X-Men filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
Félre értés ne essék nem vagyok egy diehard X-men fan, és nem fogok ezekkel kamerák elött ugrálni...csak úgy néha néha jó vele ijesztgetni a népet 😊

Magoo
Én meg lehet heccbõl berendelek egy Wolverine Claws replica-t 80 dolcsiért 😊 Lényegében fullra olyan amit Jackman barátunk használt 😊
akit érdekel íme: Wolverine Claws Project

tegnap néztem a making the movie-t a vh1-on...
elég jól nézett ki minden...
hozzáteszem a filmet még nem láttam de jövõ héten moziban megnézem
és nekem akkor is Magneto meg Mystique lesz a kedvencem...

violence can be used for good - JUSTICE

köszi szépen😊
Magoo
mármint nem a komplett filmzene csak a traileré 😊

Magoo
hamarosan ki lex rakva a zene majd adok linket!

Egyébként szerintem is nagyon ott van a zene😊 meg az egész film is.

Magoo:Ha nem nagy gond én is elkérhetem a zenét😊) [email protected]
Magoo
hopp télleg bocsi...annyira nem gondoltam át...tényleg boccs!

icewolf
szerintem nem direkt volt... <#ejnye1>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Tatyla
kösz a spoilert bameg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amúgy ebben az epizódban Rozsomák lényegesen finomabb, és érzõbb szívû. Csalódott voltam, hogy egy sört se nyomott be. 😊
Magoo: Hát lehet, majd megnézem még a filmet, talán többszöri hallásra jobban fogom értékelni. A trailer zenével amit kértem mi a helyzet? El tudod küldeni, vagy leírni a szám címét? 😊
Magoo
Chip17:
A zene szerintem nagyon jó lett. Pláne a végsõ Fõnix jelenetnél, valamint Xavier halálánál! Hallgasd csak meg a score-t....ütõõõõõõõõõs

Magoo! A zene amirõl írtad hogy sikerült megszerezned az most a trailer-ben lévõ zene? Ha igen akkor pls küldd át nekem is, már sokat kerestem én is de eddig nem sikerült megtalálnom. Mail címem: [email protected]

Üdv.
Hi! Egy másik fórumban már megírtam a véleményemet a filmrõl, de bemásolom ide is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem is kicsit vegyes érzelmeim vannak az X3-mal kapcsolatban. Nem lett rossz, de talán kicsit másra számítottam. Volt egy két merész húzás benne, és hogy már az elején kinyírták az egyik nagy (legalábbis eddig..)fõszereplõnek számító Küklopszot az azért csalódás volt számomra. Továbbá a professzornak és Vadócnak sem jutott valami nagy szerep. Ráadásul Vadócot eddig semelyik részben nem láthattuk nagyot harcolni, mindig csak reménykedtem hogy majd a köv. részben már több szerepe lesz, ehhez képest csak egyre jobban háttérbe szorult.
Mystique-et is már az elején kiírták, és a módszer ahogy ezt tették szintén nem tetszett. Szerintem Magneto alapvetõen nem egy gonosz kegyetlen karkter, csak az elvei különböznek és erõszakosabbak. De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén....
Xavier-rõl már ne is beszéljünk, õ se sokat szerepelt, bár mint kiderült a végébõl a tudata életben maradt. Ezzel kapcsolatban viszont nem értek valamit. Ugyebár elvileg most Xavier testének megsemmisülése elõtt áthelyezte tudatát egy agyhalott emberébe. Nademost ha a tudata már egy másik testben van, egy olyan testben aminek ugye nincsenek elmutálódott génjei, magyarul nem mutáns, akkor hogy képes továbbra is használni a telepatikus képességet? Hisz a mutáció az ha jól sejtem testhez kötött nem? Tehát az elõzõ testében voltak a mutáns gének, ami megsemmisült és a tudata már egy normális-nem mutáns ember testében van, de akko hogy lehet hogy mégis mutáns? 😊
Amiben még kicsit csalódtam az a zene volt. Az utolsó trailer végén lévõ monumentális dráami zene nagyon bejött, akkor azt hittem valami überfrankó lesz a score itt is. De sajnos annak köze nincs a trailerben hallottal(tényleg valaki nem tudja milyen szám az, hogy találhatnám meg? 😊 ), egyszerûen semmi fülbemászó rész nincs benne, kicsit közpészerû az egész. Pedig a 2. rész zenéje sztem nagyon ott volt a szeren, ott valahogy úgy éreztem sikerült vele egy alaphangulatot termtenie az x-men világába. Nem is értem miért kell részenként zeneszerzõt, a már a rendezõt nem sikerült megtartaniuk...

