DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredeti nagydobozos vagy Collectors Doom 3-at és kieget vennék! Akinek lenne eladó keressen meg privátban!
Köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Bár lehet hogy a történet az hogy a "gonosz" játszani akar hõsünkel és ezért nem szállja meg...
Ez reálisabanak hangzik mind a szerencsés bár ezt nem tudni!!!!
Next PC upgrade: 2022
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Más képlopót tudnátok ajánlani?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De csak a kieghez találtam ilyen lámpás modot remélem jó a sima doom 3hoz!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ez amúgy csak attól demo mert nincs még végig szinkronizálva vagy az adott pályáikig nem mindenki beszél magyarul?
Fákjúal!
kedves jány
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Grat!:P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
kellene egykis segitcség van ojan kod vagy valami amivel a fegyverre lehetne szerelni a lámpát???
a segitséget eröreis köszi
Szóval akinek nem eredeti a játék és amikor játszani akar akkor egyszerõen kikerülkhetõ hogy kérje a játék közben a cd kulcsot netkihúzás nélkül.
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts\ ot nyissátok meg szöveg szerkesztõvel és a legvégére be másoljátok ezt:
127.0.0.1 d3master.idsoftware.com
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
1.frissisd a videokari drivert...
2.a játékot pathceld...
3.vagy ha modoltál lehet nem tetszik vmi neki....
4.a videokaridon ki van kapcsolva az openGL....
ennyit tudtam segíteni mert többet én se tok én még a kieget nem töltöttem le....
hy all a crack ügyemben senki nem tud segíteni?
lécci segítsetek.....
ha vki tudja hogy az alpha modot honnan tom letölteni...+találtam de nem leht letölteni:S...tudjátok meikre gondolok ahol singlebe 3 fõs csapat gyün velem és lövöldöz persze gépi AI.....
nem indul a játék, mindaddig indul, amig csak az alapot teszem fel, de amint a kieget is installálom, opengl hibával kilép...
wrong game DLL API version
a gamex86.dll-re hivatkozva...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Bannernak?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.