DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt megtalálod a fejlesztõ ÖSSZES MOD-ját, köztük az alapjátékhoz (base) és a küldetéslemezhez is (RoE) az általam említett "In The Dark v2.75"-öt.
Megnyugtatásul:
"Now you will feel the TRUE FEAR and HORROR this game can make !!!
You have flashlights mounted on some weapons to advance and the light that makes the weapons when you or the monsters fires them..."
Azaz: néhány (!) fegyveren van lámpa.
Fegyvereken lámpa - szerintem - semmi kihívás.
télleg, ki milyen modokat ajánl hozzá ? én a fegyverlámpa modot használtam, meg vmi olyat hogy reálisabbá vált tõle a tárkapacitás meg yilyenek
Developed by the Broken Glass Studios mod team, this is the version 1.0 beta of The Dark Mod for Doom 3.
"The Dark MOD is a total conversion for Doom 3, turning it into a dark and moody stealth game inspired by the Thief series by Looking Glass Studios. We have created a toolset with revamped gameplay, AI, graphics, HUD and weapons to allow fans to create missions in a gothic steampunk universe."
LETÖLTÉS - 1400 MB
A játék 1.0-ás verziójához elérhetõ a teljes magyar szinkron! Letölthetõ innen. Én egyébként most kezdtem el újra tolni a szinkronnal és meg kell mondjam nagyon profi lett. A játék így sokkal élvezetesebb és érthetõbb is.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nekem Link ez soha nem mukodott, se 16:10 keparanyu moncsimnal (ami 1920x1200-as volt) se a mostanimnal ami 16:9es keparanyu (1920x1080-as). Van esetleg valaki, akinek mukodott/ik? Mit baszhatok el?
Naon 1xrûen. Létrhozni hamachi hálót stb. Játékon belül meg LAN-ra állítani mindent. Aki host-ol, ügyeljen a server létrehozásában olyan kifejezésre, mint LAN stb.
Ha nem menne, akkor kedvedért felrakom újra a Doom3-at és összehozzuk.
Fákjúal!
Leírnád, hogy Te/Ti miként oldottátok meg?
Megköszönném, ismerõsöm nevében is, akinek az ügyében eljárok.
Fákjúal!
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Majd a következõ windows reinstall után újból elõveszem a Doom 3-mat.
Qwerty4
Ha nem halasztom a következõ windows installálása utánra a Doom 3-at.
Korábban egy másik rendszeremmel tökéletesen ment (legalábbis a hang), a grafika még elég magas volt neki.
Qwerty4
Start - Futtatás - dxdiag - hang gyorsítás normálra a fullról - kilép és játszik.
Qwerty4
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Okok lehetnek:
- nem tetted fel a Doom 3 v1.3 Patch-et (egyes helyeken ezt v1.3.1 Patch-nek is írják!)
- nem jól alkalmaztad a leírásban lévõket, ergo: nem jó helyen vannak a fájlok!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Köszönöm a segítséget - sikerült!
Közben, mert ugye bemérgesedtem, a TPB-rõl lecsússzantottam lassan egy érdekes anyagot:
Az ISO-ban ott az 1.3-ra javított alapjáték, a küldetéslemez és néhány finomság.
De mint írtam, otthon már javában gyilkolászom a zombikat 😊
Fel tudná tenni valaki nekem ezt a v1.3.1-es Patch-el javított fájlt?
Az egész nincs 950 kb-os.
Catalyst 9.5-el fut a rendszer, megnézem, mit tud egy korábbival.
Nekem 9.4-el simán megy.
A megjelenésekor is Radeon-om volt (9500 Pro) - frankón el is indult, játszottam is vele.
Most is Radeon-om van (HD4850) - felteszem, ahogy kell és "wrong game DLL API verion" hibát kapok!
WinXP SP3
Így telepítettem:
- Doom 3
- Doom 3: RoE (+ v1.2 Patch)
- Doom 3 v1.3.1 Patch
Semmi MOD, semmi magyarítás, tiszta, nyers Doom...
Mi a nyavaja baja van?
Plusz:
Rohadt könyvtári gépen (6000+ / 2GB / GF8500 GT) pedig fut simán! Befosok!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Van 2 kulcsom is de, a dolog ott kezdõdik hogy a felsõ sorba nem enged írni:S
Semmit nem tudok írni mert hiába kattingatok nem lép be abba a sorba😞
PLS HELP!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Én is segítséget kérek tõletek.Letöltöttem a Resurrection of Evil-t és miután beírom a cd kulcsot, azt amit itt ti is leírtatok, akkor kiírja, hogy jónak tûnik, ne adjam tovább senkinek stb,de utána ezt a hibaüzenetet kapom: "setup could not determine the current version of your doom3 installation. please verify that the game has been properly installed"
Találkozott már valaki ilyennel?A doom 3 fel van telepítve, igaz azt is torrent oldalról szedtem.
Elõre is köszönöm
"127.0.0.1 idnet.ua-corp.com" így crack se kell
Példának okáért: 19 másodperc alatt találtam Google segítségével. Ide sajna nem írhatom be, mert ez nem warez topik.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"