Ja és a másik ami még eszembe jutott. Az rendben hogy a kopasz kisgyereket nem próbálták meg Fõnix közelébe vinni mert esetleg elporladt volna õ is még mielõtt hatótávolságba ér, de lett volna sokkal egszerûbb megoldás. Magnetoba 3 injekciót is belenyomtak, mi lett volna ha egyet megspórolna Jean-nek, és mikor Rozsi a közelébe jut akkor nem a karmait hanem a szurit döfi belé? 😊

Hát ez van, mindezek ellenére nem volt olyan rossz a film, sok dolgot jól megcsináltak, pl. a Bestia, és bár tudom hogy nem pont ugyanolyan volt mint a képregényben de sztem Fõnix is nagyon jó lett, sikerült érzékeltetniük a gonosz én félelemetes és kegyetlen erejét. A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla elõtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? 😊
Jó lenne egy 4. rész ami lezárná ezeket a dolgokat, bár így hogy Küklopsz meghalt, Xavier meg másik testbe került hát elég fura és hiányos lenne utóbbiak nélkül, nemtom mit tudnának kitalálni....
Shiwo
annyira sztem nem..meg ha jelenünkbe jáccódik a pókica (aki vagy 20 éves) akkos is simán szerepelhetne benne..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nyilván most, jelenünkben. De az X-Men még ehhez képest is jövõben játszódik.
Shiwo
mé ? az új pókica mikor jáccódik ?

De a marvel képregényekben az x-men párhuzamos idõben játszódott a többi képregénnyel. Itt a filmben meg ugye a (nem túl távoli) jövõben játszódik.
Magiszter
Hülye vagyok. Már meg is kaptam a választ<#idiota>

Magiszter
Küldtem PM-et egy mail címmel

Ams
azt a zenét áttudnád küldeni a [email protected]?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

még fullosabb lenne a "The Infinity Gauntlet"
gondolom vágják páran, mirõl van szó
a Titkos háborút kéne megcsinálni. képregény fanoknak valóságos orgia lenne (mondjuk nekem is)

Magoo
Nem müködik....
Nem tudok mit csinálni

Magiszter
Elméletileg most már müxik az emilem.

Köszi!

Magiszter
Ohh. rápillantok mi a problémája.

Magoo
próbáltam elküldeni neked, de nem jó a mailcímed...

Magiszter
Akkor ha volnál oly kedves és megosztanád vélem?

Magoo
Magiszter: Köszi a linket de ennyire azért otthon vagyok soundtrack témában 😊
Egyébként már beszereztem a zenét 😊

Magiszter
Lehet. Akkor valszeg így néz ki egy idõjárársjelentés: "Holnap többnyire napos idõre számíthatunk, néhol záporok is elõfordulhatnak, este 12-15 fok várható. De persze ezen mindig változtathatnak a mutánsok és egyébb nagyhatalmú lények. Derüs estét!"

Ez igaz. A rajzilmekben is feltüntek átfedések. Pl pók-man + x-men, fantasztikus 4-es + iron man (ha jól dereng)... Bár lehet valamikor megfogják csinálni ezeket is.

mentem melózni :-(

Shiwo
hát egy olyan világban, ahol a mutánsok, a szuperhõsök és a természetfeletti hatalommal rendelkezõ bûnözõk mindennaposak, valszeg meg sem lepõdnek rajta..
1ébként én egy dolgot nem értek..Marvel regényekben gyakran fel-feltünnek másik regény fõhõsei is..a filmekben még csak utalás sincs rá..pedig olyan látványos dolgokra, mint amit Magnetó mûvelt, valszeg kivonulna a Fantasztikus Négyes vagy a Bosszú Angyalai...

