23325
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1345219230/13452192301350978975.jpg)
-
GTV #23125 Vagy mégis? -
GTV #23124 Akkor ez nem steames lesz, mi? -
Igen, az összes részt tartalmazni fogja. Kár a Steammel foglalkozni, mivel úgyis Steamworks-ös lesz a dobozos verzió is és még jóval olcsóbb is. -
Harbinger #23122 Szerintem Steamen az lesz, mint a Rage esetében. Habár rákerestem Us beállítással is a Steamen, de úgyse találni. GMG-n viszont már előrendelhető.
Nekem mindenesetre meg kell várni egy 75%-os sale, vagy ha itthon olcsóbb lesz a retail. Az jól értem, hogy az összes Doom játékot tartalmazni fogja? -
kozako #23121 bocs OKTÓBERT AKARTAM ÍRNI AZ ELŐZŐBEN!! -
kozako #23120 Figyu mindenki.No para,PC-re is megjelenik pontosan 19-edikén most novemberben.a CD Galaxis-ra nehalgassatok.ProGame honlapjára menjetek keressetek rá hogy Doom és meglehet rendelni tőlük....tök egyszerű.megkérdeztem tőlük és már pénteken nyomhatja az aki megrendelte :D meg aki nem azis.mer bemész érte a boltba oszt megveszed ;) -
GTV #23119 De a trailerben még PC platform megjelenés sincs...:S -
GTV #23118 Én is ezt kérdezem magamban. -
GLIPX #23117 Steamen hogy-hogy nincs? -
GTV #23116 Thx. -
Carmageddon #23115 9-dike az új dátum. -
GTV #23114 PC-re nincs a trailerben feltüntetve, pedig én is azt hittem...akkor hogy is van ez? -
Érdekes módon sehol nem írják, hogy késni fog a játék. Ha meg az van, hogy a CD Galaxis fogja később megkapni, nem nagy ügy. Máshol is meg lehet venni 19-én. -
nézd meg a dátumot..
DOOM 3 BFG Edition -
Mit kamuztok??? -
kozako #23110 micsoda???november 9-edikén???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!most ez komoly?miért is? -
Carmageddon #23109 Hát jah már én is nagyon vártam már. -
Harbinger #23108 Miért nem október 31? -
tényleg,h kapják be pf -
november 9? -
Carmageddon #23105 9-én jelenik meg mivel elhalasztották. -
vagy meg kell venni majd a BFG Edition-t :D -
Harbinger #23103 Ha még fenn áll a problémád.... nos, segíteni nem hiszem hogy nagyon tudok - azt gondoltam más majd ír, aki profibb nálam - de amit leírtál az többnyire a low-res effektus. Ez akkor történik, ha a játék/alkalmazás nem tudja felismerni a hardvereket, ezért úgy gondolja nincs meg a szükséges hardver feltétel, így marad a szoftveres low-res mód.
Lehet a Win7 vagy inkább a VGA-CPU kombó az oka. Esetleg próbáld állítgatni a beállításokat, vagy a doom3 exe-jénél próbáld a kompatibilitást beállítani XP-re. -
9 nap és megjelenik :D -
KOVU #23101 Sziasztok
tudna nekem valaki segíteni? O.o
Az a problémám hogy fel telepítettem a doom3 at (eredeti)
s bármilyen felbontásra állítom akármilyen részletességel az eredmény ugyan az
mosott karakterek konkrétan nincs szemük orruk a ruha is egybe folyik rajtuk.
meg a tárgyak is ilyenek...
az árnyékok meg 1 nagy fekete foltok és semmi nem világítsa meg őket.
a konfig bőven elég hozzá
windows7 en szeretném futtatni. ^^
előre is köszönöm ^^ -
Harbinger #23100 Szerintem nem. tuti Steamen más nem karácsonyra lesz akcióba vagy GMG-n. -
megéri megvenni 6990 ft-ért? -
Carmageddon #23098 Akkor ezt is külön le kell fordítani? -
De milyen szinkron, könyörgöm, még mindig nem tudom. A magyar? Persze hogy nem lesz ilyesmi, az nem hivatalos -
elő lehet rendelni Pc-re végre..
Doom 3 BFG Edition -
Carmageddon #23095 ?, benne lesz -
Carmageddon #23094 igen meg a kieghez is. -
Amelyik a Doom 3 hoz van! -
Milyen szinkronra gondolsz? -
Carmageddon #23091 De ebben a szinkron is társulni fog a doom 3-hoz? -
A borzongás a teátrális Hamburger professzor megöli, azzal, hogy elszabadítja a poklot. ÉN tavaly vittem végig legutoljára, de nem tudtam elhinni ,hogy ez a játék 2004-ben a "minden idők legijesztőbb játéka" címet kapta. =D -
steweee #23089 sztem nem rossz a csekkpontos rendszer. legalább nem kell magamtól mentegetni, mert ha kemény fokozaton játszom, hajlamos vagyok minden sarok uitán menteni. úgy meg oda a borzongás, jobb ha egy egy pályaszakaszt egybe kell teljesíteni, akár többedszeri nekifutásra is... -
Érdekes, hogy Steam-es lesz, de magán Steam-en még nem lehet előrendelni.
Októberben amúgy várunk még egy másik remeknek ígérkező remake-et is, méghozzá nem egy messze eső kategóriából.
Painkiller Hell & Damnation.
Ebből a gyűjtői verzió hasonló árkategória, nagyon gondolkodni kell, hogy melyik mellett tegyem le a voksom októberben.
DooM 3 vagy Painkiller.
Vagy legjobb lesz tán, ha egyik sem és majd a nem is messze lévő karácsonyi sale alkalmával akciósabban behúzom őket. :) -
Én tavaly nyáron vetem 75%-o sale-en. Ha hardcore Doom fan vagy szerintem megérte, így meg lesz az eredeti és a remasterelt verzió is. :)
De jó tudni, hogy SteamWorks-ös lesz, ez talán az egyetlen jó újítás. A checkpoint rendszertől félek. Így quicksave nem is lesz? -
Na akkor sok értelme nem volt megvennem a Doom Complete Packot még a karácsonyi steam leárazáskor :(