DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
hi!
Olvasgattam hozzászólásokat, és több helyen elõjött az a gond, hogy nagyon 1edül vagyunk végig. ezen a bajon nem segít a "Doom 3 Co-op mod"? mert ott azt írják,hogy "multiplayerben végig lehet vinni együtt a játékot"..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kevesebb

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

A soulcube-tól mennyi van hátra a játékból? Fele?

Nemtom. Rakj be shotot. Ez sundernek ment. 18638

írdd be gogle e hogy refreshlock download akkor majd leszedsz egy progit elindítod és onnantól kezdve minden jó lesz

Nemtom. Rakj be shotot.

Tatyla
Ha a 17" monitorom 1024x768-ban 85Hz-en ketyeg akkor a játékban miért nem ,és hogy állithatom át?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor lehet hogy velem van a baj. Csak egyszerüen nem tudom elhinni hogy ilyen vak sötét van. Az elképzelhetõ hogy játék elején vagyok de még itt se látok semmit?

Skiper
Detto :]

gyuri http://gyur6.uw.hu

Kandurex
Tipikus iccakai játék a D3, én is csak este tudtam vele játszani máskülönben nem láttam volna semmit 😞,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok.

Van egy kis problémám. Betöltöm a játékot erre meg átkozottúl sötét. Hiába viszem fõl a gammát a maximumra.
Ha esetleg tudnátok segítséget adni azt nagyon megköszönném.

Kandurex
Az "HL" -s eleje szvsz nagyon jó húzás, csak olyan rövidre van fogva 😞 bemész és már jön is a HENT. A HL -ben azért nem volt ilyen egyszerû. Elvártam volna 1 - 2 izgalmas feladatot, esetleg bázis nézést, vonatozást stb. stb.

Sil3nt
tudna adni nekem linket a multihoz cracket? (amivel megy rendesen a multi is)

tenksz

http://thenamelessphoto.com/

Sil3nt
5W7E-J3S7-J3C4-AWPE-D2

egy serialt pls

http://thenamelessphoto.com/

hykao
mármint ezt az egyre fárasztóbbá váló élõhalott gagyiságot.
ilyen témája ma már csak ultraötlettelen témájú filmeknek van...
hykao
Ebben igazad van.
...talán pont ezért kéne dobni már ezt a milliószor lerágott csont témát...
nekem is ez a véleményem, nem azért alakultak át, hogy kommandózzanak, tán a pokolba ezt csálják? 😄 😛
Nem értem mér kritizálja mindenki az AI-t. Egy zombi mér harcoljon úgy, mintha valami kommandós lenne. Az élõholtak ösztönösen cselekednek, csak mennek és ölni akarnak. Mér kellene ennél több?

\"Hard to see, the dark side is.\"

amúgy sztem elõbb vidd végig a gamet ... 😄
nekem ez a jó oldala a dolognak, nem jácottam a Half-Life-al 😄
Sztem hozza a doom 1-2 hangulatát iszonyu jo parás játék csak olyan rohadt sötét,hogy semmit sem látok(még ha én ülök sötétben akkor sem nagyon).A paráztatás jol meg van oldva,még attol is besz@rok mikor leesik a plafonrol egy darab lemez,de sajnos mást egyáltalán nem tud a játék.

Ez sajnos részemröl egy sima klon.Méghozzá a Half-Life-é.Egy az egyben az a story,mint annak néhány eltéréssel.A Hl története is pont ez.Megérkezik valaki valami kutatoállomásra,ott balhé lesz meghal mindenki, néhány tulélö, teleportálo szörnyek,egy idö után irány a "szörnyek országa".Engem ez nagyon lehangol,mert jobb story-t vártam.Gondoltam valahol találkozok végre azzal a tetves Béta csapattal erre meg meghal mind a 4 fö 1 perc alatt.Én meg mint Super Rambo egyedül nyomulok az egész házban mindenkit leölve.Realitás nuku.Nekem rettentöen hiányzik mondjuk akár 1 tetves katona is mellölem.Akkor lenne valami értelme a sok gyakásnak,és nem lehetne szorakozni hogy bebujok a zárt ajto mögé és amint nyilik repül a shotgun golyo oszt 1 lövéssel halál.Kicsit feldobta volna a hangulatot sztem.Pl mikor a lámpás ürgét kelett követni azt nagyon birtam

Igaz még nem vittem végig,de már nagyon kezdem unni a gyakást.Ugyan azt kell csinálni mindenhol,és már unalmas.Föleg ez a kodos ajtonyitogatás megy az agyamra.Sétáljak végig az egész bázison,hogy megtaláljak egy PDA-t vagy mit,hogy kinyiss azt az ajtot ami kell.Sztem ennél már sokkalta jobb ötleteket is tehettek volna bele.A grafikusokon kivül kicsit más is megdolgozhatta volna az agyát.

