1215
-
zoszt #427 Mindegyiket szívesen várjuk. :-) -
#426 "Egyébként most dolgozom a 19-64 IK280-ason!"
Sorry, 19-66-on dolgozom. -
#425 "Köszönöm az oldalamra berakhatom a Te oldalad linkjét, képpekkel?"
Nyugodtan.
Egyébként most dolgozom a 19-64 IK280-ason! -
zoszt #424 Köszönöm az oldalamra berakhatom a Te oldalad linkjét, képpekkel?
Fölraktam a csuklós ezüstnyilat. A carColors mappába kell a .tp és a .tpi fájlokat berakni és akkor az MM2 Car Skin Changerbe egyből használható/látható elvileg. Kétszer kell berakni, egyszer a nyíló ajtajúhoz, egyszer pedig a normálhoz.
-
#423 A VOLVOkon 9,0BAR a guminyomás -
#422 Csak egy képet találtam: -
#421 "Ők cinkotai buszok?"
Igen.
"26 éve élek Bp-en, de 31-es busszal még életembe nem mentem"
Siess mert szeptembertől nagy valószínűséggel csuklósok fognak rajta közlekedni.
További információ a 31-es vonalról
Kép alapján nem nehéz festeni, de mindig csak egy képből lehet dolgozni, mert más fények miatt pl a kék színnek más lesz az árnyalata.
"Publikusak?"
Igen.
"Nem tudod, hogy milyen keréknyomásértékek vannak a 280-asokon?"
Mindjárt utánanézek.
BOROSL -
zoszt #420 Örülök, hogy megtörted a csendet. :)
Ők cinkotai buszok? 26 éve élek Bp-en, de 31-es busszal még életembe nem mentem. Egyszer majd bepótolom a mulasztást. Viszont a történetét olvastam. :)
Én is szeretnék majd fénykép alapján busz festeni, így legalább nem olyanok, mint akik most jönnek a fényezőből. :) Már csak a fényképek hiányoznak hozzá.
Publikusak?
Nem tudod, hogy milyen keréknyomásértékek vannak a 280-asokon? Attah mutatott Tupolev képet :) 0,75MPa-os értékkel (B tengelyen). Ma 2 gyorson néztem az egyik 0,85;0,8;0.85 MPa-s volt, a másik végig 0.85-ös... -
#419 Próbáld kiezt és ha letöltötted szólj mert én akkor törlöm. -
#418 Sziasztok!
Van egy pár alkotásom:
IKARUS 260
IKARUS 280
-
#417 Igen olyan!! Honnan lehet letölteni a cuccot h. jo legyen?, -
zoszt #416 Köszi! -
zoszt #415 Olyan mint a #356-os hozzászólásnál? -
#414 Ja, majd küldöm a mátrás csuklósokat. Az én festéseimet is nyugodtan alakíthatod, ahogy neked jó. -
#413 Csá.Kéne az az xp s pazch+crack!!!Egy másik haveromnak kéne!!Ki tudná elküldeni?? zizu123@freemail.hu MSN.(neki is xp és Ti 4200as kártyája van!!)És vki az elözöre ha tudná a választ jo volna!! -
#412 Win 98a van -
#411 Hy.Megvan.Hibás volt a file amit betettem!!! Az egyik haveromnak a mm2 önél a grafika szar, szét van eesve összeolvad a kép!!! Mi lehet a baj ?? Nem tudod?Kösz -
zoszt #410 Ezt nem tudom, sajnos. Ilyenem még nem volt szerencsére. Mindig ez van, vagy valami speciális dolog váltja ki? pl. egy új járgány, vagy város? -
#409 Hali.Vmi 'fatal error:heap overun'ezt irja ki!! Ez mi lehet? -
zoszt #408 Jó az alapanyag! :-) Csak egy-két dolgot felnyalok rá. :)
Az ezüst 260-asodra is rakhatok felségjelzést?
A csuklós Mátrákat megkapjuk majd? Na, légyszi!
