DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Október 19-én jelenik meg a Doom 3 BFG Edition, mely a 2004-es, klasszikus FPS felújított és kibõvített változata lesz.
Azonban nem csak annyit tettek a fejlesztõk, hogy HD-minõségre felhúzták a grafikát. Legalábbis errõl beszélt Tim Willits, a játék egyik fejlesztõje. "Sokkal többet teszünk annál, hogy csak felhúzzuk a grafikát. Igazából rengeteg technikai elemet veszünk át a Ragebõl, mellyel modernizáljuk az alkotást."
"Például átvettük a Rage checkpoint rendszerét, fejlesztettük a világítást így sokkal fényesebb lett a játék, lecseréltük a lámpát, 3D támogatást kap és PC-n támogatja a több képernyõt is a Doom 3 BFG Edition. Aztán végigmentünk minden egyes pályán és lecseréltük azokat a dolgokat, amikkel nem voltak elégedettek a rajongók."
info: SG
Next PC upgrade: 2022
Saját gyártmányú vid.
A rygel féle textura pack, (meg még egy másik aminek nem emlékszem a nevére 😄) a sikkmod, és a trent rezor mod (hangok) vannak összevegyítve.
Én a hybridre szavazok <#nyes>#nyes>
zárt ajtó esetén is simán mögéd teremti a szörnyet jelenséget
akkor nem nagyon lesz itt kompenzáció
de legyünk optimisták 😊
Just do it :)
Elvileg jár hozzá 1-2 és a bonuszpályák
A csomagban 1-2-3-Resurrection of Evil + pár új pályaszakasz az alap 3-hoz
A grafika max az eredeti Xbox-os verzióhoz képest lesz javítva, de a PC-s verziónál aligha lesz szebb
PSN ID.: Beegabor
Valahogy túl jól hangzik, bár Carmack gondolom kompenzálni akarja a Rage fiaskót.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szóval konzolokra is kijön de csak több játékidõ a grafika a videó alapján marad az ezer éves alap 😞
volt benne pl olyan folyosó, hogy a plafonon elvakított a lámpa, amúgy minden textúra teljesen koromfekete árnyékban volt körülötte <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Van eszük azért még a Doom 4 elõtt lehúzzák a népet 😄
Ez nem egyedi probléma, hogy játékhoz képest bika gépeken képes szaggatva futni, sajna megoldást én személy szerint nem tudok, régebbi VGA driver-ekkel próbálkoznék elsõkörben (elõtte megpróbálhatod, hogy a jelenlegiben kikapcsolt Catalys AI-ra mit reagál a játék), de szerintem csak egy játék miatt nem érdemes downgrade-elni egy fontos dirver-t.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Felraktam a Doom 3-at patcheltem 1.3.1-re felraktam a magyar szinkront meg a sikkmod 1.2-t.
De amit néztem youtubeon videót, ott írják hogy+ wulfen texture pack. gondolom azt külön be kell rakni.
De 1680x1050 es felbontásban szeretnék játszani, mindent megcsináltam ami itt le van írva. Megcsináltam az alap config fájlal és a sikkmodosal is de alap felbontáson 640x480-ban indítja :S
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Segítséget kérnék alap Doom 3 ügyben, ugyanis borzasztóan szaggat, alig megy 10 FPS fölé a játék.
A vicc csupán annyi, hogy nemrég vettem új kártyát (Ati Radeon HD 5700), s az elõzõ, GeForce 8500GT-n tökéletesen futott, ill. a jelenlegin is mûködött korábban.
Pár napja viszont újratelepítettem és elviselhetetlenül akad. Teszem hozzá, minden más játék jelenleg is mûködik ugyanúgy, csak ez a fránya Doom 3 nem.
A karin kívül rendelkezem még 2GB rammal, ill. AMD Athlon kétmagos procival, a lényeg, hogy a rendszerkövetelményeknek bõven megfelel.
Friss DirectX, ill. Catalyst is van fent, lehetséges, hogy a driverek a hibásak?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit bekavarodtam. Azt látom, hogy van 1.3-asm és 1.3.1-es patch.
Most elég az 1.3.1-et feltenni, vagy kell elõtte az 1.3 is?
Csak tippelem hogy kell, mert jóval nagyobb, mint az 1.3.1-es...
De ha nem, akkor minek tegyem fel. Valaki? 😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Prince of Máté: én a sikkmod hivatalos weblapjáról szedtem és a readme-ben sehol nem volt írva, hogy melyik patch is kéne hozzá, mert a zseblámpamodhoz 1.3 kellett. Így azért megpróbálom azzal a patchel is.