DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer ketszer talaltam hozza loszert de fegyver nincs.
Várom a Doom 4-et hátha meghozza a várva várt hatást😊)
Next PC upgrade: 2022

Szerencsére nekem régen már volt BFG-m így tisztában voltam a képességeivel.

De az is lol, hogy csak most, miután végigjátszottam, vettem észre, hogy a BFG-t lehet gerjeszteni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az a biztonsagi fonok irodaja es a BFG van bent. A hullajaval meg valahol az Alflabsban talalkozhattal, a PDA-jan rajta van a kod(ha jol emlekszem a hangfelvetelen mondja).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha valaki elakad és kérdez, jobb lenne ha a végigjátszási linket ajánlgatnánk - mégha nehéz is a leírásban eligazodni, nem ide írkálnánk be, milyen szituációt hogy kell megoldani.
Magáról a játékról - SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER !!!
- az r_gamma feltolása után nem volt túl sötét a játék, ha nem volt direkt nagyon sötét a helyszín, ki lehetett venni a részleteket, a szörnyek textúráit, élvezhetõ volt, gyönyörû grafikával, fény-árnyékhatásokkal, néha mint egy túrista úgy fényképezgettem (fõleg a pokolban);
- a doom3 gyakorlatilag a kor színvonalának megfelelõ doom2, a nagyobb fõszörnyeken kívül talán két-három új monsztával (csecsemõfejû, kétfejû, a végefele a teleportálódó denevérszárnyúak) és két új fegyverrel (gránát, SC);
- a doom2-vel szemben idegesítõ volt, hogy a szörnyek mindig csak megjelennek, nagy néha volt, hogy impek, zombik kinyíló ajtók mögül jönnek elõ, olyan pedig soha, hogy belépek egy terembe, ott vannak és jönnek felém;
- viszont az aránylag buta, de roppant agresszív AI-nak is megvan a varázsa: mindig felém jön a támadás, így a harcnál a hangsúly a megfelelõ ritmusú stréfelésen van (mint annak idején);
- néha - fõleg a vége fele - volt a doom-os (vagy akár farcry-os, esetleg SOF2 multis) igényszintemnek megfelelõ mennyiségû szörny. Az egyszerre szereplõ alacsony számuk miatt volt nagyon ritka, hogy egymásnak estek (egyszer láttam ilyet, csak meghaltam, szóval nem triggerelve van, csak ritkán talál el egy lebegõ paradicsom egy hellknightot, így nincs sok esély kettejük heroikus küzdelmét páholyból végignézni
);
- amik még hiányoztak: szinglében nincs láthatatlanná tevõ cucc, berserker is midössze két helyen (pedig valami állat, ahogy ordítva rohan), ahogy valaki már írta, kevés volt a pinky, pedig az az igazi adrenalin-fröccs, amikor egy ilyen ront neki az embernek (tényleg: hellnight-tól a tûzvarázslóig senkitõl nem tudok úgy beszarni, mint egy robogó pinkytõl
). A gyorsító injekció hatását nem éreztem túl erõsnek...
- a hangulata jó volt, néha ilyedeztem is rendesen (a legkeményebb az volt, mikor valamelyik pályán hosszan kellett ide-oda mászkálni, de nem jött szörny, csak a hangok, a fényhatások és a vérrel teleírt fal hozták rám a frászt
), motivált is, fõleg a végén pörögtem már eléggé rá (aakor is, ha a történet némileg HL - lebutítva szerencsére
, az utolsó két pálya pedig Wolfenstein koppintás).
- igen, ez egy hent-gáma, de abból a legprofibb (pl. a Painkillert három pálya után abbahagytam), mint már írtam, szinte tökéletesen hozta azt a '93-'94-es doomos alapélményt, ami miatt máig rengeteg FPS-t játszom.
- megnézem, érdemes-e nightmare-el erõlködni, aztán ha van kedvem végigjátszom idõre pályákat, talán megnézem a multi részét...

----> balfasz zombik 
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Tegnap láttam már az utolsókat rúgja.\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
sazl : c
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hard to see, the dark side is.\"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Soul cubeom nincs is egyelore ugy latszik.
Akkor ezt a szornyet hogy kell kinyirni?
1. közönséges szörnyet azonnal megöl (végellenfélbe 3-4 kell!)
2. gyógyít rajtad
aztán kiürül és újabb 5 kill után megint használható lesz. baloldalt lent egy kis villogü ikon jelzi, hogy készen áll-e a cube vagy sem.
Hogy lehet ezt tolteni es egyaltalan hol latom es hogy lehet hasznalni?

a tucatszörnyekkel feltöltheted a kiürült soul cube-ot mindig.
lovom mint a hulye de semmi.
milyen taktikaval lehet legyozni?