DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak egy vicces hang volt benne kell annak is lennie.
A sikkmod az 1.3.1-es (elvileg ez a legfrisebb) patch-csel megy csak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
1. Nem szóltam le.(A szmájlik nem dísznek vannak ott)
2. Nem segített csak leírta hogy neki sem megy egyik sem!
3. Utánanéztem és ott annyit irnak másoljam be és menni fog.

4. Megy a nagy lópuculot azt!

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Mégis mi a faszra vártál? Ha ennyire fogyatékos vagy hogy utánanézz, ne szólj le másokat akik segítenének.

grebber
Köszi a semmit eddig én is eljutottam <#banplz><#taps><#idiota>

benőmenő
A wulfen-t nem tudom, mert elvileg egy másik ilyen félkész moddal kéne összekalapálni, és akkor sem lenne minden textúra nagyfelbontású, ezért hagytam a francba.
A sikkmod-ot pedig kicsomizod a doom 3 mappájába, és elvileg a fõmenüben ki lehet választani a mods menüben, legalábbis a read me szerint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy ahogy bemásoltam és indítottam volna a játékot crashelt és vmi API dll hibára hivatkozott. Itt hagytam a francba az egészet és egy sima bemásolós zseblámpa moddal játszom a játékot 😊
Sokkal pörgõsebb úgy, hogy a shotin meg a gépfegyveren is van egy kislámpa, és így is be lehet még sz@rni néha, pedig már egyszer végigvittem.
grebber
Aki érez magában annyi segítõkészséget leírhatná érthetõen, hogy ezt a Sikkmod-ot vagy a Wulfen textura packot ,vagy esetleg más jóféle grafika modot hogyan kell használni!

benőmenő
Én még akkor próbáltam, amikor csak az elsõ néhány pályához volt az alapjátékban, de amikor az egyik õr ilyen Besenyõ Pista bácsi hangon szólt hozzám le is töröltem a francba 😄
Viszont aki egyáltalán nem ért angolul, annak jó lehet.
Hát majd meglátjuk mi lesz az év végén jön állítólag, nekem az alapjátéknak eddig tetszik, remélem ez is olyan jó lesz.
benőmenő
Jópofa a szinkron, de néhány ember annyira nem vette komolyan, hogy inkább elvesz, mint hozzáad. Sajnos.
A kiegészítõnek a szinkronizálása az év végén lesz kész, ha minden jól megy.
A Sikkmod 1.1 nagyon jó. Több modod elég macerás egyszerre használni, elvileg lehet, de én csak úgy tudtam megoldani, hogy egybe tettem õket.

mooo
#23009-re ment.
mooo
Nekem se mûködik egyik sem.
benőmenő
köszi a segítséget!
Amúgy te milyen mod(oka)-t használsz (a tps-en kívûl)?
Sajna kiderült, hogy ez a textúrás cucc, még inkább pre-alpha, mint 1.0
Optimus Prime
1 hónapja kétszer is volt akciós, ki az aki most full áron megveszi? Én 6-ért vettem a 3-as pakkot.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Nem ér meg.Csak grafikát akarnám megnézni de egyik egyetlen egy graf mod sem akar mûködni érdekes modon 😞

Az en modom az 1.3.1-es patchel megy, arra tudok neked mukodo crackkelt exe-t adni. En csak a single-t jatszom, nem tudom hogy multira jo-e

A modot be kell masolni a telepitett konytarba mondjuk C:\doom3 es csinalni egy batch file mondjuk start.bat ugyanide aminek a tartlama:

Doom3.exe +set fs_game "Modkonyvtarneve"

En pl csinaltam egy külsõ nézetes modot amit a TPS nevu konyvtarba tettem es ezt a Doom3.exe +set fs_game "TPS" paranccsal inditom.

Ha valakit erdekel
http://www.youtube.com/watch?v=Q01txOeAiGU

Fontos: A mentesek a mod alkonyvtaraba kerulnek igy minden modna ujra kell kezdeni a jatekot.

RelakS
7ezret nem ér meg a resurrection of evillel?
steamen.
Ha meg kell az összes régi cucc is, akkor egy tizes 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
Nekem sem jó pedig oda másoltam ahova írja!

benőmenő
Ez engem is érdekelne, illetve az is, hogy az istenbe kell a modokat felrakni <#fejvakaras>
Mert itt nem rég linkelve volt az a wulfen textúra mod, amit le is szedtem, és annyit ír, hogy csomagoljam ki a doom3 base mappájába, de a játékban nem történik semmi és a modoknál sem lehet kiválasztani.
grebber
Hogyan lehet full HD felbontást varázsolni a játékba??

Alap 1.0-val megy csak nekem 😞 1.1-el semmi nem történik ha exére megyek!
1.3-al meg állandóan serialt kér.Tehát marad 1.0 alap!

grebber
Ez volt az elsõ amit próbáltam nem jó ezzel sem!Majd ha lesz megint agyon akciósan megveszem azt vagy fog menni eredeti vagy az sem!

Doom 4

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Nekem nem!

