641
X-Men I-II-III.
  • zoliii
    2 év múlva már nézhetjük az X-men4-et a mozikban.Jövő nyárra pedig Farkas filmjét a Wolverine címmel nézhetjük a mozikban.
  • Quantumleap
    Mondjuk az is egy eltérés, hogy a képregény szerint Vadóc régen gonosz volt.
  • Lacc 88
    Van egy másik Mystique is, aki még X-men tag is volt vmikor, ráadásul az férfi. Még rajzfilmben láttam ezt de ha jól emlékszem akko a képregényben is van.

Főnixből sztem max 2-ő volt. Jean és a lánya, akinek a nevére már nem emlékszem. Ő ugyan nem birtokolta a teljes Főnix erőt csak egy részét.

Carol Denvers az akinek az erejét elszívta Vadóc és azáltal lett olyan erős.

Remélem mindenre jól emlékszem.

• Shiwo
    lehet ő is..Főnixből volt vagy 4..
  • Quantumleap
    Vagy lehet hogy hülyeséget kérdezek. Emlékfrissítés rámfér.
  • Quantumleap
    A Főnix a képregényben nem Carol Danvers volt?
  • Shiwo
    hát az a mystique (Rejtély), aki alakot vált, az nő..más kérdés, hogy férfi alakot is feltud venni...

Főnix
  • a zsírkereskedő
    elmagyarázná valaki "főnix" karakterét... én lemaradtam a képregényről anno amikor főnix volt...
    és egy másik kérdés... a képregényben mistique pasi is volt, mert akkor 2 van elvileg... vagy nem?
  • Magiszter
    Válaszolok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom emléxel-e az elején mikor a prof beszél a gyerekeknek arrol az agyhalott csávorol. Tudod a tévében nézték. Arról volt szó hogy mivan akkor ha abba az emberbe átültetik mondjuk egy rákban haldokló 4 gyerekes családapa tudatát és ezáltal megmentik. Nos valszeg mikor Jean-el viaskodott átültette a saját tudatát abba a csávóba. elvégre X prof a világ legerősebb telepatája, ezért képes lehetett rá. És azért ő sem hülye hogy meghaljon, ha van rá mód hogy éljen. Nos ez volt rá a leglogikusabb válasz. De nekem van egy olyan összeesküvés elméletem hogy Jane rakta át a prof agyát mivel akkor még nem halt ki belőle teljes a jó. És ő neki is vannak "egyhe" telapatikus képességei. De az első verziót tartom valószínübbnek.

Remélem kielégítő volt a válasz
  • grebber
    Valaki szánjon már meg #395-re egy válasszal!!
  • Molnibalage
    Valaki le tudná küldeni a trailer zenéjét a [email protected]?
    A linkről csak egy 919 byte-os akrámit szed le..

Előre is köszi.
  • Magiszter
    Az azért látszik. De lehet hogy volt az alján egy kis fém nehezék és azt babrálta. Remélem majd kiderü a negyedik részből (ha lesz)

Amúgy a filmben nem láttunk "olyan sok" mutáns képességet szerintem. Ott volt Multiple-man, buldi, Shadowcat, Kézvisszanövesztős, tüzokádó, gyíkember, Beast, Arclight, gyorsan soványodó, Spyke, Angyal, Callisto, Ereiből karókat növesztő, toll nélkűl kezével író, Jones, és persze a "veteránok": Storm, Wolverine, Colossus, Iceman, Pyro, Magneto, Mystique, Phoenix (Jean Grey doki), X Prof, Küki, Rogue. Ezek legalábbis asználtak mutáns képességet legalább 1 másodpercig.
    ÉS sajnos a legtöbb tényleg csak pillanatokra bukkant fel. Szerintem még +30 percet lehetett volna nekik szentelni. Örülnék neki ha kijönne egy X-men 3,5 DVD-majd ami tartalmaz majd legalább 10-20 percnyi +jelenetet.

