641
X-Men I-II-III.
-
#401 Tudom én javasolni az újboli megnézést....csak az nem érti aki nem figyelt a film alatt! -
Seten #400
Tessék még egyszer figyelmesebben megnézni! :)
-
#399 http://isohunt.com/torrents.php?ihq=X-Men&ext=&op=and&ihp=1&iht=-1&ihs1=2&iho1=d
itt van minden X
torrent -
#398 Ez a film nagyon jo lett, kár hogy 3 évet kell várni a folytatásra. -
#397 Köszikeee a felmentésért :D -
#396 Magoo-nak köszönhetően Én is hozzájutottam a trailer végén lévő zenéhez, ezt fel is raktam a honlapom tárhelyére.
A Másik cucc amit sokan kértek, az a felirat utáni rész. Tegnap ez is lejött torrentől. Hozzáteszem a minőség a bányabéka valaga alatt van. De a lényeg megvan. Ja, és a nyelve természetesen angol.
Linkek:
A TRAILER ZENÉJE
!!!SPOILER!!! X-MEN - AZ ELLENÁLLÁS VÉGE - FELIRAT UTÁNI BEJÁTSZÁS !!!SPOILER!!!
EZEK UTÁN PEDIG NE TESSÉK MAGOO-T ZAKLATNI A ZENE MIATT! TESSÉK ESETLEG VISSZAOLVASNI! -
#395 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem a végén Charles hogyhogy életben van ??
-
#394 tegnap este megnéztem a 3. részt jobb volt mint az elözö kettö együtt ,pedig azok is tetszettek... -
#393 dehogynem lehet beépíteni..csak megfelelő erőt kell kifejteni -
#392 De gagyi karmok. Még csak nem is adamantiumból vannak. És még csak nem is lehet őket beépíteni egy emberi kézbe -
#391 Félre értés ne essék nem vagyok egy diehard X-men fan, és nem fogok ezekkel kamerák elött ugrálni...csak úgy néha néha jó vele ijesztgetni a népet :) -
#390 Én meg lehet heccből berendelek egy Wolverine Claws replica-t 80 dolcsiért :) Lényegében fullra olyan amit Jackman barátunk használt :)
akit érdekel íme: Wolverine Claws Project -
a zsírkereskedő #389 tegnap néztem a making the movie-t a vh1-on...
elég jól nézett ki minden...
hozzáteszem a filmet még nem láttam de jövő héten moziban megnézem
és nekem akkor is Magneto meg Mystique lesz a kedvencem...
-
blackhorse #388 köszi szépen:) -
#387 mármint nem a komplett filmzene csak a traileré :) -
#386 hamarosan ki lex rakva a zene majd adok linket! -
blackhorse #385 Egyébként szerintem is nagyon ott van a zene:) meg az egész film is.
Magoo:Ha nem nagy gond én is elkérhetem a zenét:)) [email protected] -
#384 hopp télleg bocsi...annyira nem gondoltam át...tényleg boccs! -
#383 szerintem nem direkt volt... -
#382 kösz a spoilert bameg... -
Quantumleap #381 Amúgy ebben az epizódban Rozsomák lényegesen finomabb, és érzőbb szívű. Csalódott voltam, hogy egy sört se nyomott be. :) -
Chip17 #380 Magoo: Hát lehet, majd megnézem még a filmet, talán többszöri hallásra jobban fogom értékelni. A trailer zenével amit kértem mi a helyzet? El tudod küldeni, vagy leírni a szám címét? :) -
#379 Chip17:
A zene szerintem nagyon jó lett. Pláne a végső Főnix jelenetnél, valamint Xavier halálánál! Hallgasd csak meg a score-t....ütőőőőőőőőős -
Chip17 #378 Magoo! A zene amiről írtad hogy sikerült megszerezned az most a trailer-ben lévő zene? Ha igen akkor pls küldd át nekem is, már sokat kerestem én is de eddig nem sikerült megtalálnom. Mail címem: [email protected]
Üdv. -
Chip17 #377 Hi! Egy másik fórumban már megírtam a véleményemet a filmről, de bemásolom ide is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem is kicsit vegyes érzelmeim vannak az X3-mal kapcsolatban. Nem lett rossz, de talán kicsit másra számítottam. Volt egy két merész húzás benne, és hogy már az elején kinyírták az egyik nagy (legalábbis eddig..)főszereplőnek számító Küklopszot az azért csalódás volt számomra. Továbbá a professzornak és Vadócnak sem jutott valami nagy szerep. Ráadásul Vadócot eddig semelyik részben nem láthattuk nagyot harcolni, mindig csak reménykedtem hogy majd a köv. részben már több szerepe lesz, ehhez képest csak egyre jobban háttérbe szorult.
