DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
2. Nem segített csak leírta hogy neki sem megy egyik sem!
3. Utánanéztem és ott annyit irnak másoljam be és menni fog.
4. Megy a nagy lópuculot azt!
Next PC upgrade: 2022
A sikkmod-ot pedig kicsomizod a doom 3 mappájába, és elvileg a fõmenüben ki lehet választani a mods menüben, legalábbis a read me szerint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy ahogy bemásoltam és indítottam volna a játékot crashelt és vmi API dll hibára hivatkozott. Itt hagytam a francba az egészet és egy sima bemásolós zseblámpa moddal játszom a játékot 😊
Sokkal pörgõsebb úgy, hogy a shotin meg a gépfegyveren is van egy kislámpa, és így is be lehet még sz@rni néha, pedig már egyszer végigvittem.
Viszont aki egyáltalán nem ért angolul, annak jó lehet.
Amúgy te milyen mod(oka)-t használsz (a tps-en kívûl)?
Sajna kiderült, hogy ez a textúrás cucc, még inkább pre-alpha, mint 1.0
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Doom3.exe +set fs_game "Modkonyvtarneve"
En pl csinaltam egy külsõ nézetes modot amit a TPS nevu konyvtarba tettem es ezt a Doom3.exe +set fs_game "TPS" paranccsal inditom.
Ha valakit erdekel
http://www.youtube.com/watch?v=Q01txOeAiGU
Fontos: A mentesek a mod alkonyvtaraba kerulnek igy minden modna ujra kell kezdeni a jatekot.
steamen.
Ha meg kell az összes régi cucc is, akkor egy tizes 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mert itt nem rég linkelve volt az a wulfen textúra mod, amit le is szedtem, és annyit ír, hogy csomagoljam ki a doom3 base mappájába, de a játékban nem történik semmi és a modoknál sem lehet kiválasztani.
Alap 1.0-val megy csak nekem 😞 1.1-el semmi nem történik ha exére megyek!
1.3-al meg állandóan serialt kér.Tehát marad 1.0 alap!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nekem így elfogadta.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha letiltom netet akkor is kér ,pedig másnál ez megoldja!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
huhh hát nem lesz egyszerû, késõbb leírom. (szét kell bontani az egész játékot, a pk4 fileokat)
felsorolod a használt modokat ? egy újabb pár estés borzongásra jó lesz a gém 😊
Mondjuk a parallax mapping eszi az fps-t mint állat.
Ellenben megoldottam az hogy most már fix 60-al (vsync) menjen, lõttem is egy videt mit sikerült összegyúrnom úgy kb 6 modból 😄
Nemsoká lesz belõle HD, kicsit várjatok.
Valamiért ha oepngl-es játékból veszek fel videt, krva sötét lesz. Ez most sincs másképp.
Sajna az alkotás még az eredeti hangokkal készült, azóta rátettem a Trent Renzor féle soudpackot.. Kicsit másabb <#taps>#taps>
Tegnap kipróbáltam. Nem rossz, nem rossz, de ez még nincs kész:-)
A kulcsos probléma Steamen is van, de megoldható.
Van erre valami megoldás?
Mert most akartam megint felrakni,de állandóan serialt kér a warez és már vagy 30-at probáltam sikertelenül (
A Doom 4 is Marsos lesz vagy ne mindig a Mars volt a helyszín?
Mivel a Rage már szinte kész ne arról legyenek már infok!