X-Men filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A telepátia az a gondolatolvasás. Ha a tárgyak akarattal való mozgatására gondolsz akkor az a Telekinézis, vagy Pszichokinézis.
Nekem Kolosszus képessége is tetcik. Nem vágnám meg magam borotválkozás közben<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Nekem Kolosszus képessége is tetcik. Nem vágnám meg magam borotválkozás közben<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
néha a telepátia is jól jönne..beleértve a gondolat-olvasást is ...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
és Mystique képessége mellett csak elmennétek?
mindenkit megkaphatnánk... lol, és bárhova bemehetnénk kis utánajárással...
ha gyúrni van kedved izmos leszel.. ha sörözni sörhasú leszel...
ha meg öregedsz akkor fiatal leszel...<#worship>#worship>
praktikus
mindenkit megkaphatnánk... lol, és bárhova bemehetnénk kis utánajárással...
ha gyúrni van kedved izmos leszel.. ha sörözni sörhasú leszel...
ha meg öregedsz akkor fiatal leszel...<#worship>#worship>
praktikus
violence can be used for good - JUSTICE
Mikrõl folyik itt a szó, nem mindennapi.
Ja, viszont nem tudnál egy csomó boltba, bankba (repülõtér, stb.) bemenni, mert állandóan vitatkozni kellene a biztonságiakkal. 😊
Magneto!
Amúgy nekem is Wolverine képessége(i) jönne jól 😊 Nem csak a gyógyulás hanem az adamantium karmok és csontváz. 😊 Napi szitukat könnyedén meg tudnám oldani...plusz a meggyõzõerõm javulna picit! 😄
A barátnõm szerint, nekem a saját magát többszörözni képes pali (nevét nem tudom) képessége kellene. No comment.
Magiszter könyörgöm figyelj arra amit mondok!
A filmzene megvan...a film pedig meg lesz. De EZ A ZENE NINCS BENE.
Mondtam már korábban....ez csak a bemutatóhoz készült! Ezért vagyok gondban
A filmzene megvan...a film pedig meg lesz. De EZ A ZENE NINCS BENE.
Mondtam már korábban....ez csak a bemutatóhoz készült! Ezért vagyok gondban
Rozsi öngyógyító képessége beadja 😊
Egy kis fórummozgatás:
Ki milyen képességet fogadna el az X-men filmekbõl? (csak 1 képességet lehet)
Válaszodat indokold legalább 2 mondattal. (többszörösen bõvített összetett mondatokra célzok. és nem: "Csak me'! Én azt mondtam!" jellegûekre)
Ki milyen képességet fogadna el az X-men filmekbõl? (csak 1 képességet lehet)
Válaszodat indokold legalább 2 mondattal. (többszörösen bõvített összetett mondatokra célzok. és nem: "Csak me'! Én azt mondtam!" jellegûekre)
Megvárod míg kijön DVD-n és ha addigra még nincs meg a filmzene CD akkor kiszeded a Credits mögül <#vigyor>#vigyor>
Bakker! Sehogy nem tudom beszerezni azt a monumentális zenét a trailerbõl???????
Kész õrület! 😊 Nagy filmzene gyüjtõ vagyok erre egy ilyen zenét nem tudok beszerzni....ejnye....
Kész õrület! 😊 Nagy filmzene gyüjtõ vagyok erre egy ilyen zenét nem tudok beszerzni....ejnye....
Jah amugy már fent van neten. legalábbis az egyik "nem mondjuk ki a nevét" oldalon már fent van 2 féle változatban is :-P
Spoiler hegyek!!! Komolyan, ilyenkor csodálkozna valaki ha SPAM és vírus radatát zúditanák rá. Könyörgöm. nem lehet kiírni azt a nyamvadt SPIOLER szót legalább? Lelövitek a film pojénjait.
Wolf... LOL
<#banplz>#banplz>
Az Wolverine angolul öreg... Csak a magyar fordítók remekét láthattuk ismét, hogy farkasnak fordították...
<#banplz>#banplz>
Az Wolverine angolul öreg... Csak a magyar fordítók remekét láthattuk ismét, hogy farkasnak fordították...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Megnéztem a filmet, várom a következõ részt(és a Wolf, valamint Magneto fiatal éveirõl szóló filmeket)! 😊 Jah, tényleg megmozdult a sakkbábú, azaz nem vesztette el teljesen erejét Magnetó! Aki nem látta, az vak!
hmm..most látom, a közepe világosabb..érdekes.. a photoshop-ba 1színû volt o.O .. nyah mind1, holnap kijavítom..
És?
