Midtown Madness 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én pl igen😄
patch-et is próbáltam de semmi változás...hardver gyorsítás kéne hozzá ami be van állítva max-ra de a játékba cska a szoftverest engedi...azaz gondolom ez a gond...szal nem tom micsináljak...
patch-et is próbáltam de semmi változás...hardver gyorsítás kéne hozzá ami be van állítva max-ra de a játékba cska a szoftverest engedi...azaz gondolom ez a gond...szal nem tom micsináljak...
Sziasztok valaki még mm2-zik?😄
igen, az volt az elsõ ami eszembe jutott, meg is csináltam...nem lett jó... 😄
Csöcsváz mindenki
az lenne a problémám hogy egy ideje egyik pillanatról a másikra a grafikám elég f*s lett. 640x480-as a legnagyobb felbontás amit a játék enged. a letöltött kocsik egyszínûek kivéve a lámpát meg egyéb ilyeneket. pl:
mit tudnék csinálni mer ez így nagyon sz*r...
az lenne a problémám hogy egy ideje egyik pillanatról a másikra a grafikám elég f*s lett. 640x480-as a legnagyobb felbontás amit a játék enged. a letöltött kocsik egyszínûek kivéve a lámpát meg egyéb ilyeneket. pl:
mit tudnék csinálni mer ez így nagyon sz*r...
hali
ez nekem is jól jönne!
valaki nem akar jönni hamachival buszozni?
íme egy kép Zoszt oldaláról:

ez nekem is jól jönne!
valaki nem akar jönni hamachival buszozni?
íme egy kép Zoszt oldaláról:

Sziasztok!
Még új vagyok itt,de a Midtown Madness 2-vel már nagyon rég játszok<#vigyor3>#vigyor3>
Barátommal szoktunk multizni,de már unjuk,hogy csak mi vagyunk a városba<#ejnye1>#ejnye1>
Hallottam hogy van egy oylan mód,ami multiba is tesz be forgalmat.
Ha tudnátok neekm adni egy linket hozá,akkor azt megköszönném!<#worship>#worship><#circling>#circling>
Még új vagyok itt,de a Midtown Madness 2-vel már nagyon rég játszok<#vigyor3>#vigyor3>
Barátommal szoktunk multizni,de már unjuk,hogy csak mi vagyunk a városba<#ejnye1>#ejnye1>
Hallottam hogy van egy oylan mód,ami multiba is tesz be forgalmat.
Ha tudnátok neekm adni egy linket hozá,akkor azt megköszönném!<#worship>#worship><#circling>#circling>
emlékszem mennyit mentem az mm1-el, na meg a mm2 demójával
Garfield étterem
mm1-be is beléd jönnek, de az mm2-be jobban. mm3-ról nincs hír, szerintem nem jön ki majd pc-re
Szerintem a mm2 sz*r*bb az 1-nél. mert ha piroson állsz meg, akkor a háturol lévõ autó nagy sunggal jön és baleset.😄 X)
NEM FOGLALKOZIK SENKI A MM1-el???? És az MM3 mi a hír???
NEM FOGLALKOZIK SENKI A MM1-el???? És az MM3 mi a hír???
Csá!
Van valahol olyan patc, ami rögtön elindítja a játékot? Mert nálam ráklikkelek és ha valamibe vagyok (internet, e-mail stb...) Akkor elkezdi futtatni a játékot. lehet hogy most furán halható a dolog, de ez van.
OMSI FOREVER!!!
szia írtam erre a mail címre: [email protected] és még nem kaptam választ, szeretném ha megnéznéd. köszi.
Szia,nem tudom a buszt használni a játékban.Amikor kocsikat kell választani,nem engedi meg,hogy játszak vele.Most mit csináljak?Lécci,valaki segítsen!!!És a kódot hol kell beírni?
