1215
-
#387 Meg kilehet nyitni az ajtókat!Tök jó! :) -
zoszt #386 Az tetszik, hogy olyan szűk utcákba is be lehet könnyedén fordulni vel, amibe a többivel szenvedés volt. :-) -
zoszt #385 Nyami, csak kár, hogy összeér, átlátni a csuklón, néha mintha összeakadna... de én is ezzel nyomom.:) -
#384 -
#383 Egyébként eddig a 280-as a legjobban kezelhető csuklós. -
#382 Ja, a menettulajdonság javulást észrevettem. -
zoszt #381 Nem a külső változásokat csinál. Az első 6 sebességesre vátoztatja (asszem eredetileg 5 sebességes) a másik meg csak finomít rajta. Pl. nekem hátramentből megállva most már nem ugrik mint régen ( automata váltónál ). Sez bizony jó. -
#380 Vannak még ott a 260-ashoz addonok. De felteszem a carskin changerrel, és semmi. Most én csinálok valamit rosszul, vagy nem a külselyén változtat? -
zoszt #379 Jól van!!! Szép, ilyet láttam már nem is tudom mikor! :-) -
#378 Mégis:
-
zoszt #377 Én a hangokkal nem vagyok kibékülve.
Fizu jött már? A gépeddel szerinted lehet a buszban ülve megfelelő minőségben motorhangot felvenni? -
zoszt #376 Nem tom mi lehet a probléma. Kijöbb valami kis javítás hozzá, ha gondolod leszedheted újra, és azt írja, hogy a MM2CSC 0.8-cal működik. Az van Neked is?
Ha így se megy reklamálunk, amúgy is lenne mit javítani rajta. -
#375 Hittem én. Próbáltam átfestést rátenni, nem sikerült, mindig kilép. -
zoszt #374 Ha készen lesznek/vannak kérlek ne tartsd vissza magad.
Bármilyen Ikarus festést szívesen és örömmel látunk.
Bárkitől. :-) -
#373 Akkarom mondani kellenek? -
#372 Nyami... Mikor kellenek a mátrás festések? -
zoszt #371 De most már megérkezett a 280-as is :-)
hurrá -
zoszt #370 280-as helyett egy Volkswagen Camper-t kaptunk. :-((
-
zoszt #369 A 260-as 11 méteres a 280-as 16,5 méteres csuklós. A 200-as család tagjai, azért hasonlítanak. :-)bkv-s buszok
De lehet ám, hogy holnap nem a 280-as jön ki.:-( A HQTM-Team egyik tagja azt ígérte, hogy nem fogunk csalódni. Ám úgy legyen. -
#368 Éppen hangosan gondolkodok, hogy melyik a 260-as és a 280-as.Csakhogy nehogy hülyének nézzetek :D
Csak nemtom, hogy 260 és 280 közt mi a kül. -
#367 ???????????? -
#366 Nem... az 260 as!De nem látok különbséget :( -
#365 Ja.. de ilyen már van a játékhoz... 280-as :) -
#364 Hogy néz ki a 280-as?
-
zoszt #363 Lehet, hogy nem a 280-as fog kijönni július 3.-án. :(
De azt mondták a HQTM-esek, hogy nem fogunk csalódni. Remélem tényleg nem. -
#362 Naná! De csak finoman, mert eszi az elemet, akkukat meg csak fizu után tudok venni. -
zoszt #361 És milyen? Kipróbáltad, gondolom. :-) -
#360 Ja megvan a fényképezőgép. Hangot is tud rögzíteni, de csak képpel együtt. :) -
#359 Ja, nekem is az xp pecs oldotta meg azt a gondot. De akkor kell hozzá a szükséges crack is. -
#358 Jó. -
zoszt #357 A probléma úgy tudom orvosolható. :-)
De azt nem tudom pontosan, hogy hogyan. XP-s patch van, keress rá,ha még nem lenne meg neked. Ha az nem segít akkor kiabálj még.
Lehet, hogy a 280-as öt nap múlva kijön.
Gumikacsának: a ford. még nagyon rosszul áll, majd igyekszem... -
Gubi #356 Valaki segítsen!
Ha ilyen a kép, akkor mit csináljak?
Nvidia GeForce Ti 4200-as videókártyám van!
Windows XP op. rendszer! -
#355 Netörődj vele, az a mercédesz festés amúgy is gagyi volt.
Amúgy meg hogy lehetnek ennyire degeneráltak? Meg szerintem ilyenre nem igazán kell engedélyt kérni... -
zoszt #354 Nekem csak rossz híreim vannak. Azokat meg nem szeretem terjeszteni. A kedvem is rossz.
Csináltunk egy MM2 buszos fórumot... de minek :-(
AD156 a Te Mátra Volános Citaro G-dre azt mondta, hogy konzultált a segítőivel, akik nem engedélyezték, az átszínezést. Idióták...
Én meg, hogy megpróbáljak jóba lenni velük levettem az oldalról. A végén szaros lesz a szám is...
A fordítással is csehül állok. -
#353 De csend van... -
zoszt #352 Mailek mentek, szólj, ha vmi nem ment át jól -
zoszt #350 Szia, melyik 3 program kell? mm2car skin changer? -
zoszt #347 Olyat vegyél amivel hangot is lehet felvenni.:-)
280-asnak külső motorhangja kéne nekik.
Más:
Valaki nem tudja, hogy az index fórumára miért nem tudom regisztrálni magam? -
#346 A jövőhéten megoldható a műszerfalkép, mert veszek egy digitális kamerát. Majd felkéreckedek egy ismerős buszára.
Nem kérdezted meg véletlenül, hogy nem-e készítenek több változatot is? PL: Nem harmonika, hanem teliajtósat, vagy a 4 ajtós csuklós helyett a 3 ajtósat (véleményem szerint ha megvannak nekik a szükséges klisék, akkor ez már nem akkora feladat...)? -
zoszt #345 Az ajtók automatikusan nyílnak sajna.
Azt mondta HummFred, hogy a 280-ast is át lehet festeni majd, de amivel gond volt a 260-asnál azzal itt is hasonló lesz a helyzet. Magyarul félő, hogy a 7-173-as nem lesz élethű. :((
Ha tudtok 280-as buszok hangját tartalmazó fájlokat, oldalakat ahol ilyet találni, valamint jó minőségű, szemből fotózott műszerfal képeket, akkor légy szíves szóljatok.