen érdemes megvárni (én is igy tettem, bár ezért meg kellett küzdenem az akaratos mozis jánykával aki akár az élete árán is ki akart tessékelni a teremből, mondván nincs plussz jelenet a stáblista végén. Márpedig de! ) mert , igaz csak 3 szó hangzik el de azok annál fontosabbak és talán egy esetleges folytatást is előre vetít. Szóval várjátok meg, akárki akármit mondd ! -
a zsírkereskedő #308 sajnos hollywood nem szereti a monumentális történetek hű ábrázolását...
csak a hangulatát adják vissza pl:a gyűrűk ura- annak kb a harmada negyede egyezik a könnyvel ennek ellenére sztem mégis az egyik legjobb filmtrilógia(főleg, hogy nem lehet negyedik rész) habár én a könyvet jobban bírtam
de ha belegondoltok sokan nem ülnének be egy 5-6 órás alkotásra - mi rajongók is húznánk a szánkat
ekkora történetet csak rövidítve és megerőszakolva lehet filmre vinni
én úgy fogom nézni mint filmet és nem mint a képregény mását
még valami sztem ian bácsi nagyon gizda magneto és hugh is jól nyomja "farkas"ként bár én a dögös jean-re bukok -
BlackWolf #307 megneztem a filmet nekem tetszett de van par kerdes ami felmerult bennem :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- wolverine miert nem oltotta be egyszeruen jane-t ? miert kellett megolni..
- mint a film elejen es vegen is lathattuk a megoldas csak ideiglenes a szormok keze visszavaltozik miutan odebmegy es magneto is visszanyeri az erejet
- es amugy ha xavier bekoltozott abba a nyomorult testebe es magneto is visszanyerte az erejeset akar lehet is folytatas csak kicsit leszukult a szereplogarda
-az a kislany viszont aki attudott meni a falakon nekem kifejezetten nemtetszett , hogynezett mar ki x-men ruhaba ott logott rajta a kis cuki pink szinevel :)
-
Serooo #306 Valaki nem tudna ajállani egy modszer amivel a filmekből jelenetet lehet kivágni
-
#305 Sajnos ez nem sokat segít:
X3 - Regular Trailers:
Rising Empire (Choir) - Immediate Music
Original Trailer Music - Immediate Music -
#304 Az engem is érdekelne!!! -
#303 Én meg msot találtam a kepregeny.hu-n egy tök király bejátszást Logan meg Colossus és Storm játszik benne "főszerepet" ja meg egy Sentinel feje . ha valakit érdekel akkor: www.kepregeny.net
Itt regisztráltok és már nézhetitek is (ha megtaláljátok) -
#302 Valaki akkor most nekem segítsen! :)
Van az X-men 3-nak a fő trailere. Van az a marha nagy drámai zene a vége fele! Az honnan van? vagy melyik albumon található? Szívesen megvenném már csak ezért az egy számért is! :D
Aki tudja légyszi segítsen!!! ;) -
#301 LOL wow
kár hogy nem láttam -
#300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ennyit az etikus viselkedésről... -
#299 SPOILER!
A felirat utáni rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt az a csávó akiről korábban Xavier beszélt, hogy agyhalott és át lehetne tenni bele más ember gondolatait. De nem etikus...stb...
Nos a végén a nővérke oda sétált ehhez a kómás csávóhoz hogy ellenőrizze az élet jeleit....aztán a csávó megszólította a nővérkét Xavier hangján. "MOIRA!" Gondolom ez a csaj neve...
Ergó Xavier átvitte saját személyiségét annak a csávónak a testébe. Így egy szebb véget nyerve a filmnek :) -
winnie #298 nővérke? izé. az nem nővérke volt. -
#297 jaja én is olvastam az X4-ről :) -
#296 Fox confirms X4 -
#295 aki nem látta a credits utáni jelenetet:
Jön a növérke be a betegszobába, és meglátja az arcát a betegnek s ezt mondja: "Charles??" -
Lacc 88 #294 Én azt sajnálom még hogy Kolosszus nem kapott több szerepet a filmben, jó lett volna több akcióban is látni. És szerencsére raktak be jó kis humoros részeket is, sztem azok jól jöttek bele.
Magiszter:
Igazad van így tényleg jobban megoldották Bulldózer ügyét, de engem akkor is naon bosszant a dolog. De most mit tehetünk ez van. (Sajnos)
-
#293 de hasonló lehetne..mint már írtam, a Hulkot is megtudták oldani.. -
vg #292 Lehetetlen megoldani, hogy egy élőszereplős filmben így nézzen ki... -
#291 példáuld :D
de abba pl Kolosszus Magnetonak dolgozik, meg Gambit is.. az x-menek nagy része kölyök még, és Bulldi nagyon gagyi benne sztem.. -
#290 Igen. Pl: Kék az ég és Zöld a fű -
#289 de persze vannak egyezések is (még szerencse :) -
#288 hát mondjuk az x-men evolúció megint tök más mint a film vagy a regények... -
#287 Amúgy csak ezért tudtam ezeket mert régebben minden részét megnéztem az X-men Evolució nevezetű rajzfilmsorozatnak. Bár azt is a legizgibb résznél hagyták abba. Mikor Apokalipszis kikelt a sirjából és az X csapat tagjainak az erejével elindult világot látni. Kicsit voltam csak nagyon ideges, hogy nézem, nézem, aztán kezdik elölről a sorozatot. Ha olyan erőm lenne mint kükinek akkor kicsit átalakítottam volna a környék domborzati térképét.
Amúgy hogyhogy 1,5? Akkor már kerekítsünk 2-re De azért pojén hogy nem láttam csak a bemutatókat és 3-ból 2-t eltaláltam. Kivi vagyok hogy mi lehet az amit eltaláltam. (de nem mond el)
Kérdés: Milyen hosszú az a stáblista?
-
Lacika 79 #286 hát igen, pontosan így -
#285 nyah..valahogy így köllött volna kinézni Bulldinak :)
-
Lacika 79 #284 na igen, a 2 vége az érdekes volt, bár erre az olyan fanatikusok mint én, sztem az első pillanatban rájöttek. -
Lacika 79 #283 fasszopó geci multiplexben :S
csak az uccsó előadás volt, és valszeg sietett a geci gépész hazafelé :S
most meg azzal tellik a napom, hogy kutatok fórumokon, hogy mi is történt :/ -
#282 Banyek, te hol nézted?!
Már a 2-be is az volt a pláne, mikor a Dark Phoenix ott szárnyal a víz alatt...