1215
  • zoszt
    Szia!
    Ha NVidia videokártyád van, akkor erről az oldalróltöltsd le az NVidia No CD MM2 nevű fájlt, és azzal próbáld ki. (télécharger=letöltés, külön ablakba ugrik fel, és ott még egyszer kell a szövegre kell kattintani)
  • forzaferrari
    hahó...ennyire behalt volna a fórum...?segítsetek már...utáltok segíteni nekem v már senkit se érdekel az mm2? légyszi segítsetek már nemtom mér nem engedi a 3d módot pedig van kártya a gépemben!!!!ill el van cseszve a kib.szott játék!!!jó hír h a pályák mennek de nem tom élvezni ha nem tok 3d módba menni!!! plz help!!!#1173

üdv.: forzaferrari
  • forzaferrari
    HELP!!!!

Az mm2 egyszerűen sz*r... A játékban csak a software modban mehetek mert a 3d hardware modban össze-vissza van a kép és nem lehet ott vezetni!! Kipróbáltam már a no cd patchet a cracket a sima xp patchet és nem használ!!! Beraktam 3 pályát: New York City improved, Metro Street Circuit, Fantasy Hill race: egyik se megy!!! mit csináljak naon akarok a gamen nyomulni 3d módban(érdekes h a trial verzióban engedi a 3d módot!!!) segítsetek nekem!!!!
  • Rehom
    http://winklehun.mybrute.com <-klikk erre írjátok be neveteket és harcoljatok
  • MM2
    és látom páran vannak itt is. ezt jó látni!
  • Izsma
    köszi
  • AndrewPuma82
    na most jófej leszek:D
    http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar

innen letod szedni, telepíteni nem kell viszont nemtom hogy multizni lehet-e ezzel, nekem az eredeti van meg:D
  • Izsma
    hol lehet ezt letölteni? mármint a midtown medness 2-t full versioban
  • NeoPS
    Imádom ezt:
    tűzpirosban
  • AndrewPuma82
    őő lehet hogy cska én vok a béna de szerkesztést nem tlaáltam, szal: MM1-be ugyanígy csak a szoftveres van de ott meg vannak tükröződések...
    (persze be vannak kapcsolva MM1-be meg MM2-be is:D)
  • AndrewPuma82
    én pl igen:D

patch-et is próbáltam de semmi változás...hardver gyorsítás kéne hozzá ami be van állítva max-ra de a játékba cska a szoftverest engedi...azaz gondolom ez a gond...szal nem tom micsináljak...
  • ROLL30AbandonHo
    Sziasztok valaki még mm2-zik?:D
  • MM2
    patch?
  • AndrewPuma82
    igen, az volt az első ami eszembe jutott, meg is csináltam...nem lett jó... :D
  • MM2
    próbáld újrarakni?
  • AndrewPuma82
    Csöcsváz mindenki

az lenne a problémám hogy egy ideje egyik pillanatról a másikra a grafikám elég f*s lett. 640x480-as a legnagyobb felbontás amit a játék enged. a letöltött kocsik egyszínűek kivéve a lámpát meg egyéb ilyeneket. pl:
    mit tudnék csinálni mer ez így nagyon sz*r...
  • MM2
    Körös Volános festés érdekelne, nincs valakinek?
  • MM2
    hali
    ez nekem is jól jönne!
    valaki nem akar jönni hamachival buszozni?
    íme egy kép Zoszt oldaláról:
  • mvk4
    Sziasztok!

Még új vagyok itt,de a Midtown Madness 2-vel már nagyon rég játszok
    Barátommal szoktunk multizni,de már unjuk,hogy csak mi vagyunk a városba
    Hallottam hogy van egy oylan mód,ami multiba is tesz be forgalmat.
    Ha tudnátok neekm adni egy linket hozá,akkor azt megköszönném!
  • Garfield1
    emlékszem mennyit mentem az mm1-el, na meg a mm2 demójával
  • MM2
    amit kicsomagolsz *ar file azt berakod az mm2 mappába
  • Attila889
    hello.Autókat hogy kell berakni a játékba? :)
  • MM2
    mm1-be is beléd jönnek, de az mm2-be jobban. mm3-ról nincs hír, szerintem nem jön ki majd pc-re
  • kukorica
    Szerintem a mm2 sz*r*bb az 1-nél. mert ha piroson állsz meg, akkor a háturol lévő autó nagy sunggal jön és baleset.:D X)

NEM FOGLALKOZIK SENKI A MM1-el???? És az MM3 mi a hír???
  • MM2
    mm2 no cd crack 1.1
  • longhaul
    Van valahol olyan patc, ami rögtön elindítja a játékot? Mert nálam ráklikkelek és ha valamibe vagyok (internet, e-mail stb...) Akkor elkezdi futtatni a játékot. lehet hogy most furán halható a dolog, de ez van.
  • MM2
    megnézem
  • nrgasdasd
    szia írtam erre a mail címre: [email protected] és még nem kaptam választ, szeretném ha megnéznéd. köszi.
  • MM2
    cheat
  • longhaul
    Vlahol ott van patch amivel feloldható a kocsi
  • MM2
    szia
    hogy nem tudod használni? a kocsiknál nem az van írva, hgy locked?
  • violet19
    Szia,nem tudom a buszt használni a játékban.Amikor kocsikat kell választani,nem engedi meg,hogy játszak vele.Most mit csináljak?Lécci,valaki segítsen!!!És a kódot hol kell beírni?
  • MM2
    Torrent!
  • Ultimatetipo
    Hali.sorry mostanában sok dolgom van....akkor azt mondd meg honnan lehet eltölteni a játékot,mert nekem tuti valami más verzió van meg eleve marha nehezen indul,és nincs hangja...
  • MM2
    szívesen :D:D!
    van msned? ha igen küld el privátba ;)
  • Prince of Máté
    THX! :D:D
  • MM2
    SZia!
    ITT VAN A MENTÉS :)
    Kódok:
    Midtown Madness 2
    Összes kocsi:
    játék közben nyomd meg a Y-t és írd be: **Midtowncars*-
    A verseny vége után már az összes kocsi választható.
    Nincs sérülés:
    A Race menüben nyomd meg a Y-t és írd be: damagefree
    Időmérő leállítása:
    Játék alatt nyomd meg az F2-t, majd miután a játék leállt, gyorsan kétszer a Q-t is.
    Ezek után az időmérő leáll.

Nekem nem az összes kód működött =(, vagy én csináltam volna valamit rosszul
  • MM2
    Szia!
    Letöltöttem az Ikarus 260-ast Sodor oldaláról, és van hangja! de 4mb-os videókártyával sz*rrá szagatta magát.
  • Ultimatetipo
    Valaki azt mondta van hangja,nem tudom mi lehet de idegesít.
    mi az az msn gaming zone?
  • MM2
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy kérdésem.
    Indítsunk-e egy olyan petíciót, amelyben az áll, hogy hozzák vissaz a msn gaming zone cd-rom részlegét