1215
-
#1015 SZia neoplan! Innen leszedheted
Van msn-ed??? mert ha van beszélhetunk arrol is hogy honnan toltheted le a teljes verzióját... [email protected] : Msn -
neoplan #1014 Hellosztok!
Leszegtem a Midtown Madness 2 trialjat es nem tudnatok hogy honnan tok hozza patchet vagy cracket szerezni hogy eredeti legyen!
Pls Help -
Zsoberpapa #1013 rendben, thx ;-) -
#1012 Szia!!!
Gumikacsa itt van és csak keresd meg a fórumozó keresőnél a főoldalon van neki egy külön témája is. Ha ő tudna neki valamit csinálni szólj nekem is: msn:
[email protected] és ő msn-je van de eddig egyszer msn -eztem vele :( -
Zsoberpapa #1011 Sziasztok! Valohol régebben olvastam, hogy az amerikai és az európai verziónak különböző a grafikája. Az amerikaié élesebb. Az lenne a kérdésem, hogy letölthető-e valahonnan ez a felbontás-patch hozzá vagy milyen beállításnál ad ilyen képet? (Olyan képre gondoltam, mint a demós cikknél az Audi TT grafikája). Ha valaki tud és benéz ide, az plz segítsen. Hallottam, hogy az amerikai mm2 az mm1 fényezését használja. próbáltam már sokfajta programmal betenni, de nem ment :-( Úgy tudom, hogy van/volt itt egy Gumikacsa nevű fórumozó. Ő biztos tudna nekem segíteni ebben :-) Írtam az e-mail címére, de nem írt vissza. Ha valaki tudja az MSN címét, plz írja le.
Előre is köszönöm:
Zsoberpapa -
Bogármacska #1010 Sziasztok!
Megszűnt június 19-én az msn gaming zone. a cd-rom most hol figunk játszani???
-
#1009 Na sziasztok!!! miért nem válaszoltok!? -
Ez egy jó német zászló!. :D -
#1007 ŐŐŐŐ de szerezhetek neked ha gondolod??? Ok!? -
zoszt #1006 Ilyenre csináltam, ahogy látod, német zászlóm nincs, de nem is kell. :) -
#1005 Szia Zoszt!
A honlpodon zászló hiba van. A német szöveghez francia zászló van. :D -
#1004 Pentium 2-esen 4 mb-os videókártyával indul?? -
#1003 Sziasztok! Nem sokára meg lesz a MIDTOWN MADNESS 2 ! és akkor játszhatunk game-zonén! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D:D::D D: -
#1002 Hy Filamester!!!!!!!!! -
BAJCSI #1001 KÖSZI. -
#1000 háát szerintem nem. Én nem értek a modellezéshez meg szerintem zoszt sem :(
Mások meg nem igazán járnak errefele :(
www.mindownmadness.org itt nézzél szét van sok link valamelyiken hátha találsz. -
BAJCSI #999 AZ IKARUS 293-as A DUPLACSUKLÓS.
-
BAJCSI #998 HELLO. NEM TUDNA VALAKI EGY IKARUS 293-ast CSINÁLNI? -
zoszt #997 Régebben reklamálgatták, hogy AD156 oldala nem elérhető, itten van egy link, ami most működik.
http://www.jml.net/~uglybob/ad156/ -
#996 Hát remélem ez még csak valami béta változat.... -
#995 á megvan a honlapodról le lehet szedni :D -
#994 Ideje hogy kész lett.
Honnan lehet leszedni?
-
zoszt #993 Megjött a Romain által átalakított Citaro. -
zoszt #992 Alakul. Főleg MM(1)-es magyar oldakból van kevés, na nem mintha MM2-esekből sokkal több lenne. :) -
#991 hellosztok csináltam egy Midtown Madness es honlapot ezt.Még csak egy pár kocsit tettem fel de holnap folytatom! -
#990 Valaki keresett Show modot a játékhoz és én most találtam!Ha kell valakinek itt megtalálja és van még sok jó dolog is! -
#989 Hello
-
zoszt #988 A régóta készülő Madness Classic modjuknak egy bemutatója, bizonyítandó, hogy dolgoznak a fiúk. -
#987 Letöltöttem a HQTM-esektől egy kisvideót, most tették fel!Megnéztem de nem igazán értettem mit akarnak vele!Ti tudsz rólla valamit? -
#986 letöltöttem egy csomo buszt de a legtöbbbnek nincs belső nézete vagy csak valami igénytelen **az.De azért köszi a linket. -
#985 köszi megnéztem van egy pár szép darab közte a jobbakról linkelek be ide képeket! -
zoszt #984 Nem újak, de azt hiszem ezek a jobbkormányosok még nem szerepeltek itt: http://av228.hkbf.org/eng/mm2.htm -
#983 Nem tok róla. De a MIDTOWN MADNESS 1-be tettem 1 tűzoltót és 1 mentőautóót
:D:D:D:D:D:D:D -
#982 Nincs valami uj autórol híretek? -
zoszt #981 Ha még érdekel adnod kéne egy e-mail címet (pl. priviben), ami tud fogadni nagyobb fájlokat is. -
zoszt #980 Bocs tényleg nem mennek, előkeresem, ha kell. -
zoszt #979 Nekm úgy tűnik mennek a linkek:Wright eclipse_fusion_first, vagy a dublini.
(http://wrightbus.hk.st/) -
#978 www.sodor.atw.hu -
kovabar #977 Tudja valaki honnan lehet a mm2-höz letölteni a Volvo B7LA Wright Eclipse Fusion nevű buszt? A "http:\sodor.try.hu\" által megadott link nem működik.
-
#976 SZiasztok!!!!!!!!!!!!
Tudja-e valaki, hogy lehet kitörölt e-mailokról (kukából is) listát kérni?
NAGYON FONTOS LENNE, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
MM2
Ha tudja valaki kérem azzonal válaszoljon.