Hali.sorry mostanában sok dolgom van....akkor azt mondd meg honnan lehet eltölteni a játékot,mert nekem tuti valami más verzió van meg eleve marha nehezen indul,és nincs hangja...
SZia!
ITT VAN A MENTÉS 😊
Kódok:
Midtown Madness 2
Összes kocsi:
játék közben nyomd meg a Y-t és írd be: **Midtowncars*-
A verseny vége után már az összes kocsi választható.
Nincs sérülés:
A Race menüben nyomd meg a Y-t és írd be: damagefree
Idõmérõ leállítása:
Játék alatt nyomd meg az F2-t, majd miután a játék leállt, gyorsan kétszer a Q-t is.
Ezek után az idõmérõ leáll.
Nekem nem az összes kód mûködött =(, vagy én csináltam volna valamit rosszul<#confused>#confused>
ITT VAN A MENTÉS 😊
Kódok:
Midtown Madness 2
Összes kocsi:
játék közben nyomd meg a Y-t és írd be: **Midtowncars*-
A verseny vége után már az összes kocsi választható.
Nincs sérülés:
A Race menüben nyomd meg a Y-t és írd be: damagefree
Idõmérõ leállítása:
Játék alatt nyomd meg az F2-t, majd miután a játék leállt, gyorsan kétszer a Q-t is.
Ezek után az idõmérõ leáll.
Nekem nem az összes kód mûködött =(, vagy én csináltam volna valamit rosszul<#confused>#confused>
Szia!
Letöltöttem az Ikarus 260-ast Sodor oldaláról, és van hangja! de 4mb-os videókártyával sz*rrá szagatta magát. <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave>
Letöltöttem az Ikarus 260-ast Sodor oldaláról, és van hangja! de 4mb-os videókártyával sz*rrá szagatta magát. <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave>
Valaki azt mondta van hangja,nem tudom mi lehet de idegesít.
mi az az msn gaming zone?
mi az az msn gaming zone?
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem.
Indítsunk-e egy olyan petíciót, amelyben az áll, hogy hozzák vissaz a msn gaming zone cd-rom részlegét
Lenne egy nagy kérdésem.
Indítsunk-e egy olyan petíciót, amelyben az áll, hogy hozzák vissaz a msn gaming zone cd-rom részlegét
sziasztok!
Prince of Máté: valahol van mentésem! küld el privátba az msn címed!
Ultimatetipo: kipróbálom majd hétvégén a 260-asnak vane hangja!
Prince of Máté: valahol van mentésem! küld el privátba az msn címed!
Ultimatetipo: kipróbálom majd hétvégén a 260-asnak vane hangja!
Hi!
Én a nosztalgia kedvéért feltettem az MM1-et és 2-t.
Nem akarom még1szer végigvinni a játékot, tud valaki mentést hozzá?
Elõre is kössz.
Én a nosztalgia kedvéért feltettem az MM1-et és 2-t.
Nem akarom még1szer végigvinni a játékot, tud valaki mentést hozzá?
Elõre is kössz.
Valaki,aki tényleg ismeri a játékot,Valaki aki tényleg játszik is vele,Valaki aki tényleg tud is valamit,az árulja már el,hogy a 260-as Ikarusznak van-e hangja,vagy lehet-e kezdeni vele valamit,mert akkor nem töröm magam.Elõre is kösz az infot!
ok,tegnap dolgoztam majd ma beszélünk
Elküldtem!
Hali rám számíthatsz az oldaladon! Nem gond,hogy nem tudtál segíteni,szerencsére megtaláltam amit akartam köszönet érte zoszt-nak!
Figyelem!
Az Midtown Madness 2 Weboldalam szerkesztéséhez tagokat, moderátorokat, és adminokat felveszek!
Írjatok privát üzenetben vagy ide a fórumba!
Köszi!
Az Midtown Madness 2 Weboldalam szerkesztéséhez tagokat, moderátorokat, és adminokat felveszek!
Írjatok privát üzenetben vagy ide a fórumba!
