DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tud a srác. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Doom 4
Mi találtam XD??? LoL

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

IMYke2.0.0.0
Mert hát az egészet évek alatt alkotta, nem egyszerre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

végigböngésztem. hülye nemnormális a gyerek. ennyi modot le se töltök. miért nem csinált EGY olyat, hogy install és kicseréli az eredetieket az átdolgozottakra? ? ? ? ?

köccemöcce. egy nekifutást megér a dolog. bár a doom 4 is nagyon klassz volt 😊😊

IMYke2.0.0.0
Ez egy MOD.
Itt megtalálod a fejlesztõ ÖSSZES MOD-ját, köztük az alapjátékhoz (base) és a küldetéslemezhez is (RoE) az általam említett "In The Dark v2.75"-öt.

Megnyugtatásul:
"Now you will feel the TRUE FEAR and HORROR this game can make !!!
You have flashlights mounted on some weapons to advance and the light that makes the weapons when you or the monsters fires them..."

Azaz: néhány (!) fegyveren van lámpa.

ez mi ? lámpa kell, mert anélkül nem látok semmit 😊

IMYke2.0.0.0
Ha kihívásra vágysz: Doom 3 & XP In the Dark v2.75 Full 125 MB.
Fegyvereken lámpa - szerintem - semmi kihívás.

nekem az a mod kellene ami ad egy olyan üzenetet a pda-n, hogy a különféle szekrények nyitókódja mi. amikor elõször játszottam vele, akkor jó volt kicsit nyomozni, de most így elõvéve szeretném totál maximum grafikéán tolni, amit akkori gépen nem bírt, valamint az extrákat is élvezni. pl magyarítás, szinkron modok stb.

télleg, ki milyen modokat ajánl hozzá ? én a fegyverlámpa modot használtam, meg vmi olyat hogy reálisabbá vált tõle a tárkapacitás meg yilyenek

hiba
Ehhez alapbol egy a training mission van nincs hozza semmi es 1400 mb?

IMYke2.0.0.0
The Dark MOD for Doom 3

Developed by the Broken Glass Studios mod team, this is the version 1.0 beta of The Dark Mod for Doom 3.

"The Dark MOD is a total conversion for Doom 3, turning it into a dark and moody stealth game inspired by the Thief series by Looking Glass Studios. We have created a toolset with revamped gameplay, AI, graphics, HUD and weapons to allow fans to create missions in a gothic steampunk universe."

LETÖLTÉS - 1400 MB

Kiprobaltam azota minden fele dll eket is, meg a cfg fileba is mar lassan mindent atirtam, de nekem nem megy sehhogy. Pedig kulfoldi forumon, van akinek 3moncsival is mukodik. Netan vkinek lenne vmi tuti tippe, ne tartsa magaban! thx!

Bokafix2
Thx... ez tényleg király. Sokkal jobb így játszani.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
Sry ha volt már:

A játék 1.0-ás verziójához elérhetõ a teljes magyar szinkron! Letölthetõ innen. Én egyébként most kezdtem el újra tolni a szinkronnal és meg kell mondjam nagyon profi lett. A játék így sokkal élvezetesebb és érthetõbb is.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Udv!
Nekem Link ez soha nem mukodott, se 16:10 keparanyu moncsimnal (ami 1920x1200-as volt) se a mostanimnal ami 16:9es keparanyu (1920x1080-as). Van esetleg valaki, akinek mukodott/ik? Mit baszhatok el?

ffxi
Hû! Régen volt már. Nem emléxem pontosan, de ennyire bonyolult nem volt mint lejebb írtad.

Naon 1xrûen. Létrhozni hamachi hálót stb. Játékon belül meg LAN-ra állítani mindent. Aki host-ol, ügyeljen a server létrehozásában olyan kifejezésre, mint LAN stb.

Ha nem menne, akkor kedvedért felrakom újra a Doom3-at és összehozzuk.

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
És egyszerû volt a hostolás - közelében jár a lentebb leírt módszer?
Leírnád, hogy Te/Ti miként oldottátok meg?
Megköszönném, ismerõsöm nevében is, akinek az ügyében eljárok.

ffxi
Dark-val nyomtuk régebben még régebbi hama verzióval 😊 És ment mint a karikacsapás. COOP MOD nem ment 😞

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, mennyire aktuális még, de találtam egy angol leírást, és íme, lefordítottam - hátha érdekel valakit:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

IMYke2.0.0.0
Srácok, leírná nekem valaki, hogy mi szükséges ahhoz, hogy 2 gépen, helyi hálózatban lehessen játszani a játékkal?

initializing problem patch - ezt kaptam egy másik fórumon megoldának és bejött.

Sziasztok! Nekem azt írja ki, h error during initialization. Erre mi a megoldás? Thx

Qwerty4
Hát mondjuk már feltettem a 1.3.1-est és csak maradt minden a régiben, a játékot is letöröltem.Nincs kedvem/türelmem most hosszabb ideig próbálkozni különbözõ dolgokkal...
Majd a következõ windows reinstall után újból elõveszem a Doom 3-mat.

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
A Patch-nél fontos, hogy Doom 3 v1.3-ast tegyél elõször, s csak utána v1.3.1-nek jelzettet!

Qwerty4
Nem mûködik ez, megpróbálom patchelni, hátha azután vmi megváltozik.
Ha nem halasztom a következõ windows installálása utánra a Doom 3-at.
Korábban egy másik rendszeremmel tökéletesen ment (legalábbis a hang), a grafika még elég magas volt neki.

Qwerty4

Qwerty4
Kösz a tippet, megnézem. 😊

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy megoldás lesz itt is:
Start - Futtatás - dxdiag - hang gyorsítás normálra a fullról - kilép és játszik.