• Tatyla
    azt honnan tudod hogy az a sakk készlet miböl készült?
  • Shiwo
    hát nekem van otthon olyan sakkészletem, ami láccólag müanyag, de az aljába van 1 kis mágnes..
  • Quantumleap
    Amúgy az a poén, hogy a sakkészlet nem fémből, hanem műanyagból volt. Lehet, hogy Magnetó fémbabrálóból műanyagbabrálóvá gyógyult át?
  • Magiszter
    Igen. ezt már csak az olvashatja el aki szerepelt a filmben
  • hzsolt
    Jah, ez már a Spoiler spoilere volt :)
  • Magiszter
    hopsz. ez érdekesen sikerült
  • Magiszter
    Buldi meg elpusztíthatatlan.
    Csak azért feküdt ki mert a kissrác mellett nincs ereje és így nem tudott átrohanni a falon és kapott egy enyhe agyrázkódást[/spioler]
    Jean-nek azért volt egy pici ereje. Kár hogy a filmben nem használta többet
    Én a Magneto filemt várom nagyon. Remélem abban is [spoiler]letép néhány hidat, összezúz egy-két kocsit
    (és azért persze legyen valami értelmes sztorija)
  • icewolf
    lol. Logan csak azért élte túl a főnix haragját, mert ő gyakorlatilag elpusztíthatatlan a hihetetlen gyors regenerálódásának köszönhetően.
  • Shiwo
    nah igen, Bulldi nekem is eszembe jutott..de az eléggé kemény legény, hogy 1be maradjon, hisz Rozsó is állta a sarat a főnix ellen..Pyro-t nem tom..bizti egybe maradt az is...másnem vmely "barátja" kimenekítette..de akár még Kardfogú is előkerülhet újra, hisz ő is van olyan szívós mint Logan, és valszeg annyira nem sinylette meg a lezuhanást az 1be..
  • Magoo
    Nos még el sem kezdték forgatni....így nem hiszek a mesékben :)
    És tuti lesz egy év a Post Production...szóval még idén le kéne nyomni a forgatást hogy 2007-re meglegyen....de nem lehetetlen :)
  • Magiszter
    Volna 1-2 kérdésem:
    Ugye bár Bulldózer kifeküdt a laborban, aztán Jean leamortizálta az egész szigetet. Buldival mi lett? És Pyro-val? mert őt ugyebár Iceman intézte el, de őt sem ölte meg, csak kicsit lefejelte.

Szóval ezért maradt 1-2 elvarratlan szál.
  • apocalypse0
    A Magneto és a Wolverine az imdb szerint 2007
  • Magiszter
    az imndb-n a megneto és wolverine filmek 2007-re vannak kiírva. remélem hogy nem tolják azt is ki 2010-re. Akkor morcos leszek
  • Magoo
    tudod ez már alap.
    X1: 2000
    X2: 2003
    X3: 2006
    X4: 2009 (spekuláció) :)

A Wolverine és Magneto filmek asszem 2008-ban ütnek be
  • Magoo
    Ha jön akkoris minimum 3 év :)
  • Magiszter
    Igen :-)
    És ezért is mondtam hogy lehet folytatása. És ha lesz (és pénz már van rá tudtommal olyan 150milla dodó körűl lehet már a bevétel) akkor nagyon ajánlom hogy ne 3 évet keljen rá várni. ja és jöhet a Magneto és Wolverine film is (hoppá most látom hogy Magneto-t hosszú ó-val írtam. Ezer bocsi, csak még a film hatása alatt vagyok :-p)
  • hzsolt
    És kivártad a film végét?
  • Magiszter
    Nah már én is láttam a filmet. Hát voltak benne jó jelentek. Pl Magnetó az országúton. keresgéltem az állam. Vagy a végén mikor a Főnix bepöccen, no meg a tömegjelenet. Kár hogy néhány szereplővel csúnya dolgok történtek.
    Szerintem egy folytatás ebből az lehet hogy ez a "gyógymód" mégsem végleges. Vagy lelkes mutánsok megtalálják a "gyógymód gyógymódját". De mivel nem én rendezem nem bocsáltkozom további találgatásokba.
    nekem tetszett a film, Nem mondom hogy jobb volt mint az 1 és a 2-ő. Szerintem a 2-vel lehet egy sújcsoportban, csak voltak benne "nagyobb" jelentetek. Magnetó és a "városépítő" mozzanatai.
    Remélem nem írtam Spoilert. ha igen kövezzetek meg.
  • icewolf
    Sajnos ez az atw sajátossága... nem mindíg válaszol rendesen a szerver... anno a munkámnál is volt ezzel probléma. Próbálkozzatok, mást nem tudok mondani.
  • blackhorse
  • blackhorse
    Nagyon jó ez a trailer zene
  • hzsolt
    Megnéztem tegnap a én is a filmet. Nagyon tetszett.
    Nekem nagyon visszajött az x-men képregények hangulata, amit az előzőekből hiányoltam. Volt benne jó sok akció, de azért - hála Istennek - annyi nem mint egy Schumacher (Joel) filben.
    Mókás a credit utáni fél perc is.
    Meg vicces volt Nancy a rabszállító kocsiban. :))
  • Magiszter
    Köszi a linket. Sok hasznos infó van rajta
  • Shiwo
    őőő..ezeket letom menteni valahogy ? ha rákattintok, lejácca, de mentés máskénttel baszik lementeni..még a flashget se szedi le :(
  • Shiwo
    képregényben is ilyen a haja..lehet a mutáns ereje miatt hamar megőszült :)

omega red
  • mosoporr
    Haj festék
  • Magiszter
    Én kérhetem hogy valaki rakja fel a a teljes filmet HD-s verzióba?

No de mivel ilyet nem modnunk ezért egy kérdésem volna. Aki nagy képregényfan az talán tudja rá a választ: Storm-nak miért van fehér haja? De most komojan. Egy néger nőnél ritka az hogy fehér a haja. És egy másik: Vörös Omega szerepel a filmben? Mi az ő képessége? (mintha rajzfilmben láttam volna egyszer szerepelni de nem 100)
  • grebber
    A filmet kétszer megnéztem már de nem veszek észre semmit :(