DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Nagyon várom <#eljen>
Optimus Prime
Hát... Nem játszottam a Rage-gel ,de ha csak a leírt újítások lesznek nem nagy szám. Nem kritikus akarok lenni ,de láttam milyen modok vannak. Bár az új küldetések azért biztos visznek színt a játékba.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Nem csak remake lesz a Doom 3 BFG Edition!

Október 19-én jelenik meg a Doom 3 BFG Edition, mely a 2004-es, klasszikus FPS felújított és kibõvített változata lesz.

Azonban nem csak annyit tettek a fejlesztõk, hogy HD-minõségre felhúzták a grafikát. Legalábbis errõl beszélt Tim Willits, a játék egyik fejlesztõje. "Sokkal többet teszünk annál, hogy csak felhúzzuk a grafikát. Igazából rengeteg technikai elemet veszünk át a Ragebõl, mellyel modernizáljuk az alkotást."

"Például átvettük a Rage checkpoint rendszerét, fejlesztettük a világítást így sokkal fényesebb lett a játék, lecseréltük a lámpát, 3D támogatást kap és PC-n támogatja a több képernyõt is a Doom 3 BFG Edition. Aztán végigmentünk minden egyes pályán és lecseréltük azokat a dolgokat, amikkel nem voltak elégedettek a rajongók."

info: SG

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Én meg erre 😄

Saját gyártmányú vid.
A rygel féle textura pack, (meg még egy másik aminek nem emlékszem a nevére 😄) a sikkmod, és a trent rezor mod (hangok) vannak összevegyítve.

grebber
Mivel képek alapján szinte semmi grafikai plussz nincs így tuti a régi marad.

Lehet tippelni, hogy idTech 4 vagy idTech 5 lesz alatta.

Én a hybridre szavazok <#nyes>
ööööö .... letöltjük, akartad mondani... 😊

Jaka923
Eléggé lehúzás a dolog, de azért megvesszük 😄

grebber

Muttley
ha meghagyják az eredetiben jellemzõ
zárt ajtó esetén is simán mögéd teremti a szörnyet jelenséget
akkor nem nagyon lesz itt kompenzáció
de legyünk optimisták 😊

Just do it :)

grebber
A régi grafengine lesz ugyanúgy sajnos.
Elvileg jár hozzá 1-2 és a bonuszpályák

Seth
Nem lesz átírva új engine-re,akkor soha nem jelenne meg 😄
A csomagban 1-2-3-Resurrection of Evil + pár új pályaszakasz az alap 3-hoz
A grafika max az eredeti Xbox-os verzióhoz képest lesz javítva, de a PC-s verziónál aligha lesz szebb

PSN ID.: Beegabor

Optimus Prime
Most akkor az új Tech5-öt fogja használni vagy csak felturbózzák, ahogy tették mások a Doom3-al a Prey vagy Quake Wars esetében? Meg ez a pakk tartalmazni fogja az 1-2-t is? Plusz a 3 felújítva és a bónusz pályák?
Valahogy túl jól hangzik, bár Carmack gondolom kompenzálni akarja a Rage fiaskót.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Muttley
õszre van már
megjelenési konkrét dátum?

Just do it :)

Prince of Máté
Trailer:

A gameplay jelenetek a sima Doom 3-ból vannak!

id már nagyon rég nem tett le az asztalra se jó enginet, se igazán jó játékot, az XBLA-ra kiadott quake 3 után már nem oszt nem szoroz mit gányolnak még össze pár plusz dollárért. amikor eladták a lelküket meg a céget a bethesdának, aláírták hogy gyárthatják a konzolfost nyugdíjas korukig. addig létezett ez a cég amíg csak õk gyártottak FPS-t, most már kevesek akárhogy nézzük. DOOM4et remélem még jó sokáig nem mutatják be, legyen minél rövidebb a csalódás elõtti várakozás.

ffxi
Ha ezt Õ mondta, akkor PC-s társadalom lehúzhatja a rolót.

Fákjúal!

Jaka923
A Rage balhé után Carmack szépen kijelentette, hogy már messze nem a PC-re tekintenek úgy, mint a fõ platformra.

grebber
Közben máshol van mellékelve trailer amiben is semmiféle grafikai tuning nincs.
Szóval konzolokra is kijön de csak több játékidõ a grafika a videó alapján marad az ezer éves alap 😞

RelakS
hát, a felújított grafika ráférne
volt benne pl olyan folyosó, hogy a plafonon elvakított a lámpa, amúgy minden textúra teljesen koromfekete árnyékban volt körülötte <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bence94
3d-t nagyon megnézném milyen! Felújított grafika hmm ? Persze kíváncsi leszek rá ,simán kinézem belõlük, hogy az annak idején pc exkluzív játékot most portolni fogják. Ezt se pc-n demózzák ahogy a videóban látni lehetett! id süllyed le a szememben! rage egy halom szarkupac lett teknóban fõleg pc-n. A beígért 64 bit + editor páros sehol sincs továbbra se... <#levele><#levele><#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Több órányi plusz tartalommal, felújított grafikával tér vissza õsszel a Doom 3

Van eszük azért még a Doom 4 elõtt lehúzzák a népet 😄

fery02
A rendszerkövetelménynek bõven megfelelsz igen.
Ez nem egyedi probléma, hogy játékhoz képest bika gépeken képes szaggatva futni, sajna megoldást én személy szerint nem tudok, régebbi VGA driver-ekkel próbálkoznék elsõkörben (elõtte megpróbálhatod, hogy a jelenlegiben kikapcsolt Catalys AI-ra mit reagál a játék), de szerintem csak egy játék miatt nem érdemes downgrade-elni egy fontos dirver-t.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doom 4
ok tárgytalan...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Hali! Segítséget szeretnék kérni.

