23325
-
Carmageddon #23045 használjátok egésséggel remélem tetszik majd, készítsetek vidiket róla. -
mester1987 #23044 megvan -
mester1987 #23043 Melyik oldalról? -
Carmageddon #23042 le lehet tölteni -
Carmageddon #23041 kész van a szinkron -
Carmageddon #23040 Alig várom már. -
#23039 -
Carmageddon #23038 Márciusban kész lesz a szinkron. -
RAMyMamy #23037 hi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.3-hoz nincs olyan crack, ami nem kér cd kulcsot, miután elindult a játék? már délelőtt óta szarakodok a CC-s magyarítással, végre rájöttem, hogy az 1.3.1-es patch-csel nem kompatibilis, most meg nem tudom letesztelni 1.3-mal... több év után végre most megjött a kedvem hozzá, hogy végigjátsszam, eddig nem nagyon akar összejönni :( -
#23036 Hát míg retail verzióm volt én is ezen agyaltam. Mert ugye sok patch tartalmazza a korábbit is. Arra jutottam, hogy 1.3 majd 1.3.1, bár az is lehet az 1.3.1 amolyan fél hivatalos community patch. -
woid #23035 Üdv!
Kicsit bekavarodtam. Azt látom, hogy van 1.3-asm és 1.3.1-es patch.
Most elég az 1.3.1-et feltenni, vagy kell előtte az 1.3 is?
Csak tippelem hogy kell, mert jóval nagyobb, mint az 1.3.1-es...
De ha nem, akkor minek tegyem fel. Valaki? :) -
#23034 Super Turbo Turkey Puncher 3 -
#23033 A magyarításba úgy emlékszem 7-et írnak, akkor lehet elírták. -
#23032 Nem 7 az, hanem... nemtudom hányszáz. :) Meg ott vannak a MartianBuddy.com reklámok. :) Meg a Turbo Turkey játék! -
Carmageddon #23031 :D?:D:D hát úgy a vicces egy csöppet. -
#23030 Nemcsak vicces hangok, hanem vicces email-ek is vannak benne: pl. mikor egy unokaöcs megköszöni nagybátyjának az ajándékba kapott Quake 7-et. -
#23029 Mégis van alapból. Zombik, ahogy jönnek és *müah* hanggal csapkodnak. XD -
#23028 Egy DooM-ba hova kell már vicces hang? :D:D:D -
#23027 Mondom, hogy még régebben próbáltam ki egy szinkront, ami ezek szerint más volt, mert az ilyen házi project jellegű volt (persze stúdiót béreltek ha jól emlékszem). Még a rosszpcjátékok blogon keresztül találtam, mert freddyD volt az egyik emberke hangja. Arról, hogy lenne hivatalos szinkron eddig nem tudtam.
Prince of Máté: én a sikkmod hivatalos weblapjáról szedtem és a readme-ben sehol nem volt írva, hogy melyik patch is kéne hozzá, mert a zseblámpamodhoz 1.3 kellett. Így azért megpróbálom azzal a patchel is. -
#23026 Hallottad már a Chrome hivatalos(!) magyar szinkronját? Ha nem, ne kötözködj. :) -
Carmageddon #23025 Az csak egy vicces hang volt benne kell annak is lennie. -
mike01010101 #23024 A sikkmod az 1.3.1-es (elvileg ez a legfrisebb) patch-csel megy csak. -
#23023 1. Nem szóltam le.(A szmájlik nem dísznek vannak ott)
2. Nem segített csak leírta hogy neki sem megy egyik sem!
3. Utánanéztem és ott annyit irnak másoljam be és menni fog.
4. Megy a nagy lópuculot azt!
-
#23022 Mégis mi a faszra vártál? Ha ennyire fogyatékos vagy hogy utánanézz, ne szólj le másokat akik segítenének. -
#23021 Köszi a semmit eddig én is eljutottam -
#23020 A wulfen-t nem tudom, mert elvileg egy másik ilyen félkész moddal kéne összekalapálni, és akkor sem lenne minden textúra nagyfelbontású, ezért hagytam a francba.
A sikkmod-ot pedig kicsomizod a doom 3 mappájába, és elvileg a főmenüben ki lehet választani a mods menüben, legalábbis a read me szerint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy ahogy bemásoltam és indítottam volna a játékot crashelt és vmi API dll hibára hivatkozott. Itt hagytam a francba az egészet és egy sima bemásolós zseblámpa moddal játszom a játékot :)
Sokkal pörgősebb úgy, hogy a shotin meg a gépfegyveren is van egy kislámpa, és így is be lehet még sz@rni néha, pedig már egyszer végigvittem. -
#23019 Aki érez magában annyi segítőkészséget leírhatná érthetően, hogy ezt a Sikkmod-ot vagy a Wulfen textura packot ,vagy esetleg más jóféle grafika modot hogyan kell használni! -
#23018 Én még akkor próbáltam, amikor csak az első néhány pályához volt az alapjátékban, de amikor az egyik őr ilyen Besenyő Pista bácsi hangon szólt hozzám le is töröltem a francba :D
Viszont aki egyáltalán nem ért angolul, annak jó lehet. -
Carmageddon #23017 Hát majd meglátjuk mi lesz az év végén jön állítólag, nekem az alapjátéknak eddig tetszik, remélem ez is olyan jó lesz. -
#23016 Jópofa a szinkron, de néhány ember annyira nem vette komolyan, hogy inkább elvesz, mint hozzáad. Sajnos. -
Carmageddon #23015 A kiegészítőnek a szinkronizálása az év végén lesz kész, ha minden jól megy. -
mike01010101 #23014 A Sikkmod 1.1 nagyon jó. Több modod elég macerás egyszerre használni, elvileg lehet, de én csak úgy tudtam megoldani, hogy egybe tettem őket. -
#23013 #23009-re ment. -
#23012 Nekem se működik egyik sem. -
#23011 köszi a segítséget!
Amúgy te milyen mod(oka)-t használsz (a tps-en kívűl)?
Sajna kiderült, hogy ez a textúrás cucc, még inkább pre-alpha, mint 1.0 -
#23010 1 hónapja kétszer is volt akciós, ki az aki most full áron megveszi? Én 6-ért vettem a 3-as pakkot. -
#23009 Nem ér meg.Csak grafikát akarnám megnézni de egyik egyetlen egy graf mod sem akar működni érdekes modon :(
-
mike01010101 #23008 Az en modom az 1.3.1-es patchel megy, arra tudok neked mukodo crackkelt exe-t adni. En csak a single-t jatszom, nem tudom hogy multira jo-e -
mike01010101 #23007 A modot be kell masolni a telepitett konytarba mondjuk C:\doom3 es csinalni egy batch file mondjuk start.bat ugyanide aminek a tartlama:
Doom3.exe +set fs_game "Modkonyvtarneve"
En pl csinaltam egy külső nézetes modot amit a TPS nevu konyvtarba tettem es ezt a Doom3.exe +set fs_game "TPS" paranccsal inditom.
Ha valakit erdekel
http://www.youtube.com/watch?v=Q01txOeAiGU
Fontos: A mentesek a mod alkonyvtaraba kerulnek igy minden modna ujra kell kezdeni a jatekot. -
#23006 7ezret nem ér meg a resurrection of evillel?
steamen.
Ha meg kell az összes régi cucc is, akkor egy tizes :)