Mystique-et is már az elején kiírták, és a módszer ahogy ezt tették szintén nem tetszett. Szerintem Magneto alapvetően nem egy gonosz kegyetlen karkter, csak az elvei különböznek és erőszakosabbak. De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén....
Xavier-ről már ne is beszéljünk, ő se sokat szerepelt, bár mint kiderült a végéből a tudata életben maradt. Ezzel kapcsolatban viszont nem értek valamit. Ugyebár elvileg most Xavier testének megsemmisülése előtt áthelyezte tudatát egy agyhalott emberébe. Nademost ha a tudata már egy másik testben van, egy olyan testben aminek ugye nincsenek elmutálódott génjei, magyarul nem mutáns, akkor hogy képes továbbra is használni a telepatikus képességet? Hisz a mutáció az ha jól sejtem testhez kötött nem? Tehát az előző testében voltak a mutáns gének, ami megsemmisült és a tudata már egy normális-nem mutáns ember testében van, de akko hogy lehet hogy mégis mutáns? :)
Amiben még kicsit csalódtam az a zene volt. Az utolsó trailer végén lévő monumentális dráami zene nagyon bejött, akkor azt hittem valami überfrankó lesz a score itt is. De sajnos annak köze nincs a trailerben hallottal(tényleg valaki nem tudja milyen szám az, hogy találhatnám meg? :) ), egyszerűen semmi fülbemászó rész nincs benne, kicsit közpészerű az egész. Pedig a 2. rész zenéje sztem nagyon ott volt a szeren, ott valahogy úgy éreztem sikerült vele egy alaphangulatot termtenie az x-men világába. Nem is értem miért kell részenként zeneszerzőt, a már a rendezőt nem sikerült megtartaniuk...
Ja és a másik ami még eszembe jutott. Az rendben hogy a kopasz kisgyereket nem próbálták meg Főnix közelébe vinni mert esetleg elporladt volna ő is még mielőtt hatótávolságba ér, de lett volna sokkal egszerűbb megoldás. Magnetoba 3 injekciót is belenyomtak, mi lett volna ha egyet megspórolna Jean-nek, és mikor Rozsi a közelébe jut akkor nem a karmait hanem a szurit döfi belé? :)
Hát ez van, mindezek ellenére nem volt olyan rossz a film, sok dolgot jól megcsináltak, pl. a Bestia, és bár tudom hogy nem pont ugyanolyan volt mint a képregényben de sztem Főnix is nagyon jó lett, sikerült érzékeltetniük a gonosz én félelemetes és kegyetlen erejét. A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla előtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? :)
Jó lenne egy 4. rész ami lezárná ezeket a dolgokat, bár így hogy Küklopsz meghalt, Xavier meg másik testbe került hát elég fura és hiányos lenne utóbbiak nélkül, nemtom mit tudnának kitalálni....
-
#376 annyira sztem nem..meg ha jelenünkbe jáccódik a pókica (aki vagy 20 éves) akkos is simán szerepelhetne benne.. -
Quantumleap #375 Nyilván most, jelenünkben. De az X-Men még ehhez képest is jövőben játszódik. -
#374 mé ? az új pókica mikor jáccódik ? -
Quantumleap #373 De a marvel képregényekben az x-men párhuzamos időben játszódott a többi képregénnyel. Itt a filmben meg ugye a (nem túl távoli) jövőben játszódik. -
#372 Hülye vagyok. Már meg is kaptam a választ -
#371 Küldtem PM-et egy mail címmel -
#370 azt a zenét áttudnád küldeni a [email protected]? -
Lacika 79 #369 még fullosabb lenne a "The Infinity Gauntlet"
gondolom vágják páran, miről van szó -
Szolnokboy #368 a Titkos háborút kéne megcsinálni. képregény fanoknak valóságos orgia lenne (mondjuk nekem is) -
#367 Nem müködik....
Nem tudok mit csinálni -
#366 Elméletileg most már müxik az emilem.
Köszi! -
#365 Ohh. rápillantok mi a problémája. -
#364 próbáltam elküldeni neked, de nem jó a mailcímed... -
#363 Akkor ha volnál oly kedves és megosztanád vélem? -
#362 Magiszter: Köszi a linket de ennyire azért otthon vagyok soundtrack témában :)
Egyébként már beszereztem a zenét :)