DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
THX
grebber
Optimus Prime
Nah, a Resurrection of Evil s kivégezve. Nem tudom mi az általános vélemény róla, de szerintem jobb lett. Tetszik a Gravity-gun-szerû kütyü, amivel lehet dobálni vissza a tûzgolyót a dögre. Meg double barrel shotgun is klassz, bár a sima mintha erõsebb lenne. Jók az új szörnyek, szép a design az újabb marsi romoknál. meg az jó, hogy végre egy rendes prof is volt, aki nem kattant be és csak nevetett gonoszan.
Egyébként több helyen ijesztõbb és nehezebb volt, mégha a "szívvel" tudtunk is csalni. Talán ebbe az expansionbe bele tudták tenni, ami az 3-bõl kimaradt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége csak ennyi? Úgy értem benyomja Hamburger prof szájába marine a szívet és egy koponya marad belõle, ami ugye visszaköszön majd a 4-be, majd fehér fényé s McNeill köszönt minket és credits?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Kicsit FEAR-es is, de nem rossz. A pók izének így mintha nagyobbak lennének a mellei. Ez az a mod, ami kihúzza a Doom3-ból azt, amit anno még ne tudtak? Steam fórumán is olvastam, két ilyen mod is van. Teljesítményre hogy hat?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

FSpofon
sikkmod 1.1

Arab money

Bokafix2
Én egy kövér zombitól ijedtem meg a WC-ben. Alighogy beléptem, állba nyomott egy csavarkulccsal. Csak sötét volt és nem láttam hogy ott áll.
A másik meg egy lángoló zombi volt aki a csõvezetékek közül szaladt elém és rögtön elkezdett ütlegelni, mintha én tehetnék róla hogy kigyulladt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime
Cirka 15 óra és Veteran fokozat (ez számít hardnak?) és vége. A Sátánt hihetetlen könnyû volt lenyomni, egyszer se haltam plusz a fél játékot shotgunnal toltam. Kb. 3-5x ijedtem meg, tényleg. Többnyire felbukkanó paneltõl vagy gõz/pára kicsapódástól.

Synchronous
Úgy értem a topik indult el 11 éve, nem a banner készítése a topikhoz. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Optimus Prime
Még akkor elkezdet készülni? Akkor tájt biztos nem volt elterjedt a banner, de hogy megjelenése után se kapott...
Hamár Hellknight screenshotból csináltam még kettõt:
Egyik, másik

Synchronous
11 év, mivel már 2000-ben elindult. Ez az egyik legrégebbi topik a Játékosok fórumában.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Jaka923
Nafene, 7 év után még bannert is kap a topik?<#taps>

Optimus Prime
Elszúrtam, de itt van, nekem a Hellknight-os tetszik. Az jobban védjegy, mint a zombik.

vérpocok
Illetve második alatt a Banner 3-at értem, mivel az a második amire kattintani lehet... a 2-es nem mûxik.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

vérpocok
Másodikra szavazok. <#nevetes1> A hellknight mindig is a védjegye volt a Doom játékoknak. Játék alatt is sokszor jobban féltem tõle mint a cyberdémontól... Sztem ez a banner menjen.

Apropó, hogyhogy nincs még ennek a topiknak bannerja? <#fejvakaras>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Optimus Prime
Csináltam pár bannert, meg egy Flasht is, de azt nem tudom feltenni Photbucketra:
Banner 1
Banner 2
Banner 3

Optimus Prime
Mindenbõl a legújabb, mindig. Régebben a retail verzióba jó volt az AA azt hiszem 4x-ig, fölötte gondolom sok volt és anno nem is volt más.
Widescreean beállítás nekem megy.

Bokafix2
Mindenesetre driver frissítés, vagy dxdiag-ban a hangkártya hardveres gyorsítását vedd le.

Ahol jársz az pont a fele, mert 26 pályás és Monorail a 13-dik.

mooo
Én is most vettem meg steamen,de nekem nem csak az élsimítással volt gond,hanem a felbontást se lehetett állítani.Erre találtam egy nagyon jó modot: Doom 3 HQ MenuLecseréli a menüt és több mindent lehet beállítani.Próbáld ki szerintem!
Optimus Prime
Üdv!
Végre akciós volt Steamen a Doom3 pack így megvettem, mert másképp az expansion ritka és drága. :S Még mindig ütõs játék, valahol a Monorail szinte vagyok, Veteran fokozat és eddig 7 óra. 😊 Pedig ha jól emlékszem ez még a fele se a játéknak. Remélem a RoE legalább fele ilyen hosszú.
A widescreen beállítás megy, de ha bekapcsolom az AA-t akármennyire, nos nem látszik vagy akad a füst, tûz és egyéb effekteknél. Vagy ne adj isten grafikai bugot halmozva kifagy. Van rá megoldás vagy hagyjam? Így is szép.

Egy banner még elkélne a fórumnak vgy csak kint maradt? Mindegy. 😊

Doom 4
Egy oldalt kellet volna csak vissza olvasnod de itt van:
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts\ ot nyissátok meg szöveg szerkesztõvel és a legvégére be másoljátok ezt:

127.0.0.1 d3master.idsoftware.com
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

benőmenő
keress hozzá 1.3-as crack-et, vagy ne patch-eld.
Esetleg meg is vehetnéd <#rolleyes>
Sziasztok! Én mostanság raktam fel a Doom 3-at és rögtön patcheltem is az 1.3-as patchel. De amikor elindítom a játékot az ID videó után kiírja h "d3 key" és nem tudok hozzá kódot. Tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan tudjam kikerülni vagy megoldani? Egy kód is elég de, más ötletnek is örülnék. Köszönöm!
Bokafix2
Aktív netkapcsolat esetén nem fogadja el, mert tudja ellenõrizni, ilyen gondom nekem is volt. Egyszerûen ki kell lõni a netet és akkor már el fogja fogadni.