Bokafix2
Nekem is warez van és nekem is kérte a kulcsot a net kilövése után, viszont akkor már elfogadta a kulcsot. Mindkét rubrikába írd be ugyanazt a kódot és menni fog, de teljesen be kell írni. Oda ahová két karaktert kell írni a végén, oda is be kell ütni.
Nekem így elfogadta.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime
Steames verziót úgy lehet megcsinálni, hogy elõször az alapot majd RoE-t futtatni, majd újra az alapot. Után a RoE se vacakolt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Most olvasom kiadják idén a game forráskódját.Remélem érkeznek majd brutál finomságok!

grebber
Warez verzióm van.De így az eredetit is félve venném mert olvastam azokkal is van gond!Kéri azt a kurva serialt és nem fogad el semmit.
Ha letiltom netet akkor is kér ,pedig másnál ez megoldja!

Bokafix2
Most mi is a gond? Nem fogadja el a serialt vagy miért nem tud elindulni?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
Hát én elvagyok átkozva.Régen csont nélkül ment a game ,most meg istennek sem akar elindulni!

Maxtreme

huhh hát nem lesz egyszerû, késõbb leírom. (szét kell bontani az egész játékot, a pk4 fileokat)

tényleg jó a vid. mivel idõhiányban szenvedek , így van hogy kivárok egy egy kiszemelt játékkal pár évet is, mire egyáltalán nekikezdek. mások agyonjátszották már, én meg felturbózva, olyan géppel ami viszi felmodolom és tolom. pl: obli, gothic, stalker...

felsorolod a használt modokat ? egy újabb pár estés borzongásra jó lesz a gém 😊

grebber
Kell a tökömnek a HD ,azt írd mely modokból pontos leírást!

Maxtreme
ok persze, 50 bõven jó, de ha azt nézzük hogy mennyi idõs játék.. 😄
Mondjuk a parallax mapping eszi az fps-t mint állat.

Ellenben megoldottam az hogy most már fix 60-al (vsync) menjen, lõttem is egy videt mit sikerült összegyúrnom úgy kb 6 modból 😄

Nemsoká lesz belõle HD, kicsit várjatok.
Valamiért ha oepngl-es játékból veszek fel videt, krva sötét lesz. Ez most sincs másképp.

Sajna az alkotás még az eredeti hangokkal készült, azóta rátettem a Trent Renzor féle soudpackot.. Kicsit másabb <#taps>

grebber
LOL ne viccelõdjél 50 fps alá? Ha megy 25-el az bõven jó nekem!Csak mivel nem indul a szájbavert serial sírás miatt így se game se fps érték nincs.

Maxtreme
Ha ez megnyugtat nálam gx460-al, 4 magos 3.8ghz-re húzott procival is van mikor beesik 50 fps alá. 😄
Tegnap kipróbáltam. Nem rossz, nem rossz, de ez még nincs kész:-)

grebber
Próbáltam nem mûködik 😞 se kötõjellel se nélküle.

mooo
A kulcsos problémát úgy lehet megoldani,hogy van a base mappában egy doomkey,meg egy xpkey nevû fájl és azokba kell beírni a kulcsot.
Optimus Prime
Legutóbb Steamen volt 6 euró a 3+kieg. Talán a Quakecon alkalmából lesz megint.
A kulcsos probléma Steamen is van, de megoldható.

grebber
Az sem igen lenne megoldás ahogy neten olvasom eredetivel is van ilyen gond.
Van erre valami megoldás?

grebber
Valahol lehet kapni még doom 3-at?
Mert most akartam megint felrakni,de állandóan serialt kér a warez és már vagy 30-at probáltam sikertelenül (

grebber
Doom 3 és a kiegje volt az elsõ és eddig utolsó doom amivel játszottam.Az elsõ részek kimaradnak!Így azt nem tudom.

Optimus Prime
Meg jön a Doom reboot film. Üssetek agyon kõvel, de nekem tetszik az elõzõ film is. 😛
A Doom 4 is Marsos lesz vagy ne mindig a Mars volt a helyszín?

grebber
Doom 4-rõl az infokat ,képeket,videókat én is várom meg meg ugye magát a játékot.Augusztus elsõ hetében lesz a Quakecon remélem azon végre mondanak róla valamit.
Mivel a Rage már szinte kész ne arról legyenek már infok!

benőmenő
Én nem rég toltam végig újra és nagyon dúrva, hogy mennyivel hosszab a legtöbb mai játéknál, pedig kinézetre még ma is megállja a helyét (pl. a dragon age-nél még szebb is, csak az teljesen más tészta). Azok a fény-árnyék effektek meg egyszerûen qrva jók! Csak jönne már a négy!
Optimus Prime
8600 GT... deh, a játék 2004-es. OK, tudom milyen gépigénye lett volna eredetileg, hogy menyire gépigényes játék még ma is. Az alap játék régebben is megvolt, de pl. ha kilõttem az AA-t teljesen akkor nem lagolt. Vagyis inkább 2-4x nem, 8-16x igen, de csak outdoor részeknél, meg ha tûz vagy füst volt. A vicc, hogy anno még Celeronom volt és 6600 GT-m.

grebber
8600GT-vel ne csodálkozz!

Optimus Prime
Ez se ossz, de miért szaggat ilyen istentelenül? Bár nálam még modok nélkül is szaggat, ha 4x fölött van az AA. :S