Nekem ennyi még végigtolom aztán ugy uninstallálom mint a szemét.Még cd-t sem pazarlok rá hogy kiirjam.Remélem a HL2 ismét megmutatja milyennek kell lennie egy fps-nek.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

lwb
morrowind minden gépen szaggat 😊

nekem: C1700, 512MBDDR, Gf 3 Ti200 64 MB és 1024x768-on élvezhetõen fut (ezen vittem végig 😄, kivéve a második fõszörnynél 😛)
tibor16
hejába, a szééép emékek 😊))...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nekem 1 2200-es Athlonnom van 512Mb memóriával és Radeon 8500--ös kártyával,szóval nem csúcskategória,de 1024x768-ban egész jól fut,csak néha szaggat be egy kicsit.
Pl. a Morrowind ezen a gépen 800x 600-ban is jobban szaggatott....

fitutufi

nem kell neki nagy konfig ?????????????????????????????????

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Elvileg nálunk mától kapható 😊

Glpetyus
"nemis kell neki olyan nagy grafikai igény"

Lehetne egy kérdésem?
Eggyáltalán kiadták már, ezt a jatekot hivatalosan?
MIndenhol csak olyat látok, hogy elõ lehet rendelni.
Meghogy ezt a ajtekot várják a legjobban.
És emiatt felfejlesztik a gépüket jóra.
Amúgy nemis kell neki olyan nagy grafikai igény.
p4 2,4 ghzes gépemen 514 mb ram geforce 4 128 mbos titanium 4200as videókártyával megy nekem egész szép grafikán úgyhogy nem akad.

Pogacsa--
A Rogers bacsinak az egyik emailjeban megkoszoni az unokaotse az ajandek quake 43-at😊)
grebber
Wazeg mi volt az sg-vel???Addig doom-oztam amig nem volt jó. 😊)

Next PC upgrade: 2022

Próbáltam és nem történt semmi!

Nem nem így van... Az nem Big Fucking Gun (Bár csomó helyen találkoztam ele így is) de én a játék közben - vagy már nem tom hol, manuálban talán - így találkoztam vele: Big Fraggin' Gun.

Glpetyus
Meg persze

lwb
nem m1

Próbálta valaki a give doom95 parancsot a konzolban?
HuAn82
Vazzeg akkor nyomnád 1024-ben, 100Hz-en kb:60fp-vel. Biztos a monitorod lenne a fõ visszatartó tényezõ?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

én imádtam a d1-2 t, és sztem egyáltalán nem hozza a hangulatot, és az akkori fejlettségi szintjét a játéknak

Nemileg spoiler!!!

Valaki itt feldobta a multkor, hogy megtalaltuk-e az easteregg-et a jatekban, de csak egy ID logos faldarabrol rakott be kepet. Sz'al az erdekel, hogy megtalaltatok e az ID PDA-jat is a fal mogott?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tibor16
Kedves uram, ilyen jól én se tudtam volna megfogalmazni a lényegét...
Igen ez a DOOM folytatása, se több se kevesebb.
De bizton állíthatjuk, hogy méltó folytatás. Az aki most nem szereti, az nem szerette volna a Doom 2 sem... Sztem a gém amire hivatott azt 100 %-ban teljesítette, mai grafikai szinten számomra vissza hozta azt a hangulatot amit akkor éltem át. Persze, nyomhattak volna még a gombon, kb 120 %-ra (AI meg miegymás) de ez nekem így is korrekt... talán eddig az egyedüli, amelyik folytatta a hagyományait, -és igen, megcsinálta.. (a Thief sorozatot sajnos elõtte nem nyomtam, csak most a 3-ast, így nincs összehasonlítási alapom) Ez az ami... ami kkor naggyá tette, hogy ma kevés-e, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, nekem teccik, az biztos (pedig még végig se nyomtam)...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

M0Dair
Inkább most veszek X800XT-t!😊

hornbali
Jah, én is néztem, nagyon kira lesz sztem a kari.

Kandurex
Hogy ez mekkora! Csak azért dobjak ki 200 dolcsit, hogy az eddigi 35fps helyett 42 -vel tépjen? Bár monjuk az 1600 X 1200 ...ja hogy a monitorom csak 60hz megy akkora felbontásban és lazán szétégeti a szemem...tehát monitort is vennem kell...ez ám a reklám..

Kandurex
Asszem a Hell Kngiht -ok elsõ randevúja elõtt kapsz.

Pogacsa--
Ja hogy meg csak most...
grebber
GeForce 6600 GPU

<2004-08-13 @ 08:37 - Mantis>

Az NVIDIA hivatalos közleményben mutatta be legújabb videókártyáját, melyet ahogy õk maguk írták, álomnak szánnak a Doom III játékosainak. Két dolog biztos: a kártya nagyon jó, rengeteg mindenre képes, na és; hogy az NVIDIA mindig képes meglepetésekre. A fenti linken további részletes információt nyertek a kártyáról.

info: Gamestar

A fenti link 😊

Next PC upgrade: 2022

Nemsokára meglesz maga a fegyver is.