641
X-Men I-II-III.
-
#481 Jean Grey Fönix sminkje kiváló volt pont ilyennek kellett lenni a képregény után... -
#480 Menéztem végre én is,mostértem nemrég haza a moziból.
Tetszett,de természetesen a stáblistánál már villany fel,gép állj,már csak énvoltam bennt,mondjuk lehettünk 10-en..a mozisnéni szerintem már csak ott figyelt hogy nemmozdulok.
Szóval én nemláttam az ominózus prof jelenetet.
Értékelésem: 9/10
Alapból a legjobb képregényfilm,mind karakterileg,és látványos is.
Röviden ennyi.Jean Grey meg....10!:-) -
Szolnokboy #479 melyik csatornán és mikor mennek x-men rajzfilmek ? nézni akarom -
#478 Szerintem ha te kameráztad volna az egész filmet akkor te is gyorsan tűztél volna a moziból amilyen gyorsan csak tudsz -
#477 jah hát akko szar verziót szedté le belőle :) megkéne nézni a moziba..a kamerás csóka nem bírta ki bizti, hogy kivárja... -
R9 #476 hiába pontozol nekem addig tart a film hogy magneto megmozdítja a bábáut egy pill-re egy fekete kép és vége
de vki belinkelte és megnéztem -
#475 a felirat után... -
R9 #474 professzor hol van a végén? wtf? -
R9 #473 Most néztem meg
10/10
kegyetlen jó, Halle Berry meg Istennő :-] -
#472 lehet akkor abból van Magnetóé is -
vg #471 A harmadik részben, mikor Xavier "lebeg" odakiabál neki Magneto : "Charles!!!!!!" Ez olyan vicces lenne ha szinkronban úgy forditanák, hogy "Karcsi!!!!!!" -
#470 Tényleg? Én nem figyeltem. De ha abbol van az vicces -
Seten #469
Bulldozer sisakja (a filmben) vasbetonból van.
-
#468 pedig nem kizárt.. pl. a régi adnd-ben is volt pszionika, és ott ha a pszionista fémsisakot viselt, nem tudta használni az erejét.. amúgy nem tom miből van a sisakja..valszeg nem is árulta L soha..de Lvileg Bulldit is védi a saját sityakja a telepatikus erőktől (legalábbis regényben..)
jah, egy másik érdekesség..innen.. a Bulldiról..volt róla szó, hogy nem mutáns..
"Emberfeletti erő és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhető. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erőteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Bulldózer, szinte halhatatlan. "
nem tom ti hogy vagytok vele, de én ezt úgy értelmezem, hogy eredetileg is mutkó, csak a kristálytól hihetetlenül erős is lett.. -
#467 Kérdésem volna a képregénytudosok népes táborához:
Magneto sisakja miből van, hogy megvédi a telepatikus támadásoktól? (ha valaki azt mondja hogy "fémből te marha" én azt nyilvánosan akasztom) -
#466 jajaja én se akarok Hulk témát ide nyugi :) -
#465 azért hogy bebizonyítsák: A Szarból is lehet pénzt csinálni csak jól kell tudni csomagolni :-)
És Most szólók: Ez egy X-Men filmekkel foglalkozó topik és nem a Hálk 98. részét kell kibeszélni hanem az X-men-el kapcsolatos dolgokat. Pl.: Mi az az X-men? -
#464 minek a hulk-nak folytatás...az egy is szar volt :D -
#463 A hulk 2 csak jövőre jön be de nem a mozikba hanem a videókölcsönzökbe -
#462 Spoilert kéretik használni!!!
gabi1023:
Esküszöm nem értem amit írsz. Most szerinted ki nem ismert kit?
!!!!!!SPOILER ON!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy láttam a végén, hogy a pali fekszik, odamegy a csaj "jó reggelt", a pali megszolal hogy "Hello XY" (a prof hangján. XY=a csaj neve, aszsem Moira), a csaj erre elképedve hogy "Csársz?", aztán vége.
Szerintem eléggé egyértelmű hogy mi történt. És azért az az orvos csaj sem hülye hogy ne ismerjen fel egy hangot, főleg ha a prof haverja (és ott volt a temetésén, úgyhogy az). Bár érdekes hogy a hangja ugyanaz a profnak, egy másik testben is.
!!!!!!SPOILER OFF!!!!!
Így kell spoilerre figyelmeztetni -
gabi1023 #461 Mondta a nevét. -
Seten #460
Honnan tudta, hogy Ő az?