Más.
Kicseréltem .tp-s, meg .tpi-s fájlokra az eddigi textúrákat ezeket egyszerűbb berakni. Ha valakinek gondja támadna mégis velük kiabáljon. :)
Röviden a carColors mappába kell a .tp és a .tpi fájlokat berakni és akkor az MM2 Car Skin Changerbe egyből használható/látható.
Gumikacsa a Te képeidet használtam föl, de 128*128-as bmp-k kellenének igazán. Meg írtam read me-t (reklámnak), ha nem tetszik a szöveg szólj és kijavítom. Mailben elküldök egy mintát. -
#407 Látom alkotsz! Nagyon süti! -
zoszt #406 Örülök! :)
Gumikacsa festése alapján a 280-asból is lesz ezüstnyíl, trilexes, ráncos (egyszínű) ajtók és egyéb hibákkal, de lesz. Most hogy van photoshopom még egy pár szinezés várható. :)
-
#405 Hi.Jo a játék.Sikerült berakni.Köszi a segitséget!!!!!!! -
#404 Már megint én vagyok! A kocsikat csak be kell másolni a mm2 könyvtárába??Az ar filéket??? -
#403 Igen 13kb.De a flashget miatt töltött le 13at.Nyomtam 1 mégsét és már ott is vot a 923KB os!!! :D:D:D:D:DD -
zoszt #402 Lejött rendesen? 921 kB? Ha 13 kB akkor vagy töltsd le újra vagy ha nem megy akkor átküldöm, csak szólj. -
#401 Csájo.Nemjo az a 7z313.exe.Valami ''nem megengedett utasitást talált'' !!!!! Ez mi ??? Nem tudod véletlenül??? Köszi az eddigi infot
-
zoszt #400 A HQTM-Team oldalán általában .7zip fájlok vannak. Ez a winzip-hez hasonló tömörített fájl. A hozzávaló programot innen:7zip tudod letölteni. A fájl egy !ik8.ar fájlt, két read me-t és az ismertetőhöz szükséges képeket tartalmazó mappát hord magában.
Ha sikerül kitömöríteni a játékhoz az 280-asnál pl. csak a !ik8.ar fájlra lesz szükséged,
amit a C:\Program Files/Microsoft Games/Midtown Madness 2/ mappába kell berakni.
Magyarosításról én nem tudok.
Buszmegállók, végállomások a Bus City városokban vannak, pl. London Bus City 2.0 vagy a Bus City San Francisco.
-
#399 Hy.Hogyan kell betenni a játékba azokat a járgányokat amit a HQTM-Team oldalárol töltöttem ??? Khösz -
#398 Császtok!! Nincsen vkinek magyarosutása???Ja és hogyhogy van a játékban buszvégállomás??Vis vmi ilyesmit láttam.Köszke -
zoszt #397 Nem éppen, de ha tudtam volna mire számítsak akkor nem kérdeztem volna. Én egyes buszrendszámokat (még a régi bp-iekből) más miatt istenítek.
S én is csak magamból indulok ki. :-) -
#396 :) -
zoszt #395 Értem, és köszönöm.:-) -
#394 Azé nem erre számítottatok,mi? -
#393 Nem a témába vág:
Nem nagy szám: Makettezem is, főleg amerikai haditengerészeti vadászgépeket. A lényeg, hogy a cag becenév és rövidítés: asszem Commander Aircraft Group magyarul repülőgép-kötelék parancsnok. A kedvenc gépem a Grumman F-14 Tomcat, ahol a parancsnoki gép lajstromszáma szinte mindig 100, vagy 200. Jelen esetben 200 (Jolly Rogers század 1978) -
zoszt #392 Majd elmesélhetnéd, ha akarod. -
#391 Csak ha külön kérik. Meg ennek a rendszámnak története van. -
zoszt #390 A rendszámokon nem változtatsz? :-) -
#389 Nem indexel, vészvillog. -
#388 De miért csak hátramenetben indexel?