Felraktam a Doom 3-at patcheltem 1.3.1-re felraktam a magyar szinkront meg a sikkmod 1.2-t.

De amit néztem youtubeon videót, ott írják hogy+ wulfen texture pack. gondolom azt külön be kell rakni.

De 1680x1050 es felbontásban szeretnék játszani, mindent megcsináltam ami itt le van írva. Megcsináltam az alap config fájlal és a sikkmodosal is de alap felbontáson 640x480-ban indítja :S

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez fura akkor.
Teljesen minimumon is ugyanezt csinálja, ezt elfelejtettem. Maxon is meg kéne, hogy birkózzon vele a gép.
Optimus Prime
Nekem akkor szaggat, ha az AA be van kapcsolva. Vagy legalábbis 4x fölé van állítva. Meg a Vsync.

Üdv!
Segítséget kérnék alap Doom 3 ügyben, ugyanis borzasztóan szaggat, alig megy 10 FPS fölé a játék.
A vicc csupán annyi, hogy nemrég vettem új kártyát (Ati Radeon HD 5700), s az elõzõ, GeForce 8500GT-n tökéletesen futott, ill. a jelenlegin is mûködött korábban.
Pár napja viszont újratelepítettem és elviselhetetlenül akad. Teszem hozzá, minden más játék jelenleg is mûködik ugyanúgy, csak ez a fránya Doom 3 nem.
A karin kívül rendelkezem még 2GB rammal, ill. AMD Athlon kétmagos procival, a lényeg, hogy a rendszerkövetelményeknek bõven megfelel.
Friss DirectX, ill. Catalyst is van fent, lehetséges, hogy a driverek a hibásak?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
használjátok egésséggel remélem tetszik majd, készítsetek vidiket róla.
Melyik oldalról? <#worship>
le lehet tölteni
kész van a szinkron
Alig várom már.
ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

Márciusban kész lesz a szinkron.
hi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.3-hoz nincs olyan crack, ami nem kér cd kulcsot, miután elindult a játék? már délelõtt óta szarakodok a CC-s magyarítással, végre rájöttem, hogy az 1.3.1-es patch-csel nem kompatibilis, most meg nem tudom letesztelni 1.3-mal... több év után végre most megjött a kedvem hozzá, hogy végigjátsszam, eddig nem nagyon akar összejönni 😞
Optimus Prime
Hát míg retail verzióm volt én is ezen agyaltam. Mert ugye sok patch tartalmazza a korábbit is. Arra jutottam, hogy 1.3 majd 1.3.1, bár az is lehet az 1.3.1 amolyan fél hivatalos community patch.

Üdv!

Kicsit bekavarodtam. Azt látom, hogy van 1.3-asm és 1.3.1-es patch.
Most elég az 1.3.1-et feltenni, vagy kell elõtte az 1.3 is?
Csak tippelem hogy kell, mert jóval nagyobb, mint az 1.3.1-es...

De ha nem, akkor minek tegyem fel. Valaki? 😊
benőmenő
Super Turbo Turkey Puncher 3 <#zavart1>
Bokafix2
A magyarításba úgy emlékszem 7-et írnak, akkor lehet elírták.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime
Nem 7 az, hanem... nemtudom hányszáz. 😊 Meg ott vannak a MartianBuddy.com reklámok. 😊 Meg a Turbo Turkey játék!

😄?😄😄 hát úgy a vicces egy csöppet.
Bokafix2
Nemcsak vicces hangok, hanem vicces email-ek is vannak benne: pl. mikor egy unokaöcs megköszöni nagybátyjának az ajándékba kapott Quake 7-et. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime
Mégis van alapból. Zombik, ahogy jönnek és *müah* hanggal csapkodnak. XD

fery02
Egy DooM-ba hova kell már vicces hang? 😄😄😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

benőmenő
Mondom, hogy még régebben próbáltam ki egy szinkront, ami ezek szerint más volt, mert az ilyen házi project jellegû volt (persze stúdiót béreltek ha jól emlékszem). Még a rosszpcjátékok blogon keresztül találtam, mert freddyD volt az egyik emberke hangja. Arról, hogy lenne hivatalos szinkron eddig nem tudtam.
Prince of Máté: én a sikkmod hivatalos weblapjáról szedtem és a readme-ben sehol nem volt írva, hogy melyik patch is kéne hozzá, mert a zseblámpamodhoz 1.3 kellett. Így azért megpróbálom azzal a patchel is.
Optimus Prime
Hallottad már a Chrome hivatalos(!) magyar szinkronját? Ha nem, ne kötözködj. 😊