23325
-
#21113 Ha csak God-al tudsz játszani, akkor inkább ne is játsz, mert azt azt jelenti hogy nem neked találták ki! Kicsi vagy még az ilyen játékokhoz... -
MagyaR #21112 Ma jelent meg a game nem?
Szntem senki sem jár még ott :D -
szaharin #21111 nah demar segitsen nekem valakiiii -
MagyaR #21110 De nem zombik!!!!!!!!!!!!!!!!! -
szaharin #21109 pontez a jo, amikor bemesz egy szuk folyosora, es hatulrol, elorol jonnek:) -
MagyaR #21108 És nehezebb lelőni -
MagyaR #21107 Azok nem érdekelnek. Meg azok a sima doom3ba is voltak.
De zombikat mér kell belerakni minden játékba? (hl2, doom3, mittoménmég mi ami jó). Elba***a az egész jatekot.
Mér jó az, hogy mész-mész, azt egy sötét sarokból hirtelen valami morgást lehet hallani és előjön valami mocsadék, azt jól besza*ok, de egy lövéssel kinyírom?
Tom, hogy azér, hogy jól be**arjak, de akkor mérnem egy nyuszi jön ki a sarokból? Az még ijesztőb!!! -
szaharin #21106 vannak, meg ugyanazok mint a doom3-ban, csak +ban meg van ami zold golyot dob,meg azert vanpar uj, a zold mocsarban az uj kicsbebik:), meg ilyeen sarga allarcban -
MagyaR #21105 Tényleg vannak benne? -
szaharin #21104 meg ilyen raketat lovo csontvazak is, volt amikor 3-4 jott... -
MagyaR #21103 De nem az elején, akkor!!!! -
MagyaR #21102 A 4. képtől úgy befostam :D.
Elsőnek, amikor kinyílt aszittem egy zombi, azt reflexből belelőttem.
Azt odamentem és kinyitottam és a hülye pasi elkezdett hirtelen beszélni, én meg jól összefostam magam :DD.
Most ilyenkor elgondolkodok, hogy előbb-utóbb kikell jönnie abból a szekrényből :D. -
szaharin #21101 de vannak benne... -
MagyaR #21100 ctrl+alt+0, azt god, give all, noclip :DDDDD.
Én ennél csak godot használok, hogy ne legyen unalmas, hogy semmi új fegyver nincs benne :DD.
Egyszerűen, ezt a gamet god nélkül elképzelhetetlen számomra jáccani :DD.
Monnyuk az a jó, hogy ebben már nincsenek zombik.
Én csak a zombik miatt paráztam a sima doom3 miatt.
-
MagyaR #21099 1024*768 medium: itt
Ahhoz képest nemrossz nem? Majd felnyomom a grafját amennyire csak lehet és úgyis csinálok pár screenshotot és majd villogok, hogy az enyimnek ilyen jó a grafja :DDD -
szaharin #21098 lamaa vok, hamar a 3.nal elakadok akkor milesz a 4.nel, a foellesegrol mar neis beszeljunk. -
MagyaR #21097 Nekem csak 1. indításkor kérte -
MagyaR #21096 Ezzel a kóddal próbálkoztál amikor beléptél?: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6
Nemtom, hogy neked is ez-e. -
szaharin #21095 figy, vanmar hozza fix, amit letudsz szedni a gameburnworldrol..itt
es akkor nem fogja kerni minden inditaskor.. -
JxOxExY #21094 hát qrvára idegesit a hülyeségem
net kilöve(bizti, kihuztam)doom3 fel, kieg+1.02 fel a PSBC.....koddal
majd game indit, d3 key:t7lb............--->d3 key invalid
hát mit baszok el? -
szaharin #21093 senkisem jar ott? -
MagyaR #21092 Ennek a gamenak már 1024*768 medium fokozatban sincs rossz grafja. -
MagyaR #21091 Szntem senki sem jár még ott :D.
Éniscsak most győztem le az 1-őt. -
#21089 Van. -
szaharin #21088 valaki segitsen ma -
#21087 duplacsővű benne van? -
MagyaR #21086 Nekem a doom1 teccik a legjobban :D. Ezek már vhogy nemis doomok.
Másnak kéne a játék nevének lennie. Talán a doom 3 az még fegyverileg és szörnyileg hasonlít az 1.,2.-re, de azokat akkor amikor nagyon-nagyon régen megjelentek sokkal jobban szerettem.
Kis ovisan jáccottam vele :DDD. -
szaharin #21085 itt van az hulyeseg amivel tod lassitani az idot.nem en toltottem fel alulrol szedtem a kepet....
meg ebbne vanolyan 4 szemszeruseg , 4 foszorny van a jatek folyaman, enmost a 3.nal akadtam el, es ha megolsz 1et akkor 1 "szem" szines lesz azon az izen:) -
szaharin #21084 kulonben nekem sikerult atszaladnom amikor meg ensem tudtam hogykell, a gravity-s fegyverrel megfogtam egy hullat egy ugy valahogy...nah aki tud nekem segiteni megkoszonnem:) -
#21083 köszi -
szaharin #21082 a jatek elejen kaptal egy hulyeseget, olyan mintey alarc..:)
azzal lehet az idot lelassitani...
nekemis segittseeeeggg. -
#21081 segítség mit kell itt?
és csak nehogy azt mondja valaki hogy szaladjak átT -
szaharin #21080 tudna..:) -
szaharin #21079 nah kitusna segiteni? -
#21078 Van igen. Torrent hálózatokon elérhető. -
#21077 Jaja. -
szaharin #21076 nem, vanmar hozza fix..nah valaki segitseeeeen -
Chaos25 #21075 A kiegészítő csak úgy megy ha nincsen internet kapcsolat? -
szaharin #21074 elakadtam tudna valaki segiteni?
sztem ez a 3.ilyen foszorny vagy mi, ilyen kek szinu, mintha aram lenne, az van korulotte, es van 4 ilyen hulyeseg amibol szedi ezt az aramot vagy kek izet, de nemtom mitkell vele csinalni, mert amiket lo, visszalovom neki..de megsem erzi... -
#21073 Egész jó eddig, szokásos D3 hangulat, szeretem :)
És az új artifact is brutális.