1215
  • Slayerboy
    Meg kilehet nyitni az ajtókat!Tök jó! :)
  • zoszt
    Az tetszik, hogy olyan szűk utcákba is be lehet könnyedén fordulni vel, amibe a többivel szenvedés volt. :-)
  • zoszt
    Nyami, csak kár, hogy összeér, átlátni a csuklón, néha mintha összeakadna... de én is ezzel nyomom.:)
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Egyébként eddig a 280-as a legjobban kezelhető csuklós.
  • gumikacsa
    Ja, a menettulajdonság javulást észrevettem.
  • zoszt
    Nem a külső változásokat csinál. Az első 6 sebességesre vátoztatja (asszem eredetileg 5 sebességes) a másik meg csak finomít rajta. Pl. nekem hátramentből megállva most már nem ugrik mint régen ( automata váltónál ). Sez bizony jó.
  • gumikacsa
    Vannak még ott a 260-ashoz addonok. De felteszem a carskin changerrel, és semmi. Most én csinálok valamit rosszul, vagy nem a külselyén változtat?
  • zoszt
    Jól van!!! Szép, ilyet láttam már nem is tudom mikor! :-)
  • gumikacsa
    Mégis:
  • zoszt
    Én a hangokkal nem vagyok kibékülve.
    Fizu jött már? A gépeddel szerinted lehet a buszban ülve megfelelő minőségben motorhangot felvenni?
  • zoszt
    Nem tom mi lehet a probléma. Kijöbb valami kis javítás hozzá, ha gondolod leszedheted újra, és azt írja, hogy a MM2CSC 0.8-cal működik. Az van Neked is?
    Ha így se megy reklamálunk, amúgy is lenne mit javítani rajta.
  • gumikacsa
    Hittem én. Próbáltam átfestést rátenni, nem sikerült, mindig kilép.
  • zoszt
    Ha készen lesznek/vannak kérlek ne tartsd vissza magad.
    Bármilyen Ikarus festést szívesen és örömmel látunk.
    Bárkitől. :-)
  • gumikacsa
    Akkarom mondani kellenek?
  • gumikacsa
    Nyami... Mikor kellenek a mátrás festések?
  • zoszt
    De most már megérkezett a 280-as is :-)
    hurrá
  • zoszt
    280-as helyett egy Volkswagen Camper-t kaptunk. :-((
  • zoszt
    A 260-as 11 méteres a 280-as 16,5 méteres csuklós. A 200-as család tagjai, azért hasonlítanak. :-)bkv-s buszok

De lehet ám, hogy holnap nem a 280-as jön ki.:-( A HQTM-Team egyik tagja azt ígérte, hogy nem fogunk csalódni. Ám úgy legyen.
  • Slayerboy
    Éppen hangosan gondolkodok, hogy melyik a 260-as és a 280-as.Csakhogy nehogy hülyének nézzetek :D
    Csak nemtom, hogy 260 és 280 közt mi a kül.
  • gumikacsa
    ????????????
  • Slayerboy
    Nem... az 260 as!De nem látok különbséget :(
  • Slayerboy
    Ja.. de ilyen már van a játékhoz... 280-as :)
  • Slayerboy
    Hogy néz ki a 280-as?
  • zoszt
    Lehet, hogy nem a 280-as fog kijönni július 3.-án. :(
    De azt mondták a HQTM-esek, hogy nem fogunk csalódni. Remélem tényleg nem.
  • gumikacsa
    Naná! De csak finoman, mert eszi az elemet, akkukat meg csak fizu után tudok venni.
  • zoszt
    És milyen? Kipróbáltad, gondolom. :-)
  • gumikacsa
    Ja megvan a fényképezőgép. Hangot is tud rögzíteni, de csak képpel együtt. :)
  • gumikacsa
    Ja, nekem is az xp pecs oldotta meg azt a gondot. De akkor kell hozzá a szükséges crack is.
  • gumikacsa
    Jó.
  • zoszt
    A probléma úgy tudom orvosolható. :-)
    De azt nem tudom pontosan, hogy hogyan. XP-s patch van, keress rá,ha még nem lenne meg neked. Ha az nem segít akkor kiabálj még.

Lehet, hogy a 280-as öt nap múlva kijön.

Gumikacsának: a ford. még nagyon rosszul áll, majd igyekszem...
  • Gubi
    Valaki segítsen!
    Ha ilyen a kép, akkor mit csináljak?

Nvidia GeForce Ti 4200-as videókártyám van!
    Windows XP op. rendszer!
  • gumikacsa
    Netörődj vele, az a mercédesz festés amúgy is gagyi volt.
    Amúgy meg hogy lehetnek ennyire degeneráltak? Meg szerintem ilyenre nem igazán kell engedélyt kérni...
  • zoszt
    Nekem csak rossz híreim vannak. Azokat meg nem szeretem terjeszteni. A kedvem is rossz.

Csináltunk egy MM2 buszos fórumot... de minek :-(

AD156 a Te Mátra Volános Citaro G-dre azt mondta, hogy konzultált a segítőivel, akik nem engedélyezték, az átszínezést. Idióták...
    Én meg, hogy megpróbáljak jóba lenni velük levettem az oldalról. A végén szaros lesz a szám is...

A fordítással is csehül állok.
  • gumikacsa
    De csend van...
  • zoszt
    Mailek mentek, szólj, ha vmi nem ment át jól
  • zoszt
    Szia, melyik 3 program kell? mm2car skin changer?
  • zoszt
    Olyat vegyél amivel hangot is lehet felvenni.:-)
    280-asnak külső motorhangja kéne nekik.

Más:
    Valaki nem tudja, hogy az index fórumára miért nem tudom regisztrálni magam?
  • gumikacsa
    A jövőhéten megoldható a műszerfalkép, mert veszek egy digitális kamerát. Majd felkéreckedek egy ismerős buszára.

Nem kérdezted meg véletlenül, hogy nem-e készítenek több változatot is? PL: Nem harmonika, hanem teliajtósat, vagy a 4 ajtós csuklós helyett a 3 ajtósat (véleményem szerint ha megvannak nekik a szükséges klisék, akkor ez már nem akkora feladat...)?
  • zoszt
    Az ajtók automatikusan nyílnak sajna.

Azt mondta HummFred, hogy a 280-ast is át lehet festeni majd, de amivel gond volt a 260-asnál azzal itt is hasonló lesz a helyzet. Magyarul félő, hogy a 7-173-as nem lesz élethű. :((

Ha tudtok 280-as buszok hangját tartalmazó fájlokat, oldalakat ahol ilyet találni, valamint jó minőségű, szemből fotózott műszerfal képeket, akkor légy szíves szóljatok.