1215
-
zoszt #1175 Szia!
Ha NVidia videokártyád van, akkor erről az oldalróltöltsd le az NVidia No CD MM2 nevű fájlt, és azzal próbáld ki. (télécharger=letöltés, külön ablakba ugrik fel, és ott még egyszer kell a szövegre kell kattintani) -
forzaferrari #1174 hahó...ennyire behalt volna a fórum...?segítsetek már...utáltok segíteni nekem v már senkit se érdekel az mm2? légyszi segítsetek már nemtom mér nem engedi a 3d módot pedig van kártya a gépemben!!!!ill el van cseszve a kib.szott játék!!!jó hír h a pályák mennek de nem tom élvezni ha nem tok 3d módba menni!!! plz help!!!#1173
üdv.: forzaferrari -
forzaferrari #1173 HELP!!!!
Az mm2 egyszerűen sz*r... A játékban csak a software modban mehetek mert a 3d hardware modban össze-vissza van a kép és nem lehet ott vezetni!! Kipróbáltam már a no cd patchet a cracket a sima xp patchet és nem használ!!! Beraktam 3 pályát: New York City improved, Metro Street Circuit, Fantasy Hill race: egyik se megy!!! mit csináljak naon akarok a gamen nyomulni 3d módban(érdekes h a trial verzióban engedi a 3d módot!!!) segítsetek nekem!!!! -
Rehom #1172 http://winklehun.mybrute.com <-klikk erre írjátok be neveteket és harcoljatok -
#1171 és látom páran vannak itt is. ezt jó látni! -
#1170 köszi
-
AndrewPuma82 #1169 na most jófej leszek:D
http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar
innen letod szedni, telepíteni nem kell viszont nemtom hogy multizni lehet-e ezzel, nekem az eredeti van meg:D -
#1168 hol lehet ezt letölteni? mármint a midtown medness 2-t full versioban -
NeoPS #1167 Imádom ezt:
tűzpirosban -
AndrewPuma82 #1166 őő lehet hogy cska én vok a béna de szerkesztést nem tlaáltam, szal: MM1-be ugyanígy csak a szoftveres van de ott meg vannak tükröződések...
(persze be vannak kapcsolva MM1-be meg MM2-be is:D) -
AndrewPuma82 #1165 én pl igen:D
patch-et is próbáltam de semmi változás...hardver gyorsítás kéne hozzá ami be van állítva max-ra de a játékba cska a szoftverest engedi...azaz gondolom ez a gond...szal nem tom micsináljak... -
ROLL30AbandonHo #1164 Sziasztok valaki még mm2-zik?:D -
#1163 patch? -
AndrewPuma82 #1162 igen, az volt az első ami eszembe jutott, meg is csináltam...nem lett jó... :D -
#1161 próbáld újrarakni? -
AndrewPuma82 #1160 Csöcsváz mindenki
az lenne a problémám hogy egy ideje egyik pillanatról a másikra a grafikám elég f*s lett. 640x480-as a legnagyobb felbontás amit a játék enged. a letöltött kocsik egyszínűek kivéve a lámpát meg egyéb ilyeneket. pl:
mit tudnék csinálni mer ez így nagyon sz*r... -
#1159 Körös Volános festés érdekelne, nincs valakinek? -
#1158 hali
ez nekem is jól jönne!
valaki nem akar jönni hamachival buszozni?
íme egy kép Zoszt oldaláról:
-
mvk4 #1157 Sziasztok!
Még új vagyok itt,de a Midtown Madness 2-vel már nagyon rég játszok
Barátommal szoktunk multizni,de már unjuk,hogy csak mi vagyunk a városba
Hallottam hogy van egy oylan mód,ami multiba is tesz be forgalmat.
Ha tudnátok neekm adni egy linket hozá,akkor azt megköszönném! -
Garfield1 #1156 emlékszem mennyit mentem az mm1-el, na meg a mm2 demójával -
#1155 amit kicsomagolsz *ar file azt berakod az mm2 mappába -
#1154 hello.Autókat hogy kell berakni a játékba? :) -
#1153 mm1-be is beléd jönnek, de az mm2-be jobban. mm3-ról nincs hír, szerintem nem jön ki majd pc-re -
kukorica #1152 Szerintem a mm2 sz*r*bb az 1-nél. mert ha piroson állsz meg, akkor a háturol lévő autó nagy sunggal jön és baleset.:D X)
NEM FOGLALKOZIK SENKI A MM1-el???? És az MM3 mi a hír??? -
#1151 mm2 no cd crack 1.1 -
#1150 Van valahol olyan patc, ami rögtön elindítja a játékot? Mert nálam ráklikkelek és ha valamibe vagyok (internet, e-mail stb...) Akkor elkezdi futtatni a játékot. lehet hogy most furán halható a dolog, de ez van. -
#1149 megnézem -
nrgasdasd #1148 szia írtam erre a mail címre: [email protected] és még nem kaptam választ, szeretném ha megnéznéd. köszi. -
#1147 cheat -
#1146 Vlahol ott van patch amivel feloldható a kocsi -
#1145 szia
hogy nem tudod használni? a kocsiknál nem az van írva, hgy locked? -
violet19 #1144 Szia,nem tudom a buszt használni a játékban.Amikor kocsikat kell választani,nem engedi meg,hogy játszak vele.Most mit csináljak?Lécci,valaki segítsen!!!És a kódot hol kell beírni? -
#1143 Torrent! -
Ultimatetipo #1142 Hali.sorry mostanában sok dolgom van....akkor azt mondd meg honnan lehet eltölteni a játékot,mert nekem tuti valami más verzió van meg eleve marha nehezen indul,és nincs hangja... -
#1141 szívesen :D:D!
van msned? ha igen küld el privátba ;) -
#1140 THX! :D:D -
#1139 SZia!
ITT VAN A MENTÉS :)
Kódok:
Midtown Madness 2
Összes kocsi:
játék közben nyomd meg a Y-t és írd be: **Midtowncars*-
A verseny vége után már az összes kocsi választható.
Nincs sérülés:
A Race menüben nyomd meg a Y-t és írd be: damagefree
Időmérő leállítása:
Játék alatt nyomd meg az F2-t, majd miután a játék leállt, gyorsan kétszer a Q-t is.
Ezek után az időmérő leáll.
Nekem nem az összes kód működött =(, vagy én csináltam volna valamit rosszul -
#1138 Szia!
Letöltöttem az Ikarus 260-ast Sodor oldaláról, és van hangja! de 4mb-os videókártyával sz*rrá szagatta magát. -
Ultimatetipo #1137 Valaki azt mondta van hangja,nem tudom mi lehet de idegesít.
mi az az msn gaming zone? -
#1136 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem.
Indítsunk-e egy olyan petíciót, amelyben az áll, hogy hozzák vissaz a msn gaming zone cd-rom részlegét