Én, személyesen. Mondjuk nem vártam meg a stáblista végét sem, mert siettem.
a wikipedian rengeteg adat van a karakterekrõl és magáról az x-menrõl
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X-Men#Apocalypse.2FHis_Horsemen
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X-Men#Apocalypse.2FHis_Horsemen
Tényleg ennyire xar az emberek szeme??????
Ki az aki nem veszi észre, hogy tényleg megmozdult a bábu???
Ki az aki nem veszi észre, hogy tényleg megmozdult a bábu???
Francba, nem színezte át.
SPOILER
Honnan veszed, hogy Magneto visszanyerte az erejét? Csak azt láthattuk, hogy sakkozik magában, immáron közönséges vén szivarként.
esetleg ha vki letöltöte a filmet, az nem tudná kivágni a legvégét és feltölteni vhova ? megnézni mégis jobb, mint leírva 😊
Ezt a HW fórumba irtam, bocs ha kicsit hosszú lett:
X-men - Az ellenállás vége (X-men - The Last Stand)
Nagy rajongója vagyok -ha a képregényeknek nem is- a tucatképregényfilmeknek, meg ugy általában a szuperhõsös témának. Ezek közül elég magasan kiemelkedik az X-men sorozat amit sikerült MA megtekintenem. Nem véletlenül irtam a mát csupa nagy betûvel tudniillik a filmet a tengerentúlon majd csak holnap mutatják be, a premier a magyarhoz képest 2 nappal késöbb van és ez azért nem kis szó egy ilyen blockbuster esetében.
A harmadik epizód nem kapcsolódik túlságosan az elõzõ két részhez, de hõseinknek szintén egy a mutánsokat fenyegetõ ezúttal medicínával kell megküzdeniük. A rendezõ váltás szerintem nem igazán tett jót a filmnek. Talán nem meglepetés ha azt elmondom hogy ebben a részben is vannak veszteségek mind a jó mind a rossz(?) oldalon és sajnálatos módon nem igazán éreztetik velünk a készítük, magyarul a dráma ugy ahogy van kimarad. Persze ez egy látványfilm de azért a minimum szintet hozhatták volna. A másik dolog pedig az hogy sokan tévhitben élnek, mert van egy tény amit a filmek (egyik sem) nem támasztanak alá: Magneto nem gonosz ! Õ egyszerûen más nézeteket vall és más módszereket alkalmaz. A korábbi részekben elég jól eltalálták a balanszot ellentétben ezzel az epizóddal, ahol a mérleg sajnos a 'gonosz' felé billen. A történet kicsit meseszerûbb kicsit fantáziátlanabb kicsit butuskább a forgatókönyv ugyszintén, de nem vészes.
Na de mostmár nézzük a pozitivumokat. A sok uj,érdekes mutáns szerepeltetésének mennyiségét nagyon eltalálták, szerencsére nem az lett amire számítottam, hogy majd csak egy-egy villanás erejéig látjuk õket, mind-mind elegendõ szerepet kapott. Van akit kicsit kiemeltek (Colossus) van akit leredukáltak (Vadóc) és van akit kiirtak többé-kevésbé a film elõnyére. Vannak azért kivételek például Angyal ott feszít a plakáton Farkas mellett totálban , ennek ellenére szerepe elég csekély és szinte már-már felesleges (kis túlzással élve). Audiovizuális megvalósítás mint már említettem káprázatos, akad egy-két trükk amivel nem voltam kibékülve. Színészek hozzák a színvonalat rájuk most nem térek ki. A szinkron rosszabb mint megszokhattuk, ennél jobbat vártam, de nem baj ugy is utoljára néztem magyar nyelven.
Végszóként: Az X-ek legujabb kalandja kissé összecsapottabb és átgondolatlanabb lett de méltó folytatása a szériának és továbbra is a legjobb képregény átirat marad.
8/10
Figyelem! A stáblista végét (kb. 5 perc) mindenképpen érdemes megvárni (én is igy tettem, bár ezért meg kellett küzdenem az akaratos mozis jánykával aki akár az élete árán is ki akart tessékelni a terembõl, mondván nincs plussz jelenet a stáblista végén. Márpedig de! ) mert , igaz csak 3 szó hangzik el de azok annál fontosabbak és talán egy esetleges folytatást is elõre vetít. Szóval várjátok meg, akárki akármit mondd !
X-men - Az ellenállás vége (X-men - The Last Stand)
Nagy rajongója vagyok -ha a képregényeknek nem is- a tucatképregényfilmeknek, meg ugy általában a szuperhõsös témának. Ezek közül elég magasan kiemelkedik az X-men sorozat amit sikerült MA megtekintenem. Nem véletlenül irtam a mát csupa nagy betûvel tudniillik a filmet a tengerentúlon majd csak holnap mutatják be, a premier a magyarhoz képest 2 nappal késöbb van és ez azért nem kis szó egy ilyen blockbuster esetében.
