X-Men filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akit érdekel íme: Wolverine Claws Project
elég jól nézett ki minden...
hozzáteszem a filmet még nem láttam de jövõ héten moziban megnézem
és nekem akkor is Magneto meg Mystique lesz a kedvencem...
violence can be used for good - JUSTICE
Magoo:Ha nem nagy gond én is elkérhetem a zenét😊) [email protected]
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A zene szerintem nagyon jó lett. Pláne a végsõ Fõnix jelenetnél, valamint Xavier halálánál! Hallgasd csak meg a score-t....ütõõõõõõõõõs
Üdv.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is kicsit vegyes érzelmeim vannak az X3-mal kapcsolatban. Nem lett rossz, de talán kicsit másra számítottam. Volt egy két merész húzás benne, és hogy már az elején kinyírták az egyik nagy (legalábbis eddig..)fõszereplõnek számító Küklopszot az azért csalódás volt számomra. Továbbá a professzornak és Vadócnak sem jutott valami nagy szerep. Ráadásul Vadócot eddig semelyik részben nem láthattuk nagyot harcolni, mindig csak reménykedtem hogy majd a köv. részben már több szerepe lesz, ehhez képest csak egyre jobban háttérbe szorult.
Mystique-et is már az elején kiírták, és a módszer ahogy ezt tették szintén nem tetszett. Szerintem Magneto alapvetõen nem egy gonosz kegyetlen karkter, csak az elvei különböznek és erõszakosabbak. De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén....
Xavier-rõl már ne is beszéljünk, õ se sokat szerepelt, bár mint kiderült a végébõl a tudata életben maradt. Ezzel kapcsolatban viszont nem értek valamit. Ugyebár elvileg most Xavier testének megsemmisülése elõtt áthelyezte tudatát egy agyhalott emberébe. Nademost ha a tudata már egy másik testben van, egy olyan testben aminek ugye nincsenek elmutálódott génjei, magyarul nem mutáns, akkor hogy képes továbbra is használni a telepatikus képességet? Hisz a mutáció az ha jól sejtem testhez kötött nem? Tehát az elõzõ testében voltak a mutáns gének, ami megsemmisült és a tudata már egy normális-nem mutáns ember testében van, de akko hogy lehet hogy mégis mutáns? 😊
Amiben még kicsit csalódtam az a zene volt. Az utolsó trailer végén lévõ monumentális dráami zene nagyon bejött, akkor azt hittem valami überfrankó lesz a score itt is. De sajnos annak köze nincs a trailerben hallottal(tényleg valaki nem tudja milyen szám az, hogy találhatnám meg? 😊 ), egyszerûen semmi fülbemászó rész nincs benne, kicsit közpészerû az egész. Pedig a 2. rész zenéje sztem nagyon ott volt a szeren, ott valahogy úgy éreztem sikerült vele egy alaphangulatot termtenie az x-men világába. Nem is értem miért kell részenként zeneszerzõt, a már a rendezõt nem sikerült megtartaniuk...
Ja és a másik ami még eszembe jutott. Az rendben hogy a kopasz kisgyereket nem próbálták meg Fõnix közelébe vinni mert esetleg elporladt volna õ is még mielõtt hatótávolságba ér, de lett volna sokkal egszerûbb megoldás. Magnetoba 3 injekciót is belenyomtak, mi lett volna ha egyet megspórolna Jean-nek, és mikor Rozsi a közelébe jut akkor nem a karmait hanem a szurit döfi belé? 😊
Hát ez van, mindezek ellenére nem volt olyan rossz a film, sok dolgot jól megcsináltak, pl. a Bestia, és bár tudom hogy nem pont ugyanolyan volt mint a képregényben de sztem Fõnix is nagyon jó lett, sikerült érzékeltetniük a gonosz én félelemetes és kegyetlen erejét. A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla elõtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? 😊
Jó lenne egy 4. rész ami lezárná ezeket a dolgokat, bár így hogy Küklopsz meghalt, Xavier meg másik testbe került hát elég fura és hiányos lenne utóbbiak nélkül, nemtom mit tudnának kitalálni....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
gondolom vágják páran, mirõl van szó
Egyébként már beszereztem a zenét 😊
Ez igaz. A rajzilmekben is feltüntek átfedések. Pl pók-man + x-men, fantasztikus 4-es + iron man (ha jól dereng)... Bár lehet valamikor megfogják csinálni ezeket is.
mentem melózni :-(
1ébként én egy dolgot nem értek..Marvel regényekben gyakran fel-feltünnek másik regény fõhõsei is..a filmekben még csak utalás sincs rá..pedig olyan látványos dolgokra, mint amit Magnetó mûvelt, valszeg kivonulna a Fantasztikus Négyes vagy a Bosszú Angyalai...
Mondtam hogy ma ráfexem a filmzene témára meló után. Nos most kicsit lazulás van úgyhogy néztem egyet. Tessék itt egy link itt szûrcsölj rá talán lesz valami:
SoundTrack.net
Storm képessége? Hát. Az érdekes lenne. Apropó egy kérdés: Ha storm viharokat meg miegymást csinál, a meteorológiai intézetnek még nem tünt fel hogy néha fura idõjárási jelenségek keletkeznek és tünnek el? (bár amit azok jósolnak:"talán esik holnap, talán nem")
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kandurex:
hogyhogy csak annyival beéred? Én többre vágynék<#vigyor>#vigyor>
Viszont neki nem a konyhában hanem a hálószobában lenne rám szüksége mint Multiple-man! 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
telekinetikus erõvel közveszélyes lennék, mert sztem 1-2 autósoförrel lefejeltetném a kormányt..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Magoo: jolvan azért nem kell leharapni a fejem. Holnap meló után rákattanok a témára, majdcsak lesz valahogy. Mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy.
Seten: Multiple-man -re gondolhatott. Lol. Belegondolt hogy mennyit kellene fõzni rád? <#vigyor>#vigyor>
Zsirkereskedõ: Most így bele gondolva tényleg nem lenne rossz. Fõleg ha megkapnánk azt az akrobatikus verekedõs tudásást is. De csak a sima alakváltással is tudnék mit csinálni.<#nyes>#nyes>