1215
  • kissssss
    BUÉK
  • sacko98
    Hali, megvan a játék, bleraktam 1 autót, és kidob a játékból mielőtt a menüben látnám a kocsit miért csinálja ezt? Légyszi segítsetek?
  • MM2
    BUÉK
  • kitt2000
    Magyarítások?
  • vajaspopkorn
    hol lehet letölteni, vagy megvenni a játékot?
  • BAJCSI
    Sziasztok!
    Nem tudom miért nem válaszoltatok az előző kérdésemre, talán erre fogtok... Nem tudom jártasak vagytok-e a Train Simulatorban, ott van egy .eng fájl a mozdonyokhoz ahol át lehet írni minden félét, pl gyorsulást, fékerőt, hangokat, kabin nézetet stb. Itt is van ilyesmi? Mert a 280-ba át kéne írni egy két dolgot, pl alapjáratot, váltást (hogy ne úgy váltson mint a Prága hanem mint egy Zf mondjuk). a segítséget (ha lesz) előre is köszönöm, további szép napot!
  • BAJCSI
    Öcsém... most nem jár erre senki vagy nekem nem akartok válaszolni vagy nincs meg senkinek se az átfestés? :D
  • BAJCSI
    Sziasztok!
    Valaki el tudná küldeni nekem a "piros 7-es" átfestést?
    E-mail: [email protected]
    Előre is köszi, Bajcsi!
  • MM2
    hali
    idézem:
    " Midtown Madness 2 Update
    Midtown Madness 2 Update fixes launching issues with Windows XP and graphics related with the Intel 810 and Geforce families of graphics chips.

DOWNLOAD UPDATE NOW 2 MB [1.23.02] "
  • Renault ares
    üdv valaki megmondanáhogy mért nem jo a játék??
    ijen nagyon béna kép semmit nem látni rajta
    állitolag a játék nem kompaktibilis xp-vel ha valaki tud valami kérem szoljon sörgös leene
  • BAJCSI
    Nincs valaki aki lenne olyan szives csinálni egy szervert ezen a hamachin és akkor arra csatlakozhatnánk?

• MM2
    működött hamachin, be tudtam bajcsihoz csatlakozni csak akkor lefagyott bajcsi gépe xD. amikor rámegy hogy host kiírja a monitor hogy no signal. valaki tud ötletet adni?:
  • BAJCSI
    nah most úgy néz ki össze lessz hozva egy játék
    Név: 7-173 gyors
    Jelszó: BPO-450
  • BAJCSI
    ez nagyon kár :'(
  • MM2
    csak a checkpoint módba van a multijába, ezt viszont nem tudom miért. ahogy észreveszed csak a tűzoltó úgynevezett csuklós (pótkocsis) tehát ilyenre nem gondoltak hogy beleraknak egy ikarus 280-ast xD
    az összesnek hiányzik a csuklója olyankor
  • BAJCSI
    jah
    egy kérdés! a 280asnak miért nincs meg a pótja a multiplayerbe? és hogy lehet megoldani hogy legyen?
  • BAJCSI
    nah hol vagytok nagy buszvezetők? :D
  • MM2
    Hamachi ITT
    Az MM2 Vehicle editor-t megkell vásárolni, vagy marad az illegális. De az wareznak minősül.
  • Beny1998
    mi az a hamachi hálózat? és hol kell letöleni????
    ja melleesleg hol kell letölteni a vehicle editor teljes verjét?,???????????
  • MM2
    San Francisco Ikarus 260-al xD
  • BAJCSI
    még annyi hogy ma nem vagyok otthon, majd holnaptól leszek, egész héten ráérek.
    még egy kérdés. Melyik pályán akarsz/akartok menni?
  • BAJCSI
    igazad van, bocsi.
    Név: 7-173 gyors
    jelszó: BPO-450
  • MM2
  • BAJCSI
    De igen, létezik. Most is fel vagyok jelentkezve rajta és be is van kapcsolva.
  • MM2
    Hiba, a hálózat nem létezik!
  • BAJCSI
    Nyitottam egy egy új hálózatot ha valakit érdekel.
    Név:7-173 Gyors
    Jelszó: BPO-450
  • BAJCSI
    Sziasztok!
    Ez a Hamachi-s dolog mikor fog beindulni kb?
    A választ előre is köszi, és a másik választ pedig, utólag is köszi:)
  • forzaferrari
    én egyetlen csuklós buszról tok ez pedig az ikarus 280...

vannak hozzá festések keress rá!!:)
  • Beny1998
    A nodamage kód mért nem mükszik l.écci help!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Beny1998
    Lécci hol kell letölteni a Midtown Madness 2 Vehicle Editor teljes verzióját annak nagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyon megköszönném!
  • Beny1998
    ja mellesleg a teljes verziót itt tudod letölteni:
    http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar
  • Beny1998
    Tud vki csuklós buszos oldalt? És hogyan kell multizni?
  • MM2
    Üdv
    1.1-es cracket próbáld ki!
    UI: Visszatértem :D
    BAJCSI: Hamarosan hamachi hálózatba megpróbálkozhatunk, ami egy olyan progi, ami virtuális hálózatot hoz létre. És az MM2-vel már csak LAN-ba lehet játszani.
  • BAJCSI
    Sziasztok!
    Van még olyan, hogy multiplayerbe buszozunk? Mert én már rég nem játszottam, csak elővettem megint a játékot. Ha van ilyen hely akkor kalauzoljatok már el légyszi. Köszi, Bajcsi!
  • Levente93
    Heló!

Még az a problémám hogy rákattintok a játék indítási ikorjára és vagy 10perc múlva indul el a játék! Ez mitől lehet?
  • Levente93
    heló ! Hogy lehet multiplayerezni? ugy hogy nem lan-ba van kötve a 2 gép?
  • zoszt
    Szia!
    A játék főkönyvtárába (ahol a .exe fájlja is van) másold be a kiszemelt jármű .ar kiterjesztésű fájlját.
  • beneeto
    hello!
    nem tudok kocsikat berakni a játékba:S....valaki segítsen h hogyan kell...előre is köszi!
  • forzaferrari
    az előző kérdésre már magam megtaláltam a választ úgyh nem kell segíteni!!!
  • forzaferrari
    kösz a segítséget már normálisan megy!!!:D

még egy kérdés: hol tudom megnézni a rendszer ID címét???