1215
  • MM2
    SZia neoplan! Innen leszedheted
    Van msn-ed??? mert ha van beszélhetunk arrol is hogy honnan toltheted le a teljes verzióját... [email protected] : Msn
  • neoplan
    Hellosztok!
    Leszegtem a Midtown Madness 2 trialjat es nem tudnatok hogy honnan tok hozza patchet vagy cracket szerezni hogy eredeti legyen!
    Pls Help
  • Zsoberpapa
    rendben, thx ;-)
  • MM2
    Szia!!!
    Gumikacsa itt van és csak keresd meg a fórumozó keresőnél a főoldalon van neki egy külön témája is. Ha ő tudna neki valamit csinálni szólj nekem is: msn:
    [email protected] és ő msn-je van de eddig egyszer msn -eztem vele :(
  • Zsoberpapa
    Sziasztok! Valohol régebben olvastam, hogy az amerikai és az európai verziónak különböző a grafikája. Az amerikaié élesebb. Az lenne a kérdésem, hogy letölthető-e valahonnan ez a felbontás-patch hozzá vagy milyen beállításnál ad ilyen képet? (Olyan képre gondoltam, mint a demós cikknél az Audi TT grafikája). Ha valaki tud és benéz ide, az plz segítsen. Hallottam, hogy az amerikai mm2 az mm1 fényezését használja. próbáltam már sokfajta programmal betenni, de nem ment :-( Úgy tudom, hogy van/volt itt egy Gumikacsa nevű fórumozó. Ő biztos tudna nekem segíteni ebben :-) Írtam az e-mail címére, de nem írt vissza. Ha valaki tudja az MSN címét, plz írja le.

Előre is köszönöm:

Zsoberpapa
  • Bogármacska
    Sziasztok!
    Megszűnt június 19-én az msn gaming zone. a cd-rom most hol figunk játszani???
  • MM2
    Na sziasztok!!! miért nem válaszoltok!?
  • MM2

Ez egy jó német zászló!. :D
  • MM2
    ŐŐŐŐ de szerezhetek neked ha gondolod??? Ok!?
  • zoszt
    Ilyenre csináltam, ahogy látod, német zászlóm nincs, de nem is kell. :)
  • MM2
    Szia Zoszt!
    A honlpodon zászló hiba van. A német szöveghez francia zászló van. :D
  • MM2
    Pentium 2-esen 4 mb-os videókártyával indul??
  • MM2
    Sziasztok! Nem sokára meg lesz a MIDTOWN MADNESS 2 ! és akkor játszhatunk game-zonén! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D:D::D D:
  • MM2
    Hy Filamester!!!!!!!!!
  • BAJCSI
    KÖSZI.
  • filamester
    háát szerintem nem. Én nem értek a modellezéshez meg szerintem zoszt sem :(
    Mások meg nem igazán járnak errefele :(
    www.mindownmadness.org itt nézzél szét van sok link valamelyiken hátha találsz.
  • BAJCSI
    AZ IKARUS 293-as A DUPLACSUKLÓS.
  • BAJCSI
    HELLO. NEM TUDNA VALAKI EGY IKARUS 293-ast CSINÁLNI?
  • zoszt
    Régebben reklamálgatták, hogy AD156 oldala nem elérhető, itten van egy link, ami most működik.
    http://www.jml.net/~uglybob/ad156/
  • filamester
    Hát remélem ez még csak valami béta változat....
  • filamester
    á megvan a honlapodról le lehet szedni :D
  • filamester
    Ideje hogy kész lett.
    Honnan lehet leszedni?
  • zoszt
    Megjött a Romain által átalakított Citaro.
  • zoszt
    Alakul. Főleg MM(1)-es magyar oldakból van kevés, na nem mintha MM2-esekből sokkal több lenne. :)
  • filamester
    hellosztok csináltam egy Midtown Madness es honlapot ezt.Még csak egy pár kocsit tettem fel de holnap folytatom!
  • filamester
    Valaki keresett Show modot a játékhoz és én most találtam!Ha kell valakinek itt megtalálja és van még sok jó dolog is!
  • MM2
    Hello
  • zoszt
    A régóta készülő Madness Classic modjuknak egy bemutatója, bizonyítandó, hogy dolgoznak a fiúk.
  • filamester
    Letöltöttem a HQTM-esektől egy kisvideót, most tették fel!Megnéztem de nem igazán értettem mit akarnak vele!Ti tudsz rólla valamit?
  • filamester
    letöltöttem egy csomo buszt de a legtöbbbnek nincs belső nézete vagy csak valami igénytelen **az.De azért köszi a linket.
  • filamester
    köszi megnéztem van egy pár szép darab közte a jobbakról linkelek be ide képeket!
  • zoszt
    Nem újak, de azt hiszem ezek a jobbkormányosok még nem szerepeltek itt: http://av228.hkbf.org/eng/mm2.htm
  • MM2
    Nem tok róla. De a MIDTOWN MADNESS 1-be tettem 1 tűzoltót és 1 mentőautóót
    :D:D:D:D:D:D:D
  • filamester
    Nincs valami uj autórol híretek?
  • zoszt
    Ha még érdekel adnod kéne egy e-mail címet (pl. priviben), ami tud fogadni nagyobb fájlokat is.
  • zoszt
    Bocs tényleg nem mennek, előkeresem, ha kell.
  • zoszt
    Nekm úgy tűnik mennek a linkek:Wright eclipse_fusion_first, vagy a dublini.
    (http://wrightbus.hk.st/)
  • MM2
    www.sodor.atw.hu
  • kovabar
    Tudja valaki honnan lehet a mm2-höz letölteni a Volvo B7LA Wright Eclipse Fusion nevű buszt? A "http:\sodor.try.hu\" által megadott link nem működik.
  • MM2
    SZiasztok!!!!!!!!!!!!
    Tudja-e valaki, hogy lehet kitörölt e-mailokról (kukából is) listát kérni?
    NAGYON FONTOS LENNE, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
    MM2
    Ha tudja valaki kérem azzonal válaszoljon.