1215
-
zoszt #467 Jók lettek!!! -
#466 Figyelem!
Tessék ezt megnézni! -
#465 Ajánlom is! -
zoszt #464 Kérni mindent lehet. Igaz én nem szeretem a 405-t. Bár ma a 141-esen szépen ment egy, ami ritka szerintem. De nem akarok senkinek a lelki világába gázolni. -
#463 Zoszt!
Nem lehetne megkérni a HQTM-es emberkéket hogy csináljanak egy IK405 midit? -
zoszt #462 Persze ez gondolom rajtad nem segít. :( -
zoszt #461 "ABIT Siluro FX5200" ezzel szerintem jól kéne futnia elvileg. Felismeri a játék? Miért indul újra a gép? Lefagy?
Nekem az Geforce 2 MX is élvezhető képet nyújtott 1024*768-ban. -
bj10 #460 Azt áruljátok el még legyetek szívesek, hogy milyenre állítsam a grafikát, hogy élvezetes legyen a játék! Nekem szoftveres üzemmódban nem akar futni -
#459 Nekem is ilyen van, de már megszoktam. -
zoszt #458 "A másik gondom, hogy amikor az exe fájlt elindítom sokára indul el a játék. Lehet hogy valami patch kéne?"
Ez nálam is így van, azt hiszem, hogy van no cd patch hozzá, ha megtalálod nekem is szóljál, légy oly kedves. :) -
bj10 #457 Nekem ABIT Siluro FX5200 videokártyám van és van amikor újraindul a gép,nem tudok elkezdeni játszani, van valami ötletetek a problémámra? A másik gondom, hogy amikor az exe fájlt elindítom sokára indul el a játék. Lehet hogy valami patch kéne? -
#456 Mondjuk egy világosabb jobban átlátszik szerintem. -
zoszt #455 ? Ezt részleteznéd? Nekem fekete az ablak és az is marad mikor berakom. Fessem át szürkésféhérre??? -
#454 A színtől függ az, hogy menyire átlátszó. -
zoszt #453 Az ablak fájljait 32bit-en mented el? Neked átlátszóak festés után is? -
#452 Hát nem így fog kinézni, de valahogy megpróbálom egyedire megcsinálni. -
zoszt #451 Bár én az ablak festésénél gondban voltam, de ha Te rájösz a dolog nyitjára megoszthatnád. :) A 280-oson az a baj, hogy sok elem ismétlődik ( az ablaknál ). -
zoszt #450 Jó munkát hozzá! :)
Van róla nagyobb felbontású kép is, vagy más anyag hozzá? -
#449 Jelenleg készülő festésem. -
#448 Hát hogy király, isten, tuti, nagyon szép..... -
#447 "A csuklósokat nem rakod ki a letöltés oldalra?"
Később lehetséges de most lusta vagyok. -
#446 "Ohhh... Patent"
Ez mit jelent? -
#445 "Lehet, hogy ez indexes kérdés inkább, de miért van a tanksapkán csík?"
Azon egy felirat van eredetileg: FAGYÁLLÓVAL FELTÖLTVE!
"Egyébként mostanában kapta ezt a reklámot a 19-66? És jók ezek az AG Neovo monitorok."
Nem, ez csak a képzelet szüleménye.Erről a képrőljutott eszembe a reklám.
"És jók ezek az AG Neovo monitorok. Közel van hozzám a cég. :)"
Nem tudom nem ismerem ezeket a monitorokat, de a fix.tv ilyet használ és meg van vele elégedve.
Később lehetséges de most lusta vagyok . -
#444 Ohhh... Patent -
zoszt #443 A csuklósokat nem rakod ki a letöltés oldalra? -
zoszt #442 És jók ezek az AG Neovo monitorok? azaz kérdőjellel -
zoszt #441 Lehet, hogy ez indexes kérdés inkább, de miért van a tanksapkán csík? Egyébként mostanában kapta ezt a reklámot a 19-66? És jók ezek az AG Neovo monitorok. Közel van hozzám a cég. :)
Épp monitor vásárlásban gondolkozok. -
zoszt #440 Sokáig szórakozhattál vele. :) -
zoszt #439 Ez nagyon tetszik!!! :-P -
#438 Itt a helyes LINK! -
#437 Nem tüntem el csak alkottam ezt:
LETÖLTÉS -
#436 Jó. Estére elküldöm. De lehet, hogy csak szombat este.
Ez a Slayerboy gyerek ugye nem sértésnek szánta a dolgot....ugye nem... -
zoszt #435 :-) Most nem haladtam semmivel mert egy pár napig szar volt a gépem. De most jól megy, pedig nem csináltam vele semmit. :) Érik a cseréje.
Gumikacsának: a mailbox-os címmel nem tom mi van olyan, mintha beszart volna, úgyhogy a Mátra Volánokat majd a freemail-re küldd inkább, légy oly kedves. -
#434 Ennyi elszánt "barmot" -
#433 Látom gyerekek nem aludtatok, amíg nem voltam itthon... :) -
#432 A rendszámot és a táblát ne is mond. Nekem is az a legtöbb idő. -
zoszt #431 "Én ezzel úgy vagyok, hoghy egyet elkezdek és csinálom, és csinálom amíg kész nem lesz."
Aha, hát ezért. :)
Én meg belekezdtem négybe is, de még csak az ezüstnyíl lett kész, az is azért, mert Gumikacsa a munka dandárját már elvégezte. A többinél főleg tábla/kijelző-rendszám, szín és "nem pontosan tudom mi kell még rá" problémák vannak. :) -
#430 "De az elég zavaró, hogy a 21-es panel ismétlődik."
Ezen nem tudok változtatni.
"Nálam lassabban készülnek a buszok.:)"
Én ezzel úgy vagyok, hoghy egyet elkezdek és csinálom, és csinálom amíg kész nem lesz. -
zoszt #429 Köszi. :)
Nálam lassabban készülnek a buszok.:)
De az elég zavaró, hogy a 21-es panel ismétlődik. -
#428 19-66:
LETÖLTÉS