DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Egyébként több helyen ijesztõbb és nehezebb volt, mégha a "szívvel" tudtunk is csalni. Talán ebbe az expansionbe bele tudták tenni, ami az 3-bõl kimaradt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A másik meg egy lángoló zombi volt aki a csõvezetékek közül szaladt elém és rögtön elkezdett ütlegelni, mintha én tehetnék róla hogy kigyulladt.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hamár Hellknight screenshotból csináltam még kettõt:
Egyik, másik
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Apropó, hogyhogy nincs még ennek a topiknak bannerja? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Widescreean beállítás nekem megy.
Ahol jársz az pont a fele, mert 26 pályás és Monorail a 13-dik.
Végre akciós volt Steamen a Doom3 pack így megvettem, mert másképp az expansion ritka és drága. :S Még mindig ütõs játék, valahol a Monorail szinte vagyok, Veteran fokozat és eddig 7 óra. 😊 Pedig ha jól emlékszem ez még a fele se a játéknak. Remélem a RoE legalább fele ilyen hosszú.
A widescreen beállítás megy, de ha bekapcsolom az AA-t akármennyire, nos nem látszik vagy akad a füst, tûz és egyéb effekteknél. Vagy ne adj isten grafikai bugot halmozva kifagy. Van rá megoldás vagy hagyjam? Így is szép.
Egy banner még elkélne a fórumnak vgy csak kint maradt? Mindegy. 😊
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts\ ot nyissátok meg szöveg szerkesztõvel és a legvégére be másoljátok ezt:
127.0.0.1 d3master.idsoftware.com
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Esetleg meg is vehetnéd <#rolleyes>#rolleyes>
elöre is köszi a választ
Még a végén megvalósul a játék sztorija.
Teljes cikk
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Azon belül megkeresed a base mappát, abba lesz egy DoomConfig.cfg file, ezt kell szerkeszteni (jegyzettömb).
megkeresed ezt a 2 sort:
seta r_customHeight "xxx" - xxx helyére a magasságot (1080)
seta r_customWidth "xxxx" - xxxx helyére a szélességet (1920)
utána megkeresed ezt a sort:
seta r_mode "x" - x helyére -1 et írsz (ez azért kell hogy elfogadja az egyedi felbontást)
utána meg ezt a sort:
seta r_aspectRatio "x" - x helyére 1 et írsz (0 - 3:4 es képarány, 1 - 16:9, 2 - 16:10)
(elötte játékba állítsd be a többi grafikai beállítást, mert amikor azokat változtatod az válltoztatja az r_mode -t is, és akkor nem lesznek érvényesek amiket eddig beállítottál)
Valaki nem tudja hogyan lehetne a játékot 1920x1080-ba játszani? Remélem valaki válaszol. :S
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így oldalról meg olyan izé... 5 próbálkozás után meguntam és állcsúcson lõttem.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet coop-ban játszani a doom 3-al és mi kell hozzá? milyen (programok , módok...stb)???
válaszokat elõre is köszönöm.(linkeknek örülnék)
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Le kell a "pak005"-öt a doom 3 hoz
és amikor letöltöted akkor a base fájlba kell be illeszteni.<#awink>#awink>
Ez az a "mod" pistollamp talán.<#email>#email>
Megmondaná nekem valaki melyik az a mod ahol a fegyveren van a lámpa?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Ezúttal már szinkronnal megspékelve tolom a játékot...
Hallottam egy olyan módról melyben 2 vagy 3 U.A.C. marine kísérget engem, de sajna a nevét nemtudom, szóval ha valaki tudja mirõl pofázok az jelezze, elég ha a mod nevét megmondja, a google segít utánna😊