641
X-Men I-II-III.
  • Tatyla
    Jean Grey Fönix sminkje kiváló volt pont ilyennek kellett lenni a képregény után...
  • MrSpock
    Menéztem végre én is,mostértem nemrég haza a moziból.
    Tetszett,de természetesen a stáblistánál már villany fel,gép állj,már csak énvoltam bennt,mondjuk lehettünk 10-en..a mozisnéni szerintem már csak ott figyelt hogy nemmozdulok.
    Szóval én nemláttam az ominózus prof jelenetet.
    Értékelésem: 9/10
    Alapból a legjobb képregényfilm,mind karakterileg,és látványos is.
    Röviden ennyi.Jean Grey meg....10!:-)
  • Szolnokboy
    melyik csatornán és mikor mennek x-men rajzfilmek ? nézni akarom
  • Magiszter
    Szerintem ha te kameráztad volna az egész filmet akkor te is gyorsan tűztél volna a moziból amilyen gyorsan csak tudsz
  • Shiwo
    jah hát akko szar verziót szedté le belőle :) megkéne nézni a moziba..a kamerás csóka nem bírta ki bizti, hogy kivárja...
  • R9
    hiába pontozol nekem addig tart a film hogy magneto megmozdítja a bábáut egy pill-re egy fekete kép és vége
    de vki belinkelte és megnéztem
  • Shiwo
    a felirat után...
  • R9
    professzor hol van a végén? wtf?
  • R9
    Most néztem meg
    10/10
    kegyetlen jó, Halle Berry meg Istennő :-]
  • Shiwo
    lehet akkor abból van Magnetóé is
  • vg
    A harmadik részben, mikor Xavier "lebeg" odakiabál neki Magneto : "Charles!!!!!!" Ez olyan vicces lenne ha szinkronban úgy forditanák, hogy "Karcsi!!!!!!"
  • Magiszter
    Tényleg? Én nem figyeltem. De ha abbol van az vicces
  • Seten

Bulldozer sisakja (a filmben) vasbetonból van.

• Shiwo
    pedig nem kizárt.. pl. a régi adnd-ben is volt pszionika, és ott ha a pszionista fémsisakot viselt, nem tudta használni az erejét.. amúgy nem tom miből van a sisakja..valszeg nem is árulta L soha..de Lvileg Bulldit is védi a saját sityakja a telepatikus erőktől (legalábbis regényben..)

jah, egy másik érdekesség..innen.. a Bulldiról..volt róla szó, hogy nem mutáns..
    "Emberfeletti erő és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhető. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erőteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Bulldózer, szinte halhatatlan. "

nem tom ti hogy vagytok vele, de én ezt úgy értelmezem, hogy eredetileg is mutkó, csak a kristálytól hihetetlenül erős is lett..
  • Magiszter
    Kérdésem volna a képregénytudosok népes táborához:

Magneto sisakja miből van, hogy megvédi a telepatikus támadásoktól? (ha valaki azt mondja hogy "fémből te marha" én azt nyilvánosan akasztom)
  • Magoo
    jajaja én se akarok Hulk témát ide nyugi :)
  • Magiszter
    azért hogy bebizonyítsák: A Szarból is lehet pénzt csinálni csak jól kell tudni csomagolni :-)

És Most szólók: Ez egy X-Men filmekkel foglalkozó topik és nem a Hálk 98. részét kell kibeszélni hanem az X-men-el kapcsolatos dolgokat. Pl.: Mi az az X-men?
  • Magoo
    minek a hulk-nak folytatás...az egy is szar volt :D
  • zoliii
    A hulk 2 csak jövőre jön be de nem a mozikba hanem a videókölcsönzökbe
  • Magiszter
    Spoilert kéretik használni!!!

gabi1023:
    Esküszöm nem értem amit írsz. Most szerinted ki nem ismert kit?
    !!!!!!SPOILER ON!!!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én úgy láttam a végén, hogy a pali fekszik, odamegy a csaj "jó reggelt", a pali megszolal hogy "Hello XY" (a prof hangján. XY=a csaj neve, aszsem Moira), a csaj erre elképedve hogy "Csársz?", aztán vége.
    Szerintem eléggé egyértelmű hogy mi történt. És azért az az orvos csaj sem hülye hogy ne ismerjen fel egy hangot, főleg ha a prof haverja (és ott volt a temetésén, úgyhogy az). Bár érdekes hogy a hangja ugyanaz a profnak, egy másik testben is.

!!!!!!SPOILER OFF!!!!!

Így kell spoilerre figyelmeztetni
  • gabi1023
    Mondta a nevét.
  • Seten

Honnan tudta, hogy Ő az?
    Mondjuk MEGISMERTE A HANGJÁT!