Magiszter
Magoo:
Mondtam hogy ma ráfexem a filmzene témára meló után. Nos most kicsit lazulás van úgyhogy néztem egyet. Tessék itt egy link itt szûrcsölj rá talán lesz valami:
SoundTrack.net

Magiszter
Ezt már nem magyarázod ki <#vigyor><#bee1>

Storm képessége? Hát. Az érdekes lenne. Apropó egy kérdés: Ha storm viharokat meg miegymást csinál, a meteorológiai intézetnek még nem tünt fel hogy néha fura idõjárási jelenségek keletkeznek és tünnek el? (bár amit azok jósolnak:"talán esik holnap, talán nem")

Nekem Vihar képessége tetszik a legjobban, de mivel elég lusta vagyok így a telekinetikát választom.😊

Bucser
BTW én Storm lennék a legszívesebben😊 (és nem azért mert egy meztelen Hale Berry bámulna rám vissza mindig az állótükörbõl😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magoo
Én vállalnám a karmok által okozott fájdalmat 😊

Magiszter
Igen ezt sejtettem. Csak próbáltam humoros lenni :-P (nem sikerült)

Kandurex:
hogyhogy csak annyival beéred? Én többre vágynék<#vigyor>

apocalypse0
Mystique

apocalypse

Kandurex
Nekem elég lenne a Phoenix -é 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Viszont neki nem a konyhában hanem a hálószobában lenne rám szüksége mint Multiple-man! 😊

Bucser
ha egy adott fájdalomban rendszeresen részed van hozzászoksz😊 ÉS igen a karmok elõvágják magukat és Logan bõre azonnal gyógyul a seb körül. Egyébként logannak régi nagy nemezisével Sabertooth-al volt nagy harca az elsõ rész legelején (miután összeszedte vadócot) aki ugyanolyan képességekkel született mint Logan de nem avadkoztak bele a fejlõdésébe így 2,5 méter magasra és majdnem 180 kilós áûllattá változott csupa szõr és temészetes karmai vannak. Viszont sokkal gyorsabban gyógyul mint logan és jobban hasonlít egy vadállathjoz mint egy emberhez és mivel állati ösztönei meglehetõsen erõsek ezért olyan egyszerû a gondolkodása mint egy pisztrángnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mrzed001
Azért nem árt megjegyezni, hogy azok a pengék nem "elõjönnek", hanem elõvágják magukat (egy "kissé" fájdalmas lehet)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Shiwo
az elsõt alkalmazza Logan is a képregényben..

Shiwo
tudom..azért írtam külön, me telepátia az inkább gondolat-átvitel..nem feltétlen jár 1ütt gondolat-olvasással is (pl szerepjátékban 😛 )

telekinetikus erõvel közveszélyes lennék, mert sztem 1-2 autósoförrel lefejeltetném a kormányt..

én a szemmel való tv kapcsolgatást akarom, nem kéne mindig azt a rohadt távirányitót keresni<#nevetes1>

seriesfanatic
Én is Mystique képességét választanám és felvenném CHUCK NORRIS alakját hahaha<#eplus2><#ravasz1><#mf1>

Kandurex
Gyááááá! Nagyon nagy móka volt ez a film!! <#hawaii>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Magiszter
Hááát. vagy beszereznél egy papirt hogy mondjuk a koponyádban fém van ezért csipog (és nem is hazudnál akkorát mert minden csontodon fém van :-D) Ha meg nem hiszik akkor jöhet a B.terv: pengék elõ (és mint az elsõ részben) csipogó kaput szétnyomatni<#boxer>, pengék vissza, szúrós nézés.<#gonosz2><#vigyor>

Magiszter
Az adamanitum csontváz nem képesség, hanem egy mesterségesen elõidézett állapot. az nem számít bele a témába.

Magoo: jolvan azért nem kell leharapni a fejem. Holnap meló után rákattanok a témára, majdcsak lesz valahogy. Mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy.

Seten: Multiple-man -re gondolhatott. Lol. Belegondolt hogy mennyit kellene fõzni rád? <#vigyor>

Zsirkereskedõ: Most így bele gondolva tényleg nem lenne rossz. Fõleg ha megkapnánk azt az akrobatikus verekedõs tudásást is. De csak a sima alakváltással is tudnék mit csinálni.<#nyes>