A harmadik epizód nem kapcsolódik túlságosan az elõzõ két részhez, de hõseinknek szintén egy a mutánsokat fenyegetõ ezúttal medicínával kell megküzdeniük. A rendezõ váltás szerintem nem igazán tett jót a filmnek. Talán nem meglepetés ha azt elmondom hogy ebben a részben is vannak veszteségek mind a jó mind a rossz(?) oldalon és sajnálatos módon nem igazán éreztetik velünk a készítük, magyarul a dráma ugy ahogy van kimarad. Persze ez egy látványfilm de azért a minimum szintet hozhatták volna. A másik dolog pedig az hogy sokan tévhitben élnek, mert van egy tény amit a filmek (egyik sem) nem támasztanak alá: Magneto nem gonosz ! Õ egyszerûen más nézeteket vall és más módszereket alkalmaz. A korábbi részekben elég jól eltalálták a balanszot ellentétben ezzel az epizóddal, ahol a mérleg sajnos a 'gonosz' felé billen. A történet kicsit meseszerûbb kicsit fantáziátlanabb kicsit butuskább a forgatókönyv ugyszintén, de nem vészes.
Na de mostmár nézzük a pozitivumokat. A sok uj,érdekes mutáns szerepeltetésének mennyiségét nagyon eltalálták, szerencsére nem az lett amire számítottam, hogy majd csak egy-egy villanás erejéig látjuk õket, mind-mind elegendõ szerepet kapott. Van akit kicsit kiemeltek (Colossus) van akit leredukáltak (Vadóc) és van akit kiirtak többé-kevésbé a film elõnyére. Vannak azért kivételek például Angyal ott feszít a plakáton Farkas mellett totálban , ennek ellenére szerepe elég csekély és szinte már-már felesleges (kis túlzással élve). Audiovizuális megvalósítás mint már említettem káprázatos, akad egy-két trükk amivel nem voltam kibékülve. Színészek hozzák a színvonalat rájuk most nem térek ki. A szinkron rosszabb mint megszokhattuk, ennél jobbat vártam, de nem baj ugy is utoljára néztem magyar nyelven.
Végszóként: Az X-ek legujabb kalandja kissé összecsapottabb és átgondolatlanabb lett de méltó folytatása a szériának és továbbra is a legjobb képregény átirat marad.
8/10
Figyelem! A stáblista végét (kb. 5 perc) mindenképpen érdemes megvárni (én is igy tettem, bár ezért meg kellett küzdenem az akaratos mozis jánykával aki akár az élete árán is ki akart tessékelni a terembõl, mondván nincs plussz jelenet a stáblista végén. Márpedig de! ) mert , igaz csak 3 szó hangzik el de azok annál fontosabbak és talán egy esetleges folytatást is elõre vetít. Szóval várjátok meg, akárki akármit mondd !
sajnos hollywood nem szereti a monumentális történetek hû ábrázolását...
csak a hangulatát adják vissza pl:a gyûrûk ura- annak kb a harmada negyede egyezik a könnyvel ennek ellenére sztem mégis az egyik legjobb filmtrilógia(fõleg, hogy nem lehet negyedik rész<#nevetes1>#nevetes1>) habár én a könyvet jobban bírtam
de ha belegondoltok sokan nem ülnének be egy 5-6 órás alkotásra - mi rajongók is húznánk a szánkat
ekkora történetet csak rövidítve és megerõszakolva lehet filmre vinni
én úgy fogom nézni mint filmet és nem mint a képregény mását
még valami sztem ian bácsi nagyon gizda magneto és hugh is jól nyomja "farkas"ként bár én a dögös jean-re bukok<#worship>#worship>
csak a hangulatát adják vissza pl:a gyûrûk ura- annak kb a harmada negyede egyezik a könnyvel ennek ellenére sztem mégis az egyik legjobb filmtrilógia(fõleg, hogy nem lehet negyedik rész<#nevetes1>#nevetes1>) habár én a könyvet jobban bírtam
de ha belegondoltok sokan nem ülnének be egy 5-6 órás alkotásra - mi rajongók is húznánk a szánkat
ekkora történetet csak rövidítve és megerõszakolva lehet filmre vinni
én úgy fogom nézni mint filmet és nem mint a képregény mását
még valami sztem ian bácsi nagyon gizda magneto és hugh is jól nyomja "farkas"ként bár én a dögös jean-re bukok<#worship>#worship>
violence can be used for good - JUSTICE
megneztem a filmet nekem tetszett de van par kerdes ami felmerult bennem :
- wolverine miert nem oltotta be egyszeruen jane-t ? miert kellett megolni..