• gabi1023
    Meg kelett hogy maradjon a mutáns képessége, vagy honnan tudta volna a nő nevét. Végül is az a Xevier tudata volt vagy nem. Vagy régen is Ő volt az a férfi, csak át ment a Xevierbe hogy megvédje magát, vagy valami ilyesmi.
  • Magiszter
    Jesszusom. Szpojler hegyek

És arra nem is gondoltok hogy a prof mutánssága alakította ki az ő tudatában azt hogy tudjon agyturkálni? És mivel a tudatát rakta át abba a paliba ezért ez a képessége megmaradt? Mert ezt sem lehet kizárni. Laikusok nyelvén: Ha a csapból eresztesz egy vödör vizet akkor az a vödör már teli lesz és ha ezt át akarod vinni a szobába akkor ott már nem kell teli tölteni, mert már teli van. (ez így még bonyolúltabb???) De teccenek érteni a logikámat?
    Azért érdekes hogy a mostani befejezésből hogyan találják ki a 4. részt.
  • Magoo
    És mivan, ha a prof tudata genetikailag módosítja a csávó testét? Tehát lehet, hogy hasonló lesz az arcvonása, hangja stb...sőt talán még a mutáns gén is kialakul(t) nála. Nem lehetséges (az X-men világában)? Én így tudnám normálisan folytani a forgatókönyvet :)
  • icewolf
    Könnyen meg lehet hogy az agyhalott egy mutáns... Ezt már a nagy kacsaúsztatón túl simán kitalálják hozzá... :P
  • Chip17

Szerintem a kérdés nagyon is jogoms, most megnyugodtam hogy ez nem csak bennem vetődött fel! :) Hisz ha egy olyan ember testébe került a tudata akinek nincs mutáns génje akkor elvileg nincs mutánk képessége sem. Viszont a stáblista végén lévő jelenetben nem telepítikus úton szólítottta meg az ápolónőt? Ezt ebból gondolom hogy különben az ápolónő honnan jött volna rá egyből hogy Charles tudata van a testben? Szóval szerintem baromi nagy logikátlanság ha a profnak megmaradnak a képességei... :P
  • jbworld
    Lenne egy érdekes felvetésem:
    A prof ugye átültette az elméjét a "tudat nélküli" paliba. De akkor elvesztetteúgymond az "X-gént", nemde? Ezek alapján nem tudom milyen szerep jut majd neki. Vagy ez komplett marhaság? :D (bár a

JB
  • Quantumleap
    Hulk 2 nem lesz?
  • zoliii
    A 2007-es filmek a következök:pókember 3(május4-én Amerikában) Harry Potter és a fönix rendje(szintén májusban Amerikában)Fantasztikus négyes 2 már forgatják csak idö pontott nem irtak még ki.Készül Az Elemi ösztön 3 és az ASTERIX ÉS OBELIX 3 idén nyáron poseidon június közepén július 13-án Superman returns.Az új 007 james bondos film csak ősszel fog bejönni a mozikban aztán halálos iramban 3-dik része is idén nyáron fog bejönni a mozikba.Ha van még kérdésetek akkor írjatok ide.hali
  • a zsírkereskedő
    haha akkor rosszul kerestem máshol volt az y...thx
  • Shiwo
    hmm..másodszorra már jó lett..érdekes..
  • Shiwo
    itt van..bár érdekes a betűtípus..legalábbis nálam..
  • a zsírkereskedő
    én is...
    de azért a szilmarilokban meg az x-meneshez hasonló arda enciklopédiában elég jártas vagyok
    egyébként ebben a képregényes adattárban nem találtam mistique-t...lehet hogy vak vagyok?
  • Shiwo
    hát, nem vok benne 1 lexikon, de az alaptriológiát olvastam + a filmeket is láttam :)
  • Magiszter
    őőőő. Nem ment a válasz gomb
    Az előzőt zoliii-nak írtam (mielőtt belém kötne valaki)
  • Magiszter
    Oké akkor visszaírok.
    És ha kérhetem akkor műfaj szerint ABC sorrendbe rendezve
    Amúgy engem csak a Sci-fi, Fantasy, és Vigjáték érdekel (persze nézek mást is de inkább ezeket)
  • a zsírkereskedő
    köszi ...
    ha neked meg gyűrűk urás kérdésed van állok rendelkezésedre
  • zoliii
    gyerekkorom óta film örült vagyok ha érdekel milyen filmek lesznek 2007-es év végéig akkor írj vissza.
  • Magiszter
    Ezeket a biztos infókat honnan szerezted?