1215
-
kissssss #1215 BUÉK -
#1214 Hali, megvan a játék, bleraktam 1 autót, és kidob a játékból mielőtt a menüben látnám a kocsit miért csinálja ezt? Légyszi segítsetek? -
#1213 BUÉK -
kitt2000 #1212 Magyarítások? -
vajaspopkorn #1211 hol lehet letölteni, vagy megvenni a játékot? -
BAJCSI #1210 Sziasztok!
Nem tudom miért nem válaszoltatok az előző kérdésemre, talán erre fogtok... Nem tudom jártasak vagytok-e a Train Simulatorban, ott van egy .eng fájl a mozdonyokhoz ahol át lehet írni minden félét, pl gyorsulást, fékerőt, hangokat, kabin nézetet stb. Itt is van ilyesmi? Mert a 280-ba át kéne írni egy két dolgot, pl alapjáratot, váltást (hogy ne úgy váltson mint a Prága hanem mint egy Zf mondjuk). a segítséget (ha lesz) előre is köszönöm, további szép napot! -
BAJCSI #1209 Öcsém... most nem jár erre senki vagy nekem nem akartok válaszolni vagy nincs meg senkinek se az átfestés? :D -
BAJCSI #1208 Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni nekem a "piros 7-es" átfestést?
E-mail: [email protected]
Előre is köszi, Bajcsi! -
#1207 hali
idézem:
" Midtown Madness 2 Update
Midtown Madness 2 Update fixes launching issues with Windows XP and graphics related with the Intel 810 and Geforce families of graphics chips.
DOWNLOAD UPDATE NOW 2 MB [1.23.02] " -
Renault ares #1206 üdv valaki megmondanáhogy mért nem jo a játék??
ijen nagyon béna kép semmit nem látni rajta
állitolag a játék nem kompaktibilis xp-vel ha valaki tud valami kérem szoljon sörgös leene -
BAJCSI #1205 Nincs valaki aki lenne olyan szives csinálni egy szervert ezen a hamachin és akkor arra csatlakozhatnánk?
-
#1204 működött hamachin, be tudtam bajcsihoz csatlakozni csak akkor lefagyott bajcsi gépe xD. amikor rámegy hogy host kiírja a monitor hogy no signal. valaki tud ötletet adni?: -
BAJCSI #1203 nah most úgy néz ki össze lessz hozva egy játék
Név: 7-173 gyors
Jelszó: BPO-450
-
BAJCSI #1202 ez nagyon kár :'(
-
#1201 csak a checkpoint módba van a multijába, ezt viszont nem tudom miért. ahogy észreveszed csak a tűzoltó úgynevezett csuklós (pótkocsis) tehát ilyenre nem gondoltak hogy beleraknak egy ikarus 280-ast xD
az összesnek hiányzik a csuklója olyankor -
BAJCSI #1200 jah
egy kérdés! a 280asnak miért nincs meg a pótja a multiplayerbe? és hogy lehet megoldani hogy legyen?
-
BAJCSI #1199 nah hol vagytok nagy buszvezetők? :D -
#1198 Hamachi ITT
Az MM2 Vehicle editor-t megkell vásárolni, vagy marad az illegális. De az wareznak minősül. -
Beny1998 #1197 mi az a hamachi hálózat? és hol kell letöleni????
ja melleesleg hol kell letölteni a vehicle editor teljes verjét?,??????????? -
#1196 San Francisco Ikarus 260-al xD -
BAJCSI #1195 még annyi hogy ma nem vagyok otthon, majd holnaptól leszek, egész héten ráérek.
még egy kérdés. Melyik pályán akarsz/akartok menni? -
BAJCSI #1194 igazad van, bocsi.
Név: 7-173 gyors
jelszó: BPO-450 -
#1193 -
BAJCSI #1192 De igen, létezik. Most is fel vagyok jelentkezve rajta és be is van kapcsolva. -
#1191 Hiba, a hálózat nem létezik! -
BAJCSI #1190 Nyitottam egy egy új hálózatot ha valakit érdekel.
Név:7-173 Gyors
Jelszó: BPO-450 -
BAJCSI #1189 Sziasztok!
Ez a Hamachi-s dolog mikor fog beindulni kb?
A választ előre is köszi, és a másik választ pedig, utólag is köszi:) -
forzaferrari #1188 én egyetlen csuklós buszról tok ez pedig az ikarus 280...
vannak hozzá festések keress rá!!:) -
Beny1998 #1187 A nodamage kód mért nem mükszik l.écci help!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
Beny1998 #1186 Lécci hol kell letölteni a Midtown Madness 2 Vehicle Editor teljes verzióját annak nagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyon megköszönném! -
Beny1998 #1185 ja mellesleg a teljes verziót itt tudod letölteni:
http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar -
Beny1998 #1184 Tud vki csuklós buszos oldalt? És hogyan kell multizni? -
#1183 Üdv
1.1-es cracket próbáld ki!
UI: Visszatértem :D
BAJCSI: Hamarosan hamachi hálózatba megpróbálkozhatunk, ami egy olyan progi, ami virtuális hálózatot hoz létre. És az MM2-vel már csak LAN-ba lehet játszani. -
BAJCSI #1182 Sziasztok!
Van még olyan, hogy multiplayerbe buszozunk? Mert én már rég nem játszottam, csak elővettem megint a játékot. Ha van ilyen hely akkor kalauzoljatok már el légyszi. Köszi, Bajcsi! -
Levente93 #1181 Heló!
Még az a problémám hogy rákattintok a játék indítási ikorjára és vagy 10perc múlva indul el a játék! Ez mitől lehet? -
Levente93 #1180 heló ! Hogy lehet multiplayerezni? ugy hogy nem lan-ba van kötve a 2 gép?
-
zoszt #1179 Szia!
A játék főkönyvtárába (ahol a .exe fájlja is van) másold be a kiszemelt jármű .ar kiterjesztésű fájlját. -
beneeto #1178 hello!
nem tudok kocsikat berakni a játékba:S....valaki segítsen h hogyan kell...előre is köszi! -
forzaferrari #1177 az előző kérdésre már magam megtaláltam a választ úgyh nem kell segíteni!!! -
forzaferrari #1176 kösz a segítséget már normálisan megy!!!:D
még egy kérdés: hol tudom megnézni a rendszer ID címét???