Köszi!
sziasztok!
végre zoszt is visszatért a fórumra! 😄😄😄
Ezek szerint hárman tartjuk fenn a fórumot! Ezért érdemes ide járni! :: 😄
végre zoszt is visszatért a fórumra! 😄😄😄
Ezek szerint hárman tartjuk fenn a fórumot! Ezért érdemes ide járni! :: 😄
Kösz szépen,végre valaki aki tud is valamit.
elõzõ válasz arra
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Hali! Ezt ismerem itt találtam a Vajdai Laci féle festésre de mindkét oldal megszûnt.Ez ügyben nyomozok....
Amúgy mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz? Ja és Sok Sikert a felvételhez!Én jövõre meg már kijárom😄
Amúgy mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz? Ja és Sok Sikert a felvételhez!Én jövõre meg már kijárom😄
szia!
az mm2.uw.hu azért nem jön be, mert mostanávban elfoglalt wok, mert tanulni kell hogy felvegyenek a középiskolába. Itt van festés:
http://sodor.atw.hu/
az mm2.uw.hu azért nem jön be, mert mostanávban elfoglalt wok, mert tanulni kell hogy felvegyenek a középiskolába. Itt van festés:
http://sodor.atw.hu/
Ja még valami,nekem a www.mm2.uw.hu nem jön be,vagyis hiába kattintok a belépésre.
Helló! Nekem már régóta megvan és sokat vezetek benne az Ikaruszok miatt.Komolyabban nekiakarok látni vagyis csinálni hozzá festést,illetve átalakítást.Most ezen gondolkozok.Viszont kérdésem lenne,hogy nincs-e valakinek magyar festése 280-ashoz? Vagy mit lehet tudni Vajdai Laciról? Egy oldalon láttam a festéseit,de már nem lehet letölteni az kellene nekem.
Aki a Midtown Madness 2 demóját keresi, annak itt van egy kis help:
Midtown Madness 2 Trial Version
Animated Violence Midtown Madness 2 Trial Version is now available for download. The trial version includes:
1. Two cars (Ford Mustang Fastback and Mini Cooper Classic)
2. One city (San Francisco)
3. Cruise, Blitz, and Checkpoint modes
4. Multiplayer enabled (Blitz mode only - Race is called "Wrong way")
5. Crash Course is enabled (San Francisco only, Frequent Flyer lesson is the one enabled)
DOWNLOAD NOW 31 MB
Midtown Madness 2 Trial Version
Animated Violence Midtown Madness 2 Trial Version is now available for download. The trial version includes:
1. Two cars (Ford Mustang Fastback and Mini Cooper Classic)
2. One city (San Francisco)
3. Cruise, Blitz, and Checkpoint modes
4. Multiplayer enabled (Blitz mode only - Race is called "Wrong way")
5. Crash Course is enabled (San Francisco only, Frequent Flyer lesson is the one enabled)
DOWNLOAD NOW 31 MB
Sziasztok!
Gondolom jól jönne egy hozzászólás ehhez a fórumhoz!
A régi szép idõk, amikor órákat töltöttetek el az MSN Gaming Zonén. Olyan jó volt! Kár hogy megszûnt! =( . Pedig most is szervezkednénk, hogy mikor lenne jó! Zoszt, Borosl itt képeket raktak be a fórumba. Olyan jók voltak. Most miért nem lehetne ez? Hát többet nem tudok hozzáfûzni. Ennyi.
Gondolom jól jönne egy hozzászólás ehhez a fórumhoz!
A régi szép idõk, amikor órákat töltöttetek el az MSN Gaming Zonén. Olyan jó volt! Kár hogy megszûnt! =( . Pedig most is szervezkednénk, hogy mikor lenne jó! Zoszt, Borosl itt képeket raktak be a fórumba. Olyan jók voltak. Most miért nem lehetne ez? Hát többet nem tudok hozzáfûzni. Ennyi.