De persze ezt még a telepités elött kéri.
Üdv mindenkinek van egy problémám remélem valaki tud benne segíteni, miután leszedtem a doom3 resurrection of evil-t valamiért nem fogadja el a cd kulcsot többet is kerestem és egyik sem volt jó,újból letöltöttem a játékot de most mér helyröl és igysem jó...mivel lehet a baj?
elöre is köszi a választ
Synchronous
"A Mars gyarmatosítása gyorsabban és gazdaságosabban zajlana, ha az odaérkezõ ûrhajósok egy késõbbi kolónia elõõrseként véglegesen ott maradnának - állítja két amerikai kutató."

Még a végén megvalósul a játék sztorija.

Teljes cikk

KaszaN
Hát ez nem mûködik. :S Mindent beállítottam, de a játék a legkisebb felbontásra teszi az egész képet és a monítor bal felsõ sarkában jelenik meg kicsibe.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

macleod2005
Megkeresed azt a mappát ahová a játékot telepítetted.
Azon belül megkeresed a base mappát, abba lesz egy DoomConfig.cfg file, ezt kell szerkeszteni (jegyzettömb).
megkeresed ezt a 2 sort:
seta r_customHeight "xxx" - xxx helyére a magasságot (1080)
seta r_customWidth "xxxx" - xxxx helyére a szélességet (1920)
utána megkeresed ezt a sort:
seta r_mode "x" - x helyére -1 et írsz (ez azért kell hogy elfogadja az egyedi felbontást)
utána meg ezt a sort:
seta r_aspectRatio "x" - x helyére 1 et írsz (0 - 3:4 es képarány, 1 - 16:9, 2 - 16:10)
(elötte játékba állítsd be a többi grafikai beállítást, mert amikor azokat változtatod az válltoztatja az r_mode -t is, és akkor nem lesznek érvényesek amiket eddig beállítottál)

KaszaN
Elõször is kösz a gyors választ. Másodszor...nem lehetne magyarul pls, mert nem értem ^^'

macleod2005
KaszaN
Hi
Valaki nem tudja hogyan lehetne a játékot 1920x1080-ba játszani? Remélem valaki válaszol. :S

IMYke2.0.0.0
Írni a STEAM-nek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Steamen megvettem a Doom 3-mat, és a kiegészítõjét, de amikor elindítom a RoE-t, akkor egy CD kulcsot kér, amit nem adtak a játékhoz. Mit lehet tenni?

dóó!Hát az kár.Köszönöm, de nem.Akkor inkább már leszedem valahonnan.<#ravasz1>Amúgy sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet az oka, de azért gondoltam még megkérdezem, hogy biztosra menjek.😞
Jaka923
Azért, mert már nem forgalmazzák. Nekem megvan és, ha érdekel, akkor eladhatom...

Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy miért tûnt el az összes magyarországi boltból a Doom 3?Sehol sem találom, se 576, se cdgalaxis, se Media Markt, se sehol...Õrület.Valaki kérem segítsen!Elõre is köszi!
ffxi
😄

Fákjúal!

Bokafix2
Csoport képet akartam, csak a dagi sose fordult szembe a tükörrel. :/
Így oldalról meg olyan izé... 5 próbálkozás után meguntam és állcsúcson lõttem.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet coop-ban játszani a doom 3-al és mi kell hozzá? milyen (programok , módok...stb)???
válaszokat elõre is köszönöm.(linkeknek örülnék)

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Amúgy a "Coop mod" tényleg jó de azt nem értem, hogy "OpenCoop mod" ugyan az-e.?<#szomoru1><#hamm>
© lafi19

Le kell a "pak005"-öt a doom 3 hoz
és amikor letöltöted akkor a base fájlba kell be illeszteni.<#awink>
© lafi19
Ez az a "mod" pistollamp talán.<#email>
Vass Gábor
Szinkronhangja van már ennek is a kiegészítõnek?

Hello
Megmondaná nekem valaki melyik az a mod ahol a fegyveren van a lámpa?
ZTM
Megnéztem a DOOM filmet és már egyszer végigtoltam a játékot is szval valamivel fel akarom dobni😊

The Protector
Régebben volt szó Coop módról.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Doom 4
Ha találsz oan modot amit ketten is nyomhatunk akkor mennék én is :Ð

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Atkamon
Kísérõk??? Mi van, ennyire félsz?😊

ZTM
Szevasztok, megint elõjön a DOOM mániám és már közeledik a vinyómra a cucc!
Ezúttal már szinkronnal megspékelve tolom a játékot...
Hallottam egy olyan módról melyben 2 vagy 3 U.A.C. marine kísérget engem, de sajna a nevét nemtudom, szóval ha valaki tudja mirõl pofázok az jelezze, elég ha a mod nevét megmondja, a google segít utánna😊

akkor tudnám neki ajánlani, hogy kis gyakorlásképpen gyúrja össze az egészet 1 db *.exe fájlba 😊😊😊