Mondjuk MEGISMERTE A HANGJÁT!
-
gabi1023 #459 Meg kelett hogy maradjon a mutáns képessége, vagy honnan tudta volna a nő nevét. Végül is az a Xevier tudata volt vagy nem. Vagy régen is Ő volt az a férfi, csak át ment a Xevierbe hogy megvédje magát, vagy valami ilyesmi. -
#458 Jesszusom. Szpojler hegyek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És arra nem is gondoltok hogy a prof mutánssága alakította ki az ő tudatában azt hogy tudjon agyturkálni? És mivel a tudatát rakta át abba a paliba ezért ez a képessége megmaradt? Mert ezt sem lehet kizárni. Laikusok nyelvén: Ha a csapból eresztesz egy vödör vizet akkor az a vödör már teli lesz és ha ezt át akarod vinni a szobába akkor ott már nem kell teli tölteni, mert már teli van. (ez így még bonyolúltabb???) De teccenek érteni a logikámat?
Azért érdekes hogy a mostani befejezésből hogyan találják ki a 4. részt. -
#457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mivan, ha a prof tudata genetikailag módosítja a csávó testét? Tehát lehet, hogy hasonló lesz az arcvonása, hangja stb...sőt talán még a mutáns gén is kialakul(t) nála. Nem lehetséges (az X-men világában)? Én így tudnám normálisan folytani a forgatókönyvet :) -
#456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Könnyen meg lehet hogy az agyhalott egy mutáns... Ezt már a nagy kacsaúsztatón túl simán kitalálják hozzá... :P -
Chip17 #455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem a kérdés nagyon is jogoms, most megnyugodtam hogy ez nem csak bennem vetődött fel! :) Hisz ha egy olyan ember testébe került a tudata akinek nincs mutáns génje akkor elvileg nincs mutánk képessége sem. Viszont a stáblista végén lévő jelenetben nem telepítikus úton szólítottta meg az ápolónőt? Ezt ebból gondolom hogy különben az ápolónő honnan jött volna rá egyből hogy Charles tudata van a testben? Szóval szerintem baromi nagy logikátlanság ha a profnak megmaradnak a képességei... :P
-
jbworld #454 Lenne egy érdekes felvetésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A prof ugye átültette az elméjét a "tudat nélküli" paliba. De akkor elvesztetteúgymond az "X-gént", nemde? Ezek alapján nem tudom milyen szerep jut majd neki. Vagy ez komplett marhaság? :D (bár a
JB -
Quantumleap #453 Hulk 2 nem lesz? -
#452 A 2007-es filmek a következök:pókember 3(május4-én Amerikában) Harry Potter és a fönix rendje(szintén májusban Amerikában)Fantasztikus négyes 2 már forgatják csak idö pontott nem irtak még ki.Készül Az Elemi ösztön 3 és az ASTERIX ÉS OBELIX 3 idén nyáron poseidon június közepén július 13-án Superman returns.Az új 007 james bondos film csak ősszel fog bejönni a mozikban aztán halálos iramban 3-dik része is idén nyáron fog bejönni a mozikba.Ha van még kérdésetek akkor írjatok ide.hali -
a zsírkereskedő #451 haha akkor rosszul kerestem máshol volt az y...thx -
#450 hmm..másodszorra már jó lett..érdekes.. -
#449 itt van..bár érdekes a betűtípus..legalábbis nálam.. -
a zsírkereskedő #448 én is...
de azért a szilmarilokban meg az x-meneshez hasonló arda enciklopédiában elég jártas vagyok
egyébként ebben a képregényes adattárban nem találtam mistique-t...lehet hogy vak vagyok? -
#447 hát, nem vok benne 1 lexikon, de az alaptriológiát olvastam + a filmeket is láttam :) -
#446 őőőő. Nem ment a válasz gomb
Az előzőt zoliii-nak írtam (mielőtt belém kötne valaki) -
#445 Oké akkor visszaírok.
És ha kérhetem akkor műfaj szerint ABC sorrendbe rendezve
Amúgy engem csak a Sci-fi, Fantasy, és Vigjáték érdekel (persze nézek mást is de inkább ezeket) -
a zsírkereskedő #444 köszi ...
ha neked meg gyűrűk urás kérdésed van állok rendelkezésedre -
#443 gyerekkorom óta film örült vagyok ha érdekel milyen filmek lesznek 2007-es év végéig akkor írj vissza. -
#442 Ezeket a biztos infókat honnan szerezted?