Qwerty4
Azt a kutya fáját, feltelepítem hogy egy kicsit parázzak és nincs hang, még meg sem mukkan.Zéró, semmi.Ilyen még nem volt.Minden más gammában van hang és minden progiban.<#violent>

Qwerty4

balee4
Fent van az említett patch és a leírás alapján jó helyen vannak a file-ok. De mind1 elkezdtem most szinkronnal.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
A feliratozó MOD jelenleg nem kompatibilis a gépeden lévõ verzióval.
Okok lehetnek:
- nem tetted fel a Doom 3 v1.3 Patch-et (egyes helyeken ezt v1.3.1 Patch-nek is írják!)
- nem jól alkalmaztad a leírásban lévõket, ergo: nem jó helyen vannak a fájlok!

balee4
Nem tudja vki hogy miért nem müxik a feliratozó mod (illetve annak 2.0-s, magyarított változata)? A 1.3.1-es verzióval próbáltam, elõször feltettem a sima magyarítást, lehet hogy ez a gond? Vmi dll API hibát ír ki.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Sziasztok srácok!

Köszönöm a segítséget - sikerült!
Közben, mert ugye bemérgesedtem, a TPB-rõl lecsússzantottam lassan egy érdekes anyagot:
Az ISO-ban ott az 1.3-ra javított alapjáték, a küldetéslemez és néhány finomság.
De mint írtam, otthon már javában gyilkolászom a zombikat 😊

IMYke2.0.0.0
A game00.pk4 miatt rinyál!
Fel tudná tenni valaki nekem ezt a v1.3.1-es Patch-el javított fájlt?
Az egész nincs 950 kb-os.

IMYke2.0.0.0
Hát, megpróbálom.
Catalyst 9.5-el fut a rendszer, megnézem, mit tud egy korábbival.

Prince of Máté
Lehet, hogy CCC gondja van neki, tegyél fel egy régebbit a próba kedvéért.
Nekem 9.4-el simán megy.

IMYke2.0.0.0
Mi az isten van ezzel a játékkal?!

A megjelenésekor is Radeon-om volt (9500 Pro) - frankón el is indult, játszottam is vele.
Most is Radeon-om van (HD4850) - felteszem, ahogy kell és "wrong game DLL API verion" hibát kapok!

WinXP SP3
Így telepítettem:
- Doom 3
- Doom 3: RoE (+ v1.2 Patch)
- Doom 3 v1.3.1 Patch

Semmi MOD, semmi magyarítás, tiszta, nyers Doom...
Mi a nyavaja baja van?

Plusz:
Rohadt könyvtári gépen (6000+ / 2GB / GF8500 GT) pedig fut simán! Befosok!

ZTM
Megpróbálom kösz!

Bokafix2
Mikor jáccani akarsz a kiegészítõvel, elõtte lõdd ki a netet. Utána elfoadja a kulcsot.

passzz! Eredeti a játék??

ZTM
Mikor indítom a kieget ez a kép fogad:

Van 2 kulcsom is de, a dolog ott kezdõdik hogy a felsõ sorba nem enged írni:S
Semmit nem tudok írni mert hiába kattingatok nem lép be abba a sorba😞
PLS HELP!

fery02
Lehet én is végeztem vele. Nem éri meg vele szenvedni, ha normális leírást sem írnak hozzá, márpedig nagyon összecsapott readme van hozzá.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doom 4
Még soha nem próbáltma za extreme modot szoval nem tudom

fery02
Sziasztok! Napokban tettem fel a Doom3-at, ugyanis ki szerettem volna próbálni az Extreme mod-ot (819 Mb). Az utasításoknak megfelelõen jártam el és mikor indítanám a játékot, egy "Doom 3 mûködése leállt" ablak fogad csak. Valaki tudja mi a probléma?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

extra sensory
Ha felraktad a kieg-et és elfogadta a cd-kulcsot de mégsem indul akkor az a teendõ (nálam bejött) hogy kilövöd a netet. Úgy játssz vele, akkor nem fog ilyesmit kiírni és elindul.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Doom 4
Asszem fel kell rakni a doom 3 ra az 1.3-as patchot és aztán menni fog de nem biztos.

Sziasztok!

Én is segítséget kérek tõletek.Letöltöttem a Resurrection of Evil-t és miután beírom a cd kulcsot, azt amit itt ti is leírtatok, akkor kiírja, hogy jónak tûnik, ne adjam tovább senkinek stb,de utána ezt a hibaüzenetet kapom: "setup could not determine the current version of your doom3 installation. please verify that the game has been properly installed"

Találkozott már valaki ilyennel?A doom 3 fel van telepítve, igaz azt is torrent oldalról szedtem.
Elõre is köszönöm
Doom 4
22838 as hozzászólásban én is leírtam már. jo lenne kirakni a bannerba.

macleod2005
windows/system32/drivers/etc/hosts -ba alulra beírod ezt a sort
"127.0.0.1 idnet.ua-corp.com" így crack se kell

Bokafix2
Nyilván az a teendõ, hogy leszedsz egy cd kulcsot, mi más...? Az internet tele van Doom 3 serialokkal. <#vigyor2>
Példának okáért: 19 másodperc alatt találtam Google segítségével. Ide sajna nem írhatom be, mert ez nem warez topik.

Dj Lyon
Ezt úgy értem hogy felrakom a Doom 3 at meg a ROE-t,és mindkettõhöz serialt kér a fõmenüben és ha nem írom e nem tok jáccani.

Valaki mondja már meg lécci hogy mi a teendõ!

Ja és ha valami törés kell hozzá azt is mondjátok meg h kell kezelni.

THX