- mint a film elejen es vegen is lathattuk a megoldas csak ideiglenes a szormok keze visszavaltozik miutan odebmegy es magneto is visszanyeri az erejet
- es amugy ha xavier bekoltozott abba a nyomorult testebe es magneto is visszanyerte az erejeset akar lehet is folytatas csak kicsit leszukult a szereplogarda
-az a kislany viszont aki attudott meni a falakon nekem kifejezetten nemtetszett , hogynezett mar ki x-men ruhaba ott logott rajta a kis cuki pink szinevel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- wolverine miert nem oltotta be egyszeruen jane-t ? miert kellett megolni..
- mint a film elejen es vegen is lathattuk a megoldas csak ideiglenes a szormok keze visszavaltozik miutan odebmegy es magneto is visszanyeri az erejet
- es amugy ha xavier bekoltozott abba a nyomorult testebe es magneto is visszanyerte az erejeset akar lehet is folytatas csak kicsit leszukult a szereplogarda
-az a kislany viszont aki attudott meni a falakon nekem kifejezetten nemtetszett , hogynezett mar ki x-men ruhaba ott logott rajta a kis cuki pink szinevel 😊
Valaki nem tudna ajállani egy modszer amivel a filmekbõl jelenetet lehet kivágni
Sajnos ez nem sokat segít:
X3 - Regular Trailers:
Rising Empire (Choir) - Immediate Music
Original Trailer Music - Immediate Music
X3 - Regular Trailers:
Rising Empire (Choir) - Immediate Music
Original Trailer Music - Immediate Music
Én meg msot találtam a kepregeny.hu-n egy tök király bejátszást Logan meg Colossus és Storm játszik benne "fõszerepet" ja meg egy Sentinel feje <#vigyor>#vigyor>. ha valakit érdekel akkor: www.kepregeny.net
Itt regisztráltok és már nézhetitek is (ha megtaláljátok)
Itt regisztráltok és már nézhetitek is (ha megtaláljátok)
Valaki akkor most nekem segítsen! 😊
Van az X-men 3-nak a fõ trailere. Van az a marha nagy drámai zene a vége fele! Az honnan van? vagy melyik albumon található? Szívesen megvenném már csak ezért az egy számért is! 😄
Aki tudja légyszi segítsen!!! 😉
Van az X-men 3-nak a fõ trailere. Van az a marha nagy drámai zene a vége fele! Az honnan van? vagy melyik albumon található? Szívesen megvenném már csak ezért az egy számért is! 😄
Aki tudja légyszi segítsen!!! 😉
ennyit az etikus viselkedésrõl... <#hehe>#hehe>
SPOILER!
A felirat utáni rész:
A felirat utáni rész:
Volt az a csávó akirõl korábban Xavier beszélt, hogy agyhalott és át lehetne tenni bele más ember gondolatait. De nem etikus...stb...
Nos a végén a nõvérke oda sétált ehhez a kómás csávóhoz hogy ellenõrizze az élet jeleit....aztán a csávó megszólította a nõvérkét Xavier hangján. "MOIRA!" Gondolom ez a csaj neve...
Ergó Xavier átvitte saját személyiségét annak a csávónak a testébe. Így egy szebb véget nyerve a filmnek 😊
Nos a végén a nõvérke oda sétált ehhez a kómás csávóhoz hogy ellenõrizze az élet jeleit....aztán a csávó megszólította a nõvérkét Xavier hangján. "MOIRA!" Gondolom ez a csaj neve...
Ergó Xavier átvitte saját személyiségét annak a csávónak a testébe. Így egy szebb véget nyerve a filmnek 😊
nõvérke? izé. az nem nõvérke volt.
I love this game!
aki nem látta a credits utáni jelenetet:
Jön a növérke be a betegszobába, és meglátja az arcát a betegnek s ezt mondja: "Charles??"
Jön a növérke be a betegszobába, és meglátja az arcát a betegnek s ezt mondja: "Charles??"
I love this game!
Én azt sajnálom még hogy Kolosszus nem kapott több szerepet a filmben, jó lett volna több akcióban is látni. És szerencsére raktak be jó kis humoros részeket is, sztem azok jól jöttek bele.
Magiszter:
Igazad van így tényleg jobban megoldották Bulldózer ügyét, de engem akkor is naon bosszant a dolog. De most mit tehetünk ez van. (Sajnos)
Magiszter:
Igazad van így tényleg jobban megoldották Bulldózer ügyét, de engem akkor is naon bosszant a dolog. De most mit tehetünk ez van. (Sajnos)
de hasonló lehetne..mint már írtam, a Hulkot is megtudták oldani..
Lehetetlen megoldani, hogy egy élõszereplõs filmben így nézzen ki...